2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

BENCEDE cok almammıssın canım bende 6 yada 5 kilo aldım ama toplamda senden baya ilerdeyim 16 kilodan fazla aldım ve alaıyoruma aman ya beebk sağlıklı olsunda boşver ye gitsin

nasıl sıvı deterjan gibi koydun cnm? toz olanı koyduğunda yumuşatıcı da kullandın mı. bi de kıyafetler battaniye filan hepsi bir mi attın. yoksa daha renkli beyaz ayrımı yaptınmı
canım bi kot elbisesi vardı bir de koyu kırmızı bi takımı, onları kendi kıyafetlerimle bebek deterjanıyla yıkadım, gerisini sıgdıkca attım, battaniyeleri falan derken büyük parcaları yani, sıvı dalin yumusatıcı da yumusatıcı gözüne koysam tam oalrak durulamıyor ya, bebege zararlı diye deterjan gözüne makine yıkamaya baslarken su alıyor ya, o zaman koyuverdim, hem granül sabunla hem de yumusatıcıyla yıkandı, o tekstil kokuları geçsin istedim, yoksa deterjan karıstırma huyum yoktur.
amiiin canım benim, sen cok zor bir sınav atlatmıssın, inşallah hersey yolunda gidecek bu sefer, cok da kafanı takmamaya calıs, bebegin de rahat olsun seninle...
canım benim ailem konutkentte, ben eskisehir yolundaki pazara gidiyodum cok da kalabalık olmuyordu. sivastaki doktorum son dakika kazıgı atarak dogum zamanımda izinde olacagını söyledi. ben de 37. haftada ankaraya gidicem. doktorumla dün konustum ankaradaki. baskent üniversitesinde hulusi bey. elimizden geleni yaparız, sen gel bakalım dedi.

mirabelle sen de ankaradasın de mi? sen nereye gidiyorsun? dogum nerde olacak? görüşelim yahu ben ankaraya gelince, göbek tokuştururuz

yaa bu ağda olayıı üfff kafamı bozuyo haa

evet yaaaa başkasına gidemiyom kendim yapıyom ama aynadan ne görürsem bide birazını alıyom alttan geride kalan kücukler cıkıyo offf offf delirecem böyle doğuma doğru giderkende nasıl olcak bilmiyomm:2::2::2:

Selam kızlar ıyısınızdır umarım, ben hiiiç iyi degilim
2 gündür kusuyorum, dün geceden beride isal var. Doktorum kötü olursan gel dedi, yatıyorum daha fena olursam gidicem. Havalara aldandım, üşüttüm sanırım.

mirabelle sen de ankaradasın de mi? sen nereye gidiyorsun? dogum nerde olacak? görüşelim yahu ben ankaraya gelince, göbek tokuştururuz

olur valla ben akropol var dışişlerinin arkasında basından beri oraya gittim canım bakaım orda olcak gibi benimkide doktora sormadım iznini ama cuma gitcem bakalım ne dicek

oooyyy muz, haslanmıs patates falan yedin mi canım benim? çok geçmiş olsun, beyaz leblebi de al yanına, mide bulantını keser, çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım
Hem kusma hem ishal , bence git biran önce doktora yaaa

olur valla ben akropol var dışişlerinin arkasında basından beri oraya gittim canım bakaım orda olcak gibi benimkide doktora sormadım iznini ama cuma gitcem bakalım ne dicek

yaaa benden size madur tavsiyesi, doktorunuza iznini ne zaman alacak diye sorun, ya doktorumun izne ayrılması da sorun deil de dangalak herif hem son dakika söyledi, hem de sadece söyledi. yani ben o tarihlerde burda olmuycam haberin olsun dedi! hani bak su doktora yönlendireyim seni, şöyle yaparız falan yok, direkt sildi adam beni hayatından, sindiremedim

oooyyy muz, haslanmıs patates falan yedin mi canım benim? çok geçmiş olsun, beyaz leblebi de al yanına, mide bulantını keser, çok geçmiş olsun

muz hergun 2 tane yıyorum, patates yemedim ama leblebi yedim cnm. nane limon falanda içtim, dinlenıyorum. hiç yemek yıyesım yok kusarım diye.

Geçmiş olsun canım
Hem kusma hem ishal , bence git biran önce doktora yaaa
korkutma kız beni, kıpır kıpır oglum ondan rahatımda gecmezse akşam gıdıcez

ne gıcık adammış o ya öyle insan der kusura bakmayın falan bari

ne gıcık adammış o ya öyle insan der kusura bakmayın falan bari
yok canım tık yok da persembe günü burda yaptırdıgım tüm testleri almaya gidicem ondan, bi laf kitleyip de öyle cıkayım diyorum
ben gidicem mecbur vlla cnm,
sorma sedacım, benim de işler karıstı, burdaki agdacıma son günlerde giderim diyordum ama son günlerde ankarada olucam, hiç tanımadıgım birine agda yaptırmak zorundayım ya da 37. haftada yaptırcam burda, 40a kadar da cıkanları makineyle falan kendim alıcam. ama ayak tırnaklarımı dahi kesemiyorum ki artık ben:26:

ben de gidemioom kendim yapıorum ayna yardımıylaa..zor oluyo yaaa..tek tük çıkanları da ince eldivenler var yaa onla almaya çalışıyorum..gerçi küçük kısa olanlar zor alınıyo hatta ağdaya da gelmiolar amaa öle kör topal hallediorum iştee

canım geçmiş olsun bende dün çok kötüydüm bugün geçti kendini sıcak tut pataes falan ye çok yeme az az ye sık ye ben öyle atlattım

benim mesai biter ve ben giderim kızlaaar, evde yemegim var cok şükür, gidip direkt yatıs olayına giricem sanırım:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…