2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

işte bunlar doktor mantığı taşımayan insanlar. işini sadece çalışıp maaş aldığı bi kurum sayan mantığıdır bu. gerçekten çok ayıp etmiş

pearlcim yine arabayla ilgili bişi sorcam kusura bakma:) bir internet sitesinde buldum ürünü kılıfı çıkarılmıyor diyor,yanlıs mı biliyorlar acaba?bir de sizlerin memnunıyetını referans alarak ürünü görmeden internet sitesinden almayı düşünüyorum hata yapmıs olmam diimi:) fatihe gitmeye üşeniyorum ebebek ve jokerde de hauck yok sanırım

yupppii bugunde bitti mesai kaldı 19 gun daha işe gelmek aslında saymasam daha iyi galiba gecmiyo yoksam neyse bugunden sonra saymıyım barim iyi akşamlar fıstıklarrr

teşekkür ederim canım bende iyiyim ama şu 2 gündür uykudan gözlerimi açamıyorum sürekli bir uyku hali var bende

ya o halsizlik bana da çöküyo ara ara..bazı gün oluyoki gözümü açamıyorum sürekli uyku modunda dolaşıyorum..36.haftada doğuma yakın bi enerji gelir diyolar ama bakalım gelicek mii

ya o halsizlik bana da çöküyo ara ara..bazı gün oluyoki gözümü açamıyorum sürekli uyku modunda dolaşıyorum..36.haftada doğuma yakın bi enerji gelir diyolar ama bakalım gelicek mii

neeeee bana enerji geldi ya yürüyemiyodum yüuüyebiliyom artık acaba doğumum yakınmı

kızlar melike-ece nerelerde ben
ne zamandır denk gelmedim
facebookdan haber alan var mı?:44:

ben bugun 36.haftaya girdim aksine
belimin agrısı halsizlik bi kendini
taşımamazlık daha da arttı

Video - www.hauckuk.com hauck Fun for Kids Ltd. Wrexham United Kingdom
canım bu üstte videosu var özelliklerini gösteriliyor
Kılıf için hepsini incelemedim ama ana kucağı ile pusetinin kılıflarının çıktığına eminim
Biz çok beğenerek aldık evet ama herkesin zevki başka başka o yüzden gidip görüp almanda fayda var derim ben

hayat kimya canım türk malı.
Ben de mi molfix alsam acep?

güle güle kullan cnm kıslar fotoğraf nasıl yükleniyodu beşiğin resmini yüklicem unuttum nasıl yüklendiğini
canım bak ben burda anlatmıştım nasıl resim yüklendiğini..
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...daylari-paylasim-alani-4489.html#post19126767

ben de hayatımda hiç buzluğa kurabiye atmadım zaten ondan soriim dedim ama tadı değişiyor demek ayy kararsız kaldım şimdi inan...:26:
canım ben annemim yaptığı haşhaşlı çörekleri buzdolabı poşetine koyup attım dolaba ama çıkarınca sanki dolap kokusu geçmiş gibi hissettim..Bir arkadaş demişti bana da öyle olmaması için bolca havlu kağıda sarıp öyle kaldırmak gerekiyomuş hamur işlerini..

Eki Görüntüle 201783

kızlar şu kitabı mutlaka alın almadıysanız. içinde herşey var. özellikle benim gibi ilk çocuğu olanlarr
mehmet öz'ün kitabı mıydı bu?

Ayy canım çok üzüldüm ya..Allah'ım yardımcın olsun..İshale şekerli tuzlu su karışımı da iyi geliyo diye biliyorum ama sanırım sen mideni de üşütmüşsün..en iyisi bi doktora mı gitsen?

kızlar aranızda nts ye giren varmı nts de alttanda ayrıca muayene oluyomu
Ben girmiştim canım, korkma sadece göbüşünü açıyolar..Lastik kemer gibi bişey var onu geçiriyolar göbeğin üstünden ve bebeğin kalp atışlarını duyuyosun, bir de bi ekran var kasılmaları kaydediyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…