hadi güzel haberlerle gel canım, cicilerinizi de güle güle kullanıngünaydınn bacılarım
Anam dün kaynanamla çarşıya gittik:76: Nelerr aldık kızımaaaa resümlerini atcam yarınaa yahu kadın bi bahşire yaptı bidaha onu götürcemNeyse eve geldiğimiz 9 du zaten eşim gelene kadar uyumuşum..eve geldikk bi daha yattım tabi patronumdan medet umuyorum eve git dese.fena uykum varr ve çok sıcak...bugn doktorumuza gidicez hayırlısı ile
aman allah her yerden uzak eylesin canım...
ya o agrıları söyleyince hemen ya parol ya da magnezyum falan yazıyolar, aman bebiş iyi olsun da onlar geçici be güzelimaaay inş. canım ii olmak zorundayım
12:15 de randevum var paşamı gorucem
bakalım dr.la gorusucem su bel ve kasık
agrılarımı unutmamak için notlarımı alıyorum
alırız yaaaa, sancı zaten habire gelmiyormus, bi durup bi sıkıstırıyormus, o arada hemen girer cıkarız dusa artıkevet canım ilk doğum öyle oluyormuş ama o sancının arasında nasıl duş alcaz ya sanki iki büklüm olurum kıpırdayamam gibi geliyo bana
rüyaların hayra cıksın canım, doguran yok şimdilik, ayh yarın haziran, yaklastık sanırım sona iyice de mi kızlar:18:günaydın kızlar maşallah pek kalabalık sabahları burası. nasılsnız? bacak ağrılarımla uyuya/uyana sabahı ettim. bugün çok işim vardı ama çok tatlı bi ablam bize gel bize gel diye çok ısrar ettibende kıramadım. oysa kızçemin odasında vakit geçircektim. enerjim olduğu gün dışarda oluyorum sonra eve gelince pilim bitiyor...
bu arada doğum yapan filan yok dimi? sabaha kadar rüyamda sizlerle uğraştım. bi giriyorum herkes doğuma girmişjapones'i hatırlıyorum doğuma girenler arasında, o kadar çok korktu ve bahsettiki rüyama bile erkenden doğum sahnesiyle girdi Allah esirgesin tabi... umarım iyisinizdir göbiklerinizle
dün kızçemin cicilerini ütüledim bugünde bavulumuzu hazırlıyacağız inşş..
siz biberon koydunuz mu çantaya bende koyup koymamakta kararsızım
Kızlar gerçekten moral bozmak için yazmadım bunu,ama bunlar zaten genelde hep duydumuz ya da internette yazan şeyler...ben sadece sizden ve dr.yorumlarınızdan fikir almak istedim,ben de normal yanlısıyım ama o kadar kararsız kaldım ki,açıkçası korkudan kime ne sorucamı şaşırdım..
hadi güzel haberlerle gel canım, cicilerinizi de güle güle kullanın
ya o agrıları söyleyince hemen ya parol ya da magnezyum falan yazıyolar, aman bebiş iyi olsun da onlar geçici be güzelim
alırız yaaaa, sancı zaten habire gelmiyormus, bi durup bi sıkıstırıyormus, o arada hemen girer cıkarız dusa artık
rüyaların hayra cıksın canım, doguran yok şimdilik, ayh yarın haziran, yaklastık sanırım sona iyice de mi kızlar:18:
Bu arada ladyy özlem ne yaptı yaa gelmedi merak ettimm...:97::97:
pelincim karpuz ödemi alır mı gercekten, ayh dibinde uyurum ben karpuzuncanım ihmal etme iç bol bol bizim ofisde de
bi alt katta in cık kıl oluyorum valla ama
içmeye calısıyorum benim odemim cok
fazla herkes sen dogumdan hemen sonra
cok guzel kilo vericen deyip duruyorlar
bu arada odeme karpuz da cok ii geliyormus
bilgin olsun sonra soylemedi deme
canım silmek için ben pamuk alıcam, kaynamış sogumus suyla temizlerim, şimdilik 6 paket de unibaby ıslak pamuk aldım. gerekli yerlerde de onu kullanırım, ama açıkcası aklımdan gecen biraz ele avuca gelince her kakasında bi tas su da olsa altını yıkayarak temizlemekherkese günaydın kızlar...size bişey sorcam..bebişin altını temizlerken hangi ürünü kullanacaksınız...hangisinden alalım...?
pelincim karpuz ödemi alır mı gercekten, ayh dibinde uyurum ben karpuzunödemin çok sa elbette kilon gider dogumla, ayh nasıl görüncez acaba ilk fotolarda yaaaa
canım silmek için ben pamuk alıcam, kaynamış sogumus suyla temizlerim, şimdilik 6 paket de unibaby ıslak pamuk aldım. gerekli yerlerde de onu kullanırım, ama açıkcası aklımdan gecen biraz ele avuca gelince her kakasında bi tas su da olsa altını yıkayarak temizlemek
bende 38i baz alarak 20 günüm kaldı diye hesaplıyorum cnm yaa:18:amin canım son 3 gunum
ooh miss miis bende izne cıkınca yapıcam
ben koymayı dusunmuyorum canım
aaay eveeeet:18: benim hatta son 20 gun
38+0 dan sonrayı baz alıyorum
benimkide browns ben öle götürüyim gerekirse hastanede steril ederlerr inş gerek kalmazcanım benim yine maşallahın var, bakalım senin haftanda biz nasıl olucaz, ama pelincim sık dişini, az kaldı senin izne ayrılmana, inşallah açılırsın ögleye dogru canım
acayip iyi günler olsun yaaaa, zaten kocaman olduk bunalımlardayım bir de bu rahatsızlıklar, üstüste olmasın inşallah
saol pelinim, yarın zırlarım burda yine gibi geliyor
canım ben koydum, dr browns almıstım, suda kaynattım koydum, rengi de attı hemen, haberiniz olsun kızlar, ikinci el gibi oldu benim biberon:26:
o zaman maşallah bizeeeee, umarım diger kızlar da toparlanırlar
soğuk su ve tuzu kesmek gerçekten çok etkiliyo şişleri iniyorhiç demee yaradı valla....ne hikmetsee...ama çok cici aldıklarımız..
Ben 3 gündür tuzu kestimm inan şişim pek kalmadı..zaten sürekli soğuk suyun altına tutuyorum ama masa başındyız ondan dolayı şişiyor ayaklar
ben unibaby pamuk su aldım on u kullanırım sanırımherkese günaydın kızlar...size bişey sorcam..bebişin altını temizlerken hangi ürünü kullanacaksınız...hangisinden alalım...?
pelincim karpuz ödemi alır mı gercekten, ayh dibinde uyurum ben karpuzunödemin çok sa elbette kilon gider dogumla, ayh nasıl görüncez acaba ilk fotolarda yaaaa
canım silmek için ben pamuk alıcam, kaynamış sogumus suyla temizlerim, şimdilik 6 paket de unibaby ıslak pamuk aldım. gerekli yerlerde de onu kullanırım, ama açıkcası aklımdan gecen biraz ele avuca gelince her kakasında bi tas su da olsa altını yıkayarak temizlemek
herkese günaydın kızlar...size bişey sorcam..bebişin altını temizlerken hangi ürünü kullanacaksınız...hangisinden alalım...?
herkese günaydın kızlar...size bişey sorcam..bebişin altını temizlerken hangi ürünü kullanacaksınız...hangisinden alalım...?
:80::80: günaydın minnoşlarr !! :80::80:
İŞALLAHHH BİR AYDAN FAZLA OLDU ÇOK MERAK EDİYORUM KIZIMI SAAT 5 olsunnn
canım parfüm içerikliler elbette tahriş eder, unibaby kimyasal ya da parfüm içermiyor, sadece distile suylka ıslatılmıs pamuk mendiller diye biliyorum.
ıslak mendiller cildini tahriş edermiki acaba...bende endişe ediyorum...bendemi pamukla temizlesem ya...
ben salatalıktan tiksindimbenimkide browns ben öle götürüyim gerekirse hastanede steril ederlerr inş gerek kalmaz
soğuk su ve tuzu kesmek gerçekten çok etkiliyo şişleri iniyor
ben unibaby pamuk su aldım on u kullanırım sanırım
bende bu hafta çok yedim ama wcden çıkamıyorum 15 dk bir ordayım bide salatalığa taktım kafayı halimi siz düşünün
tülbent popoyu yıkayınca suyunu emdirmek için de mi? ben de onlardan hiç hazırlatmadım daha, ama bir tane başlıklı havlusunun içine tülbent diktirttim, yeterli olmaz de mi? tülbent de kestireyim ben bol bolgünaydın canım
bende pamuk ve suyu kullanıcam ilk başta
bende canım ilk baş unibaby almıştım sonra annem illa pamuk su kullanalım dedi 2 pakette makyaj pamuğu alıp koydum kenara
Yıkamak daha mantıklı geliyor...
Ayrıca poposumuz için tülbentler felan hazırlandı
,guzidearzu,zeytin gözlü,byd,sedahayri27,pearl_pearl+,LeYLa_21,suffle,gamse80,cetrefilli,
kızlar selam varmeden atladım konuya göbeğinden afedersinizhepinize günaydıınnn
,guzidearzu,zeytin gözlü,byd,sedahayri27,pearl_pearl+,LeYLa_21,suffle,gamse80,cetrefilli,
kızlar selam varmeden atladım konuya göbeğinden afedersinizhepinize günaydıınnn
günaydın canım, nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?