2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hadi güzel haberlerle gel canım, cicilerinizi de güle güle kullanın

aaay inş. canım ii olmak zorundayım
12:15 de randevum var paşamı gorucem
bakalım dr.la gorusucem su bel ve kasık
agrılarımı unutmamak için notlarımı alıyorum
ya o agrıları söyleyince hemen ya parol ya da magnezyum falan yazıyolar, aman bebiş iyi olsun da onlar geçici be güzelim

evet canım ilk doğum öyle oluyormuş ama o sancının arasında nasıl duş alcaz ya sanki iki büklüm olurum kıpırdayamam gibi geliyo bana
alırız yaaaa, sancı zaten habire gelmiyormus, bi durup bi sıkıstırıyormus, o arada hemen girer cıkarız dusa artık

rüyaların hayra cıksın canım, doguran yok şimdilik, ayh yarın haziran, yaklastık sanırım sona iyice de mi kızlar:18:

dün kızçemin cicilerini ütüledim bugünde bavulumuzu hazırlıyacağız inşş..

siz biberon koydunuz mu çantaya bende koyup koymamakta kararsızım

bence koy canım sütün hemen gelmezse mecbur mama vereceksin sarılık olmasın diye...

tatlım bence sen panikli ve kararsız bi tipsin aynı benim gibiben kararımı baştan verdim sezeryan olucamm sennde iyice bi düşün

İŞALLAHHH BİR AYDAN FAZLA OLDU ÇOK MERAK EDİYORUM KIZIMI SAAT 5 olsunnn

herkese günaydın kızlar...size bişey sorcam..bebişin altını temizlerken hangi ürünü kullanacaksınız...hangisinden alalım...?

pelincim karpuz ödemi alır mı gercekten, ayh dibinde uyurum ben karpuzun ödemin çok sa elbette kilon gider dogumla, ayh nasıl görüncez acaba ilk fotolarda yaaaa

herkese günaydın kızlar...size bişey sorcam..bebişin altını temizlerken hangi ürünü kullanacaksınız...hangisinden alalım...?
canım silmek için ben pamuk alıcam, kaynamış sogumus suyla temizlerim, şimdilik 6 paket de unibaby ıslak pamuk aldım. gerekli yerlerde de onu kullanırım, ama açıkcası aklımdan gecen biraz ele avuca gelince her kakasında bi tas su da olsa altını yıkayarak temizlemek

ıslak mendiller cildini tahriş edermiki acaba...bende endişe ediyorum...bendemi pamukla temizlesem ya...

DEĞERİNİ BİLMEK

Vaktiyle ergin bir şeyh, yıllarca yanında yetiştirdiği müridini imtihan etmek ister. Onun eline iri bir pırlanta verip: “Oğlum” der “Bunu al, önüne gelen esnafa göster, kaç para verdiklerini sor, en sonra da kuyumcuya göster. Hiç kimseye satmadan sadece fiyatlarını ve ne dediklerini öğren, gel bana bildir.”

Mürit elinde pırlanta bir bakkal dükkanına girer ve “Şunu alır mısınız?” diye sorar .. Bakkal parlak bir boncuğa benzettiği mücevheri alır; elinde evirir çevirir; sonra: “Buna bir tek lira veririm. Bizim çocuk oynasın” der. Mürit teşekkür edip çıkar. Bir manifaturacıya gider. O da parlak bir taşa benzettiği mücevhere ancak bir beş lira vermeye razı olur. Üçüncü olarak semerciye gidir: Buna ne verirsiniz?” diye sorar Semerci şöyle bir bakar, “Bu der “benim semerlere iyi süs olur. Bundan “kaş dediğimiz süslerden yaparım. Buna bir on lira veririm.”

Mürit en son olarak kuyumcuya gider. Kuyumcu mücevheri görünce yerinden fırlar. “Bu kadar büyük pırlantıya nereden buldun?” diye hayretle bağırır ve hemen ilâve eder. “Buna kaç lira istiyorsun?” Mürit sorar: Siz ne veriyorsunuz?” “Ne istiyorsan veririm.” Mürit, “Hayır veremem.” diye taşı almak için uzanınca kuyumcu yalvarmaya başlar: Ne olur bunu bana sat. Dükkânımı, evimi, hatta arsalarımı vereyim.” Mürit emanet olduğunu, satmaya yetkili olmadığını, ancak fiyat öğrenmesini istediklerini anlatıncaya kadar bir hayli dil döker.

Şeyhinin yanına dönen mürit büyük bir şaşkınlık içinde macerasını anlatır. Şeyh sorar: “Bundan ne anladın?” Müridin verdiği cevap çok doğrudur: “Bir şey ancak değerini bilenin yanında kıymetlidir.” Şeyh ilave eder: “İşte oğlum sen de, sana verdiklerimi, bildirdiklerimi ve öğrettiklerimi onun kıymetini bilmeyenlere verme. Eğer bir kimseye mutlaka vermek istiyorsan, önce vereceklerinin kıymetini tanıt, onlara saygıyı öğret, sonra ver.” Niceleri vardır ki, nadide güllerden meydana gelen şahâne gül bahçesini, dikenli otlardan meydana gelmiş otlar sanır da çiğner geçerler.

amin canım son 3 gunum

ooh miss miis bende izne cıkınca yapıcam
ben koymayı dusunmuyorum canım

aaay eveeeet:18: benim hatta son 20 gun
38+0 dan sonrayı baz alıyorum
bende 38i baz alarak 20 günüm kaldı diye hesaplıyorum cnm yaa:18:

ohh sende çıkıyomuşsun izine çok sevindim cnm
benimkide browns ben öle götürüyim gerekirse hastanede steril ederlerr inş gerek kalmaz
soğuk su ve tuzu kesmek gerçekten çok etkiliyo şişleri iniyor
ben unibaby pamuk su aldım on u kullanırım sanırım

bende bu hafta çok yedim ama wcden çıkamıyorum 15 dk bir ordayım bide salatalığa taktım kafayı halimi siz düşünün

günaydın canım
bende pamuk ve suyu kullanıcam ilk başta

bende canım ilk baş unibaby almıştım sonra annem illa pamuk su kullanalım dedi 2 pakette makyaj pamuğu alıp koydum kenara
Yıkamak daha mantıklı geliyor...
Ayrıca poposumuz için tülbentler felan hazırlandı

,guzidearzu,zeytin gözlü,byd,sedahayri27,pearl_pearl+,LeYLa_21,suffle,gamse80,cetrefilli,

kızlar selam varmeden atladım konuya göbeğinden afedersiniz hepinize günaydıınnn

ben çıkıyorum sağlık ocağına gideceğim bi kaç eksiğim var onları alacağım öğlende kuran var oraya gideceğim ordan anneme geçeceğim sonra görüşürük..bebiklere ve kendinize çok dikkat edinn

bende unibaby pamuk su alayım madem herkes aynı şeyi almış...pamuk suyla uğraşmak zor olur serbulonun dediği gibi...

ıslak mendiller cildini tahriş edermiki acaba...bende endişe ediyorum...bendemi pamukla temizlesem ya...
canım parfüm içerikliler elbette tahriş eder, unibaby kimyasal ya da parfüm içermiyor, sadece distile suylka ıslatılmıs pamuk mendiller diye biliyorum.
ben salatalıktan tiksindim ama karpuz biraz da kelek olursa yarılamadan başından kalkmam:)

canım bende ödem yeni yeni başladı ama tuzu hiç kesmedim, bol bol da kullanıyorum, azaltsam bile kar aslında

biberonun zaten kapagı var, evde kendin kaynat için rahat etsin madem yanına alasakcan zeytincim yaa:26:

tülbent popoyu yıkayınca suyunu emdirmek için de mi? ben de onlardan hiç hazırlatmadım daha, ama bir tane başlıklı havlusunun içine tülbent diktirttim, yeterli olmaz de mi? tülbent de kestireyim ben bol bol

,guzidearzu,zeytin gözlü,byd,sedahayri27,pearl_pearl+,LeYLa_21,suffle,gamse80,cetrefilli,

kızlar selam varmeden atladım konuya göbeğinden afedersiniz hepinize günaydıınnn

dal canım dal, hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…