iyiyimm canım aynen dewamsen nasılsıınn var mı bi yaramaslık
ben normal doğum yapmak istiyorum ama 36. haftaya girmiş olmama rağmen bebişim dönmedi makat geliş doğumlarda normal doğum riskliymiş.sende herhangi bir risk yoksa çatın uygunsa niye normal olmasın ki sonuçta 5 saat sonra evine gidebilirmişsin
canı tuzu kestim ama soğuk su dayanamam ona vallabende 38i baz alarak 20 günüm kaldı diye hesaplıyorum cnm yaa:18:
ohh sende çıkıyomuşsun izine çok sevindim cnm
benimkide browns ben öle götürüyim gerekirse hastanede steril ederlerr inş gerek kalmaz
soğuk su ve tuzu kesmek gerçekten çok etkiliyo şişleri iniyor
ben unibaby pamuk su aldım on u kullanırım sanırım
bende bu hafta çok yedim ama wcden çıkamıyorum 15 dk bir ordayım bide salatalığa taktım kafayı halimi siz düşünün
işallahhh ben bu yüzden doktora gitmek istemiyorum valla..tartı kabusum vardaben de yarın görücem minnoşumuu işalaaabi aydır göremiorum bendee güzel haberler döneris işalaaa yarın sabah da gitmeden bi tartıliim barü bakalım ne kadar olduum:83:
herkese günaydın kızlar...size bişey sorcam..bebişin altını temizlerken hangi ürünü kullanacaksınız...hangisinden alalım...?
de miii ben de daha ufaklar diye yıkamayı ertelerim diyordum, ilk günlerden itibaren belden asagısını yıkarız, mis gibin olur totoşu kuzularıncanım gunaydın ben gunduz evdeyken yıkamayı
dusunuyorum poposunu özellikle cogu cocuk dr.
u kakadan sonra mutlaka yıkama taraftarı ama
unibaby nin aldım gece zorlanırsam yada dısarda
kullanmak için bence nasılsa yaz bebişi olacak
yıkamanı tavsiye ederim
pelincim karpuz ödemi alır mı gercekten, ayh dibinde uyurum ben karpuzunödemin çok sa elbette kilon gider dogumla, ayh nasıl görüncez acaba ilk fotolarda yaaaa
canım silmek için ben pamuk alıcam, kaynamış sogumus suyla temizlerim, şimdilik 6 paket de unibaby ıslak pamuk aldım. gerekli yerlerde de onu kullanırım, ama açıkcası aklımdan gecen biraz ele avuca gelince her kakasında bi tas su da olsa altını yıkayarak temizlemek
de miii ben de daha ufaklar diye yıkamayı ertelerim diyordum, ilk günlerden itibaren belden asagısını yıkarız, mis gibin olur totoşu kuzuların
Biliyorum bu da alakasız oldu ama benim streslerimden biri de bu;evde çok tatlı bir köpişimiz var,bu zamana kadar birlikteydiik,ama bebiş doğunca en azından ilk aylar napıcam bilmiyorum,bana öyle düşkün kii kimseye veremem,benim durumumda olan varmıı?
İŞALLAHHH BİR AYDAN FAZLA OLDU ÇOK MERAK EDİYORUM KIZIMI SAAT 5 olsunnn
benimde 12:15 canımcım bakalım bakalım
nasılmıs paşam inş. ii haberler alırım
ay geri gelcennn demii haber edcen bizeee
bizim bütün kızlar buraya akın etmişhttp://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/219966-unibaby-yenidogan-islak-mendil.html
buraya da bi bakın kızlarrr
bizim bütün kızlar buraya akın etmişbiri yazmıs ya keramet kuru tutmakta diye, demek ki yaz günü zaten, yıkayıp kurulamak en mantıklısı, sonra sonra da unibaby ve yine yine yine kurulamak
MRB ANNİŞLER...
oohhh evde olmak ne güzel...ama bugün gitmek zorundayım okula..arkadaşlarda arıyolar..özledimde bi yandan...aslında ben hiç evde oturamam çalışmadan duramam ama hamile olunca hiçbişey canım istemiyor..yemeğimi yapıp duş alıp gideyim öğleden sonra...
lafın ortasından daldım ne konuşuyordunuz bilmiyorum ama altını almakla ilgili galiba..bende pamukla silip kurulamayı düşünüyorum 2 paket pamuk aldım bide unibaby ıslak mendil aldım 3 lü paket..peki neyle kurulıcaz...tülbent gibi bişeyle mi...
duyguevren ne oldu doğum yaptı mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?