günaydın tatlı annişler nasılsınız?
dün kızımın yıkanan eşyalarını ütüledim yavaş yavaş herşey oluyor
pearl'cim yazdım ama hafta sonuydu görmemişsindir, hani uyku seti fotosu çekecektim ya, arkadaş taşındı ama bende onun yaptırdığı terziye yaptırıyorum. sana foto çeker eklerim haftaya p.be filan teslim alcam. umarım güzel olur...
günaydın tatlı annişler nasılsınız?
dün kızımın yıkanan eşyalarını ütüledim yavaş yavaş herşey oluyor
pearl'cim yazdım ama hafta sonuydu görmemişsindir, hani uyku seti fotosu çekecektim ya, arkadaş taşındı ama bende onun yaptırdığı terziye yaptırıyorum. sana foto çeker eklerim haftaya p.be filan teslim alcam. umarım güzel olur...
kızlarr benimde son adet tarihim 6 ekim şuanda 33 haftadayız sizede oluyomu diye bi soriyim dfedim sürekli adet olucakmışım gibi bi agrılar var karnışımda bunlar normalmi yoksa ben yakın zamanda dogururmuyum doktorum 13 temmuz tarihin ama genede haziran bitince her an bekle dedi sizdede böyle agrılar varmı :18:
günaydın sanada canım, iyiyiz sağol..senin nasıl gidiyor,nasılsın
haftasonu çalışmıyorum canım kusura bakma görmemişimdir
bir taneByd yaptırmış eklemiş face orda gördüm
Seninkinide bekliyorum
ben de şimdi hazır mı alsam diye düşünmedim değil hani... bim de hazır kurabiyeler satılıyor yaa hem fiyatı uygun oluyor hem de ev kurabiyesi gibi oluyor onlar olmadı öyle bişey alayım bari
slm arkadaslar,31.haftamızdayız,iki haftadır kuyruk sokumumda şiddteli bir agrı var,yataktan kalkınca bile agrıyor.sizlerde de var mı bu şikayet,doktoruma söylemeyı unuttum,söylesem de herşey normal doktorum içinn:))
Benim 33 hafta bitiyor, son haftalarda bende de kuyruk sokumu ağrısı var.Dikkat ettim sert yerde oturduğum zaman artıyor.Ama senin de dediğin gibi dr.a söyledim "olacak tabi" dedi
kıslar bişey sorcam bebişler için nevresim takımı aldınızmı?
kıslar bişey sorcam bebişler için nevresim takımı aldınızmı?
bende 2 uyku seti olduğu için almadım ama ihtiyaç olursa
Pink Rabbit Ranforce Bebek Nevresim Takımı#Pink Rabbit Ranforce Baby Bed Set bunu alıcam
canım ben bir tane uyku seti iki tane de nevresim takımı aldım....
günaydın tontişlerrrrrrrrherkese güzel bir hafta diliyorum insallah herkesin hafta sonusu iyi geçmiştir... ben bütün hafta sonu gezdim desem yeridir walla güzel geçti son gezmeler artık diye diye kendimi bir hayli yormuşum...
kalça ağrılarından bahsetmişsiniz benim de bacak aralarım ağrıyor kızlar yaa özellikle geceleri ve sabah ilk kalktığımda yürüyemiyorum resmen bacak aralarımdaki kemikler ağrıyor sanırım çatı kemikleri doğum için ayrılıyormudur nedir anlamadım walla...:26:
kızlar size bir sorum olcak ben şimdi doğum sonrası eve gelen misafirler için tarçınlı kurabiye yapiim dedim annem börek kaynanam da tatlı yapcak 3 çeşit yeter dimi bir de çay neyin demlenir ee lohusa şerbeti de olcak zaten... şimdi ben bu kurabiyelerden 80-100 tane falan yapıp buzluğa atiim dedim de buzlukta kurabiye olur mu sizce??? yani çözününce falan tadı değişirmiki???:26: bana bir aklı verin yauwwww
benim de adet tarihim 5 ekim doktor 12temmuz dedi ama haziran sonunda da olabilir heran bekle dedi bana..aynıymış tarihimiz hemen hemen normal doğum istediğim için kesin tarih vermiyor tabi..benim de oluyo hafif adet sancısı gibi sonra kasıklarıma vuruyor ağrı..doktoruma sordum olacak artık bu ağrılar normal dedi..bi de benim aynen ay başlarında eskiden adet olduğum tarihlerde aynı adet sancısını çekiyorum yine sanki adet olucakmışım gibi..ama normalmiş doktor bişi olmaz dedi..bakalım bu çarşamba gidicez yine doktora...:44:
çok güzel cnm tam prensese göre
uyku seti almadım bi beşiğin içinde gelen var bitane annem yorgan yastık dikti başka nevresim takımı almadım
biz yemek yiyip geldik canlar
nevresim sormussunuz, ben uyku seti almadım, 2 tane uyku seti aldım kızıma
canım sen sezeryan olucaktın galba dimi
eğer içine sinmiosa hazır almak
sez.dan 2 gün önce bi yaparsın 2 ölçü kurabiye nasılsa en az 1 hafta dayanıo
sonra onlar tükenince zaten başında annen kayınvalden falan olur onlar yaparlar dert etme sen
benmde k. valdem su böreği siparişi vericem dio annemde kek falan yapar o şekilde idare ederis bisde
benim de uyku setim beşiğin içinde geldi... nevresim takımlarından biri benim bebekken kullandığımmış annem saklamış bir tane de annem aldı sağolsun...
2 tan nevresim aldım dicektin galiba
afiyet olsun canım.fena doydum gene:89::89::89:
bende almadım daha uyku setini anneanesi alıcak 1 sene yatağında yatmıycak çünkü nevresimde geeek görmedm
140/100 yada biraz daha yüksek oluyor bazen. Özellikle acıktığımda yemeği geciktirirsem daha çok yükseliyor. İnşallah karbonat iyi gelir ödemlerine. Bu hafta sonu hep evdeydim bütün sularımı karbonatlı içtim maydanoz ve karpuz yedim bol bol uzun zamandır ilk defa ellerim sanki eskisi gibi göründü gözüme şişlikler inmişti. Çalışırken her suyumu karbonatlı içemiyorum şişlikler az iniyordu.
32. haftada olduğun için şanslısın. Doktorum 32. haftaya kadar kontrol altında tutabilirsek tansiyonunu 32. haftadan itibaren doğumdan korkma demişti. Belki 32. haftada sonlandırırız gebeliği doğumu gerçekleştiririz demişti. Çok şükür 36. haftayı bitirdik. İçini ferah tut. Bebeğinle konuş biraz daha içerde kalman lazım annem de bana güç ver de. Aylardır aynı şeyleri ben kendi kendime söylüyorum bebişime. 22. haftadan buralara geldik.
Umarım bebeğinde sende hamileliğin tadını sonuna kadar çıkarırsınız. Birde tansiyonum yüksek yine yüksek deme. Unutmaya çalış stres daha da yükseltiyor. Ben soranlara bu aralar iyi diyorum hep yüksek de olsa.
ve bol bol su ve sıvı alımı yapmaya çalış. Zaten içiyorum deme miktarını 1-2 bardak daha artrmaya çalış bu bile işe yarıyor
Kendine iyi bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?