2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İşte doktorum toparlan hemen düşün dedi ama ben 6 ay en az beklemeyi düşünüyorum..
İnşallah Allahım seneye bana sizinkiler gibi sağlıklı bir gebelik ve dünya güzeli sağlıklı bir oğluş daha verir

amin canım inş.tabi yazı gecir bi guzel
guzel havalarda kafanda dagılmıs olur
biraz bunyende toparlar inş.eylul ekim
gibi başlarsın calısmalara allahdan hayırlısı
bizimkilere kardes lazım

oooh halıyı hallettin mi canım supersin ya
nerden aldın ekle musait olunca ii gunlerde
kullan benim bi terlik le halı kaldı
begenmene cok sevindim canım

ben de geçen hafta özel bölgeyi yapmıştım,henüz çıkmadı ama çok ters bir zamanda çıkacak ve ben hiç başkasına yaptırmadım,of napıcam bilmiyorum.bugün de bacak ağdası yaptım,epilatör canımı yakıyor hem de ağdada daha geç çıkıyor.38de falan doğurursam bacaklar çıkmamış olur da öbürü benim de canımı sıkıyor.
aynen, biz de yeni girdik eve. iyi para harcadık.

sağol canım üstümden bi yük kalktı sorma yaa hepiimiz güle güle sağlıkla kullanalım aldıklarımızı

oh oh kızlar alışverişler yapılmış,harikasınız. güle güle kullanın aldıklarınızı.ben de bugün eksikleri tamamlamayı düşünüyordum ama salıya kaldı.1 tk.pijama aldım bir gecelikle bir takım daha alıcam.iç çamaşırları,terlik falan hazır da.yani Allah korusun şimdi doğursam idareten bi çantam var.

Arkadaslar selam,
Bu hafta 36. haftami dolduruyorum. Haziraninin sonu ile Temmuz basi bekliyoruz bebisi...size danismak istedigim bir konu var. Aranizda Memorial Atasehir'de dogum yapmayi planlayan var mi? nasil bir hastanedir? biz simdiye kadar Acibadem Maslak'da dogum yapmak istiyorduk ama son anda bir miktar puruz cikti...maddi olarak bizi zorlayacagina karar verip bu hastanede karar kildik ama yinede icim cok rahtlayacak eger hastane ile ilgili bilginiz varsa ve paylasabilirseniz
Tsk
Y

Arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var.Malum hepimiz uzun süre bebek bezi kullanacağız ve bebişlerimiz için en iyisi olsun istiyoruz.Piyasadaki en iyi markaları prima ve huggies olarak biliyorum.Az önce kısa bir araştırma yaptım.Ben İsrail'i destekleyen firmalardan uzun süredir alışveriş yapmamaya özen gösteriyorum.Bazı sitelerde primanın desteklediği yazıyor bazılarında ise huggies..:44:.Bu konuda bilgisi olan arkadaşımız var mı acaba.Bebek çantasında bi o eksik kaldı onu da tamamlayayım diyorum artık.

merhaba arkadaşlar bugün kötü bi gün geçirdim sol kasığımda ağrı vardı uyandığımda pek önemsemedim sonra geçmeyince saat 3 gibi hastaneye gittik nts ye bağladılar 20 dk bekleyecen dediler şükür sancı çıkmadı sonra 1 serum taktılar ondan sonra idrar tahlili aldılar glikoz +3 yazıyordu geldiler kan aldılar şekerim 240 çıktı sonra tekrar 1 serum daha taktılar doktorumu aradılar ilk serumdan sonra verince tahlili belki ondan yüksek çıkmış olabilir şeker dedi yarın sabah gelsin tekrar eğer yine o düzeylerde çıkarsa yatışmış bana dua edinn kızlarr ağrımda hala var :85::85:

canım cok gecmiş olsunn inşallah serumdan dolayıdır da şekerin cıkmamıştır cnm sen yinede kafana takıp streslenme .. allahın izniyle hersey güzel çıkar öslemim...

canım Prima Procter & Gamble firmasına ait amerikan firması gibi görünen ama doğrudan israil kökenli kişilerin sahip olduğu bi firma. Hatta israil ordusuna direk yardım eden bi amerikan firması. hugies ise direk israilli bi firma.

ben molfix aldım deneyeceğim stok yapmadım. umarım beğenirim. birazda bebekten bebeğe değişiyor, bazıları molfixi beğeniyor bazıları primayı. prima evet güzel olabilir ama israile para kazandırmak dünyada isteyeceğim son şey.

geçmiş olsun canım inş yarın bişey çıkmaz, serumdandır belkide...

oh ne güzel tertemiz olmuşsunuzzz..ben de yarın operasyon yapıcamm off bende kendim yapıyorum gidemiyorum ağdacıya filann:44: çarş doktora gidicem zaten bi de kritikk haftalara girdık artık herzaman temiz ve hazır olmak lazımm..her hafta kontrol edicem artık doğuma kadar napalım..
ben de idareten bi çanta hazırladım şşimdilik idare eder beni..

allahım bir daha inşallah sana evlat acısı yaşatmaz arkadaşım..içim burkuldu valla...

karpuzu bu aralar çok yiyiyorum zaten bir oturuşta yarım karpuzu rahat yiyorum yemesem ne olacak kim bilir?az önce ölçtüm 160/100 dü zaten anlıyorum kafam yastıktan kalkmıyor karbonatı deneyim birde...sancı 1 defa şiddetli geldi oda hemen kalktım ama geçmedi senin kaça kadar yükseliyor tansiyonun?ben 31+3 teyim

ben de ufak bisi alıcam ama görüntülü fılan olmaz heralde..okadar teferruatlı bısı akmam.zaten evımız ufak..buarada tuzlu su yaptın mı ıı geldı mı ayaklarına?:44:ben de denize girmeyi düşünüyorum ya:44: bu çarş doktora gıdıcem de bı konuşayım bakalım..sen de gırersın belkı antalyaya gıdınce..ben çok ağırlaştım bı de sıskınlıkler..denız rahatlatır dıe dusunuyorum ama bakalım...

serumun şekerini bu kadar yükselteceğini zannetmiyorum şekerini yükseltse bile glikoz belli bir değerin üstüne çıkınca idrara geçer...şeker yükleme testi yaptırmışmıydın?inşallah dedikleri gibidir üzüldüm arkadaşım inşallah kısa sürede problem çözülür...

Canım üzülme sakın inşallah seruma bağlı bir yükselme olmuştur.Ayrıca gebelik şekeri benim bildiğim kadarıyla diyetine dikkat ettiğinde sorun oluşturmuyor anne için de bebek için de.Hemşire bir arkadaşım var onun hem de normal diyabeti var insülin vuruluyor her gün.Gebeliği boyunca da vuruldu bebeği ve kendisi şu an çok sağlıklı.Canını sıkma sen canım.

İlgin için teşekkürler canım.O zaman ben de molfix alayım, inşallah iyi çıkar.Ama dediğin gibi İsraile para kazandırmaktan daha iyidir.Böyle şeylere dikkat edenleri görmek beni mutlu ediyor.

Kızlar karnıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyo yan taraflara bu gün çok hareket ettim ondan mı bilmiyorum sizede oluyormu:18::18:

Yazalı olmuş biraz hala devam ediyor mu?Kasılma ya da gaz sancısı olabilir canım.Önce bi tuvalete git bağırsaklarını boşaltmaya çalış geçmediyse hala kasılma olup olmadığını kontrol et canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…