2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım hoşgeldin

layyydy kullanıcısından alıntı
merhaba arkadaşlar bugün kötü bi gün geçirdim sol kasığımda ağrı vardı uyandığımda pek önemsemedim sonra geçmeyince saat 3 gibi hastaneye gittik nts ye bağladılar 20 dk bekleyecen dediler şükür sancı çıkmadı sonra 1 serum taktılar ondan sonra idrar tahlili aldılar glikoz +3 yazıyordu geldiler kan aldılar şekerim 240 çıktı sonra tekrar 1 serum daha taktılar doktorumu aradılar ilk serumdan sonra verince tahlili belki ondan yüksek çıkmış olabilir şeker dedi yarın sabah gelsin tekrar eğer yine o düzeylerde çıkarsa yatışmış bana dua edinn kızlarr ağrımda hala var[/QUOTE]

canım çok geçmiş olsun inşallah serumdandır da düşer..Allah yardımcın olsun

günaydın kızlarrr
herkes için güsel bi hafta olsun

Günaydın canım
Çabuk geçen iyi bir haftasonu olur inşallah

günaydın canım
maydonozu bilmiyodum, geçenlerde biride limon artırır diyodu :26:

Eki Görüntüle 201738 Eki Görüntüle 201737

kız annelerine fikir olsun açık renk mobilyayı çok güzel açıyor cıvıl cıvıl saraydan 150 tl ye aldım.

çok güzel canım , güle güle kullanın
Benim bütün evi geçen sene saraydan aldık çok memnunum...

kızlar sonra görüşürüz artık kahvaltı yapmamız lazım kızımla. Sonrada Son beş iş günümün ilkini çalışmaya gideceğim .

Uğrayabilirsem uğrarım yine

Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

söylenebilecek en güzel şeyler bunlar sanada günaydın canım

günaydın fıstık uyan gaflet uykusundan... biz bugün 8 de hortladık niyeyse

ayyy fenayımmm dün eşime sinirden sınavdan gelir gelmezz temizliğe giriştim sonuç yıkılmış bi vaziyetteyim bugn...patronumla konuştum artık ağırlaştım napalım diye...raporunu al sonra arada gel aylığını tam virelim didii...şöyle evde olsamm bi uyusam yatak feciiiii çekiooo sabah heele p.tesilerii offff:95::95:

güle güle kullan cnm kıslar fotoğraf nasıl yükleniyodu beşiğin resmini yüklicem unuttum nasıl yüklendiğini

canım mesaj yazdığın ekranda ataç işareti var ona tıkla, dosya ekle de, dosyaları seç de , seçtikten sonra ortada uplead files gibi bişey yazıyo ona tıkla... bekletiyor bazen yükleyince resimleri aşağı atıyo ordan içeriğe ekle de ... o kadar

ohh ne güzel sende hemen değerlendir bunu madem paranı tam verecek... çalışırken bende zor kalkardım ama evde olunca hayat rutinleşiyo şeker

Ben çooook korkuyorum karnıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor harekete bağlı olarak geliştiğini düşünüyorum daha 33+4 deyim dün gece uyumadım korkudan bu seferde benim müzmin rahatsızlığım miğde ağrım başladı gece aranızda zaman zaman karın ağrısı yaşayan varmı? 2 de kontrolüm var dua edin nolur yıllar sonra buldum yavruma bişey olmasın

canım korkma allahın izniyle bişey olmaz..bende hiç yatamıyorum karın ağrısından erken doğumdan çok korkar oldum bari 35 haftayı bi atlatsaydım diyorum...arada banada çok oluyo bıçak saplanıyor sanki benimde p.şembe günü kontorlüm vardı hala gidemedim

içini rahat tut canım , normal kasılmalar başlıyor artık vücut kendini ayarlıyo ondan oluyor...
benim şuanda bile sağ tarafımda var, rahat bir yere oturunca yada azcık gezinince geçiyor

Benim Merak ettiğim Kalça arğrısı olan var mı?
Gece kalça kemiklerimin ağrımasından uyuyamıyorum....

valla bende kaşınmasından duramıyorum canım..magnezyum ekskliği vardır geçen aylarda bende de oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…