2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın sanada canım, iyiyiz sağol..senin nasıl gidiyor,nasılsın

haftasonu çalışmıyorum canım kusura bakma görmemişimdir
bir taneByd yaptırmış eklemiş face orda gördüm
Seninkinide bekliyorum

benim de adet tarihim 5 ekim doktor 12temmuz dedi ama haziran sonunda da olabilir heran bekle dedi bana..aynıymış tarihimiz hemen hemennormal doğum istediğim için kesin tarih vermiyor tabi..benim de oluyo hafif adet sancısı gibi sonra kasıklarıma vuruyor ağrı..doktoruma sordum olacak artık bu ağrılar normal dedi..bi de benim aynen ay başlarında eskiden adet olduğum tarihlerde aynı adet sancısını çekiyorum yine sanki adet olucakmışım gibi..ama normalmiş doktor bişi olmaz dedi..bakalım bu çarşamba gidicez yine doktora...:44:

ben de şimdi hazır mı alsam diye düşünmedim değil hani... bim de hazır kurabiyeler satılıyor yaa hem fiyatı uygun oluyor hem de ev kurabiyesi gibi oluyor onlar olmadı öyle bişey alayım bari

bencede yaa bim dekiler hem taze oluyo hem de fiyat olarak da uygun oluyo..o halde yaptığın maddi manevi eziyete değmez valaa...ben de alıcam ordan şerbetle vericem..ne gerek var sanki uğraşmaya biz bebişle kendimizle anca uğraşıcaz o zaman

Benim 33 hafta bitiyor, son haftalarda bende de kuyruk sokumu ağrısı var.Dikkat ettim sert yerde oturduğum zaman artıyor.Ama senin de dediğin gibi dr.a söyledim "olacak tabi" dedi

Benim 33 hafta bitiyor, son haftalarda bende de kuyruk sokumu ağrısı var.Dikkat ettim sert yerde oturduğum zaman artıyor.Ama senin de dediğin gibi dr.a söyledim "olacak tabi" dedi

canım ağrılar hep var benim de belim bacak aralarım sırtım hep ağrıyor artık büyüdü bebekler ee bir taraftan vucut da kendini doğuma hazırlıyor napalım son aydayız artık sıkıcaz dişimizi....

biz yemek yiyip geldik canlar

nevresim sormussunuz, ben uyku seti almadım, 2 tane uyku seti aldım kızıma

canım sen sezeryan olucaktın galba dimi
eğer içine sinmiosa hazır almak
sez.dan 2 gün önce bi yaparsın 2 ölçü kurabiye nasılsa en az 1 hafta dayanıo
sonra onlar tükenince zaten başında annen kayınvalden falan olur onlar yaparlar dert etme sen
benmde k. valdem su böreği siparişi vericem dio annemde kek falan yapar o şekilde idare ederis bisde

SLM annişler..
o adet sancısı gibi ağrılar bendede oluyor sol kasığımda özellikle...bu arada dünkü ayaklarımdaki şişlikler indi biraz..ılık duş ve karbonatlı su iyi geldi galiba..
iyiki işten ayrılmışım bacak aram yürürken bile acıyor...ayaklarımın altı acıyor zor yürüyorum..neyse herkeste varmış demekki normalmiş..

çok güzel cnm tam prensese göre

uyku seti almadım bi beşiğin içinde gelen var bitane annem yorgan yastık dikti başka nevresim takımı almadım

benim de uyku setim beşiğin içinde geldi... nevresim takımlarından biri benim bebekken kullandığımmış annem saklamış bir tane de annem aldı sağolsun...
biz yemek yiyip geldik canlar

nevresim sormussunuz, ben uyku seti almadım, 2 tane uyku seti aldım kızıma

2 tan nevresim aldım dicektin galiba

fena doydum gene:89::89::89:
bende almadım daha uyku setini anneanesi alıcak 1 sene yatağında yatmıycak çünkü nevresimde geeek görmedm

belli değil canım daha sezeryan mı olcak 2 hafta sonra kontrol var o zaman belli olcak sezeryan olursa dedğin gibi yaparım yoksa hazır alırım zaten doğumdan sonra annemler takip eder o işleri

benim de uyku setim beşiğin içinde geldi... nevresim takımlarından biri benim bebekken kullandığımmış annem saklamış bir tane de annem aldı sağolsun...

2 tan nevresim aldım dicektin galiba
yok anacım şizofrene bağladım ben iki tane nevresim mi uyku seti mi aldıgıma ben de karar veremedim

evet canım 2 takım nevresim aldım:26:

fena doydum gene:89::89::89:
bende almadım daha uyku setini anneanesi alıcak 1 sene yatağında yatmıycak çünkü nevresimde geeek görmedm
afiyet olsun canım.
yazın zaten kullanmayız da yorgan nevresim, kışın ne örtcez biz bebelere, uyku tulumu mu giydircez ki

zaten şuan tansiyon en son problemimiz canım..biz 16. haftadan beri sıkıntıdayız benim tansiyonum göbek kordonunun direncine bağlı yükseliyor esas sorun arter direnci zaten tansiyon onun getirdikleri...neye bakacağımızı bizde şaşırdık ama biz daha fazla götüremeyeceğiz muhtemelen...kızım 1100 gr şimdi alınmaz inşallah...su içimini kontrollü yapıyorum ölçerek günde 3 lt içiyorum herşeyi deniyoruz allah senide benide burdaki herkezide biran önce kurtarsın sende kendine iyi bak canım...

slm ya benim belim ve sağ kaburgam cok
fena agrıyor nasıl yatasım var yemege
gittim geldim bittim resmen ya evde
olup yatmak istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…