2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın tontişlerrrrrrrr herkese güzel bir hafta diliyorum insallah herkesin hafta sonusu iyi geçmiştir... ben bütün hafta sonu gezdim desem yeridir walla güzel geçti son gezmeler artık diye diye kendimi bir hayli yormuşum...
kalça ağrılarından bahsetmişsiniz benim de bacak aralarım ağrıyor kızlar yaa özellikle geceleri ve sabah ilk kalktığımda yürüyemiyorum resmen bacak aralarımdaki kemikler ağrıyor sanırım çatı kemikleri doğum için ayrılıyormudur nedir anlamadım walla...:26:
kızlar size bir sorum olcak ben şimdi doğum sonrası eve gelen misafirler için tarçınlı kurabiye yapiim dedim annem börek kaynanam da tatlı yapcak 3 çeşit yeter dimi bir de çay neyin demlenir ee lohusa şerbeti de olcak zaten... şimdi ben bu kurabiyelerden 80-100 tane falan yapıp buzluğa atiim dedim de buzlukta kurabiye olur mu sizce??? yani çözününce falan tadı değişirmiki???:26: bana bir aklı verin yauwwww

buzluğa atınca tadı değişior cnm ya. ben hiç sevmiorum. ama başka çaren yoksa yaparsın mecburen tabi

buzluğa atınca tadı değişior cnm ya. ben hiç sevmiorum. ama başka çaren yoksa yaparsın mecburen tabi

ben de hayatımda hiç buzluğa kurabiye atmadım zaten ondan soriim dedim ama tadı değişiyor demek ayy kararsız kaldım şimdi inan...:26:

canım ben bilemedim :26: benim hiç öyle telaşlarım yok hepsini hazır almayı düşünüyorum

anam ben çok korkmaya başladım ya doğumdann.. panik oldum iice. :26:

ben de hayatımda hiç buzluğa kurabiye atmadım zaten ondan soriim dedim ama tadı değişiyor demek ayy kararsız kaldım şimdi inan...:26:

ya ben börek çörek yapmıcam hiç bence sen de kurabiye yapma gerek yok. yorma kendini. şerbet vercem bi de çikolata alırım belki. zaten lohusa olcaksın. çok kalmalarına gerek yok yani öle çaylar kahveler. zaten kırkını yaparız o zaman veririz yemek gibi bişiler. kaynanan annen istiolarsa ne yapcaklarsa yapsın getirsinler. sen karışma bence. yani ben öle düşünüorum cnm. doğum yapar yapmaz milletle o kadar uraşamam şahsen

canım ben bilemedim :26: benim hiç öyle telaşlarım yok hepsini hazır almayı düşünüyorum

ben de şimdi hazır mı alsam diye düşünmedim değil hani... bim de hazır kurabiyeler satılıyor yaa hem fiyatı uygun oluyor hem de ev kurabiyesi gibi oluyor onlar olmadı öyle bişey alayım bari

aynen canım yaa .... isme karar verdinizmi bayağı anket yaptın gibi hatırlıyorum

of hiç sorma canım:) resmen paraladım kendimi isim isim die. millete çok sorunca başıma işler açıldı. ben de artık kimseye sormuorum (akrabalar filan anlamında). anketten kerem çıkmıştı. şu an onu düşünüorum ama yine de karar veremediğimden bebişimi görünce karar veriim dedim. nasılsa 1 ay süresi var diee:) ay çok kararsızım..
dün de gecelik aldım kendime. o geceliği filan görünce anaam ben doğurcam die panik yapıorumm.

kızlar şu kitabı mutlaka alın almadıysanız. içinde herşey var. özellikle benim gibi ilk çocuğu olanlarr

ben de şimdi hazır mı alsam diye düşünmedim değil hani... bim de hazır kurabiyeler satılıyor yaa hem fiyatı uygun oluyor hem de ev kurabiyesi gibi oluyor onlar olmadı öyle bişey alayım bari

he ya aklın yolu bir boşver tatlım yorma kendini hiç.

güle güle giy geceliğini canım... enes güzeldi yaa hep onu sölüyodun, du bende tekrar ortaya atayım fikrimi

he ya aklın yolu bir boşver tatlım yorma kendini hiç.

güle güle giy geceliğini canım... enes güzeldi yaa hep onu sölüyodun, du bende tekrar ortaya atayım fikrimi

evet enes i beğeniodum. sora arkadaş dedi ki böle bişiler çağrıştırmasın. benim ismim de belli bi ideolojinin ismi hayat boyu zorluk çektim dedi. ben de ondan vazgeçtm gibi oldu

evet enes i beğeniodum. sora arkadaş dedi ki böle bişiler çağrıştırmasın. benim ismim de belli bi ideolojinin ismi hayat boyu zorluk çektim dedi. ben de ondan vazgeçtm gibi oldu

hımmm ya aslında o da doğru... bende senden pek farklı değilim bi elif olsun kesin diyorum sonra serra ve esin hoşuma gidiyo... anammm kafayı yemek üzereyim eşimde takıldı elif diye

naber canım yazarı kim bunun bakayım
bi nasıl bi seymis ben almak istiyorum
kitap ama daha karar veremedim gec
bile kaldık aslında

ben bunun hamilelik kitabını da aldım. çok memnun kaldım. şimdi bunu da aldım. hamilelikten daha kapsamlı oku oku bitmez yani herşey var. kundak yapmınından hastalığına kadar nasıl susturulacağına kadar. başka da araştırdım baktım bu kadar kapsamlısı yok.

Hepsiburada.com : Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler | Kitap

burda ucuz alabilirsin

hımmm ya aslında o da doğru... bende senden pek farklı değilim bi elif olsun kesin diyorum sonra serra ve esin hoşuma gidiyo... anammm kafayı yemek üzereyim eşimde takıldı elif diye

elif çok kibar naif bi isim bence. ama şanslısın kız isim seçeneği daha çok

slm canım artık o agrılar kronik oldu
hepimizde sanırım artık boyle gececek
doguma kadar
canım zaten evde annen kaynanan falan
olur sen lohasa yatarken akşam bi sonraki
gune bi kek bi pogaca yapılır sen ne dusunuyorsun
bunları bide cay yeter hiç olmadı hazır alırsın

benim karnım kasılıo ani bi şekilde. normal mi bu sizde oluo muu.sertleşio karnım dokunduğum zaman

canım benim kız kardesim elif beste adı cok hoş
elif ismi cok narin kibar oluyor elifler ve guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…