amin canım inş. allah sana bunu bi daha
yaşatmaz allahdan hayırlısı inş.en yakın
zamanda guzel haberlerini alırız dr.un
ne dedi peki ne kadar bekleme süren
varmıs? biraz eksikler var bakalım bu
hafta izne cıkıcam:44:
İşte doktorum toparlan hemen düşün dedi ama ben 6 ay en az beklemeyi düşünüyorum..
İnşallah Allahım seneye bana sizinkiler gibi sağlıklı bir gebelik ve dünya güzeli sağlıklı bir oğluş daha verir
ayyy sağol canım yaa insanın içi rahatlıyor gerçekten pijama ve halıyıda hallettik en çok ona seviniyorumsenin aldığın ahşap süslerde çok güzel yaaa bayıldım bayıldım
güle güle sağlıkla kullanın tatlım aldıklarınızı
aynen, biz de yeni girdik eve. iyi para harcadık.
ben de geçen hafta özel bölgeyi yapmıştım,henüz çıkmadı ama çok ters bir zamanda çıkacak ve ben hiç başkasına yaptırmadım,of napıcam bilmiyorum.bugün de bacak ağdası yaptım,epilatör canımı yakıyor hem de ağdada daha geç çıkıyor.38de falan doğurursam bacaklar çıkmamış olur da öbürü benim de canımı sıkıyor.kızlar ağırlaşmak olayını tam anlamıyla yaşıyorum desem yeridir. iki gündür elim ayağım nasıl şişti tuzlu yemiyorum ve bol su içiyorum ki buna rağmen
bu sbah yataktan kalkarken ilk kez ayaklarımı yere basınca acıdı. yürürken de bacaklarım acıyor
at gibi olduğumu sanırdım ama burdan herkese ilan ediyorum hamilelikte 32 den sonrası zordur diyenler doğru söylüyorbu arada ben onlara inanmıyordum haberiniz olaaaaaa gerçi benim 35. haftada başladı ama olsun herkes tedbirini alsın
karnımın indiğini hissediyorum birde sancılar var ara ara yumurtalıklarımda aman dua edin şu ağda işlerini halledip öyle doğurayım tek derdim o şimdi 4 haziranda hem doktor hem ağda randevum var 4 ünden sonra içim yine daha rahat offff allah herkese hayırlısını nasip etsin ama son ay zor geçecek gibi
aynen, biz de yeni girdik eve. iyi para harcadık.
sağol canım üstümden bi yük kalktı sorma yaahepiimiz güle güle sağlıkla kullanalım aldıklarımızı
merhaba arkadaşlar bugün kötü bi gün geçirdimsol kasığımda ağrı vardı uyandığımda pek önemsemedim sonra geçmeyince saat 3 gibi hastaneye gittik nts ye bağladılar 20 dk bekleyecen dediler şükür sancı çıkmadı sonra 1 serum taktılar ondan sonra idrar tahlili aldılar glikoz +3 yazıyordu geldiler kan aldılar şekerim 240 çıktı sonra tekrar 1 serum daha taktılar doktorumu aradılar ilk serumdan sonra verince tahlili belki ondan yüksek çıkmış olabilir şeker dedi yarın sabah gelsin tekrar eğer yine o düzeylerde çıkarsa yatışmış bana dua edinn kızlarr ağrımda hala var :85::85:
Arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var.Malum hepimiz uzun süre bebek bezi kullanacağız ve bebişlerimiz için en iyisi olsun istiyoruz.Piyasadaki en iyi markaları prima ve huggies olarak biliyorum.Az önce kısa bir araştırma yaptım.Ben İsrail'i destekleyen firmalardan uzun süredir alışveriş yapmamaya özen gösteriyorum.Bazı sitelerde primanın desteklediği yazıyor bazılarında ise huggies..:44:.Bu konuda bilgisi olan arkadaşımız var mı acaba.Bebek çantasında bi o eksik kaldı onu da tamamlayayım diyorum artık.
merhaba arkadaşlar bugün kötü bi gün geçirdimsol kasığımda ağrı vardı uyandığımda pek önemsemedim sonra geçmeyince saat 3 gibi hastaneye gittik nts ye bağladılar 20 dk bekleyecen dediler şükür sancı çıkmadı sonra 1 serum taktılar ondan sonra idrar tahlili aldılar glikoz +3 yazıyordu geldiler kan aldılar şekerim 240 çıktı sonra tekrar 1 serum daha taktılar doktorumu aradılar ilk serumdan sonra verince tahlili belki ondan yüksek çıkmış olabilir şeker dedi yarın sabah gelsin tekrar eğer yine o düzeylerde çıkarsa yatışmış bana dua edinn kızlarr ağrımda hala var :85::85:
ben de geçen hafta özel bölgeyi yapmıştım,henüz çıkmadı ama çok ters bir zamanda çıkacak ve ben hiç başkasına yaptırmadım,of napıcam bilmiyorum.bugün de bacak ağdası yaptım,epilatör canımı yakıyor hem de ağdada daha geç çıkıyor.38de falan doğurursam bacaklar çıkmamış olur da öbürü benim de canımı sıkıyor.
oh oh kızlar alışverişler yapılmış,harikasınız. güle güle kullanın aldıklarınızı.ben de bugün eksikleri tamamlamayı düşünüyordum ama salıya kaldı.1 tk.pijama aldım bir gecelikle bir takım daha alıcam.iç çamaşırları,terlik falan hazır da.yani Allah korusun şimdi doğursam idareten bi çantam var.
Kızlar merhaba ..Beni hatırlayanınız varmı aranızda bilmiyorum ama bende temmuz annesi olacaktımama benim oplm 24 haftalık doğdu ve 10 gün yaşayabildi sadece Şimdi yaşasaydı eğer yani erken doğum olmasaydı 32+3 olacaktım bende yaşam sınırını çoktan geçmiş olacaktık...
Yaşasaydı da 2 aylık olacaktı ama benim oğlum cennette artık.. Allahım sizin bebeklerinize sağlık ve uzun ömürler versin inşallha.. Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum...yazamıcam
karpuzu bu aralar çok yiyiyorum zaten bir oturuşta yarım karpuzu rahat yiyorum yemesem ne olacak kim bilir?az önce ölçtüm 160/100 dü zaten anlıyorum kafam yastıktan kalkmıyor karbonatı deneyim birde...sancı 1 defa şiddetli geldi oda hemen kalktım ama geçmedi senin kaça kadar yükseliyor tansiyonun?ben 31+3 teyimCanım geçmiş olsun aynı sorun bende de var belki biliyorsundur. İki gündür benimde tansiyonum yüksek ödem zaten hiç geçmiyor ama 1.5 litre suyun içine 1 çay kaşığı karbonat koyup o suyu içiyorum azalıyor gibi oluyor. Dr. söyledi. Tansiyona olmasa da ödeme bir çözüm sayılır. Tansiyonu düşürmek için de karpuz ye dedi doktorum 3 gündür yemiyorum acaba ondan mı yükseldi dedim. Dün akşam aldık bakalım bugün nasıl olacak tansiyonum. Karpuzu ve karbonatlı suyu dene derim canım belki sendede biraz olsun işe yarar. sancıların pozisyon değiştirince yada kalkıp yürüyünce hareket edince geçiyorsa korkma demişti doktorum seninkiler nasıl harekete bağlı olarak geçiyormu. Birde merak ettim kaçıncı haftandasın
Benim de bir kızım var bence de iyiki doğurmuşum onu
Arkadaşlar ben ilk oğlumda bebek telsizi almamıştım. Sürekli yanımızda birileri olduğu için gerek duymadım. Ama şimdi lazım olacak almak istiyorum. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir marka model var mı? Birde görüntülü olanları var gerek var mı ne kadar kullanışlı kararsız kaldım:97:
serumun şekerini bu kadar yükselteceğini zannetmiyorum şekerini yükseltse bile glikoz belli bir değerin üstüne çıkınca idrara geçer...şeker yükleme testi yaptırmışmıydın?inşallah dedikleri gibidir üzüldüm arkadaşım inşallah kısa sürede problem çözülür...merhaba arkadaşlar bugün kötü bi gün geçirdimsol kasığımda ağrı vardı uyandığımda pek önemsemedim sonra geçmeyince saat 3 gibi hastaneye gittik nts ye bağladılar 20 dk bekleyecen dediler şükür sancı çıkmadı sonra 1 serum taktılar ondan sonra idrar tahlili aldılar glikoz +3 yazıyordu geldiler kan aldılar şekerim 240 çıktı sonra tekrar 1 serum daha taktılar doktorumu aradılar ilk serumdan sonra verince tahlili belki ondan yüksek çıkmış olabilir şeker dedi yarın sabah gelsin tekrar eğer yine o düzeylerde çıkarsa yatışmış bana dua edinn kızlarr ağrımda hala var :85::85:
Canım üzülme sakın inşallah seruma bağlı bir yükselme olmuştur.Ayrıca gebelik şekeri benim bildiğim kadarıyla diyetine dikkat ettiğinde sorun oluşturmuyor anne için de bebek için de.Hemşire bir arkadaşım var onun hem de normal diyabeti var insülin vuruluyor her gün.Gebeliği boyunca da vuruldu bebeği ve kendisi şu an çok sağlıklı.Canını sıkma sen canım.merhaba arkadaşlar bugün kötü bi gün geçirdimsol kasığımda ağrı vardı uyandığımda pek önemsemedim sonra geçmeyince saat 3 gibi hastaneye gittik nts ye bağladılar 20 dk bekleyecen dediler şükür sancı çıkmadı sonra 1 serum taktılar ondan sonra idrar tahlili aldılar glikoz +3 yazıyordu geldiler kan aldılar şekerim 240 çıktı sonra tekrar 1 serum daha taktılar doktorumu aradılar ilk serumdan sonra verince tahlili belki ondan yüksek çıkmış olabilir şeker dedi yarın sabah gelsin tekrar eğer yine o düzeylerde çıkarsa yatışmış bana dua edinn kızlarr ağrımda hala var :85::85:
canım Prima Procter & Gamble firmasına ait amerikan firması gibi görünen ama doğrudan israil kökenli kişilerin sahip olduğu bi firma. Hatta israil ordusuna direk yardım eden bi amerikan firması. hugies ise direk israilli bi firma.
ben molfix aldım deneyeceğim stok yapmadım. umarım beğenirim. birazda bebekten bebeğe değişiyor, bazıları molfixi beğeniyor bazıları primayı. prima evet güzel olabilir ama israile para kazandırmak dünyada isteyeceğim son şey.
Kızlar karnıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyo yan taraflara bu gün çok hareket ettim ondan mı bilmiyorum sizede oluyormu:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?