Eki Görüntüle 201738 Eki Görüntüle 201737
kız annelerine fikir olsun açık renk mobilyayı çok güzel açıyor cıvıl cıvıl saraydan 150 tl ye aldım.
günaydın kızlar benim hala 4 haftam var yaa bebek erken gelmek istemesse tabi:neyse Allah sağlık versinde çalışalım bakalım şükrü havalarda yağmurlu gidiyo inş izinlere ayrılana kadar böyle gider
maydonozun kasılmaları artırırdığını duydum ve biyerde okudum cok sevmeme rağmen az yiyorum tavsiye ederim erken doğum yapmak istemeyenlere
günaydın kızlarrr
herkes için güsel bi hafta olsun
günaydın kızlar benim hala 4 haftam var yaa bebek erken gelmek istemesse tabi:neyse Allah sağlık versinde çalışalım bakalım şükrü havalarda yağmurlu gidiyo inş izinlere ayrılana kadar böyle gider
maydonozun kasılmaları artırırdığını duydum ve biyerde okudum cok sevmeme rağmen az yiyorum tavsiye ederim erken doğum yapmak istemeyenlere
kız annelerine fikir olsun açık renk mobilyayı çok güzel açıyor cıvıl cıvıl saraydan 150 tl ye aldım.
günaydın güzeller, az mide yanmalı az ödemli bol bol dinlenmeli haftalaaaar
günaydınn
gerçi ben hala uyuyorum amaaa:85::85:
kızlar sonra görüşürüz artık kahvaltı yapmamız lazım kızımla. Sonrada Son beş iş günümün ilkini çalışmaya gideceğim .
Uğrayabilirsem uğrarım yine
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
söylenebilecek en güzel şeyler bunlar sanada günaydın canım
günaydın fıstık uyan gaflet uykusundan... biz bugün 8 de hortladık niyeyse
günaydınn
gerçi ben hala uyuyorum amaaa:85::85:
güle güle kullan cnm kıslar fotoğraf nasıl yükleniyodu beşiğin resmini yüklicem unuttum nasıl yüklendiğini
ayyy fenayımmm dün eşime sinirden sınavdan gelir gelmezz temizliğe giriştim sonuç yıkılmış bi vaziyetteyim bugn...patronumla konuştum artık ağırlaştım napalım diye...raporunu al sonra arada gel aylığını tam virelim didii...şöyle evde olsamm bi uyusam yatak feciiiii çekiooo sabah heele p.tesilerii offff:95::95:
Canım geçmiş olsun. Muhtemelen serumdaki glikoz oranından fazla çıkmıştır şekerin. Umarım bu sabah güzel çıkar şekerin. Dualarımız seninle
Ben çooook korkuyorum karnıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor harekete bağlı olarak geliştiğini düşünüyorum daha 33+4 deyim dün gece uyumadım korkudan bu seferde benim müzmin rahatsızlığım miğde ağrım başladı gece aranızda zaman zaman karın ağrısı yaşayan varmı? 2 de kontrolüm var dua edin nolur yıllar sonra buldum yavruma bişey olmasın
Ben çooook korkuyorum karnıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor harekete bağlı olarak geliştiğini düşünüyorum daha 33+4 deyim dün gece uyumadım korkudan bu seferde benim müzmin rahatsızlığım miğde ağrım başladı gece aranızda zaman zaman karın ağrısı yaşayan varmı? 2 de kontrolüm var dua edin nolur yıllar sonra buldum yavruma bişey olmasın
içini rahat tut canım , normal kasılmalar başlıyor artık vücut kendini ayarlıyo ondan oluyor...
benim şuanda bile sağ tarafımda var, rahat bir yere oturunca yada azcık gezinince geçiyor
Benim Merak ettiğim Kalça arğrısı olan var mı?
Gece kalça kemiklerimin ağrımasından uyuyamıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?