2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım,havalar hepimizi aldattı ama sen baya hasta olmuşsun.dikkat et kendine tatlım.

vvuslat,
şimdi yazını okudum, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çünkü evde değilim
Acıların en büyüğünü yaşamışsın..Allah'ım bir daha yaşatmasın..
Allah'ım hiçbirimize yaşatmasın evlat acısı..

kızlar melike-ece nerelerde ben
ne zamandır denk gelmedim
facebookdan haber alan var mı?:44:

Melike face geliyor
sınavları varmış ve bitmiş
Biraz ağrıları olmuş sınavlardan sonra ama iyiymiş

hmm anladım canım saol merak ettim
ben face de yokum geri kaldım yanii

slm tatlısım benimm evet bu ay çok yogun gecti sınav stresi dün biti çok şükür canımsın çok soal iyi olmaya calışıyoz kuzumla sen nepaıyon nasılsın bitanem benimm

sizi gidi kaçaklar sizi

çok şükür melikem iyiyim ağır vasıta olamak dışında bi sorunum yok çok şükür sen nasılsın?

bende iyiyim kuzusumm çokşükür fazlamı kilo aldın kusum ben daha yeni 8 ci kiloyu gördümm öle agır hisstemiyom kendimi sadece yatarken saga sola dönüşte oluyo
şimdi eşimle alışverişe gidiyoruz gelince gelirim yine öpüldünüz canlarımmm

valla sana göre çok almışım maaşallah ben de 12 kiloyu gördüm..yumdum hemen gözlerimi hayır değildir dedim ama orda hain hain gene bana bakıyordu...:18::18::18:

Kizlar selam ne var ne yok??
Biz hala geziyoruz fellik fellik. Sanirim son iki haftam, elimden geldigince annemi gidilmesi gereken yerlere goturmeye calisiyorum. Ama bugun aksamustunden beri korkunc bel agrim var, insallah dogum mogum olmaz. Gerci annem bana bir hareket yaptiriyor, onu yapabildigim surece dogum yaklasmamistir diyor. Hareket su: Duz bir yere oturup ayaklarinizi uzatiyorsunuz. Sonra bir ayaginizin topugunu diger ayaginizin parmak ucuna koymaya calisiyorsunuz. Koyabilirseniz sorun yok. Koyamazsaniz dogum cok yakin demekmis Kardesim 2 yil once beklenenden 3 hafta once dogurmustu, o gece annem o hareketi soylemis. O da evde denemis yapamamis. Sonra mutfaga gecmis misafirlerine meyve hazirlamaya, o sirada suyu bosalmis. O gece sabaha karsi dogurdu zaten. Aman aklinizda olsun.
Bu arada bugun emzirme sutyeni aldim bir tane, evde giymek icin kullanacagim. Sekli semali cok hosuma gitti, hic boylesini gormemistim:

Onun haricinde internette bir sey buldum,istediginiz sutyeni nasil emzirme sutyeni yaparsiniz diye. Basit 1-2 degisiklikle emzirme sutyeni dikikebiliyor eski sutyenlerinizden. Merak edenler icin:
How to convert a regular bra into a nursing bra

Bir de bebek sekerimizi ekleyeyim istedim. Kutunun icine lokum koyacagim ki biraz da ulkemizi temsil etmis olalim.

Bu arada dogum yapacagim zaman neler goturmeliyim hastaneye diye sordum daha once ayni hastanede dogum yapan arkadasa, bebegin giyimi, annenin geceligi terligi vs. herseyi vereceklermis. Yine de ilk 1-2 haric kendi gecelik ve pijamami giyecegim. Bebegi ise giydirebilirler ne isterlerse, cunku sonradan cok lazim olacak kendi cicilerimiz. Yikanip yikanip eskimesinler ama degil mi?

Kizlar duyguevren arkadasimizin suyu gelmis galiba? Insallah bebis biraz daha bekler. Hayirli haberler alalim insallah.

Mrb kızlar doktorumuza gittik önce nst ye bağladı kalp ritmi normaldi ama nerdeyse hiç hareket etmedi doktor biraz endişelendi sonra ultrasonla bakarken hareketlenmeye başladı doktorumuz verilerin normal olduğunu söyledi , karnıma saplanan ağrıların ise rahmi tutan kaslardan kaynaklandığı söyledi magnezyum veya kalsiyum alıyormusun dedi calsiyum vermiştiniz dedim o zaman tamam devam et dedi ağrıların düzenli aralıklarla geldiğinde, suyun geldiğinde bide kan gelirse hemen gel dedi

selam teyzoslar....ben bugun hatta biraz önce drdan geldim...ve sok oldum yaa ben 2.5 kilo olmustur diye tahmin ediyordum dr3200 gram 49 cm dedi ...ve yuzume sok olmus bir ifadeyle baktı tekrar son adet tarihimi yazdı ultrason aletine...ben de bunlar fazla cıkarıyor dedim
oda evet ama en dusuk 3000grm ve 48 cm dedi...
ama ben cok kilo almadım dedim cunku 9.5 kilo almısım oda bebege iyi bakmıssın ama dedi..kanala girmiş...agrılarım iri olmasından kaynaklanıomus..ben de vitamini bıraktım demir de içmiyorum dedim guldu..demir yazdı tırıs tırıs aldık esimle bugun ama belki kullanmam..sezaryan tarihini de verdi ayın 29 unda insallah
odaları sordum refakatci kalıomu die 2 kişilik rafakatcilik yer var dedi ama kaynanaları alıoruz diye espri yaptı:)) bende kaynanam yok dedim gulduk ...
350 liraymıs dogum parası..
dusu varmıs odasında
yeni dogan ünitesi varmıs...
tansiyonum fix artık 10 a 6

aannnnaaa kızlar ben epidural istediğimi sölemeyi unuttum
bu araada akıntım fazl dedim
kokulu değilse kasıntı yoksa önemli değil bu aylar fazlalasır dedi:)
benden ve oglumdan haberler bu kadar simdilik hepinizi cok öpüyorum
elimde suan son fotosu zaten yanaktan baska bişi yok koccaman yanakları ve dudakları var gözler kısılmıs iyice :)))
bu arada dogumu görüyorum hergun vaktinde gelsin diye cok dua ediyoruz esimle
esim odamızı süsletecekmiş dogumdan önce cok mutlu oldum :)))

olur valla ben akropol var dışişlerinin arkasında basından beri oraya gittim canım bakaım orda olcak gibi benimkide doktora sormadım iznini ama cuma gitcem bakalım ne dicek

mirabelle bız başından beri nıye hıc karşılaşmadıkk senle yaff madem bıde aynı hastaneye gıdıyoruz bız tokuştururduk senle göbiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…