2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım benım sen bu oğlanı neyle besliyorsunn yaf maşallahh tosuncukk :) dogum parası da ne kadar uygunmuş öylee burda en uygun özelde 1500 lira doğum :)29 haa hazıran annesı olacaksınn cok az kaldıı ne guzell,darısı başımıza ben artık bekleyemıyorum cok sıkıldım artık,bırde kanala gıren bebek 2 haftaya dogar dıye okumustum benımkı döneli cok oldu ama doktor kanala gırdı falan demedı genede fazla yurume kıpraşma dedi

maaşallah oğluşuna 41 kere Allahım nazarlardan saklasın dilini ısır.
neden sezeryan tarihi verdi doktorun kızını sezeryanlamı doğurmuştun ondan mı 2. sezeryan herşey normal görünüyor tabi bebişin kilosu fazla gibi.

slm kızlaaaarrrrr, nasılsınız bakalım?
neeeee bana enerji geldi ya yürüyemiyodum yüuüyebiliyom artık acaba doğumum yakınmı
daha bugün arkadaşıma dedim bana bir enerji geldi diyeee:18:
caım çokm geçmiş olsun arkadaşların dediği gibi leblebi patates ye, daha önce Japonese de muzun hem ishal hem de kabızlığa iyi geldiğini söylemişti.. Aman dikkat et kendine ben de iki kez ateşlendim ne olduğunu çok iyi biliyorum
kızlar bişi sorcamm.. bugün bebeğimin çamaşırlarını yıkıcam da. haci şakir in granül sabunu aldım. ne kadar koyuluo ondan. bi de yumuşatıcı koymuoz di mi kötü olmuo mu? nasıl yaptınız
canım muhtemelen bitmiştir çamaşır işin ama bebk deterjanı ile yumuşatıcıya gerek yok hatta kullanmasan daha iyi

cnm ben hala sancının nasıl olacağını anlayamıyorum kasılmaları çözdüm ama günün bi çok saatinde karnımda sertleşme oluyor ben hareketlerine de bağlıyorum yalnız bu iki gündür vajinamdan ağrı giriyor ve sanki orda açılma oluyor gibi hissediyorum çok korkuyorum zaten bana doğumum haziranın sonunda :18lur gibi geliyor

evet canım ilki dönmemişti ve sezaryan olmustum 40. haftada ( bu da araları kısa oldugu için sezaryan olcak galiba (

saolun kızlar masallah hepimizin bebklerine allahım hepsini nazarlardan saklasın

gerci ultrason olcumları hatalı oluyor genelde onun için ben dogana kadar yorum yapamıyacagım

japonescim o dediğin hareketi geçen gün cano da demişti de ben denemiştim yapamamıştım demin yine denedim şimdi yapabiliyom benimki niyetlenip vazmıgeçti acep???:26::26:

Son düzenleme:
Masallah yaa Haberler harika

Ben gidiyom kızlar
Herkese iyi akşamlar
Göbüşlere iyi bakın...
Gule gule canim

japonescim o dediğin hareketi geçen gün cano da demişti de ben denemiştim yapamamıştım demin yine denedim şimdi yapabiliyom benimki niyetlenip vazmıgeçti acep???:26::26:
Valla canim belki bebegin basi kasiklarindaydiysa ondan da yapamamis olabilirsin. Demek ki bebegin basiyla alakali. Yani dogum belirtisi degil :26: Anneme sorarim ben bakalim ne diyecek

maşallah tatlım Allah nazarlardan korusun seni aileni ve bebeğinizi iri bebek çabuk büyüyo hasta olmuyo ablamın oğlundan biliyorum maşallah tekrar

Valla canim belki bebegin basi kasiklarindaydiysa ondan da yapamamis olabilirsin. Demek ki bebegin basiyla alakali. Yani dogum belirtisi degil :26: Anneme sorarim ben bakalim ne diyecek

ayy iyi bari o gün ne korktuydum ayol doğurcam galiba ben bugün diye

ayy iyi bari o gün ne korktuydum ayol doğurcam galiba ben bugün diye
Amman sabir Ay soyleye soyleye dogurtucaz kendimizi erkenden diye odum kopuyor valla. Ozellikle de ben kendi adima

Kizlar hepinize iyi aksamlar. Uykusuz gece basliyor yine. Ne tarafa yatsam o taraftaki belim agriyor. Bir de tuvalete kalkarken yataktan kalkamiyorum, Allah engelli insanlarin yardimcisi olsun :26:

o fotoları görmek için sabırsızlanıyorum... ))

maşallah benim yeğenime & oğluşumun abisine & kankasına...

kaçakları sayıyorum
Mine de aşağıda yakalandı

canm emin ol bilgisayrımın sık kullanınanlarında bu sayfa.açıyorum ama ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum.açtığım gibi kalkıyorum pc başından.bi ayrılsam izne ahhh.gerçi bugün raporumu verdim okula 37.haftaya kadar çalışabilir raporu.ama dayanamazsam bırakırım

ben de senin gibi düşünüyorum minecim ama pes edersem de çalıştıklarım yanıma kalacak zaten yaz tatiliyle 2 ayımız geçiyor buna da şükür ama erken doğum olmazsa olabildiğince dayanıcam bebişim için

Selam kızlar herkese iyi geceler.

kayınvalidemle bebişin dolaplarına kapitone diktik. yarın onları yıkar yerleştiririm artık... geçmiş uçmuş gözüme çarpanları alıntılayayım bari dedim

duyguevren'den haber varmııı ayy inş biraz daha bekler kuzusu ay bizim bebeler amma aceleci çıktılar :26:

canım dediğini yaptım da onu yapamayacağım günler gelecek demekki diye düşündüm. zaten kımıldamak işkence haline geldi...

canım bebeğine maşaAllah sezeryan olmasaydın nasıl doğuracaktın bilemem şaka bi yana Allah nazardan saklasın umarım sağlıklı şekilde gelir...

cnm odedigini bende biliyorum kaynanam bana kızımda yapmıstı gercekten öle dogum evresi yaklastıkca ayagını koyamıyorsun bende 1 hafta içinde dogurdum koyamadıgım dönemde yani bundan 10 yıl önce ben bunu ögrendim gecende facedeki kızlara yazdım herkesi bi telaş sardı yapmak için

iyi gesdiniz ana kızzz ohh sefan olsunn şeker kutun güzelmiş cnm hareketide hemen deniyorum bakalım yapabilecek miyimm?

kısss maşallah dilini ısır ..ne güzel büyümüş bende 8inde gidicem bakalım ne dicek bana... doğum tarihinide almışsın zaman iyice yaklaştı yaaa...ama 29 u geç değil mi cnm bebekde iriyse bilemiyorum ben tabii

günaydın kızlar, bu gece bir uyudum bir uyudum, hiç tuvalete bile kalkmamışım bir gün iyiyim bir gün kötü, ama bugün süperiiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…