2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

takım cok güzelmiş, güle güle kullanın. biz oto koltugu pierre cardin aldık ya, onun arabasını halamız alacakmıs dogumdan dönünce sivasa...canım uyku seti park yatak için olanlarda kenarlık olmuyor ha? sen de normal beşik uyku seti cok mu uzun gelir ki park yataklara?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 201820

kızlar kaynanam bundan alıck yatak odasında yatıcak 1 yaşına kadar gelsn resimini ekliycem bundan kışın üstüne ne örterim ki..:26::26:

canım ufak bi yorgan yaptırırsın olmazsa, ben yorgan kullanmam diyorum o zaman da kışlık battaniyeler filan var onları tercih ederim. duruma göre bakcam artık bu arada çok güzelmiş sepetiniz.

hay Allah razı olsun canım içim rahatladı kociş gelcek bakcaz birazdan bikaç yere olmadı netten beğenirim gelir.

yeni gördüm cevabını tatlım ben park yatağımıza neveresim aldım karyolamıza kaldı bi tek..

cümlemizden canım. inşallah içine sinen bişey alırsın. ben oyun parkı olunca pek bakamadım uyku setlerine.

sedacım alıntını kacırdım canım, beşik pek tatlı, prensesler gibi uyur içinde

saol canım
sizde güle güle kullanın...
uyku setine kenarlık olmuyor fıstık
veo baby nin reklamını görmüştüm ama nasıldır bakmadım
bizim buralarda var mağzası bir iş çıkışı bakarım istersen?

yeni gördüm cevabını tatlım ben park yatağımıza neveresim aldım karyolamıza kaldı bi tek..

anladım canım
taçınkiler de çok hoş onlarada bak

kızlar yaa ütü yaparken göbeğimi yakacam diye ödüm kopuyor paranoyak mı oluyorum neee

oyyy çok tatlı bu bayıldım... canım bir süre sonra süslü kısmını çıkarır normal nevresim takımını serersin bence...

pembe alaym dedi bende beyaz istedimm yda kırık beyazı olucak üzerinede naza boncuklarıyla süslüycem kısmet olursa..mevlüt takımıda alcam kızıma bugn...onuda beyaz alıcam zaten prensesime...

evet canım bi bakacağım umarım bulup gelirim

inş. cnm artık allaha emanetiz :)

geçmiş olsun allah şifa versin inş. sağlıkla atlatırsın sıkma canını

cnm kapitone ne renk diktirdin acabaa pembesi varmıdır

bende kızıma diktiricemde daha bakmadım birde nekadar tuttu kumaşı ve diktirmesin toplam :26:

uyku seti alanlar kaça aldınız markası ne?

hobby aldım ben 130-150 tl arası bişiy

resim ekleme butonu hata veriyor yoksa resim eklerdim ama üzgünüm

odamızda bunun aynısı oluck kulplarını değşik istiyorum gelsn bi ekliycm inş.resimlerini

Eklentiler

• $kuklab0026b.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 44
kızlar yaa ütü yaparken göbeğimi yakacam diye ödüm kopuyor paranoyak mı oluyorum neee

ben dün bi ütüm yaptm cnm sabah adam bi sevinçli kii anlatamam...ama öldüm resmen şükür ki hafif rüzgarlıydı hava ama bu hafta gene var perdelerim kadın gelicek onalrı aradan çıkarmam gerk storları nasıl yapıcam bilmiyorum:26:

cnm kapitone ne renk diktirdin acabaa pembesi varmıdır

bende kızıma diktiricemde daha bakmadım birde nekadar tuttu kumaşı ve diktirmesin toplam :26:

canım nerde oturuyosun bilmiyorum ama ben eminönünde aradım toz pembe bulamadım
fuşya rengi vardı oda çok hoşuma gitmedi bende kırık beyaz çift katlı aldım akşama kuzen gelip alıcak diktiricez

kapitoneyi eminönünden çift taraflı 2 metre 15 tl aldık

Son düzenleme:
saol canım benim, aman denk gelirse bak, yorulma oralara kadar, nasılsa içim rahat artık, 36. haftanın sonunda allah izin verirse ankarada olucam ben de ordan bakarım, dogumdan sonra da önce de

ben de çorba falan karıstırırken bazen panikliyorum

odamızda bunun aynısı oluck kulplarını değşik istiyorum gelsn bi ekliycm inş.resimlerini
güle güle kullanın canım çok güzel gercekten

tüh yaa bende geçen hafta eminönündeydim bilsem ordan alırdım

bende uçuk pembe bulamassam beyaz diktiririm

tşkrler cnm

fuşyada kötü durur haklısın

Son düzenleme:
kızlar şimdi ben doguma ailemin yanına ankaraya gidicem ya, dogumdan sonra evde barkta ne giyicem ben yaa, kendi kıyafetlerimi giyebilir miyim ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…