2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

normaldir bacım hep öyle biz anlarız birbirimizi... en güzeli penye battaniyelerden örtmek canım zaten çok sıcak olucak yazın yorgan örtülmez kışın da kalın battaniye örtücez odasını da sıcask tutucaz evelallah hiç bişeycik olmassss

kıslar bişey sorcam bebişler için nevresim takımı aldınızmı?

canım ben 2 tane nevresim takımı aldım
bide uyku seti var o da mobilyacının
hediyesi işte nevresim takımlarını
park yatak için aldım sonra
odasına gecince orda da kullanırım

uyku seti alanlar kaça aldınız markası ne?

canım uyku seti kışa lazım olursa
alınır benim bi yatak odasının takımı
var o kadar cunku ben 1 yasına kadar
park yatakda yanımda yatacak ama
sen direk odasında bırakacaksan 2 tane
iş gorur biri yıkanır biri serilir

canım days in colorsın uyku setleri 125 liraya var internette, ben onlardan begendim bi tane, çilekte de 200 tl:)
ben battaniyeyle geciremem sanırım kışı, micro fiber bi yorgan aldım da kullanır mıyım biliyorum ki:26:

Son düzenleme:

ne bileym yorgana dolanırmı ki???

anladım canım, ben gündüzleri odasında yatırırm diye düşünüyorum gece gündüz ayırımı yapsın diye zaten beşiğini süslemem gerekecek mecbur alcam bi tane.

canım days in colors'ın linki verirmisin ben bulamadım.

2 hafta sonra mı çıkcan sen izne????

canım benim oda takımıyla hediye edildi normal satış fiyatı 200 tl imiş

bu benim uyku seti
Kolat Baby Home

denizcili olan set canım

çok tatlıymış canım. bende diktirecektim herkes çok pahalı yapıyorlar dedi. güzel bişi bulursam alayım diyorum.

2 hafta sonra mı çıkcan sen izne????

canım benim oda takımıyla hediye edildi normal satış fiyatı 200 tl imiş

bu benim uyku seti
Kolat Baby Home

denizcili olan set canım

hayır canım bu hafta son allahdan
1 hafta yıllık izin aldım oyle tamamlayacagım
artık gelecek gucum kalmadı dınleneyim
evde oglumun odasını falan yapıp tadını
cıkarmak istiyorum

mobilya alınca vermediler mi benim oyle
oldu uyku seti belki kısa sadece yorgan
alırım bitane diger nevresim takımlarını
yatagına gecincede kullanırım

canım seninkinin yağmurluğu varmıydı:26: bana yok dediler 2 lisinin uyduruk bi yağmurluk verdi ama

yok canım ben yağmurluk felan hiçte aklıma gelmedi açıkçası
sonradan takılanlardan alırım bende

Daisy Park Yatak Uyku Seti | Funnababy
ben bunu almayı planlıyorum bu hafta

benim takım bu
http://www.hauckuk.com/typo3temp/pics/01-142141_MalibuAIO_TrioPlum_01_359efb48c7.jpg

ikili seti geçitin diğer tarafında vardı ama satıcı hiç satıcı gibi değildi o yüzden menun kalmayıp çıktık ordan
Biz imre bebe den aldık
Arabanın herşeyi çıkartılıyor ve bütün kılıflar yıkanabiliyor
Ayrıca kapantıp açması çok kolay
çok az yer kaplıyor, 8,5 kg

mobilya alınca vermediler mi benim oyle
oldu uyku seti belki kısa sadece yorgan
alırım bitane diger nevresim takımlarını
yatagına gecincede kullanırım

canım benim sadece karyola alındı fiyata dahil değildi o yüzden vermediler.

şimdi baktım days in colors ve bazı markalara, kenar koruyucusu iki tane görünüyor, 4 tane olması gerekmiyo mu :26:

kızlar bu gece rüyamda nişan gelmişti hastaneye yetişmeye çalışıyoduk ama o kadar paniklemiştimki banyo etmeyi hasta bezi koymayı unutuyorum öyle dolanıyorum evin içinde korktum baya...
aaaaaa benim bebiş sanki çıkmak istiyor gibi sağ sol sağ sol vurup sonra ortadan pıt pıt pıt yapıyo durmadan bikaç defa üst üste..

kızlar kaynanam bundan alıck yatak odasında yatıcak 1 yaşına kadar gelsn resimini ekliycem bundan kışın üstüne ne örterim ki..:26::26:

ne bileym yorgana dolanırmı ki???
dolanır de mi, ayh allah korusun, o zaman uyku tulumunu üstüne ince battaniye yeter...

canım days in colors'ın linki verirmisin ben bulamadım.
katrecim gecen hafta limangoda indirimdeydi o fiyata, takip et yine bulursun, ben tam alıyordum, googleda bi arattım zaten piyasası öyle imiş days in colorsın.Days in Colors Bebek Uyku Seti Modelleri | 2011 ev dekorasyonu, 2011 ev dekorasyon modelleri takımları fiyatları ürünleri modeller bunlar, fiyat da dediğim gibi. ayrıca porsan diye bi site var, orda altınbaşak bebek uyku setleri çok uygun...

şimdi baktım days in colors ve bazı markalara, kenar koruyucusu iki tane görünüyor, 4 tane olması gerekmiyo mu :26:
canım 2 tane olan uzun, bir yanından başı dolanıp diger yana kadar uzanıyor diye biliyorum, tek tek parcalara ayırmıyorlar tutturma yerleri ayrılırsa yine bebek kafaya carpar diye

hayır canım bu hafta son allahdan
1 hafta yıllık izin aldım oyle tamamlayacagım
artık gelecek gucum kalmadı dınleneyim
evde oglumun odasını falan yapıp tadını
cıkarmak istiyorum

iyi edersin canım walla ben evde işlenirken yoruluyorum hele bir de çalışmak çok zordur eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…