Ayyy kuzuumm allahım rahmet eylesin..Ben 10 gün yaşayan kuzuma dayanamdım sen nasıl dayandın canım benim.. Meleğin benim kuzumla beraberdir şimdi..Onlar hep birlikte oynarlarmış...
çok teşekkür ederim hepinize çok teşekkür edereim... Gerçekten o kadar büyük bir acıymış ki..Hiçbirşeye benzemiyormuş.. Hala ruya gibi yaşadıklarım sanki bir şakaydı gibi ama dün gece karnımdan pıtır pıtır bişiler geldi elimi attım karnıma gayriihtiyari o zaman yeniden aklıma geldi ve hüngür hüngür ağladım..ama sonra sizin yazdıklarınızı okudum ve sevindim az kalmış sizin doğumlarınıza inşallah çook güzel sağlıklı kolay doğumlar geçirir ve bebişlerinizi evinize getirip mutllu uzuuuuun ömürler yaşarsınız canım..
en son 10 mayıs dr a gittik 1850 idi kilosu.İnşallah almıştır 10 haziranda tekrar kontrol var herkes erkek mi diye soruyor karnım sivri çünkü ama kız dr a da her gittiğimde eminmisiniz diyorum..Bide daha düşmemiş diyorlar göğüs altından 4 parmak boşluk olunca düştü diyorlarmış kaçıncı haftada düşerki...Ayrıca bu hafta iyice ağırlaştım....iş güç yapmayacağım artık haftayada işten ayrılıyorum..Doğurma sırası bize gelmek üzere temmuza çok var diyordum haziran da geldi....İnşallah iyi bir anne olurum bakabilirim bebişime.Sizlerde durumlar nasıl?
Amin canım inş. en kısa zamanda acnını unutturacak bir bebişin olur...Canım teşekkür ederim..ToparlamakYani tabii ilk günlerki gibi değil ..Yani geçmedi azalmadı sadece o büyük acımla biraz daha yaşamayı öğrendim... Ama o zaman ki kadar katı düşünmüyorum yani zamanı gelince birkez daha deneyeceğim..Yavrum inşallah Allahımın yardımı ile cennetten bana bir kardeş gönderecek buna inanıyorum... Seninde bebişini kaybettiğini bilmiyordum canım..Allahım rahmetler sabırlar versin..
Allahım sana çook sağlıklı hepinize çook sağlıklı bebişler versin inşallha..Benim oğlumun yaşayamadığı tüm günlerini sizinkine versin inşallah .... Az kaldı sizinde ne biliim belki bende seneye temmuz annesi olurum belli mi olur???
Benimde 3 gündür ayaklarım müthiş derecede şiş. dün kuaförde sıcak suda bekletip masaj falan yaptılar çok iyi geldi. Bana da tuzlu (deniz tuzu) suda bekletmemi tavsiye etti. Ayağımı uzanıp yükseğe koyamıyorum bu seferde bebeğim beni sıkıştırıyor rahat edemiyorum. en fazla düz uzatabiliyorum. Şişide inmedi hiç. Çekicez herhalde böyle. Tuzlu suyu Antalya ya gidince denicem belki bu akşam bile deneyebilirim.Tabi normal tuzla işe yarar belki.SLM BİZ GELDİK
KIZLAR ACAİP ÖDEM VAR AYAK BİLEKLERİMDE VE HAFİF YUKARISINDA...parmaklarım küçücük ve komik görünüyo...hiç bu kadar şişmemişti...bu araa açıköğretim sınavım vardı dün gittim bugün gidemedim...bütünlemeye kaldık..
daha dün doktora bazen şişiyor bilekler ama çok değil demiştim...napabilirim acaba yukarı kaldırıp uzanıyorum ama inmiyor..
kızlar ben hamilelik boyunca 20 kilo aldım ama 1 aydır yiyorum ama hiç kilo almadım bebektemi kilo almadı acABA hatta 500 gr da vermişim
Bende aynı sıkıntıyı 1 aydan fazla çektim ama çok şükür bebek biraz aşağıya inince rahatladım. Doktorum bazı kadınların rahminin sağa eğik olduğunu bu ağrınında bebeğin sağ tarafa ağırlık yapmasından kaynaklandığı geceleri sırt üstü veya sağa dönüp yatmamamı söyledi karnım 3-4 parmak aşağı inince rahatladım çok şükür ama bu seferde erken doğum olurmu korkusu sardı. Henüz 33+4 deyiz bebeğim çok küçük kilosuda biraz geriden geliyor inşallah sağlıklı bir şekilde yavrularımızı alırız kucağımızaya aynen sağ kaburgamın altında top gibi bişi duruo anlamıyorum nersi olduğunu..:44:ama hep aynı yerde duruo..poposu heralde diorum bakalım çarşamba doktora gidince sorucam neresiymiş..:97:ama oturunca rahatsızlık veriyo dik oturmam lazım hep..yatarken zaten kaplumbağa gibiyim dönemiyorum kolay kolay
Arkadaşlar ben ilk oğlumda bebek telsizi almamıştım. Sürekli yanımızda birileri olduğu için gerek duymadım. Ama şimdi lazım olacak almak istiyorum. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir marka model var mı? Birde görüntülü olanları var gerek var mı ne kadar kullanışlı kararsız kaldım:97:
Bende aynı sıkıntıyı 1 aydan fazla çektim ama çok şükür bebek biraz aşağıya inince rahatladım. Doktorum bazı kadınların rahminin sağa eğik olduğunu bu ağrınında bebeğin sağ tarafa ağırlık yapmasından kaynaklandığı geceleri sırt üstü veya sağa dönüp yatmamamı söyledi karnım 3-4 parmak aşağı inince rahatladım çok şükür ama bu seferde erken doğum olurmu korkusu sardı. Henüz 33+4 deyiz bebeğim çok küçük kilosuda biraz geriden geliyor inşallah sağlıklı bir şekilde yavrularımızı alırız kucağımıza
göbeği göğsünden 4 parmak aşağı düşenlerin doğumu yaklaşmışmı oluyormuş:18:
beni görenler bir aya doğum yaparsın diyoo karnımın şekli değişmiş bebek toplanmış diyorlar
nekadar yakınki acabaa
kafam karıştı şimcikk benimm göbeğimle göğüsümün altı ölçüsüde tam 4 parmak :18:
bak şimdi imrendim sana canım,ne güzel 36 yı da bitirmiş oluyorsun nerdeyse.ben 3 hafta daha dayanabilir miyim bilmiyorum.
ben de bugün evdeyim,eşim çay içmeye çıktı arkadaşıyla benden umudu kesince. bugün, hafta içi harcamak üzere enerji toplamam lazım,yatıcam dedim valla.napıym.
hamileliğin de en güzel dönemini yaşıyoruz aslında, herkes karnımı seviyor,alışveriş yaparken falan nerdeyse para almıycaklar.dışarı çıkmak da güzel ama az yürüyünce alttan çıkacak gibi oluyor.
kızlar ben hamilelik boyunca 20 kilo aldım ama 1 aydır yiyorum ama hiç kilo almadım bebektemi kilo almadı acABA hatta 500 gr da vermişim
kızlar ağırlaşmak olayını tam anlamıyla yaşıyorum desem yeridir. iki gündür elim ayağım nasıl şişti tuzlu yemiyorum ve bol su içiyorum ki buna rağmen
bu sbah yataktan kalkarken ilk kez ayaklarımı yere basınca acıdı. yürürken de bacaklarım acıyor
at gibi olduğumu sanırdım ama burdan herkese ilan ediyorum hamilelikte 32 den sonrası zordur diyenler doğru söylüyorbu arada ben onlara inanmıyordum haberiniz olaaaaaa gerçi benim 35. haftada başladı ama olsun herkes tedbirini alsın
karnımın indiğini hissediyorum birde sancılar var ara ara yumurtalıklarımda aman dua edin şu ağda işlerini halledip öyle doğurayım tek derdim o şimdi 4 haziranda hem doktor hem ağda randevum var 4 ünden sonra içim yine daha rahat offff allah herkese hayırlısını nasip etsin ama son ay zor geçecek gibi
kızlar ağırlaşmak olayını tam anlamıyla yaşıyorum desem yeridir. iki gündür elim ayağım nasıl şişti tuzlu yemiyorum ve bol su içiyorum ki buna rağmen
bu sbah yataktan kalkarken ilk kez ayaklarımı yere basınca acıdı. yürürken de bacaklarım acıyor
at gibi olduğumu sanırdım ama burdan herkese ilan ediyorum hamilelikte 32 den sonrası zordur diyenler doğru söylüyorbu arada ben onlara inanmıyordum haberiniz olaaaaaa gerçi benim 35. haftada başladı ama olsun herkes tedbirini alsın
karnımın indiğini hissediyorum birde sancılar var ara ara yumurtalıklarımda aman dua edin şu ağda işlerini halledip öyle doğurayım tek derdim o şimdi 4 haziranda hem doktor hem ağda randevum var 4 ünden sonra içim yine daha rahat offff allah herkese hayırlısını nasip etsin ama son ay zor geçecek gibi
selam kızlar ne güzel kalabalık böle pazar pazar
biizde bugün öğleye kadar eşim le korkunç bi hızla 3 mağaza dolaşmak suretiyle büütün eksikleri tamamladık çok şükürgeriye bi tek benim çamaşır yıkamam ve bebişimizin gelmesi kaldı çok şükür
biizde bugün öğleye kadar eşim le korkunç bi hızla 3 mağaza dolaşmak suretiyle büütün eksikleri tamamladık çok şükürgeriye bi tek benim çamaşır yıkamam ve bebişimizin gelmesi kaldı çok şükür
sağol canım üstümden bi yük kalktı sorma yaaselamlar, hoşgeldin..güle güle kullansın bebiş herşeyi..
aman ne mutlu sana canım cok sukur
bitmis benimde yıkama ve yerleştirme
işi kaldı haftaya izne cıkıcam o zamanda
hast.için cantamı hazırlayacagım kıyafetleri
yıkıyacagım
aynen, biz de yeni girdik eve. iyi para harcadık.
ayyy sağol canım yaa insanın içi rahatlıyor gerçekten pijama ve halıyıda hallettik en çok ona seviniyorumsenin aldığın ahşap süslerde çok güzel yaaa bayıldım bayıldım
güle güle sağlıkla kullanın tatlım aldıklarınızı
Kızlar merhaba ..Beni hatırlayanınız varmı aranızda bilmiyorum ama bende temmuz annesi olacaktımama benim oplm 24 haftalık doğdu ve 10 gün yaşayabildi sadece Şimdi yaşasaydı eğer yani erken doğum olmasaydı 32+3 olacaktım bende yaşam sınırını çoktan geçmiş olacaktık...
Yaşasaydı da 2 aylık olacaktı ama benim oğlum cennette artık.. Allahım sizin bebeklerinize sağlık ve uzun ömürler versin inşallha.. Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum...yazamıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?