selam kızlar nasılsınız
canım geçmiş olsun bende dün çok kötüydüm bugün geçti kendini sıcak tut pataes falan ye çok yeme az az ye sık ye ben öyle atlattım
napalım canımmm aynen dewamm gün sayıyoruzz sen nasılsın nası gidio
yaaa benden size madur tavsiyesi, doktorunuza iznini ne zaman alacak diye sorun, ya doktorumun izne ayrılması da sorun deil de dangalak herif hem son dakika söyledi, hem de sadece söyledi. yani ben o tarihlerde burda olmuycam haberin olsun dedi! hani bak su doktora yönlendireyim seni, şöyle yaparız falan yok, direkt sildi adam beni hayatından, sindiremedim
kızlar doğum prası ne kadar bileniniz var mı?
yok canım ben yağmurluk felan hiçte aklıma gelmedi açıkçası
sonradan takılanlardan alırım bende
Daisy Park Yatak Uyku Seti | Funnababy
ben bunu almayı planlıyorum bu hafta
benim takım bu
http://www.hauckuk.com/typo3temp/pics/01-142141_MalibuAIO_TrioPlum_01_359efb48c7.jpg
ikili seti geçitin diğer tarafında vardı ama satıcı hiç satıcı gibi değildi o yüzden menun kalmayıp çıktık ordan
Biz imre bebe den aldık
Arabanın herşeyi çıkartılıyor ve bütün kılıflar yıkanabiliyor
Ayrıca kapantıp açması çok kolay
çok az yer kaplıyor, 8,5 kg
bizimki 900 sezeryan 750 normale alıyor kuzum. sezeryanda iki gün normalde bir gün yatış
teşekkür ederim canım bende iyiyim ama şu 2 gündür uykudan gözlerimi açamıyorum sürekli bir uyku hali var bende
datlımmm oo değil doğum rapor parasıııı:86::86:
ya o halsizlik bana da çöküyo ara ara..bazı gün oluyoki gözümü açamıyorum sürekli uyku modunda dolaşıyorum..36.haftada doğuma yakın bi enerji gelir diyolar ama bakalım gelicek mii
ya o halsizlik bana da çöküyo ara ara..bazı gün oluyoki gözümü açamıyorum sürekli uyku modunda dolaşıyorum..36.haftada doğuma yakın bi enerji gelir diyolar ama bakalım gelicek mii
pearlcim yine arabayla ilgili bişi sorcam kusura bakma:) bir internet sitesinde buldum ürünü kılıfı çıkarılmıyor diyor,yanlıs mı biliyorlar acaba?bir de sizlerin memnunıyetını referans alarak ürünü görmeden internet sitesinden almayı düşünüyorum hata yapmıs olmam diimi:) fatihe gitmeye üşeniyorum ebebek ve jokerde de hauck yok sanırım
Ben de mi molfix alsam acep?hayat kimya canım türk malı.
canım bak ben burda anlatmıştım nasıl resim yüklendiğini..güle güle kullan cnm kıslar fotoğraf nasıl yükleniyodu beşiğin resmini yüklicem unuttum nasıl yüklendiğini
canım ben annemim yaptığı haşhaşlı çörekleri buzdolabı poşetine koyup attım dolaba ama çıkarınca sanki dolap kokusu geçmiş gibi hissettim..Bir arkadaş demişti bana da öyle olmaması için bolca havlu kağıda sarıp öyle kaldırmak gerekiyomuş hamur işlerini..ben de hayatımda hiç buzluğa kurabiye atmadım zaten ondan soriim dedim ama tadı değişiyor demek ayy kararsız kaldım şimdi inan...:26:
mehmet öz'ün kitabı mıydı bu?Eki Görüntüle 201783
kızlar şu kitabı mutlaka alın almadıysanız. içinde herşey var. özellikle benim gibi ilk çocuğu olanlarr
Ayy canım çok üzüldüm ya..Allah'ım yardımcın olsun..İshale şekerli tuzlu su karışımı da iyi geliyo diye biliyorum ama sanırım sen mideni de üşütmüşsün..en iyisi bi doktora mı gitsen?Selam kızlar ıyısınızdır umarım, ben hiiiç iyi degilim
2 gündür kusuyorum, dün geceden beride isal var. Doktorum kötü olursan gel dedi, yatıyorum daha fena olursam gidicem. Havalara aldandım, üşüttüm sanırım.
Ben girmiştim canım, korkma sadece göbüşünü açıyolar..Lastik kemer gibi bişey var onu geçiriyolar göbeğin üstünden ve bebeğin kalp atışlarını duyuyosun, bir de bi ekran var kasılmaları kaydediyo..kızlar aranızda nts ye giren varmı nts de alttanda ayrıca muayene oluyomu
kızlar melike-ece nerelerde ben
ne zamandır denk gelmedim
facebookdan haber alan var mı?:44:
Melike face geliyor
sınavları varmış ve bitmiş
Biraz ağrıları olmuş sınavlardan sonra ama iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?