günaydın kızlar, bu gece bir uyudum bir uyudum, hiç tuvalete bile kalkmamışımbir gün iyiyim bir gün kötü, ama bugün süperiiiiim
günaydın kızlar, bu gece bir uyudum bir uyudum, hiç tuvalete bile kalkmamışımbir gün iyiyim bir gün kötü, ama bugün süperiiiiim
gunaydıııın kızlar bu gece hiç uyumadım geneee
bel agrısıyla uyandım artık yurumekde resmen
zorlanıyoruminş. butun gun boyle gecmez
yoksa gun bıtmez
günaydın hanımlar:92:
kahvaltımı hazırlıyım kocamıda kaldırıyım geç kalıcak yoksaamm
gunaydın sekerim evde olmak
için neler vermezdimmm
selam teyzoslar....ben bugun hatta biraz önce drdan geldim...ve sok oldum yaa ben 2.5 kilo olmustur diye tahmin ediyordum dr3200 gram 49 cm dedi ...ve yuzume sok olmus bir ifadeyle baktı tekrar son adet tarihimi yazdı ultrason aletine...ben de bunlar fazla cıkarıyor dedim
oda evet ama en dusuk 3000grm ve 48 cm dedi...
ama ben cok kilo almadım dedim cunku 9.5 kilo almısım oda bebege iyi bakmıssın ama dedi..kanala girmiş...agrılarım iri olmasından kaynaklanıomus..ben de vitamini bıraktım demir de içmiyorum dedim guldu..demir yazdı tırıs tırıs aldık esimle bugun ama belki kullanmam..sezaryan tarihini de verdi ayın 29 unda insallah
odaları sordum refakatci kalıomu die 2 kişilik rafakatcilik yer var dedi ama kaynanaları alıoruz diye espri yaptı:)) bende kaynanam yok dedim gulduk ...
350 liraymıs dogum parası..
dusu varmıs odasında
yeni dogan ünitesi varmıs...
tansiyonum fix artık 10 a 6
aannnnaaa kızlar ben epidural istediğimi sölemeyi unuttum
bu araada akıntım fazl dedim
kokulu değilse kasıntı yoksa önemli değil bu aylar fazlalasır dedi:)
benden ve oglumdan haberler bu kadar simdilik hepinizi cok öpüyorum
elimde suan son fotosu zaten yanaktan baska bişi yok koccaman yanakları ve dudakları var gözler kısılmıs iyice :)))
bu arada dogumu görüyorum hergun vaktinde gelsin diye cok dua ediyoruz esimle
esim odamızı süsletecekmiş dogumdan önce cok mutlu oldum :)))
slm tatlısım benimm evet bu ay çok yogun gecti sınav stresi dün biti çok şükür canımsın çok soal iyi olmaya calışıyoz kuzumla sen nepaıyon nasılsın bitanem benimm
Herkese Günaydın
Aynen bende senin gibiyim canım bir gün iyi bir gün kötü, bugun iyi günümüzdeyiz
gerçekten son zamanlar yaklaştıkca insan evden çıkmak istemiyorrr allah size yardım etsin
dün kızçemin cicilerini ütüledim bugünde bavulumuzu hazırlıyacağız inşş..
siz biberon koydunuz mu çantaya bende koyup koymamakta kararsızım
mayısıda bitirdik kızlar yaa artık son ayımıza girdikkk
Kızlar herkese günaydın...
benim de geceleri karnımın içi acıyoo;(özellikle göğsümün hemen alt tarafı,sanki içimde yara var gibi,gündüz çok hissetmiyorum ama geceleri uykumda acı çekiyorum,annemler iç karnın açılıyo falan diyolar ama çok garip yaa,34.haftadayım,henüz çatlağım olmadı ama acaba çatlıcakmıyım diye düşünmeye başladım;((
Bu arada geçen hafta dr kontrolüm vardı,dr.um normal doğum % 80 dedi,bidaki randevu 3 hafta sonra ve çatı muaynesi yapıcam dedi...ben normal doğum çok istiyodum fakat çevremde ki sağlıkçılar beni resmen korkutuyolar,eşim de doktor ve en başta o istemiyor...hangi çağda yaşıyoruz falan diyor,normal doğumda bebekte sakatlık ihtimali varmış ve artık eskisi gibi diil,direk kesik atıyolar ve sen sezeryandan daha çok acı çekiyosun sonrasında falan diyor...kafam çok karışık,bir dr.karı kocayla tanıştık,onların bebişleride normal doğum yüzünden bacağını bükemiyo,yürüyünce ortaya çıkmış ve ameliyat olucakk,yani bunları görünce de korkuyor insan;((kafam iyice karıştı...
canım benim yine maşallahın var, bakalım senin haftanda biz nasıl olucaz, ama pelincim sık dişini, az kaldı senin izne ayrılmana, inşallah açılırsın ögleye dogru canımgunaydıııın kızlar bu gece hiç uyumadım geneee
bel agrısıyla uyandım artık yurumekde resmen
zorlanıyoruminş. butun gun boyle gecmez
yoksa gun bıtmez
acayip iyi günler olsun yaaaa, zaten kocaman olduk bunalımlardayım bir de bu rahatsızlıklar, üstüste olmasın inşallahgünaydın cnm
hep öyleyiz bi gün acaip iyiyiz bi gün baya bi kötü
saol pelinim, yarın zırlarım burda yine gibi geliyorgunaydın canımcım ne mutlu sana darısı başıma
allah keyfini bozmasın hamileligin sonuna kadar
boyle super ol arkadasım
canım ben koydum, dr browns almıstım, suda kaynattım koydum, rengi de attı hemen, haberiniz olsun kızlar, ikinci el gibi oldu benim biberon:26:dün kızçemin cicilerini ütüledim bugünde bavulumuzu hazırlıyacağız inşş..
siz biberon koydunuz mu çantaya bende koyup koymamakta kararsızım
Herkese Günaydın
Aynen bende senin gibiyim canım bir gün iyi bir gün kötü, bugun iyi günümüzdeyiz
sana geçmiş olsun arkadasım ama gercekten doguma bu kadar az kala zaten herseyden etkilendigimiz bi dönemdeyken bunları yazmasaydın keske yaaa, her dogum bir deil ki, benim eşimin kardesi de doktor, kesinlikle normal dogum yanlısı. hamilelik deyince her kafadan bir ses cıkıyor, bu eşinle senin verecegin bir karar, ona bakarsan bizim cok yakın bir arkadasımızın oglunun saclarının arasında da ufacık sacsız bir kısım var, bistüri değmiş sezeryan esnasında, kel kaldı orası...Kızlar herkese günaydın...
benim de geceleri karnımın içi acıyoo;(özellikle göğsümün hemen alt tarafı,sanki içimde yara var gibi,gündüz çok hissetmiyorum ama geceleri uykumda acı çekiyorum,annemler iç karnın açılıyo falan diyolar ama çok garip yaa,34.haftadayım,henüz çatlağım olmadı ama acaba çatlıcakmıyım diye düşünmeye başladım;((
Bu arada geçen hafta dr kontrolüm vardı,dr.um normal doğum % 80 dedi,bidaki randevu 3 hafta sonra ve çatı muaynesi yapıcam dedi...ben normal doğum çok istiyodum fakat çevremde ki sağlıkçılar beni resmen korkutuyolar,eşim de doktor ve en başta o istemiyor...hangi çağda yaşıyoruz falan diyor,normal doğumda bebekte sakatlık ihtimali varmış ve artık eskisi gibi diil,direk kesik atıyolar ve sen sezeryandan daha çok acı çekiyosun sonrasında falan diyor...kafam çok karışık,bir dr.karı kocayla tanıştık,onların bebişleride normal doğum yüzünden bacağını bükemiyo,yürüyünce ortaya çıkmış ve ameliyat olucakk,yani bunları görünce de korkuyor insan;((kafam iyice karıştı...
channel
sedahayri27
cetrefilli
jasmine_e
pelcel
günaydın kızlar..
kızlar hani ben ankaraya gidicem doguma ve içim cok rahattı, tek kaygım ankaraya giderken allah korusun sancı mancı baslarsa diyeydi ya, dün doktorumla konustum, ilk dogumlarda hadi sancı tuttu dedikten sonra 5-12 saat içinde bebek geliyor, endişelenme dedi, öyle bişey olursa ki inşallah olmaz evine gider duşunu alır yine öyle gelirsin dedi, nasıl rahatladım anlatamam:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?