2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım, inşallah güzel çıkar sonuç.

oooh halıyı hallettin mi canım supersin ya
nerden aldın ekle musait olunca ii gunlerde
kullan benim bi terlik le halı kaldı
begenmene cok sevindim canım

Bizde inş. terliklerimizi almadan doğurmayız

slm ben chicconun aldım goruntulu degil
indirim vardı o zaman almıstım daha kullanmadım
ama iş gorur die dusunuyorum

Mutlaka iş görür de bazıları cızırtılıymış, iyi çekmiyormuş,şarzları falan nasıl merak ettim...

Aslında bende hiç İsraile para kazandırmak istemem ama primada huggies de İsrail in. Ben primadan ve molfix ve evybaby den memnun kalmadım Huggies den memnun kaldım. Çocuktan çocuğa değişebilir...

canım geçmiş olsun. Umarım yarın Normal çıkar çıkar

Şu an ayaklarım tuzlu suyun içinde. soğuk suya tuz koydum ayağımı içinde bekletiyorum. Serin serin iyi geldi gibi ama hala şiş.
Deniz iyi fikir , tabi denize gidecek dermanın olursa... Bu ayaklarla ve bu ağır halimle alışverişimi yapabileyim şükredicem. artık evde böyle kova su oturucam herhalde:)

Son düzenleme:

çok şükür geçti bu hafta 4. kez yaşadım bunu diğer üçü sağa veya sola dönerkendi nie anlamadım yarın kontrolüm var 2 de nst ye de ilk defa gircem inş herşey normaldir...

ayy onu sorma canım ya. Az önce ayaklarımın fotosunu çektim, ayaktan başka herşeye benziyolar. hele de alçıdan çıkan sol ayağım artık ayak olduğunu unutup başka bir uzuv gibi davranmaya başladı..ben de yukarı kaldırıp yatamıyorum çünkü sırt üstü yatınca belim çok ağrıyo, bi daha kalkamıyorum yattığım yerden Napıcaz bilmiyorum ki..

Çok geçmiş olsun canım..İnşallah yarın sabaha düzelirsin canım. Dualarım seninle..

molfix hangi ülkenin?

çok şükür geçti bu hafta 4. kez yaşadım bunu diğer üçü sağa veya sola dönerkendi nie anlamadım yarın kontrolüm var 2 de nst ye de ilk defa gircem inş herşey normaldir...

Kaçıncı haftandasın şu an?28 haftadan ileriysen kasılma normal zaten.Kısa sürede de geçmiş.2-3 saat aralıksız sürerse ve düzenli geliyorsa endişelenmek lazım.Korkma yani.Ben erken doğum tehlikesinden dolayı 23 gün hastanede yattım günde 3 defa nstye bağlanıyordum.Aslında kasılmaysa az bi dikkatle sen de anlayabilirsin sancı hissetmesen de.yarın hayırlı haberlerle gel inşallah.

33+4 deyim sadece ağrı gibi kasılma varmı bilmiyorum yada ağrıdan fark etmedim

slm arkadaslar,31.haftamızdayız,iki haftadır kuyruk sokumumda şiddteli bir agrı var,yataktan kalkınca bile agrıyor.sizlerde de var mı bu şikayet,doktoruma söylemeyı unuttum,söylesem de herşey normal doktorum içinn:))

İlgin için teşekkürler canım.O zaman ben de molfix alayım, inşallah iyi çıkar.Ama dediğin gibi İsraile para kazandırmaktan daha iyidir.Böyle şeylere dikkat edenleri görmek beni mutlu ediyor.

Kızlar karnıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyo yan taraflara bu gün çok hareket ettim ondan mı bilmiyorum sizede oluyormu:18::18:

geçmiş olsun canım, şükür geçmiş. oluyor artık böyle şeyler bünyemiz doğuma hazırlanıyor...

molfix hangi ülkenin?

hayat kimya canım türk malı.

bende daha 2 haftadır geçti sürekli ağrıyordu, doktorum sık tuvalete çıkmakla ilgili demişti ama basur filan olma ihtimali de olabilir kabızlık çekiyomusun?

bende daha 2 haftadır geçti sürekli ağrıyordu, doktorum sık tuvalete çıkmakla ilgili demişti ama basur filan olma ihtimali de olabilir kabızlık çekiyomusun?

hayır kabızlık şıkayetım yok çok sukur,iki kayısı yıyorum sabahları kabızlık sorunu yaşamamk için,tuvalete sık çıkmıyorum zaten çok fazla bışı yıyemıyorum,kıl dönmesı amelıyatı olmustum onunla bı ılgısı olabılır mı dıe dusunmeye başladım:26:

nefes problemim de başladı canım yani şöyle oluyor boğulacak gibi oluyorsun uykudan uyandırıyor hani tükrüğüğle boğuldu derler ya aynı onun gibi bişey yastığa dikkat ediyorum bende:))))

canım benim 4 haziranda randevum var 36. hafta oluyor o zaman.doktorum her hafta gelmemi istedi ayın 4 ünden sonra bende ağdacımla konuştum ayın 4 ünde komple vücut temizliği yapıca sonra her hafta çıkanları toplatıcam özellikle genitalde çünkü ben hiç istemiyorum hazırlıksız yakalanmayı dedimya kabusum olur pis gitmek doğuma çok utanırım sende aldırdıktan sonra haftalık yada 15 te bir çıkanları toplatabilirsin ağdacına

canım gecmis olsun hayırlı haberlerinle
gelmeni bekliyoruz sekerin serum ve stresden
de yuksek cıkmıs olailir sonucta boyle bi
problem yoktu şimdiye kadar canını sıkma
hepimiz farklı bi yerlerinde agrılar var
allah zamanında hepimize hayırlı dogumlar
nasip etsin

ay sorma ya agda konusunda stres oldum resmen
benim yarın ama artık o bolgeye kadar indirmiyorlar
benim gobegin altında kalıyor komple haftaya yapayım
diyorum 37 ye girmis oluyorum sonra dedigin gibi baktım
hala tık yok 38-39 gibi toparlatırım

herkese gunaydın bu arada guzel anneler
ben artık bittim bu son haftam ama zor
yuruyorum bugun bacaklarımın arasına
cok kotu baskı yapıyor ve sağ kaburgamda
hala top duruyor simdi pc başında beni
sıkıstırıyor

gerçekten son zamanlar zormuş ama benim heyecan da tavan yaptı gece bebeği doğumu düşünmekten uyuyamadım bi türlü ama iyiki 37. ye kadar çalışıyoruz tümden evde kalsam ben davul gibi olurdum kesin. birde şu heyecanımı kontrol edebilsem işte tam süper olacak

günaydın kıslar nasılsınız bugün bebişler nasıl
sol bacağımın ağrımaya başladı kuvvet alamıyorum sizdede varmı öyle bişey bikaç hafta öncede vardı ama bu kadar deildi oturup kalkıyım zor yürüyorum bide nezle oldum dün gece hiç uyuyamadım

günaydınlar... herkes sıkıntı yaşamaya başlamış ben de geceleri horluyorum ve nefes sorunu yaşıyorum. sürekli uyanırdım tuvalete kalkmak için şimdi de nefes alamadığım için kalkıyorum. bazen oturur vaziyette uyuyakalıyorum. ne olacak bizim bu hallerimiz

140/100 yada biraz daha yüksek oluyor bazen. Özellikle acıktığımda yemeği geciktirirsem daha çok yükseliyor. İnşallah karbonat iyi gelir ödemlerine. Bu hafta sonu hep evdeydim bütün sularımı karbonatlı içtim maydanoz ve karpuz yedim bol bol uzun zamandır ilk defa ellerim sanki eskisi gibi göründü gözüme şişlikler inmişti. Çalışırken her suyumu karbonatlı içemiyorum şişlikler az iniyordu.

32. haftada olduğun için şanslısın. Doktorum 32. haftaya kadar kontrol altında tutabilirsek tansiyonunu 32. haftadan itibaren doğumdan korkma demişti. Belki 32. haftada sonlandırırız gebeliği doğumu gerçekleştiririz demişti. Çok şükür 36. haftayı bitirdik. İçini ferah tut. Bebeğinle konuş biraz daha içerde kalman lazım annem de bana güç ver de. Aylardır aynı şeyleri ben kendi kendime söylüyorum bebişime. 22. haftadan buralara geldik.

Umarım bebeğinde sende hamileliğin tadını sonuna kadar çıkarırsınız. Birde tansiyonum yüksek yine yüksek deme. Unutmaya çalış stres daha da yükseltiyor. Ben soranlara bu aralar iyi diyorum hep yüksek de olsa.
ve bol bol su ve sıvı alımı yapmaya çalış. Zaten içiyorum deme miktarını 1-2 bardak daha artrmaya çalış bu bile işe yarıyor
Kendine iyi bak canım

Herkese Günaydın
Geçmişi okuyayım dedim ama ne mümkün?
Çok yorucu bir haftasonu geçirdim , bu sabah işe çok zor geldim ama değdi
Kızımın odasını , bebek arabası ve bir kaç eksiğimiz tamamlandı
Dolap raflarına kapitone diktirip dizip resimlerini göndericem

Sizler nasılsınız? Yok dimi haftasonu acele eden?:26:

oooh halıyı hallettin mi canım supersin ya
nerden aldın ekle musait olunca ii gunlerde
kullan benim bi terlik le halı kaldı
begenmene cok sevindim canım

canım ümraniyede saray halı var carrefour vegaya giderken ordan 150 tl ye aldık : pek mutlu oldum..eklerim şimdi

sağol tatlım insan biraz panikli olunca acele ediyor işte

offff bu konu benide tedirgin ediyor ama pişikle uğraşmakta istemiyorum

canım çok sağol aydınlattığın için...

nefes problemim de başladı canım yani şöyle oluyor boğulacak gibi oluyorsun uykudan uyandırıyor hani tükrüğüğle boğuldu derler ya aynı onun gibi bişey yastığa dikkat ediyorum bende:))))
:

ayy çok zor yaa Allah yardımcımız olsun AZ kaldı şeker sık dişini
[
QUOTE=esra8608;19436609]günaydın kıslar nasılsınız bugün bebişler nasıl
sol bacağımın ağrımaya başladı kuvvet alamıyorum sizdede varmı öyle bişey bikaç hafta öncede vardı ama bu kadar deildi oturup kalkıyım zor yürüyorum bide nezle oldum dün gece hiç uyuyamadım[/QUOTE]

canım geçmiş olsun sol bacak sorunsalı bendede var pijama giyemiyorum resmen ayağımı kaldırıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…