merhaba arkadaşlar bugün kötü bi gün geçirdimsol kasığımda ağrı vardı uyandığımda pek önemsemedim sonra geçmeyince saat 3 gibi hastaneye gittik nts ye bağladılar 20 dk bekleyecen dediler şükür sancı çıkmadı sonra 1 serum taktılar ondan sonra idrar tahlili aldılar glikoz +3 yazıyordu geldiler kan aldılar şekerim 240 çıktı sonra tekrar 1 serum daha taktılar doktorumu aradılar ilk serumdan sonra verince tahlili belki ondan yüksek çıkmış olabilir şeker dedi yarın sabah gelsin tekrar eğer yine o düzeylerde çıkarsa yatışmış bana dua edinn kızlarr ağrımda hala var :85::85:
oooh halıyı hallettin mi canım supersin ya
nerden aldın ekle musait olunca ii gunlerde
kullanbenim bi terlik le halı kaldı
begenmene cok sevindim canım
slm ben chicconun aldım goruntulu degil
indirim vardı o zaman almıstım daha kullanmadım
ama iş gorur die dusunuyorum
Arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var.Malum hepimiz uzun süre bebek bezi kullanacağız ve bebişlerimiz için en iyisi olsun istiyoruz.Piyasadaki en iyi markaları prima ve huggies olarak biliyorum.Az önce kısa bir araştırma yaptım.Ben İsrail'i destekleyen firmalardan uzun süredir alışveriş yapmamaya özen gösteriyorum.Bazı sitelerde primanın desteklediği yazıyor bazılarında ise huggies..:44:.Bu konuda bilgisi olan arkadaşımız var mı acaba.Bebek çantasında bi o eksik kaldı onu da tamamlayayım diyorum artık.
merhaba arkadaşlar bugün kötü bi gün geçirdimsol kasığımda ağrı vardı uyandığımda pek önemsemedim sonra geçmeyince saat 3 gibi hastaneye gittik nts ye bağladılar 20 dk bekleyecen dediler şükür sancı çıkmadı sonra 1 serum taktılar ondan sonra idrar tahlili aldılar glikoz +3 yazıyordu geldiler kan aldılar şekerim 240 çıktı sonra tekrar 1 serum daha taktılar doktorumu aradılar ilk serumdan sonra verince tahlili belki ondan yüksek çıkmış olabilir şeker dedi yarın sabah gelsin tekrar eğer yine o düzeylerde çıkarsa yatışmış bana dua edinn kızlarr ağrımda hala var :85::85:
Şu an ayaklarım tuzlu suyun içinde. soğuk suya tuz koydum ayağımı içinde bekletiyorum. Serin serin iyi geldi gibi ama hala şiş.ben de ufak bisi alıcam ama görüntülü fılan olmaz heralde..okadar teferruatlı bısı akmam.zaten evımız ufak..buarada tuzlu su yaptın mı ıı geldı mı ayaklarına?:44:ben de denize girmeyi düşünüyorum ya:44: bu çarş doktora gıdıcem de bı konuşayım bakalım..sen de gırersın belkı antalyaya gıdınce..ben çok ağırlaştım bı de sıskınlıkler..denız rahatlatır dıe dusunuyorum ama bakalım...
Yazalı olmuş biraz hala devam ediyor mu?Kasılma ya da gaz sancısı olabilir canım.Önce bi tuvalete git bağırsaklarını boşaltmaya çalış geçmediyse hala kasılma olup olmadığını kontrol et canım.
ayy onu sorma canım ya. Az önce ayaklarımın fotosunu çektim, ayaktan başka herşeye benziyolar. hele de alçıdan çıkan sol ayağım artık ayak olduğunu unutup başka bir uzuv gibi davranmaya başladı..ben de yukarı kaldırıp yatamıyorum çünkü sırt üstü yatınca belim çok ağrıyo, bi daha kalkamıyorum yattığım yerdenSLM BİZ GELDİK
KIZLAR ACAİP ÖDEM VAR AYAK BİLEKLERİMDE VE HAFİF YUKARISINDA...parmaklarım küçücük ve komik görünüyo...hiç bu kadar şişmemişti...bu araa açıköğretim sınavım vardı dün gittim bugün gidemedim...bütünlemeye kaldık..
daha dün doktora bazen şişiyor bilekler ama çok değil demiştim...napabilirim acaba yukarı kaldırıp uzanıyorum ama inmiyor..
Çok geçmiş olsun canım..İnşallah yarın sabaha düzelirsin canım. Dualarım seninle..merhaba arkadaşlar bugün kötü bi gün geçirdimsol kasığımda ağrı vardı uyandığımda pek önemsemedim sonra geçmeyince saat 3 gibi hastaneye gittik nts ye bağladılar 20 dk bekleyecen dediler şükür sancı çıkmadı sonra 1 serum taktılar ondan sonra idrar tahlili aldılar glikoz +3 yazıyordu geldiler kan aldılar şekerim 240 çıktı sonra tekrar 1 serum daha taktılar doktorumu aradılar ilk serumdan sonra verince tahlili belki ondan yüksek çıkmış olabilir şeker dedi yarın sabah gelsin tekrar eğer yine o düzeylerde çıkarsa yatışmış bana dua edinn kızlarr ağrımda hala var :85::85:
molfix hangi ülkenin?canım Prima Procter & Gamble firmasına ait amerikan firması gibi görünen ama doğrudan israil kökenli kişilerin sahip olduğu bi firma. Hatta israil ordusuna direk yardım eden bi amerikan firması. hugies ise direk israilli bi firma.
ben molfix aldım deneyeceğim stok yapmadım. umarım beğenirim. birazda bebekten bebeğe değişiyor, bazıları molfixi beğeniyor bazıları primayı. prima evet güzel olabilir ama israile para kazandırmak dünyada isteyeceğim son şey.
çok şükür geçti bu hafta 4. kez yaşadım bunu diğer üçü sağa veya sola dönerkendi nie anlamadım yarın kontrolüm var 2 de nst ye de ilk defa gircem inş herşey normaldir...
33+4 deyim sadece ağrı gibi kasılma varmı bilmiyorum yada ağrıdan fark etmedimKaçıncı haftandasın şu an?28 haftadan ileriysen kasılma normal zaten.Kısa sürede de geçmiş.2-3 saat aralıksız sürerse ve düzenli geliyorsa endişelenmek lazım.Korkma yani.Ben erken doğum tehlikesinden dolayı 23 gün hastanede yattım günde 3 defa nstye bağlanıyordum.Aslında kasılmaysa az bi dikkatle sen de anlayabilirsin sancı hissetmesen de.yarın hayırlı haberlerle gel inşallah.
İlgin için teşekkürler canım.O zaman ben de molfix alayım, inşallah iyi çıkar.Ama dediğin gibi İsraile para kazandırmaktan daha iyidir.Böyle şeylere dikkat edenleri görmek beni mutlu ediyor.
Kızlar karnıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyo yan taraflara bu gün çok hareket ettim ondan mı bilmiyorum sizede oluyormu:18::18:
çok şükür geçti bu hafta 4. kez yaşadım bunu diğer üçü sağa veya sola dönerkendi nie anlamadım yarın kontrolüm var 2 de nst ye de ilk defa gircem inş herşey normaldir...
molfix hangi ülkenin?
slm arkadaslar,31.haftamızdayız,iki haftadır kuyruk sokumumda şiddteli bir agrı var,yataktan kalkınca bile agrıyor.sizlerde de var mı bu şikayet,doktoruma söylemeyı unuttum,söylesem de herşey normal doktorum içinn:))
bende daha 2 haftadır geçti sürekli ağrıyordu, doktorum sık tuvalete çıkmakla ilgili demiştiama basur filan olma ihtimali de olabilir kabızlık çekiyomusun?
offf bende şimdilik bişey yok ama daha erken dediğin gibi ben 31 de yim henüz sadece yataktan kalkarken bide sol ayağıma pantolon pijama geçirirken çok canım yanıyo, nefes problemide oluyomu canım senin haftanda bide öle bişey duymuştum Allah yardımcımız olsun hepimizin
canım 2 gun varmıs aramızda senin ayak sislerin yeni
mi başladı maşallahben 2-3 haftadır sabah
kalkınca ayaklarımın altı su toplamıs gibi topallıyorum
resmen asagıya dogru surekli bi baskı gece uykusuzlar
allahdan havalar serin bide sıcak bastırsa balon gibi
dolanıcaz demek kibenimde salı gunu randevum var
ama agda konusunda ne yapacagım bilmiyorum erken mi:44:
nefes problemim de başladı canım yani şöyle oluyor boğulacak gibi oluyorsun uykudan uyandırıyor hani tükrüğüğle boğuldu derler ya aynı onun gibi bişey yastığa dikkat ediyorum bende:))))
canım benim 4 haziranda randevum var 36. hafta oluyor o zaman.doktorum her hafta gelmemi istedi ayın 4 ünden sonra bende ağdacımla konuştum ayın 4 ünde komple vücut temizliği yapıca sonra her hafta çıkanları toplatıcam özellikle genitalde çünkü ben hiç istemiyorum hazırlıksız yakalanmayı dedimya kabusum olur pis gitmek doğuma çok utanırım sende aldırdıktan sonra haftalık yada 15 te bir çıkanları toplatabilirsin ağdacına
herkese gunaydın bu arada guzel anneler
ben artık bittim bu son haftam ama zor
yuruyorum bugun bacaklarımın arasına
cok kotu baskı yapıyor ve sağ kaburgamda
hala top duruyor simdi pc başında beni
sıkıstırıyor
karpuzu bu aralar çok yiyiyorum zaten bir oturuşta yarım karpuzu rahat yiyorum yemesem ne olacak kim bilir?az önce ölçtüm 160/100 dü zaten anlıyorum kafam yastıktan kalkmıyor karbonatı deneyim birde...sancı 1 defa şiddetli geldi oda hemen kalktım ama geçmedi senin kaça kadar yükseliyor tansiyonun?ben 31+3 teyim
oooh halıyı hallettin mi canım supersin ya
nerden aldın ekle musait olunca ii gunlerde
kullanbenim bi terlik le halı kaldı
begenmene cok sevindim canım
oh oh kızlar alışverişler yapılmış,harikasınız. güle güle kullanın aldıklarınızı.ben de bugün eksikleri tamamlamayı düşünüyordum ama salıya kaldı.1 tk.pijama aldım bir gecelikle bir takım daha alıcam.iç çamaşırları,terlik falan hazır da.yani Allah korusun şimdi doğursam idareten bi çantam var.
Arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var.Malum hepimiz uzun süre bebek bezi kullanacağız ve bebişlerimiz için en iyisi olsun istiyoruz.Piyasadaki en iyi markaları prima ve huggies olarak biliyorum.Az önce kısa bir araştırma yaptım.Ben İsrail'i destekleyen firmalardan uzun süredir alışveriş yapmamaya özen gösteriyorum.Bazı sitelerde primanın desteklediği yazıyor bazılarında ise huggies..:44:.Bu konuda bilgisi olan arkadaşımız var mı acaba.Bebek çantasında bi o eksik kaldı onu da tamamlayayım diyorum artık.
canım Prima Procter & Gamble firmasına ait amerikan firması gibi görünen ama doğrudan israil kökenli kişilerin sahip olduğu bi firma. Hatta israil ordusuna direk yardım eden bi amerikan firması. hugies ise direk israilli bi firma.
ben molfix aldım deneyeceğim stok yapmadım. umarım beğenirim. birazda bebekten bebeğe değişiyor, bazıları molfixi beğeniyor bazıları primayı. prima evet güzel olabilir ama israile para kazandırmak dünyada isteyeceğim son şey.
nefes problemim de başladı canım yani şöyle oluyor boğulacak gibi oluyorsun uykudan uyandırıyor hani tükrüğüğle boğuldu derler ya aynı onun gibi bişey yastığa dikkat ediyorum bende:))))
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?