2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canım benim kıyamam...O kadar iyi anlıyorum ki seni.Her şey sana onu hatırlatır şimdi.Nereye baksan onu görürsün.Kendin böyle bir durumdayken hala bize dua edebiliyorsun ya Rabbim de sana yine tattıracaktır anneliği canım emin ol.6 sonra tekrar düşüneceksiniz sanırım akşam yazdığın mesajları okudum diğer topiklerdekileri.İyi yaparsın canım ben 5 sene beklemiştim hazır hissedemedim kendimi sen öyle yapma.Güzel haberlerini bekleyeceğim canım.Allaha emanetsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...im/268463-anlatmakkaybetti287im-o287luma.html

sayılı günlerimiz çabuk geçicek eminim..son haftalara doğru düşer heralde ya,şimdiden düşemez göbiş doğuma yakın düşer gibime gelio.. ben anlamıyorum gerçi düşünce nasıl oluyo ama nese..

göbeği göğsünden 4 parmak aşağı düşenlerin doğumu yaklaşmışmı oluyormuş:18:

beni görenler bir aya doğum yaparsın diyoo karnımın şekli değişmiş bebek toplanmış diyorlar

nekadar yakınki acabaa

kafam karıştı şimcikk benimm göbeğimle göğüsümün altı ölçüsüde tam 4 parmak :18:

Amin canım inş. en kısa zamanda acnını unutturacak bir bebişin olur...

Benimde 3 gündür ayaklarım müthiş derecede şiş. dün kuaförde sıcak suda bekletip masaj falan yaptılar çok iyi geldi. Bana da tuzlu (deniz tuzu) suda bekletmemi tavsiye etti. Ayağımı uzanıp yükseğe koyamıyorum bu seferde bebeğim beni sıkıştırıyor rahat edemiyorum. en fazla düz uzatabiliyorum. Şişide inmedi hiç. Çekicez herhalde böyle. Tuzlu suyu Antalya ya gidince denicem belki bu akşam bile deneyebilirim.Tabi normal tuzla işe yarar belki.

kızlar ben hamilelik boyunca 20 kilo aldım ama 1 aydır yiyorum ama hiç kilo almadım bebektemi kilo almadı acABA hatta 500 gr da vermişim

Canım bende son ayda hiç kilo almadım. Bebeğim 700 gr almış. Bende şaşırdım.:93:

Bende aynı sıkıntıyı 1 aydan fazla çektim ama çok şükür bebek biraz aşağıya inince rahatladım. Doktorum bazı kadınların rahminin sağa eğik olduğunu bu ağrınında bebeğin sağ tarafa ağırlık yapmasından kaynaklandığı geceleri sırt üstü veya sağa dönüp yatmamamı söyledi karnım 3-4 parmak aşağı inince rahatladım çok şükür ama bu seferde erken doğum olurmu korkusu sardı. Henüz 33+4 deyiz bebeğim çok küçük kilosuda biraz geriden geliyor inşallah sağlıklı bir şekilde yavrularımızı alırız kucağımıza

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben ilk oğlumda bebek telsizi almamıştım. Sürekli yanımızda birileri olduğu için gerek duymadım. Ama şimdi lazım olacak almak istiyorum. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir marka model var mı? Birde görüntülü olanları var gerek var mı ne kadar kullanışlı kararsız kaldım:97:

slm ben chicconun aldım goruntulu degil
indirim vardı o zaman almıstım daha kullanmadım
ama iş gorur die dusunuyorum

anladım canım verdigin bilgi için cok
saol ben dun gece bayagı cektim valla
hala oturunca sıkıntı cekiyorum benimde
1-2 hafta içinde sanırım asagı iner:26:

selam kızlar ne güzel kalabalık böle pazar pazar

biizde bugün öğleye kadar eşim le korkunç bi hızla 3 mağaza dolaşmak suretiyle büütün eksikleri tamamladık çok şükürgeriye bi tek benim çamaşır yıkamam ve bebişimizin gelmesi kaldı çok şükür

kızlar ağırlaşmak olayını tam anlamıyla yaşıyorum desem yeridir. iki gündür elim ayağım nasıl şişti tuzlu yemiyorum ve bol su içiyorum ki buna rağmen
bu sbah yataktan kalkarken ilk kez ayaklarımı yere basınca acıdı. yürürken de bacaklarım acıyor
at gibi olduğumu sanırdım ama burdan herkese ilan ediyorum hamilelikte 32 den sonrası zordur diyenler doğru söylüyorbu arada ben onlara inanmıyordum haberiniz olaaaaaagerçi benim 35. haftada başladı ama olsun herkes tedbirini alsın
karnımın indiğini hissediyorum birde sancılar var ara ara yumurtalıklarımda aman dua edin şu ağda işlerini halledip öyle doğurayım tek derdim o şimdi 4 haziranda hem doktor hem ağda randevum var 4 ünden sonra içim yine daha rahat offff allah herkese hayırlısını nasip etsin ama son ay zor geçecek gibi

canım evet genelde oyle diyorlar ama
bana 5.aydan beri gobegini aşagıda
tasıyorsun deyip moralimi bozuyorlar
bence o yapıyla alakalı die dusunuyorum
sıkma canını olacagı varsa olur zaten artık
bu saatten sonra bisey olmaz

canım ben aslında 37+0 da doluyor ama
1 hafta dayanamıyacagım onuda yıllık iznimden
kullanıcam oyle raporu kapatıcam bakalım
ama bu hafta gitmek cok zor geliyor

kızlar ben hamilelik boyunca 20 kilo aldım ama 1 aydır yiyorum ama hiç kilo almadım bebektemi kilo almadı acABA hatta 500 gr da vermişim

ya bende 3 haftadır aynı kiloda gidiyorum
sadece 400 gr.almısım inş.bebiş almıstır:44:

offf bende şimdilik bişey yok ama daha erken dediğin gibi ben 31 de yim henüz sadece yataktan kalkarken bide sol ayağıma pantolon pijama geçirirken çok canım yanıyo, nefes problemide oluyomu canım senin haftanda bide öle bişey duymuştum Allah yardımcımız olsun hepimizin

canım 2 gun varmıs aramızda senin ayak sislerin yeni
mi başladı maşallah ben 2-3 haftadır sabah
kalkınca ayaklarımın altı su toplamıs gibi topallıyorum
resmen asagıya dogru surekli bi baskı gece uykusuzlar
allahdan havalar serin bide sıcak bastırsa balon gibi
dolanıcaz demek ki benimde salı gunu randevum var
ama agda konusunda ne yapacagım bilmiyorum erken mi:44:

selamlar, hoşgeldin..güle güle kullansın bebiş herşeyi..

aman ne mutlu sana canım cok sukur
bitmis benimde yıkama ve yerleştirme
işi kaldı haftaya izne cıkıcam o zamanda
hast.için cantamı hazırlayacagım kıyafetleri
yıkıyacagım

aynen, biz de yeni girdik eve. iyi para harcadık.

aman ne mutlu sana canım cok sukur
bitmis benimde yıkama ve yerleştirme
işi kaldı haftaya izne cıkıcam o zamanda
hast.için cantamı hazırlayacagım kıyafetleri
yıkıyacagım

ayyy sağol canım yaa insanın içi rahatlıyor gerçekten pijama ve halıyıda hallettik en çok ona seviniyorum senin aldığın ahşap süslerde çok güzel yaaa bayıldım bayıldım

aynen, biz de yeni girdik eve. iyi para harcadık.

güle güle sağlıkla kullanın tatlım aldıklarınızı

sağol canım benim, sağlıkla.

benin foruma yeni katıldıgım dönemde bebegini kaybetmiştin her sohpette adın geciyor üzülüyoruz ama allahtan gelene ne denilebilinir ki... güzel dileklerin için tşkler amin insallah yakında seninde bebiş haberlerini vermeni bekliyoruz... bebegin içinde o annesini daha cok seviyormus kii sana sefaat etmek içinnn güzel yere gitti seni bekliyordur... kimbilir annesini izliyordur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…