2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım,,İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini..

sedahayri27
zazez
sincap_
superisi2006
gamse80

günaydın kızlar, nasılsınız.. 2 gündür giremiyorum foruma..çok halsizlik vardı üzerimde.tansiyonum düşüyordu arada. ama şimdi iyiyim şükür.

günaydın canımm
geçmiş olsunn dikkat et kendine

günydın kızlarr....fena sıcaklar başladıı akşam temizlik yaptım ayaklarım tutmuyorrr bugn gene gidicem eve temizlik yarın kadın gelicek bi bitseydi temizliğim rahat rahat oturucam evimde işallahh

günaydın sedacımmm
madem yarın kadın gelicek sen nie şimdi temizlik yapıosun ki
yıpratmayın kızlar kendinizi bu kadar yaaa

hoşgeldin canım aramıza
öğretmen çok bizim topikte bi tanesi de benim
kızının dönmesini dert etme benimde 10 gün önce döndü daa

GÜNAYDIN annişler...
dün uyudum diyordum ya bugünde hiç uyuyamadııımmm...yeni kalktım daha...
biz bi kahvaltı edip gelelim kızımla..

Valla, gerçekten hepiniz çok sıcaksınız, teşekkür ediyorum sıcacık karşılamanız için İnsan başta kurulmuş düzenin içine dahil olmakta zorlanır, çekinir başta ama sayenizde aylardır yazıyormuş gibi hissettim valla

hoşgeldin canım,,İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini..

Aminnn, hepimize de kolay doğumlar nasip olur inşallah. Hoşbulduk, teşekkürler

hoşgeldin canım aramıza
öğretmen çok bizim topikte bi tanesi de benim
kızının dönmesini dert etme benimde 10 gün önce döndü daa

Gerçekten hoşbuldum, çok teşekkürler kızlar
Meslektaşlarımın olmasına da çok sevindim, en azından benzer sorunlarda daha kolay yardımcı oluruz birbirimize ama sanırım biraz geç kaldım :26:

Hımm, sevindim dönmesine, senin de gözün aydın o zaman. Çok komik, eşim bebeğimiz dönsün diye karnımı oval masajlar yapıyor arada garibim, yazdıklarınızı okutayım da o da rahatlasın, yazık

Ben hala okula gitmeye devam ediyorum, ağustosta boşa gidecek iznim diye aktarmak istedim. Sen ayrıldın mı izne? Artık çok yoruldum ve bıktım ama aktarabilmek için mecbur devam ediyorum

Son düzenleme:

hoşgeldin canım..bende meslektaşınım..ama ben geçen cuma bıraktım..33+4 te bıraktım..sen 1-2 hafta daha idare edebilirsin zaten kapanıyor..

bugün c.tesi bizim topik boş olur...
benim akşamdan belim belim ağrıyor hatta bacaklarıma vuruyor ağrısı..
bide bişey sormak istiyorum...benim göğüslerimden hiç süt gelmiyor diye üzülüyordum..hiç ucuda yoktu göğsümün ebeler oyna biraz ucunu çıkart dediler..yanlara ve aşağı yukarı parmaklarımla bikaç hareket gösterdiler işe yarıyor galiba uçlar çıktı biraz..bide hani şu göğüs ucumuzdaki çatlaklı kısımlar arasında minicik toplu iğne başı kadar kurumuş beyaz şeyler süt mü???

hoşgeldin canım..bende meslektaşınım..ama ben geçen cuma bıraktım..33+4 te bıraktım..sen 1-2 hafta daha idare edebilirsin zaten kapanıyor..

Hoşbulduk sarıpapatya, ne güzel herkes buradaymış, benim haberim yokmuş demekki

Okulum 50km uzaklıkta, gidiş geliş yapıyorum, havalar da ısındığı için daha çekilmez oldu valla ama bakalım, azcık daha sıkacağım dişimi, baktım çok zor oluyor, ben de bırakırım senin gibi

Benim göğüslerim de dönem dönem farklılaşıyor. Mesela bugünlerde yine halkalar belirginleşti ve hassaslaştı ama benden de henüz süt gelmedi. Bir de ben fazla oynamıyorum, okuduğum kadarıyla meme ucundaki sinirler harekete geçtiğinde doğumu tetikleyen hormonlar salgılanabiliyormuş. Ben de o korkuyla hiç dokunmuyorum

haftada 1 falan o çekme hareketlerini yapıp bi kezde krem sürüyrum 1-2 haftadır..
canım 31-32 de acaip bi yorgunluk geliyor insana sonra hafifliyor geçyor yorgunluklar ağrılar..pes etme ..ama 32 den sonra boşuna bırakmıyormuş hamişler gitmek istedim ama dayanamadım artık...hoş hala işlerimi tamamlamış değilim haftada bir gidiyorum okula..

geçmiş olsun canım,bel ve bacak ağrısı rutinleşti bende özellikle gece yatar yatmaz ağrı sızı başlıyor.
hiç süt oluşumu falan yok bende acaba herkeste oluyomu, belli bi zamanı varmı hiç bilmiyorum.

canım ben izne çıkalı çok oldu
23 nisanda son kez gittim okula bidaa da gitmedim
dr.um doğmu 10 gün önce gösterdi bende 2 hafta rapor aldımm
bayadır evdeyim yanii
darısı başına inş.

canımm evet o kurumş şeyler süt
bende genç kızkende olurdu
şimdi biras daa fasla ama benmde sütüm gelmedi
zaten gelmeside gerekmio

canım benimde okul 1 saatlik uzaklıktaydı,2 araç değiştiriyordum.Dayanamadım ben izne ayrıldım.çekilmez olmuştu benim için. Ama çok zorlanmıyorsan devam et.

evet yatınca başlıyor ağrılar yatamıyorum artık rahatça..inş. doğum sonrası gelir sütler..humana still tea aldım haftaya onuda içmeye başlıcam haftada 1-2 defa fena takılmış durumdayım süt olayına..

arkadaşlar diyor ya iç çamaşırım lekelenmiş diye canım sıkılıyor valla..

herkese iyi haftasonları canlarım

nasılsınız? ben komşuma kahvaltıya çıkmıştım şimdi başka bi komşum kahve içmeye çağırdı duş alıp çıkcm evde oturamıycam bugün galiba... neyse evde durmasam daha iyi kendime iş çıkarıp ağrıtıyorum her yerimi

sanada iyi haftasonları canım..evde oturma zaten boşver iyi hissediyosan değişiklik oluyo.. aynen ben bugün evdeyim, işler bana bakıyo ben onlara bakıyorum..şükür, yemeğimi yaptım.o dertten kurtuldum.

selam kızzlaarr!
az önce otele 15 günlük bebiş geldii...o kadar minnoş kii anlatamam ama 3.900 kilo olmasına rağmen çook ufaktı gözünü bile açamıyoduu uzaktan baktım tabiki de...bizim minnoşlar da o kadar ufak mı olceekkk bebiş sezeryanla dünyaya gelmiş..emmemiş annesini ilk başta..hemşireler de hazır mama vermişler hemen bebişe..ama biberonla verdikleri için şimdi de biberondan başka bişey emmiyomuş..anneyi ememediği için annenin de sütü yokmuş malsef...eğer bebişe mama vericeklerse kesinlikle minik kaşıkla vermek gerekiyomuş biberona alışmasın bebek sora anne sütü hiç almazmış..öylee ufak bi sorunları var işte...o yüzden süt hemen gelmezsek, sezeryanda biraz geç geliyomuş..bebişde de emme isteği yoksa sadece kaşıkla mama vermek gerekiomuş..ama biberon vermeselerdi hemen hastanede benim sütümü yavaş yavaş alıcaktı diyo annesi de..o yüzden çok pişmann ben de sizinle paylaşmak istedimm aklınızda bulunsun

evet benden de hiç süt gelmedi..g.uçlarında aynen çatlak kısımlarda minicik beyaz şeyler var benimde..sanırım süt onlar :44: ben de kuruma olmuştu baya uçlarda..şimdi lansinoh kullanıyorum daha iyi oldu..hafif masaj yaparak sürüyorum bende..hem kurumaya da ii geldi baya..

sanada iyi haftasonları canım..evde oturma zaten boşver iyi hissediyosan değişiklik oluyo.. aynen ben bugün evdeyim, işler bana bakıyo ben onlara bakıyorum..şükür, yemeğimi yaptım.o dertten kurtuldum.

sağolasın canım. oh yemeğin hazır rahatsın ben daha ne yapcağıma karar veremedim

ay yerim ben onu maşaAllah bende mama kaşığı koydum hastane çantama ne olur ne olmaz diye...

ayy hadi hayırlısı bakalım canım..güzel haberler gelirsin işalaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…