sedaa senin öteki avatarın daha güzeldi... hani löp löp yemek yiyenaman duyma zatiii sen bende haberlerde duydum radyoda ama canım
offf bende bu yüzden pazardan 3 tane ince penye capri aldım...üstünede bol thsirt ...dışarı çıkarkende 1-2 ay hamile pantonuna talimkızlar şimdi ben doguma ailemin yanına ankaraya gidicem ya, dogumdan sonra evde barkta ne giyicem ben yaa, kendi kıyafetlerimi giyebilir miyim ki?
yaa hiç deme yazlıkları çıkardım hay çıkarmaz olaydım bir tanesi oluyormu hayırr:84::84: nasıl vercemm ne giycem bende bilmiyoum cannkızlar şimdi ben doguma ailemin yanına ankaraya gidicem ya, dogumdan sonra evde barkta ne giyicem ben yaa, kendi kıyafetlerimi giyebilir miyim ki?
serpil yok anam onu görünce iştahım açılıyosedaa senin öteki avatarın daha güzeldi... hani löp löp yemek yiyen
offf bende bu yüzden pazardan 3 tane ince penye capri aldım...üstünede bol thsirt ...dışarı çıkarkende 1-2 ay hamile pantonuna talim
sedaa senin öteki avatarın daha güzeldi... hani löp löp yemek yiyen
offf bende bu yüzden pazardan 3 tane ince penye capri aldım...üstünede bol thsirt ...dışarı çıkarkende 1-2 ay hamile pantonuna talim
yaa
serpil yok anam onu görünce iştahım açılıyo
kızlar şimdi ben doguma ailemin yanına ankaraya gidicem ya, dogumdan sonra evde barkta ne giyicem ben yaa, kendi kıyafetlerimi giyebilir miyim ki?
aynı şeyi sedaya ben diyecektim, ağzımdan aldın
canım bi de hani kendi evimde de olmuycam ya, eski yazlıklarımdan götürsem mi diyorum, içine sıgmazsam bosuna yük etmiş olucam, ya da ankarada sosyete pazarına mı dalsam gider gitmez
ben olsam aklına grmş gibi olmuym da almazdım aha gelemzse kendine yük etmş olursn bikaç parça al..aynı şeyi sedaya ben diyecektim, ağzımdan aldın
canım bi de hani kendi evimde de olmuycam ya, eski yazlıklarımdan götürsem mi diyorum, içine sıgmazsam bosuna yük etmiş olucam, ya da ankarada sosyete pazarına mı dalsam gider gitmez
ayy güldürdün beni bizde 70 olduk zaten
canım tsirtleri özellikle dar olanları boşuna yanında taşıma ben ablamlardan biliyorum 2 ay felan gene hamile gibi dolaştılar...pantolonların içine korse yle felan girerim dersen al yanına şeker...
normalde s olan bedenime XL taytlar 3 beden çoraplar olmuyor. çok sıkıyorlar. tayt bile giyemiyorum(
Dün gece ben de uyuyamadım doğum yaklaştıkça heyecanlanıyorum heyecanlandıkça da kasılmalarım artıyo kendime engel olamıyorum sabahı zor ettik yine..gerçekten son zamanlar zormuş ama benim heyecan da tavan yaptı gece bebeği doğumu düşünmekten uyuyamadım bi türlü ama iyiki 37. ye kadar çalışıyoruz tümden evde kalsam ben davul gibi olurdum kesin. birde şu heyecanımı kontrol edebilsem işte tam süper olacak
günaydın kızlar benim hala 4 haftam var yaa bebek erken gelmek istemesse tabi:neyse Allah sağlık versinde çalışalım bakalım şükrü havalarda yağmurlu gidiyo inş izinlere ayrılana kadar böyle gider
maydonozun kasılmaları artırırdığını duydum ve biyerde okudum cok sevmeme rağmen az yiyorum tavsiye ederim erken doğum yapmak istemeyenlere
Ben çooook korkuyorum karnıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor harekete bağlı olarak geliştiğini düşünüyorum daha 33+4 deyim dün gece uyumadım korkudan bu seferde benim müzmin rahatsızlığım miğde ağrım başladı gece aranızda zaman zaman karın ağrısı yaşayan varmı? 2 de kontrolüm var dua edin nolur yıllar sonra buldum yavruma bişey olmasın
vuslatcımm hoşgeldin, canım senin oğluna yazdıgın yazıyı okudum, allah bir daha yasatmasın, onun acısını unutturmasa da binlerce kat azaltacak kadar sağlıklı gelsin bebegin inşallah. rabbimden sana gani gani sabır dilerim canım benimDün gece ben de uyuyamadım doğum yaklaştıkça heyecanlanıyorum heyecanlandıkça da kasılmalarım artıyo kendime engel olamıyorum sabahı zor ettik yine..
Bende zaten 24. haftadan beri kasılma var iyi oldu öğrendiğim yemem artık.
Seninki de benimki gibi kasılma galiba canım.Dün gece ben de uyuyamadım bu yüzden.Hayırlı haberler gel inşallah...
54 le başladım, 66 oldum şimdilik. Önümde daha 7 hafta var.kaç kilo aldın canm
kızlar bişi sorcamm.. bugün bebeğimin çamaşırlarını yıkıcam da. haci şakir in granül sabunu aldım. ne kadar koyuluo ondan. bi de yumuşatıcı koymuoz di mi kötü olmuo mu? nasıl yaptınız
54 le başladım, 66 oldum şimdilik. Önümde daha 7 hafta var.
canım ben battaniyelerini falan yıkarken sıvı deterjan gibi koydum dalin yumusatıcıyı, dalan roxy kullanmıstım toz, ondan da 4 çorba kasıgı kadar kullandım, kendi ölcegim anca o kadar eder sanırım
vuslatcımm hoşgeldin, canım senin oğluna yazdıgın yazıyı okudum, allah bir daha yasatmasın, onun acısını unutturmasa da binlerce kat azaltacak kadar sağlıklı gelsin bebegin inşallah. rabbimden sana gani gani sabır dilerim canım benimbenim bir tüp transferim tutmadı da adet olurken nasıl agladım bebeğim gitti diye, allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın...
anca tayt üstü tuniğe talim o zaman hao sıcakta ankarada korse morse giyemem ki, hiç yük etmeyim
sus kız iyisinn hemde bayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?