benim oturuken sorun yok ayağa kalkmaya çalışırken ve ayakta oluyo
canım benim kız kardesim elif beste adı cok hoş
elif ismi cok narin kibar oluyor elifler ve guzel
ayy gerçektenmi iyi bari zaten babamız pek kararlıydı
değildir bence bende 24. haftadan beri böle durum yada ben pek rahatım
slm canım artık o agrılar kronik oldu
hepimizde sanırım artık boyle gececek
doguma kadar
canım zaten evde annen kaynanan falan
olur sen lohasa yatarken akşam bi sonraki
gune bi kek bi pogaca yapılır sen ne dusunuyorsun
bunları bide cay yeter hiç olmadı hazır alırsın
benim karnım kasılıo ani bi şekilde. normal mi bu sizde oluo muu.sertleşio karnım dokunduğum zaman
Kızlar Akıntılar ne alemde?
Benden bazen süt beyaz akıntı geliyo
Eki Görüntüle 201738 Eki Görüntüle 201737
kız annelerine fikir olsun açık renk mobilyayı çok güzel açıyor cıvıl cıvıl saraydan 150 tl ye aldım.
ya bi tane site vardı bulamıorum. bi hastanenin sitesi yeni doğan bebeklerin fotoları iismleri vardı hangisiydi oo
mert çok güzelbizde urasdan vazgectik favori ismimiz olan
sadece mert i koymaya karar verdik
günaydın kızlarr
nasılsınız başka doğuran yoktur umarımm bu aralar pek uğrayamıyorum buraya düğünler hazırlıklar misafirler falan derken baya yoğun geçiyor günler cumartesi günü çok yorulmuştum akşam yemek yerken bi döndü bebek belimden karnıma nasıl sancı giriyor anlatamam baya korkuttu benisonra geçti allahtan bugün çantamı hazırlıyacağım ben zamanı geldi sanırım korkuda sardı iyice
dün gece uykum kaçtı bi oğluma bakıyorum bi karnıma selamet kucağımıza alıp gelsek evimizee ne güzel olucak
güle güle kullanın,ümranıyede mı oturuyorsun canım,dogumu nerde duşunuyorsun,bız de aeaba konusunda kararsız kaldık senınkı murdum olndı sanırım chicco mu alsam senınkınden mı bılemedım,ne tavsıye edersın,bır de arabayı fatıhtekı alt geçıtten mı aldınız?
evet canım çekmeköyde oturuyorum ben. doğumu kadıköy şifa olucak.arabamızda hauck malibu siyah benimki...çok beğenerek aldım ben .mürdüm olan ı perl perl aldı. evet canım ben ikislisini 500 e aldım peşin o geçitten.. pearl pearl da 3 lüsünü 700 e almış taksitle aynı geçitten
Hatta aynı dükkandan
Mürdümden çok Bordo rengi ama bence çok güzel biz çok beğenerek aldık
Ağbimler chicco aldılar şubatta memnun değiller....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?