2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben de öyle düşünüyorum,çatı muaynesine göre dr.um ne derse onu yapıcam,zaten hep normal istiyodum ama insanların anlattıkları korkutuyoo!ben de o korkutanlar gibi gereksiz şeyler yazdım sabah sabah,sonradan pişman oldum ama,hamilelik psikolojisi bi de nasıl doğurcam korkusu başladı!ama dr.kontrolüne kadar düşünmücem artık,dr. ne derse onu dinlicem,gerekirse eşimi bile dinlemicem)

Biliyorum bu da alakasız oldu ama benim streslerimden biri de bu;evde çok tatlı bir köpişimiz var,bu zamana kadar birlikteydiik,ama bebiş doğunca en azından ilk aylar napıcam bilmiyorum,bana öyle düşkün kii kimseye veremem,benim durumumda olan varmıı?

canı tuzu kestim ama soğuk su dayanamam ona valla
ben de yarın görücem minnoşumuu işalaaa bi aydır göremiorum bendee güzel haberler döneris işalaaa yarın sabah da gitmeden bi tartıliim barü bakalım ne kadar olduum:83:
işallahhh ben bu yüzden doktora gitmek istemiyorum valla..tartı kabusum varda

herkese günaydın kızlar...size bişey sorcam..bebişin altını temizlerken hangi ürünü kullanacaksınız...hangisinden alalım...?

canım gunaydın ben gunduz evdeyken yıkamayı
dusunuyorum poposunu özellikle cogu cocuk dr.
u kakadan sonra mutlaka yıkama taraftarı ama
unibaby nin aldım gece zorlanırsam yada dısarda
kullanmak için bence nasılsa yaz bebişi olacak
yıkamanı tavsiye ederim

de miii ben de daha ufaklar diye yıkamayı ertelerim diyordum, ilk günlerden itibaren belden asagısını yıkarız, mis gibin olur totoşu kuzuların

ay canım bende cok severim karpuzu gecen
hafta cok yedim bu hafta daha almadım zaten
2 kişi oldugumuz için 4-5 gun gidiyor bi karpuz
ben az tuz yememe ve bol su içmeme rağmen bu
odemi anlamıs degilim
ilk fotolarda tabi ki şişko cıkıcaz eşimin kuzeni
fotografcı dogumda resimlerimizi cekecek diyorum
ozellikle beni tam almayan ve siyah beyaz takıl

de miii ben de daha ufaklar diye yıkamayı ertelerim diyordum, ilk günlerden itibaren belden asagısını yıkarız, mis gibin olur totoşu kuzuların

tabii canım benim ablamın kızı 12 haziran dogumlu
ilk zamanlar annem çiş yapsa bile hemen bady yukarı
kıvırıp belden asagı yıkıyordu sonra o popoyu opuyoduk

Veterinerin iç dış parazitini yaptıysa ve köpüşün huyu müsaitse hiç birşey olmaz bence canım
emin ol sen kadar benimser bebişide....

bu alt silme mevzusuna ufaktan giriş yapayım dedim. 1.5 aylık çocuğu olan bir arkadaşa sormuştum bunu. ne kullanıyorsun diye. ıslak mendil almış o markasını hatırlamıyorum. beni sordu ne kullanacaksın diye. pamuk dedim. güldü. bende öyle diyordum da olmuyo dedi. sürekli çocuğun altını açıyorsun, ve pamuk iyi temizlemiyo ıslanınca kayganlaşıyo erken bitireceğin iş uzuyo çocuk da rahatsız oluyo dedi. internette bununla ilgili bir araştırma yaptım hijyenik testten geçmiş olması gerekiyormuş. ben bebedor un yeni doğan ıslak mendilini alıcam. biraz pahalı ama değer.

bizim bütün kızlar buraya akın etmiş biri yazmıs ya keramet kuru tutmakta diye, demek ki yaz günü zaten, yıkayıp kurulamak en mantıklısı, sonra sonra da unibaby ve yine yine yine kurulamak

merhabalar bende geldim bende yıkayıp kurulamayı düşünüyorum yaz bebeği olcak ...birde unibaby yenidoğan iyi diyorlar..

MRB ANNİŞLER...
oohhh evde olmak ne güzel...ama bugün gitmek zorundayım okula..arkadaşlarda arıyolar..özledimde bi yandan...aslında ben hiç evde oturamam çalışmadan duramam ama hamile olunca hiçbişey canım istemiyor..yemeğimi yapıp duş alıp gideyim öğleden sonra...
lafın ortasından daldım ne konuşuyordunuz bilmiyorum ama altını almakla ilgili galiba..bende pamukla silip kurulamayı düşünüyorum 2 paket pamuk aldım bide unibaby ıslak mendil aldım 3 lü paket..peki neyle kurulıcaz...tülbent gibi bişeyle mi...
duyguevren ne oldu doğum yaptı mı???

canım benim annem 3 kat tülbent hazırladı , birde pamuklu bezden çift katlı bişeyler yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…