takım cok güzelmiş, güle güle kullanın. biz oto koltugu pierre cardin aldık ya, onun arabasını halamız alacakmıs dogumdan dönünce sivasa...canım uyku seti park yatak için olanlarda kenarlık olmuyor ha? sen de normal beşik uyku seti cok mu uzun gelir ki park yataklara?Daisy Park Yatak Uyku Seti | Funnababy
ben bunu almayı planlıyorum bu hafta
benim takım bu
http://www.hauckuk.com/typo3temp/pics/01-142141_MalibuAIO_TrioPlum_01_359efb48c7.jpg
ikili seti geçitin diğer tarafında vardı ama satıcı hiç satıcı gibi değildi o yüzden menun kalmayıp çıktık ordan
Biz imre bebe den aldık
Arabanın herşeyi çıkartılıyor ve bütün kılıflar yıkanabiliyor
Ayrıca kapantıp açması çok kolay
çok az yer kaplıyor, 8,5 kg
Eki Görüntüle 201820
kızlar kaynanam bundan alıck yatak odasında yatıcak 1 yaşına kadar gelsn resimini ekliycem bundan kışın üstüne ne örterim ki..:26::26:
dolanırde mi, ayh allah korusun, o zaman uyku tulumunu üstüne ince battaniye yeter...
katrecim gecen hafta limangoda indirimdeydi o fiyata, takip et yine bulursun, ben tam alıyordum, googleda bi arattım zaten piyasası öyle imiş days in colorsın.Days in Colors Bebek Uyku Seti Modelleri | 2011 ev dekorasyonu, 2011 ev dekorasyon modelleri takımları fiyatları ürünleri modeller bunlar, fiyat da dediğim gibi. ayrıca porsan diye bi site var, orda altınbaşak bebek uyku setleri çok uygun...
canım 2 tane olan uzun, bir yanından başı dolanıp diger yana kadar uzanıyor diye biliyorum, tek tek parcalara ayırmıyorlar tutturma yerleri ayrılırsa yine bebek kafaya carpar diye
yok canım ben yağmurluk felan hiçte aklıma gelmedi açıkçası
sonradan takılanlardan alırım bende
Daisy Park Yatak Uyku Seti | Funnababy
ben bunu almayı planlıyorum bu hafta
benim takım bu
http://www.hauckuk.com/typo3temp/pics/01-142141_MalibuAIO_TrioPlum_01_359efb48c7.jpg
ikili seti geçitin diğer tarafında vardı ama satıcı hiç satıcı gibi değildi o yüzden menun kalmayıp çıktık ordan
Biz imre bebe den aldık
Arabanın herşeyi çıkartılıyor ve bütün kılıflar yıkanabiliyor
Ayrıca kapantıp açması çok kolay
çok az yer kaplıyor, 8,5 kg
canım ufak bi yorgan yaptırırsın olmazsa, ben yorgan kullanmam diyorum o zaman da kışlık battaniyeler filan var onları tercih ederim. duruma göre bakcam artıkbu arada çok güzelmiş sepetiniz.
hay Allah razı olsun canım içim rahatladıkociş gelcek bakcaz birazdan bikaç yere olmadı netten beğenirim gelir.
takım cok güzelmiş, güle güle kullanın. biz oto koltugu pierre cardin aldık ya, onun arabasını halamız alacakmıs dogumdan dönünce sivasa...canım uyku seti park yatak için olanlarda kenarlık olmuyor ha? sen de normal beşik uyku seti cok mu uzun gelir ki park yataklara?
yeni gördüm cevabını tatlım ben park yatağımıza neveresim aldım karyolamıza kaldı bi tek..
oyyy çok tatlı bu bayıldım... canım bir süre sonra süslü kısmını çıkarır normal nevresim takımını serersin bence...
saol canım
sizde güle güle kullanın...
uyku setine kenarlık olmuyor fıstık
veo baby nin reklamını görmüştüm ama nasıldır bakmadım
bizim buralarda var mağzası bir iş çıkışı bakarım istersen?
anladım canım
taçınkiler de çok hoş onlarada bak
canım evet genelde oyle diyorlar ama
bana 5.aydan beri gobegini aşagıda
tasıyorsun deyip moralimi bozuyorlar
bence o yapıyla alakalı die dusunuyorum
sıkma canını olacagı varsa olur zaten artık
bu saatten sonra bisey olmaz
canım ben aslında 37+0 da doluyor ama
1 hafta dayanamıyacagım onuda yıllık iznimden
kullanıcam oyle raporu kapatıcam bakalım
ama bu hafta gitmek cok zor geliyor
ya bende 3 haftadır aynı kiloda gidiyorum
sadece 400 gr.almısım inş.bebiş almıstır:44:
merhaba arkadaşlar bugün kötü bi gün geçirdimsol kasığımda ağrı vardı uyandığımda pek önemsemedim sonra geçmeyince saat 3 gibi hastaneye gittik nts ye bağladılar 20 dk bekleyecen dediler şükür sancı çıkmadı sonra 1 serum taktılar ondan sonra idrar tahlili aldılar glikoz +3 yazıyordu geldiler kan aldılar şekerim 240 çıktı sonra tekrar 1 serum daha taktılar doktorumu aradılar ilk serumdan sonra verince tahlili belki ondan yüksek çıkmış olabilir şeker dedi yarın sabah gelsin tekrar eğer yine o düzeylerde çıkarsa yatışmış bana dua edinn kızlarr ağrımda hala var :85::85:
Herkese Günaydın
Geçmişi okuyayım dedim ama ne mümkün?
Çok yorucu bir haftasonu geçirdim , bu sabah işe çok zor geldim ama değdi
Kızımın odasını , bebek arabası ve bir kaç eksiğimiz tamamlandı
Dolap raflarına kapitone diktirip dizip resimlerini göndericem
Sizler nasılsınız? Yok dimi haftasonu acele eden?:26:
uyku seti alanlar kaça aldınız markası ne?
kızlar yaa ütü yaparken göbeğimi yakacam diye ödüm kopuyor paranoyak mı oluyorum neee
cnm kapitone ne renk diktirdin acabaa pembesi varmıdır
bende kızıma diktiricemde daha bakmadım birde nekadar tuttu kumaşı ve diktirmesin toplam :26:
saol canım benim, aman denk gelirse bak, yorulma oralara kadar, nasılsa içim rahat artık, 36. haftanın sonunda allah izin verirse ankarada olucam ben de ordan bakarım, dogumdan sonra da önce desaol canım
sizde güle güle kullanın...
uyku setine kenarlık olmuyor fıstık
veo baby nin reklamını görmüştüm ama nasıldır bakmadım
bizim buralarda var mağzası bir iş çıkışı bakarım istersen?
ben de çorba falan karıstırırken bazen panikliyorumkızlar yaa ütü yaparken göbeğimi yakacam diye ödüm kopuyor paranoyak mı oluyorum neee
güle güle kullanın canım çok güzel gercektenodamızda bunun aynısı oluck kulplarını değşik istiyorum gelsn bi ekliycm inş.resimlerini
canım nerde oturuyosun bilmiyorum ama ben eminönünde aradım toz pembe bulamadım
fuşya rengi vardı oda çok hoşuma gitmedi bende kırık beyaz çift katlı aldım akşama kuzen gelip alıcak diktiricez
kapitoneyi eminönünden çift taraflı 2 metre 15 tl aldık
saol canım benim, aman denk gelirse bak, yorulma oralara kadar, nasılsa içim rahat artık, 36. haftanın sonunda allah izin verirse ankarada olucam ben de ordan bakarım, dogumdan sonra da önce de
hımm bak kenarlıklısı da var bakmak lazım, saol canımcımtamam canım
merak etme yorulmam evime yakın
bak bu sayfada var
http://www.veobaby.com.tr/catinfo.asp?slmt=1&mrk=&cid=231
a aaa ben duymadımayşecim sağol canım ya dün haberlerde duydum sivasta deprem mi olmuş:26:
hımm bak kenarlıklısı da var bakmak lazım, saol canımcım
a aaa ben duymadımolmadı diye biliyorum da olduysa da ben dün yataktan düşeyazdım ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?