buzluğa atınca tadı değişior cnm ya. ben hiç sevmiorum. ama başka çaren yoksa yaparsın mecburen tabi
günaydın tontişlerrrrrrrrherkese güzel bir hafta diliyorum insallah herkesin hafta sonusu iyi geçmiştir... ben bütün hafta sonu gezdim desem yeridir walla güzel geçti son gezmeler artık diye diye kendimi bir hayli yormuşum...
kalça ağrılarından bahsetmişsiniz benim de bacak aralarım ağrıyor kızlar yaa özellikle geceleri ve sabah ilk kalktığımda yürüyemiyorum resmen bacak aralarımdaki kemikler ağrıyor sanırım çatı kemikleri doğum için ayrılıyormudur nedir anlamadım walla...:26:
kızlar size bir sorum olcak ben şimdi doğum sonrası eve gelen misafirler için tarçınlı kurabiye yapiim dedim annem börek kaynanam da tatlı yapcak 3 çeşit yeter dimi bir de çay neyin demlenir ee lohusa şerbeti de olcak zaten... şimdi ben bu kurabiyelerden 80-100 tane falan yapıp buzluğa atiim dedim de buzlukta kurabiye olur mu sizce??? yani çözününce falan tadı değişirmiki???:26: bana bir aklı verin yauwwww
ben de hayatımda hiç buzluğa kurabiye atmadım zaten ondan soriim dedim ama tadı değişiyor demek ayy kararsız kaldım şimdi inan...:26:
canım ben bilemedim :26: benim hiç öyle telaşlarım yok hepsini hazır almayı düşünüyorum
aynen canım yaa .... isme karar verdinizmi bayağı anket yaptın gibi hatırlıyorum
ben de şimdi hazır mı alsam diye düşünmedim değil hani... bim de hazır kurabiyeler satılıyor yaa hem fiyatı uygun oluyor hem de ev kurabiyesi gibi oluyor onlar olmadı öyle bişey alayım bari
of hiç sorma canım:) resmen paraladım kendimi isim isim die. millete çok sorunca başıma işler açıldı. ben de artık kimseye sormuorum (akrabalar filan anlamında). anketten kerem çıkmıştı. şu an onu düşünüorum ama yine de karar veremediğimden bebişimi görünce karar veriim dedim. nasılsa 1 ay süresi var diee:) ay çok kararsızım..
dün de gecelik aldım kendime. o geceliği filan görünce anaam ben doğurcam die panik yapıorumm.
he ya aklın yolu bir boşver tatlım yorma kendini hiç.
güle güle giy geceliğini canım... enes güzeldi yaa hep onu sölüyodun, du bende tekrar ortaya atayım fikrimi
Eki Görüntüle 201783
kızlar şu kitabı mutlaka alın almadıysanız. içinde herşey var. özellikle benim gibi ilk çocuğu olanlarr
evet enes i beğeniodum. sora arkadaş dedi ki böle bişiler çağrıştırmasın. benim ismim de belli bi ideolojinin ismi hayat boyu zorluk çektim dedi. ben de ondan vazgeçtm gibi oldu
naber canım yazarı kim bunun bakayım
bi nasıl bi seymis ben almak istiyorum
kitap ama daha karar veremedim gec
bile kaldık aslında
hımmm ya aslında o da doğru... bende senden pek farklı değilim bi elif olsun kesin diyorum sonra serra ve esin hoşuma gidiyo... anammm kafayı yemek üzereyim eşimde takıldı elif diye
günaydın tontişlerrrrrrrrherkese güzel bir hafta diliyorum insallah herkesin hafta sonusu iyi geçmiştir... ben bütün hafta sonu gezdim desem yeridir walla güzel geçti son gezmeler artık diye diye kendimi bir hayli yormuşum...
kalça ağrılarından bahsetmişsiniz benim de bacak aralarım ağrıyor kızlar yaa özellikle geceleri ve sabah ilk kalktığımda yürüyemiyorum resmen bacak aralarımdaki kemikler ağrıyor sanırım çatı kemikleri doğum için ayrılıyormudur nedir anlamadım walla...:26:
kızlar size bir sorum olcak ben şimdi doğum sonrası eve gelen misafirler için tarçınlı kurabiye yapiim dedim annem börek kaynanam da tatlı yapcak 3 çeşit yeter dimi bir de çay neyin demlenir ee lohusa şerbeti de olcak zaten... şimdi ben bu kurabiyelerden 80-100 tane falan yapıp buzluğa atiim dedim de buzlukta kurabiye olur mu sizce??? yani çözününce falan tadı değişirmiki???:26: bana bir aklı verin yauwwww
hımmm ya aslında o da doğru... bende senden pek farklı değilim bi elif olsun kesin diyorum sonra serra ve esin hoşuma gidiyo... anammm kafayı yemek üzereyim eşimde takıldı elif diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?