2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aman duyma zatiii sen bende haberlerde duydum radyoda ama canım
sedaa senin öteki avatarın daha güzeldi... hani löp löp yemek yiyen

kızlar şimdi ben doguma ailemin yanına ankaraya gidicem ya, dogumdan sonra evde barkta ne giyicem ben yaa, kendi kıyafetlerimi giyebilir miyim ki?
offf bende bu yüzden pazardan 3 tane ince penye capri aldım...üstünede bol thsirt ...dışarı çıkarkende 1-2 ay hamile pantonuna talim

kızlar şimdi ben doguma ailemin yanına ankaraya gidicem ya, dogumdan sonra evde barkta ne giyicem ben yaa, kendi kıyafetlerimi giyebilir miyim ki?
yaa hiç deme yazlıkları çıkardım hay çıkarmaz olaydım bir tanesi oluyormu hayırr:84::84: nasıl vercemm ne giycem bende bilmiyoum cann

offf bende bu yüzden pazardan 3 tane ince penye capri aldım...üstünede bol thsirt ...dışarı çıkarkende 1-2 ay hamile pantonuna talim
serpil yok anam onu görünce iştahım açılıyo

aynı şeyi sedaya ben diyecektim, ağzımdan aldın

canım bi de hani kendi evimde de olmuycam ya, eski yazlıklarımdan götürsem mi diyorum, içine sıgmazsam bosuna yük etmiş olucam, ya da ankarada sosyete pazarına mı dalsam gider gitmez

Ben eşimin Tişörtlerine talipliyim kuzende getirdi bir kaç bişey
Kendi yazlık bir kaç parça birşeyleeriminde dün denedim olduğunu gördüm hala sevindim :)

canım tsirtleri özellikle dar olanları boşuna yanında taşıma ben ablamlardan biliyorum 2 ay felan gene hamile gibi dolaştılar...pantolonların içine korse yle felan girerim dersen al yanına şeker...

ben olsam aklına grmş gibi olmuym da almazdım aha gelemzse kendine yük etmş olursn bikaç parça al..
ayy güldürdün beni bizde 70 olduk zaten

ay ne 70i ya 85 olmamışsam öpüp başıma koycm yarın randevu aldım bakalım kaç olmuşuz..

canım tsirtleri özellikle dar olanları boşuna yanında taşıma ben ablamlardan biliyorum 2 ay felan gene hamile gibi dolaştılar...pantolonların içine korse yle felan girerim dersen al yanına şeker...

anca tayt üstü tuniğe talim o zaman ha o sıcakta ankarada korse morse giyemem ki, hiç yük etmeyim

Dün gece ben de uyuyamadım doğum yaklaştıkça heyecanlanıyorum heyecanlandıkça da kasılmalarım artıyo kendime engel olamıyorum sabahı zor ettik yine..

Bende zaten 24. haftadan beri kasılma var iyi oldu öğrendiğim yemem artık.

Seninki de benimki gibi kasılma galiba canım.Dün gece ben de uyuyamadım bu yüzden.Hayırlı haberler gel inşallah...

vuslatcımm hoşgeldin, canım senin oğluna yazdıgın yazıyı okudum, allah bir daha yasatmasın, onun acısını unutturmasa da binlerce kat azaltacak kadar sağlıklı gelsin bebegin inşallah. rabbimden sana gani gani sabır dilerim canım benim benim bir tüp transferim tutmadı da adet olurken nasıl agladım bebeğim gitti diye, allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın...

kızlar bişi sorcamm.. bugün bebeğimin çamaşırlarını yıkıcam da. haci şakir in granül sabunu aldım. ne kadar koyuluo ondan. bi de yumuşatıcı koymuoz di mi kötü olmuo mu? nasıl yaptınız

kızlar bişi sorcamm.. bugün bebeğimin çamaşırlarını yıkıcam da. haci şakir in granül sabunu aldım. ne kadar koyuluo ondan. bi de yumuşatıcı koymuoz di mi kötü olmuo mu? nasıl yaptınız

canım ben battaniyelerini falan yıkarken sıvı deterjan gibi koydum dalin yumusatıcıyı, dalan roxy kullanmıstım toz, ondan da 4 çorba kasıgı kadar kullandım, kendi ölcegim anca o kadar eder sanırım

canım ben battaniyelerini falan yıkarken sıvı deterjan gibi koydum dalin yumusatıcıyı, dalan roxy kullanmıstım toz, ondan da 4 çorba kasıgı kadar kullandım, kendi ölcegim anca o kadar eder sanırım

nasıl sıvı deterjan gibi koydun cnm? toz olanı koyduğunda yumuşatıcı da kullandın mı. bi de kıyafetler battaniye filan hepsi bir mi attın. yoksa daha renkli beyaz ayrımı yaptınmı

Amin canım amin...O yüzden de korku var ya biraz da.Hayırlısıyla 34. haftamıza gelebilseydik bi, az kaldı ama her günüm yıl gibi geçiyor.Allah kimseye yaşatmasın dünyanın en zor şeyi ..bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz...

anca tayt üstü tuniğe talim o zaman ha o sıcakta ankarada korse morse giyemem ki, hiç yük etmeyim

canım ankarayamı geliyosun hayırdın ben kacırdım
doğum burdamı düşünüyorsun nerde bellimi
sosyete pazarını hamişken tavsiye etmiyorum perşembe günü olandan bahsediyosan acayip kalabalık oluyo biri çarpar mazalllah ama diğer leri daha sakin

sus kız iyisinn hemde bayaa

bu 12 kilonun 6-7 kilosunu birden 6. ayda aldım. iştahım hep kapalıuydı 6. aya kadar, sonra birden bire açıldı. yedikçe yedim, tatlılar, pastlar, waffle lar, sufleler. yedikçe yiyordum, doymuyordum. sonra 27. haftada 50 gr şeker yüklemesinde 199 çıktı tokluğum. bebeğim de 2 hafta önden gidiyor, doktor diyabetsin sen diyor. ama bana kalırsa benim bir şeyim yok.

başka bir jinekolog arkadaş çok almış demiş. yine iştahım açıldı bu aralar. inşallah bebeğim obez olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…