içini rahat tut canım , normal kasılmalar başlıyor artık vücut kendini ayarlıyo ondan oluyor...
benim şuanda bile sağ tarafımda var, rahat bir yere oturunca yada azcık gezinince geçiyor
Benim Merak ettiğim Kalça arğrısı olan var mı?
Gece kalça kemiklerimin ağrımasından uyuyamıyorum....
valla bende kaşınmasından duramıyorum canım..magnezyum ekskliği vardır geçen aylarda bende de oluyordu
valla bende kaşınmasından duramıyorum canım..magnezyum ekskliği vardır geçen aylarda bende de oluyordu
sol kalça kemiği sol bacak ve mide sorunsalımız var
aynen bende dün temizlik delisi oldum resmen..bay yoruldıum sınavdan geldimm başladım akşam 6 gibydi duş aldım uyuya kalmışım eşim geldi..sonra merkete git gel düz yemek ye 11 oldu 12 yat sabah kalk işe gell üfff:97::97: bugnde kaynana çarşıya çıkalım diyo bu yorgunluklaasanki yayını bıraksam fırlıycaklarmış gibi ağrıyor , aynı zamanda genişliyorda sanırım...
Dün birde oda yerleştir felan çok geç yattım sabaha kadar deli etti ağrılar beni
bilseydim kalkar içerdim magnezyumu...:26:
Saolun arkadaşlar inş sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız. Allah yavrularımızı bize bağışlar
içini rahat tut canım , normal kasılmalar başlıyor artık vücut kendini ayarlıyo ondan oluyor...
benim şuanda bile sağ tarafımda var, rahat bir yere oturunca yada azcık gezinince geçiyor
canım benimde gece kalça ağrım oluyor..sanki kemiklerim ayrılıyor bir yanımdan öbür yanıma dönerken çık diye ses geliyor...vücut kendini doğuma hazırlıyor galiba tatlım..o yüzden oluyor sanırım...bebişinin eşyalarıda hayırlı olsun canım..güle güle kullanmak nasip etsin Rabbim...bizde cuma günü beşik siparişini verdik kızımın..Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın sağlıkla doğurmamızı nasip etsin Rabbim inşallah...içini rahat tut canım , normal kasılmalar başlıyor artık vücut kendini ayarlıyo ondan oluyor...
canım korkma bişey yoktur Allahın izniyle..kendini sıkma rahat bırak...dualarımız seninle centaureacım...Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah...ara ara karın ağrısı olması normal canım...Ben çooook korkuyorum karnıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor harekete bağlı olarak geliştiğini düşünüyorum daha 33+4 deyim dün gece uyumadım korkudan bu seferde benim müzmin rahatsızlığım miğde ağrım başladı gece aranızda zaman zaman karın ağrısı yaşayan varmı? 2 de kontrolüm var dua edin nolur yıllar sonra buldum yavruma bişey olmasın
aynen bende dün temizlik delisi oldum resmen..bay yoruldıum sınavdan geldimm başladım akşam 6 gibydi duş aldım uyuya kalmışım eşim geldi..sonra merkete git gel düz yemek ye 11 oldu 12 yat sabah kalk işe gell üfff:97::97: bugnde kaynana çarşıya çıkalım diyo bu yorgunluklaa
İnşallah normaldir canım kalça ağrın için kalsiyum ve d vitamini takviyesi yapabilirsin eritme olanlar var doktoruna söylersen yazar bende sol bacağımda kemik ağrısı çok oluyor
belki onlarda doğum için genişliyordur canım bende gecenlerde oldu ama o gun cok yurumustum bi kaç gün sürdü etkisi hatta bide süt iç mutlaka 2 bardak
canım benimde gece kalça ağrım oluyor..sanki kemiklerim ayrılıyor bir yanımdan öbür yanıma dönerken çık diye ses geliyor...vücut kendini doğuma hazırlıyor galiba tatlım..o yüzden oluyor sanırım...bebişinin eşyalarıda hayırlı olsun canım..güle güle kullanmak nasip etsin Rabbim...bizde cuma günü beşik siparişini verdik kızımın..Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın sağlıkla doğurmamızı nasip etsin Rabbim inşallah...
canım korkma bişey yoktur Allahın izniyle..kendini sıkma rahat bırak...dualarımız seninle centaureacım...Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah...ara ara karın ağrısı olması normal canım...
ayy ben biri bir yere çağırsın hiç duramıyorum
ailedekiler isyan ediyolar yeter hareket etme bu kadar diye...
aslında yormamak lazım artık bünyeyi
bu hafta söylerim canım saol
günde 2 kupa içiyorum fıstık sütü
peyniri dondurmayı yoğurdumu her gün iyiyorum :26:
ama kendimide çok yoruyorum orası gerçek
aynen canım yaa klık klık diyom bazen eşim dalga geçiyo voltran gibi karım diye
Ayy odamızda çok güzel oldu saolsın canım , çok içimize sindi herşey
senin beşikte sağlıkla kullanmak nasip olsun..
amin canım..cümlemize sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim inşallah...ayy ben biri bir yere çağırsın hiç duramıyorum
ailedekiler isyan ediyolar yeter hareket etme bu kadar diye...
aslında yormamak lazım artık bünyeyi
bu hafta söylerim canım saol
günde 2 kupa içiyorum fıstık sütü
peyniri dondurmayı yoğurdumu her gün iyiyorum :26:
ama kendimide çok yoruyorum orası gerçek
aynen canım yaa klık klık diyom bazen eşim dalga geçiyo voltran gibi karım diye
Ayy odamızda çok güzel oldu saolsın canım , çok içimize sindi herşey
senin beşikte sağlıkla kullanmak nasip olsun..
kızlar ben bi yazıyorum tam ortadan muhabbete dalıcam bi angarya iş cıkıyor, güya bana iş yaptırmıyorlar ya o yüzden tüm angaryalar üstüme kaldı. az önce azeri bir hocanın sempozyuma katılması için formunu düzenledim
aynen ya benim mudurde öyle yapıyo nerde angarya bana yukluyo gitcem diye:2:
kızlar ben bi yazıyorum tam ortadan muhabbete dalıcam bi angarya iş cıkıyor, güya bana iş yaptırmıyorlar ya o yüzden tüm angaryalar üstüme kaldı. az önce azeri bir hocanın sempozyuma katılması için formunu düzenledim
aynen ya benim mudurde öyle yapıyo nerde angarya bana yukluyo gitcem diye:2:
bizimkide hala bir iş vermedi son dakkika numarası yapıcak yine o bakışlar var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?