2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın allah hepimizin yardımcısı olsun
nefes alma sorunu bende bikaç senedir var şimdi daha kötü etkiliyo ne yazıkki allah hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

günaydın tatlımm o sağdaki topun aynısından bendede var

günaydın canım hoşgeldin

günaydın canımm..ne marka aldınız arabayı

Serbulo
Senin aldığın yerden , Hauck Malibu tam setini aldık
2 li seti kalmamıştı , çokta hoşumuza gitti 700 tl ye taksitle aldık
Buarada bordosunu aldım

Günaydın hepinize arkadaşlar.

Sizdeki sıkıntıları okuyunca tek ben değilmişim diye içim rahatlıyor ne yalan söyleyeyim.

Horlamalar sağdan sola dönememeler yattığım yerlerin iğne gibi batıp rahatsız etmesi canıma yetti dedirtiyor bazen. Sürekli pozisyon değiştirmek istiyorum buda ters kaplumbağa gibi halimizle pek mümkün olmuyor çok canım yanıyor.
Birde kum döküyordum sanırım idrar yollarıında problem var şimdi ksrnım alt tarafı ve bacaklarımın arası acıyor hafta sonu randevum var dr. dayanamazsan daha erken gel dedi. Mesanede iltihap olabilirmiş.
Zaten gebelik zehirlenmesi de vardı zor bela bu haftalara kadar geldik. Birde bu çıkarsa diyorum ama bir taraftanda doğuma az kaldı 37. haftadayım bu hafta 37 dolacak izne ayrılacağım belki evde olunca bu sıkıntılar azalır diye umuyorum. Tabi bu seferde kendimi ev işine vermezsem

laydy yi duydunuz mu kızlar. geçmişe bakayım dedim şok oldum. çok geçmiş olsun arkadaşım ya. çok üzüldüm

Serbulo
Senin aldığın yerden , Hauck Malibu tam setini aldık
2 li seti kalmamıştı , çokta hoşumuza gitti 700 tl ye taksitle aldık
Buarada bordosunu aldım

güle güle kullanın tatlım ya aslında o yatak olan bayağı işine yarar iyi yapmışsın

canım geçmiş olsun çok bende 1.5 ay önce taş düşürmüştüm ve akabinde 10 gün kum döktüm bilirim acısını Allah yardımcın olsun doktorun dediği gibi bol su iç başka ilacı yok çünkü.. bacağa felanda vurur ağrısı çok fena

Aynen geçmişi okuyayım dedim ama bitmiyor bir türlü.
Güle güle kullansın bebişin arabasını ve odasını canım.
Bizimde tüm eksiklerimiz 1 ay öncesinden tamam. Sadece hastanede giyeceğim terliği alamadım bir türlü

Sağol canım Sana da gelmiş geçmiş olsun canım taş düşürmek daha zor olsa gerek.

Canım geçmiş olsun. Muhtemelen serumdaki glikoz oranından fazla çıkmıştır şekerin. Umarım bu sabah güzel çıkar şekerin. Dualarımız seninle

laydy yi duydunuz mu kızlar. geçmişe bakayım dedim şok oldum. çok geçmiş olsun arkadaşım ya. çok üzüldüm

ne olmuş layydy ? doğurmamıştır inşallah

güle güle kullanın tatlım ya aslında o yatak olan bayağı işine yarar iyi yapmışsın

canım çok beğenerek aldık, inşallah hakkını verir....

maşallah canım, herşeyi tamamlamışsın
benim halısı , kuvet takımı felan kaldı
bazı şeyleride bilerek bırak diyolar bakıcam artık...

günaydın kızlar benim hala 4 haftam var yaa bebek erken gelmek istemesse tabi:neyse Allah sağlık versinde çalışalım bakalım şükrü havalarda yağmurlu gidiyo inş izinlere ayrılana kadar böyle gider
maydonozun kasılmaları artırırdığını duydum ve biyerde okudum cok sevmeme rağmen az yiyorum tavsiye ederim erken doğum yapmak istemeyenlere

nolmuş ben okumadım yaa

layyydy kullanıcısından alıntı
merhaba arkadaşlar bugün kötü bi gün geçirdim sol kasığımda ağrı vardı uyandığımda pek önemsemedim sonra geçmeyince saat 3 gibi hastaneye gittik nts ye bağladılar 20 dk bekleyecen dediler şükür sancı çıkmadı sonra 1 serum taktılar ondan sonra idrar tahlili aldılar glikoz +3 yazıyordu geldiler kan aldılar şekerim 240 çıktı sonra tekrar 1 serum daha taktılar doktorumu aradılar ilk serumdan sonra verince tahlili belki ondan yüksek çıkmış olabilir şeker dedi yarın sabah gelsin tekrar eğer yine o düzeylerde çıkarsa yatışmış bana dua edinn kızlarr ağrımda hala var

Canım geçmiş olsun. Muhtemelen serumdaki glikoz oranından fazla çıkmıştır şekerin. Umarım bu sabah güzel çıkar şekerin. Dualarımız seninle

geçmiş olsun canım , umarım şimdi iyisindir
bugun gelmediğine göre dinleniyosundur...

günaydın canım. Maydanozu duymamıştım bende ödemi azalttığı için bol bol yiyordum yemeyelimmi ozaman Zaten doğumdan sonra da fazla yiyemeyeceğiz sütü azaltıyor çünkü.Mayonozsuz uzun bir sürre bekliyor bizi o zaman desene

evet onun yerine dere otuna geccem ben hem süte de iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…