yok anacım şizofrene bağladım ben iki tane nevresim mi uyku seti mi aldıgıma ben de karar veremedim
evet canım 2 takım nevresim aldım:26:
afiyet olsun canım.
yazın zaten kullanmayız da yorgan nevresim, kışın ne örtcez biz bebelere, uyku tulumu mu giydircez ki
kıslar bişey sorcam bebişler için nevresim takımı aldınızmı?
uyku seti alanlar kaça aldınız markası ne?
Hatta aynı dükkandan
Mürdümden çok Bordo rengi ama bence çok güzel biz çok beğenerek aldık
Ağbimler chicco aldılar şubatta memnun değiller..
teşekkür ederim,arabanın fotosu nerdeydı bulamıyorum bı yardımcı olabılır mısınızz,ben de mı hauck alsam karar veremedım,ikili istiyorum seti,kalmamımsmıydı kı,bir de magazanın adını ögrenebılır mıyım sanırım bıze de fatıh yolları görunuyorr:)) dun chıccoya baktım pek beenmedım,sizin araba kapanınca çok yer kaplıyor mu,kılıfı tamamen çıkartılıp tıkanabılıyor mu?
canım days in colorsın uyku setleri 125 liraya var internette, ben onlardan begendim bi tane, çilekte de 200 tl:)uyku seti alanlar kaça aldınız markası ne?
ben battaniyeyle geciremem sanırım kışı, micro fiber bi yorgan aldım da kullanır mıyım biliyorum ki:26:normaldir bacım hep öyle biz anlarız birbirimizi... en güzeli penye battaniyelerden örtmek canım zaten çok sıcak olucak yazın yorgan örtülmez kışın da kalın battaniye örtücez odasını da sıcask tutucaz evelallah hiç bişeycik olmassss
slm ya benim belim ve sağ kaburgam cok
fena agrıyor nasıl yatasım var yemege
gittim geldim bittim resmen ya evde
olup yatmak istiyorum artık
canım days in colorsın uyku setleri 125 liraya var internette, ben onlardan begendim bi tane, çilekte de 200 tl:)
ben battaniyeyle geciremem sanırım kışı, micro fiber bi yorgan aldım da kullanır mıyım biliyorum ki:26:
Kızlar Akıntılar ne alemde?
Benden bazen süt beyaz akıntı geliyo
canım uyku seti kışa lazım olursa
alınır benim bi yatak odasının takımı
var o kadar cunku ben 1 yasına kadar
park yatakda yanımda yatacak ama
sen direk odasında bırakacaksan 2 tane
iş gorur biri yıkanır biri serilir
canım days in colorsın uyku setleri 125 liraya var internette, ben onlardan begendim bi tane, çilekte de 200 tl:)
ben battaniyeyle geciremem sanırım kışı, micro fiber bi yorgan aldım da kullanır mıyım biliyorum ki:26:
2 hafta sonra mı çıkcan sen izne????
canım benim oda takımıyla hediye edildi normal satış fiyatı 200 tl imiş
bu benim uyku seti
Kolat Baby Home
denizcili olan set canım
2 hafta sonra mı çıkcan sen izne????
canım benim oda takımıyla hediye edildi normal satış fiyatı 200 tl imiş
bu benim uyku seti
Kolat Baby Home
denizcili olan set canım
anladım canım, ben gündüzleri odasında yatırırm diye düşünüyorum gece gündüz ayırımı yapsın diyezaten beşiğini süslemem gerekecek mecbur alcam bi tane.
canım days in colors'ın linki verirmisin ben bulamadım.
çok tatlıymış canım. bende diktirecektim herkes çok pahalı yapıyorlar dedi. güzel bişi bulursam alayım diyorum.
canım seninkinin yağmurluğu varmıydı:26: bana yok dediler 2 lisinin uyduruk bi yağmurluk verdi ama
[
teşekkür ederim,arabanın fotosu nerdeydı bulamıyorum bı yardımcı olabılır mısınızz,ben de mı hauck alsam karar veremedım,ikili istiyorum seti,kalmamımsmıydı kı,bir de magazanın adını ögrenebılır mıyım sanırım bıze de fatıh yolları görunuyorr:)) dun chıccoya baktım pek beenmedım,sizin araba kapanınca çok yer kaplıyor mu,kılıfı tamamen çıkartılıp tıkanabılıyor mu?
mobilya alınca vermediler mi benim oyle
oldu uyku seti belki kısa sadece yorgan
alırım bitanediger nevresim takımlarını
yatagına gecincede kullanırım
dolanırne bileym yorgana dolanırmı ki???
katrecim gecen hafta limangoda indirimdeydi o fiyata, takip et yine bulursun, ben tam alıyordum, googleda bi arattım zaten piyasası öyle imiş days in colorsın.Days in Colors Bebek Uyku Seti Modelleri | 2011 ev dekorasyonu, 2011 ev dekorasyon modelleri takımları fiyatları ürünleri modeller bunlar, fiyat da dediğim gibi. ayrıca porsan diye bi site var, orda altınbaşak bebek uyku setleri çok uygun...canım days in colors'ın linki verirmisin ben bulamadım.
canım 2 tane olan uzun, bir yanından başı dolanıp diger yana kadar uzanıyor diye biliyorum, tek tek parcalara ayırmıyorlar tutturma yerleri ayrılırsa yine bebek kafaya carpar diyeşimdi baktım days in colors ve bazı markalara, kenar koruyucusu iki tane görünüyor, 4 tane olması gerekmiyo mu :26:
hayır canım bu hafta son allahdan
1 hafta yıllık izin aldım oyle tamamlayacagım
artık gelecek gucum kalmadı dınleneyim
evde oglumun odasını falan yapıp tadını
cıkarmak istiyorum
Eki Görüntüle 201820
kızlar kaynanam bundan alıck yatak odasında yatıcak 1 yaşına kadar gelsn resimini ekliycem bundan kışın üstüne ne örterim ki..:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?