[ı]hoşgeldin güzidecim, günaydın.
Bu arada sedaaaaağ deprem silopide olmus canım yaa, sivas diye yanlıs duydun sanırım[/ı]
channel
sedahayri27
cetrefilli
jasmine_e
pelcel
günaydın kızlar..
günaydınn bacılarım
Anam dün kaynanamla çarşıya gittik:76: Nelerr aldık kızımaaaa resümlerini atcam yarınaa yahu kadın bi bahşire yaptı bidaha onu götürcemNeyse eve geldiğimiz 9 du zaten eşim gelene kadar uyumuşum..eve geldikk bi daha yattım tabi patronumdan medet umuyorum eve git dese.fena uykum varr ve çok sıcak...bugn doktorumuza gidicez hayırlısı ile
aman allah her yerden uzak eylesin canım...
eevet canım benim eşiminde dr.sordugu
guzide sorularda bizim hast.karsıda kopru
trafigini dusunup duruyordr.da aynısı
dedi 4-5 saat bisey olmaz dedi zaten 12
saat bekleme suren olacak dedi
canım benim yine maşallahın var, bakalım senin haftanda biz nasıl olucaz, ama pelincim sık dişini, az kaldı senin izne ayrılmana, inşallah açılırsın ögleye dogru canım
acayip iyi günler olsun yaaaa, zaten kocaman olduk bunalımlardayım bir de bu rahatsızlıklar, üstüste olmasın inşallah
saol pelinim, yarın zırlarım burda yine gibi geliyor
canım ben koydum, dr browns almıstım, suda kaynattım koydum, rengi de attı hemen, haberiniz olsun kızlar, ikinci el gibi oldu benim biberon:26:
o zaman maşallah bizeeeee, umarım diger kızlar da toparlanırlar
kızlar hani ben ankaraya gidicem doguma ve içim cok rahattı, tek kaygım ankaraya giderken allah korusun sancı mancı baslarsa diyeydi ya, dün doktorumla konustum, ilk dogumlarda hadi sancı tuttu dedikten sonra 5-12 saat içinde bebek geliyor, endişelenme dedi, öyle bişey olursa ki inşallah olmaz evine gider duşunu alır yine öyle gelirsin dedi, nasıl rahatladım anlatamam:97:
oooh canım kaynana işe yaradı dun yani
ii gunlerde kullan canım sağlıkla bende
artık sabah ayaklarımın uzerine basamıyorum
resmen gece dayak yiyormusum gibi kalkıyorum
Kızlar gerçekten moral bozmak için yazmadım bunu,ama bunlar zaten genelde hep duydumuz ya da internette yazan şeyler...ben sadece sizden ve dr.yorumlarınızdan fikir almak istedim,ben de normal yanlısıyım ama o kadar kararsız kaldım ki,açıkçası korkudan kime ne sorucamı şaşırdım..
hiç demee yaradı valla....ne hikmetsee...ama çok cici aldıklarımız..
Ben 3 gündür tuzu kestimm inan şişim pek kalmadı..zaten sürekli soğuk suyun altına tutuyorum ama masa başındyız ondan dolayı şişiyor ayaklar
günaydın cnımgünaydın kızlar maşallah pek kalabalık sabahları burası. Nasılsnız? Bacak ağrılarımla uyuya/uyana sabahı ettim. Bugün çok işim vardı ama çok tatlı bi ablam bize gel bize gel diye çok ısrar ettiBende kıramadım. Oysa kızçemin odasında vakit geçircektim. Enerjim olduğu gün dışarda oluyorum sonra eve gelince pilim bitiyor...
Bu arada doğum yapan filan yok dimi? Sabaha kadar rüyamda sizlerle uğraştım. Bi giriyorum herkes doğuma girmişJapones'i hatırlıyorum doğuma girenler arasında, o kadar çok korktu ve bahsettiki rüyama bile erkenden doğum sahnesiyle girdi Allah esirgesin tabi... Umarım iyisinizdir göbiklerinizle
anacım madem biliyosun söyleseydin yaşaka bir yana gerçekten 37. haftada yola cıkmak risk de allah sonumuzu hayretsin...
bu arada sanki yaz gelmedi, vücudun su gereksinimi artmadı gibi ben su içmeyi kestim resmen. çünkü işyerindeki tuvalet alaturka, oturamıyorumaksam eve gidince de bol bol içsem sabaha kadar tuvalete gitmek feci oluyor, nasıl yapsam hiç bilmiyorum, tabi su içmememin sonucu da kabızlık olarak bana geri döndü
[sıze="3"]ben dün yemekleri tuzsuz yedim kızlar inanın dün le bugün arasında dağlar kadar fark var dahada yemem tuzlu yazık bana yaw[/sıze]
günaydın kızlar maşallah pek kalabalık sabahları burası. nasılsnız? bacak ağrılarımla uyuya/uyana sabahı ettim. bugün çok işim vardı ama çok tatlı bi ablam bize gel bize gel diye çok ısrar ettibende kıramadım. oysa kızçemin odasında vakit geçircektim. enerjim olduğu gün dışarda oluyorum sonra eve gelince pilim bitiyor...
bu arada doğum yapan filan yok dimi? sabaha kadar rüyamda sizlerle uğraştım. bi giriyorum herkes doğuma girmişjapones'i hatırlıyorum doğuma girenler arasında, o kadar çok korktu ve bahsettiki rüyama bile erkenden doğum sahnesiyle girdi Allah esirgesin tabi... umarım iyisinizdir göbiklerinizle
ben dün yemekleri tuzsuz yedim kızlar inanın dün le bugün arasında dağlar kadar fark var dahada yemem tuzlu yazık bana yaw
günaydın cnım
erken doğumu deme yaa bende korkuyorum hep diyorumki zamnında gel..dünde eşya baakrken bi bayanda vardı kaç aylık ddi 30 haftalık dedimm..ses çıkmadı tabi siz dedim bugunde yarında dedi ama göbeğim onunknin kaç katı...kaynanam bi baktıKadın 6 aylık zannetti
günaydın canım hoşgeldin.aynen canım sabahı zor ettim bende, onun dışında bi olumsuzluk yok çok şükür.
o kadar farketti mi ya :26: Bende tuzsuz yemek yiyemiyorum
Inş hepsi vakitlerinde gelsinlerBen 4-5 aylıkken bi mağazadaydım, kadının biri geldi karnı kocaman. Işte bişi sordu bana yardımcı oldum. Ne kadarlık dedi 5 aylık filan dedim, sizinde epey yaklaşmış dedim. Meğer kadın da 5 aylıkmış. Kocamandı karnı. Yani kişiden kişiye değişiyo bu tür şeyler. şimdi beni gören de yarın doğuma gider filan der heralde
Hoşbuldum canım. Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?