günaydınlar... herkes sıkıntı yaşamaya başlamış ben de geceleri horluyorum ve nefes sorunu yaşıyorum. sürekli uyanırdım tuvalete kalkmak için şimdi de nefes alamadığım için kalkıyorum. bazen oturur vaziyette uyuyakalıyorum. ne olacak bizim bu hallerimiz
herkese gunaydın bu arada guzel anneler
ben artık bittim bu son haftam ama zor
yuruyorum bugun bacaklarımın arasına
cok kotu baskı yapıyor ve sağ kaburgamda
hala top duruyor simdi pc başında beni
sıkıstırıyor
günaydın canım hoşgeldingünaydınlar... herkes sıkıntı yaşamaya başlamış ben de geceleri horluyorum ve nefes sorunu yaşıyorum. sürekli uyanırdım tuvalete kalkmak için şimdi de nefes alamadığım için kalkıyorum. bazen oturur vaziyette uyuyakalıyorum. ne olacak bizim bu hallerimiz
günaydın canımm..ne marka aldınız arabayıHerkese Günaydın
Geçmişi okuyayım dedim ama ne mümkün?
Çok yorucu bir haftasonu geçirdim , bu sabah işe çok zor geldim ama değdi
Kızımın odasını , bebek arabası ve bir kaç eksiğimiz tamamlandı
Dolap raflarına kapitone diktirip dizip resimlerini göndericem
Sizler nasılsınız? Yok dimi haftasonu acele eden?:26:
Serbulo
Senin aldığın yerden , Hauck Malibu tam setini aldık
2 li seti kalmamıştı , çokta hoşumuza gitti 700 tl ye taksitle aldık
Buarada bordosunu aldım
Günaydın hepinize arkadaşlar.
Sizdeki sıkıntıları okuyunca tek ben değilmişim diye içim rahatlıyor ne yalan söyleyeyim.
Horlamalar sağdan sola dönememeler yattığım yerlerin iğne gibi batıp rahatsız etmesi canıma yetti dedirtiyor bazen. Sürekli pozisyon değiştirmek istiyorum buda ters kaplumbağa gibi halimizle pek mümkün olmuyor çok canım yanıyor.
Birde kum döküyordum sanırım idrar yollarıında problem var şimdi ksrnım alt tarafı ve bacaklarımın arası acıyor hafta sonu randevum var dr. dayanamazsan daha erken gel dedi. Mesanede iltihap olabilirmiş.
Zaten gebelik zehirlenmesi de vardı zor bela bu haftalara kadar geldik. Birde bu çıkarsa diyorum ama bir taraftanda doğuma az kaldı 37. haftadayım bu hafta 37 dolacak izne ayrılacağım belki evde olunca bu sıkıntılar azalır diye umuyorum. Tabi bu seferde kendimi ev işine vermezsem
laydy yi duydunuz mu kızlar. geçmişe bakayım dedim şok oldum. çok geçmiş olsun arkadaşım ya. çok üzüldüm
Herkese Günaydın
Geçmişi okuyayım dedim ama ne mümkün?
Çok yorucu bir haftasonu geçirdim , bu sabah işe çok zor geldim ama değdi
Kızımın odasını , bebek arabası ve bir kaç eksiğimiz tamamlandı
Dolap raflarına kapitone diktirip dizip resimlerini göndericem
Sizler nasılsınız? Yok dimi haftasonu acele eden?:26:
güle güle kullanın tatlım ya aslında o yatak olan bayağı işine yarar iyi yapmışsın
canım geçmiş olsun çok bende 1.5 ay önce taş düşürmüştüm ve akabinde 10 gün kum döktüm bilirim acısını Allah yardımcın olsun doktorun dediği gibi bol su iç başka ilacı yok çünkü.. bacağa felanda vurur ağrısı çok fena
laydy yi duydunuz mu kızlar. geçmişe bakayım dedim şok oldum. çok geçmiş olsun arkadaşım ya. çok üzüldüm
merhaba arkadaşlar bugün kötü bi gün geçirdimsol kasığımda ağrı vardı uyandığımda pek önemsemedim sonra geçmeyince saat 3 gibi hastaneye gittik nts ye bağladılar 20 dk bekleyecen dediler şükür sancı çıkmadı sonra 1 serum taktılar ondan sonra idrar tahlili aldılar glikoz +3 yazıyordu geldiler kan aldılar şekerim 240 çıktı sonra tekrar 1 serum daha taktılar doktorumu aradılar ilk serumdan sonra verince tahlili belki ondan yüksek çıkmış olabilir şeker dedi yarın sabah gelsin tekrar eğer yine o düzeylerde çıkarsa yatışmış bana dua edinn kızlarr ağrımda hala var :85::85:
günaydın kızlarrr
herkes için güsel bi hafta olsun
güle güle kullanın tatlım ya aslında o yatak olan bayağı işine yarar iyi yapmışsın
Aynen geçmişi okuyayım dedim ama bitmiyor bir türlü.
Güle güle kullansın bebişin arabasını ve odasını canım.
Bizimde tüm eksiklerimiz 1 ay öncesinden tamam. Sadece hastanede giyeceğim terliği alamadım bir türlü
nolmuş ben okumadım yaa
Canım geçmiş olsun. Muhtemelen serumdaki glikoz oranından fazla çıkmıştır şekerin. Umarım bu sabah güzel çıkar şekerin. Dualarımız seninle
merhaba arkadaşlar bugün kötü bi gün geçirdimsol kasığımda ağrı vardı uyandığımda pek önemsemedim sonra geçmeyince saat 3 gibi hastaneye gittik nts ye bağladılar 20 dk bekleyecen dediler şükür sancı çıkmadı sonra 1 serum taktılar ondan sonra idrar tahlili aldılar glikoz +3 yazıyordu geldiler kan aldılar şekerim 240 çıktı sonra tekrar 1 serum daha taktılar doktorumu aradılar ilk serumdan sonra verince tahlili belki ondan yüksek çıkmış olabilir şeker dedi yarın sabah gelsin tekrar eğer yine o düzeylerde çıkarsa yatışmış bana dua edinn kızlarr ağrımda hala var :85::85:
günaydın kızlar benim hala 4 haftam var yaa bebek erken gelmek istemesse tabi:neyse Allah sağlık versinde çalışalım bakalım şükrü havalarda yağmurlu gidiyo inş izinlere ayrılana kadar böyle gider
maydonozun kasılmaları artırırdığını duydum ve biyerde okudum cok sevmeme rağmen az yiyorum tavsiye ederim erken doğum yapmak istemeyenlere
günaydın canım. Maydanozu duymamıştım bende ödemi azalttığı için bol bol yiyordum yemeyelimmi ozaman Zaten doğumdan sonra da fazla yiyemeyeceğiz sütü azaltıyor çünkü.Mayonozsuz uzun bir sürre bekliyor bizi o zaman desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?