2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr benimde son adet tarihim 6 ekim şuanda 33 haftadayız sizede oluyomu diye bi soriyim dfedim sürekli adet olucakmışım gibi bi agrılar var karnışımda bunlar normalmi yoksa ben yakın zamanda dogururmuyum doktorum 13 temmuz tarihin ama genede haziran bitince her an bekle dedi sizdede böyle agrılar varmı :18:

değildir bence bende 24. haftadan beri böle durum yada ben pek rahatım

bak bişiler buldum

Gün içerisinde özellikle 30. haftadan sonra bebek hareketleri esnasında 6-8 kez düzensiz aralıklarla olan ve şiddeti düşük kasılma ve karında serleşmeler hissedilebilir bu normal bir durumdur fakat kasılmalar ritmik bir periyoda girmeye doğru gidiyorsa bu erken doğumun habercisi de olabilir
Doğum eyleminin zamanından önce başlaması başta uterus kasılmaları olmak üzere anne adayı tarafından fark edilebilen çok çeşitli belirtiler verir. Bu belirtilerin her anne adayı tarafından bilinmesi gereklidir.
Erken doğumun gerçekleşmesi için temel şart uterus kasılmalarının olmasıdır. Kasılma olmadan serviks açılmaz. Kasılmalar bazı gebelerde kendini ağrıyla belli ederken bazı gebelerde hiç bir ağrıya yol açmayabilir.
Kasılmaların anne adayı tarafından saptanması:
Kasılmalarınızın olup olmadığını anlamak için avucunuzun içini karnınıza hafifçe dokundurunuz. Avucunuzun altında uterusun “toplanıyor” hissi yaratması kasılma belirtisidir. Bu esnada ağrı duyulması şart değildir. Bu kasılmaların sıklığını ve süresini ölçünüz. Saatte dört kez ya da daha sık ortaya çıkan kasılmalarda mutlaka doktorunuza haber veriniz.
Diğer belirtiler:
Erken doğum tehdidinin diğer önemli belirtileri arasında pelviste dolgunluk hissi, adet sancısına benzer kramp tarzı ağrılar, pozisyon değiştirmekle geçmeyen bel ağrıları, vajinal akıntının artması ya da niteliklerinin değişmesi (daha müköz, daha sulu ya da kanlı akıntı ortaya çıkması), ishalle beraber olan ya da tek başına ortaya çıkan barsak krampları yer alır. Bu durumda yine kasılmalarınızı elle kontrol ediniz. Bu belirtiler kasılma olmadan tek başlarına bir anlam taşımazlar. Ancak bu belirtilerden biri varsa ve kasılmalarınızın olup olmadığından emin değilseniz yine doktorunuza başvurmalısınız.

evet canım bende öyle karar verdim ya uğraşmaktan değil ben severim mutfak işini de buzlukta tadı bozuluyor taze taze almak varken dondurulmuş yedirmiim millete şimdi....

benim karnım kasılıo ani bi şekilde. normal mi bu sizde oluo muu.sertleşio karnım dokunduğum zaman

canım benim 2 aydır oluyor öyle hatta bir süre ilaç bile kullandım...

günaydın kızlarr
nasılsınız başka doğuran yoktur umarımm bu aralar pek uğrayamıyorum buraya düğünler hazırlıklar misafirler falan derken baya yoğun geçiyor günler cumartesi günü çok yorulmuştum akşam yemek yerken bi döndü bebek belimden karnıma nasıl sancı giriyor anlatamam baya korkuttu benisonra geçti allahtan bugün çantamı hazırlıyacağım ben zamanı geldi sanırım korkuda sardı iyice
dün gece uykum kaçtı bi oğluma bakıyorum bi karnıma selamet kucağımıza alıp gelsek evimizee ne güzel olucak

Eki Görüntüle 201738 Eki Görüntüle 201737

kız annelerine fikir olsun açık renk mobilyayı çok güzel açıyor cıvıl cıvıl saraydan 150 tl ye aldım.

güle güle kullanın,ümranıyede mı oturuyorsun canım,dogumu nerde duşunuyorsun,bız de aeaba konusunda kararsız kaldık senınkı murdum olndı sanırım chicco mu alsam senınkınden mı bılemedım,ne tavsıye edersın,bır de arabayı fatıhtekı alt geçıtten mı aldınız?

ya bi tane site vardı bulamıorum. bi hastanenin sitesi yeni doğan bebeklerin fotoları iismleri vardı hangisiydi oo

herkes aynı ağrılardan şikayetçi bundan anlaşılıyoki bunlar normal ağrılar doğuma hazırlık aşaması
cumartesi akşamı eltimin kızı rahatsızlandı acile götürdük gitmişken dr sordum böyle ağrım var diye böyle ağrıları bekliyoruz dedi kaslar genişliyomuş

bizde urasdan vazgectik favori ismimiz olan
sadece mert i koymaya karar verdik
mert çok güzel çok severim o ismi

hoşgeldin tatlım iyiyiz

evet canım çekmeköyde oturuyorum ben. doğumu kadıköy şifa olucak.arabamızda hauck malibu siyah benimki...çok beğenerek aldım ben .mürdüm olan ı perl perl aldı. evet canım ben ikislisini 500 e aldım peşin o geçitten.. pearl pearl da 3 lüsünü 700 e almış taksitle aynı geçitten

Hatta aynı dükkandan

Mürdümden çok Bordo rengi ama bence çok güzel biz çok beğenerek aldık
Ağbimler chicco aldılar şubatta memnun değiller....

günaydın tatlı annişler nasılsınız?

dün kızımın yıkanan eşyalarını ütüledim yavaş yavaş herşey oluyor

pearl'cim yazdım ama hafta sonuydu görmemişsindir, hani uyku seti fotosu çekecektim ya, arkadaş taşındı ama bende onun yaptırdığı terziye yaptırıyorum. sana foto çeker eklerim haftaya p.be filan teslim alcam. umarım güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…