Bu arada, herkese merhaba kızlar. Birkaç aydır forumu takip ediyorum ama ekim hamişleri başlığından takip ediyordum, bu konuyu yeni farkettim
Bu grup daha kalabalık ve yeni katılanlara daha kucak açıcı gibi
32+3'te kız annesi adayıyım, öğretmenim, miniğimi kucağıma alacağım günü iple çekiyorum
Bu arada, kızım hala dönmedi. Başı sol göğsümün altına dayalı imiş, arada çarpıntı yapıyor ama razıyım herşeye, yeter ki, o iyi olsun. Döner değil mi? Hala dönmeyen var mı benim gibi acaba? :18:
sedahayri27
zazez
sincap_
superisi2006
gamse80
günaydın kızlar, nasılsınız.. 2 gündür giremiyorum foruma..çok halsizlik vardı üzerimde.tansiyonum düşüyordu arada. ama şimdi iyiyim şükür.
günydın kızlarr....fena sıcaklar başladııakşam temizlik yaptım ayaklarım tutmuyorrr bugn gene gidicem eve temizlik yarın kadın gelicek bi bitseydi temizliğim rahat rahat oturucam evimde işallahh
Bu arada, herkese merhaba kızlar. Birkaç aydır forumu takip ediyorum ama ekim hamişleri başlığından takip ediyordum, bu konuyu yeni farkettim
Bu grup daha kalabalık ve yeni katılanlara daha kucak açıcı gibi
32+3'te kız annesi adayıyım, öğretmenim, miniğimi kucağıma alacağım günü iple çekiyorum
Bu arada, kızım hala dönmedi. Başı sol göğsümün altına dayalı imiş, arada çarpıntı yapıyor ama razıyım herşeye, yeter ki, o iyi olsun. Döner değil mi? Hala dönmeyen var mı benim gibi acaba? :18:
merhabalar canım topik olarak fena sıcak kanlıyızdırr heaaaayrıca bebeğin dönüp dönmemesini pek sorun etme kendine son gün dönen bebeler varmış dotkroum sorun bile etme herşey olacağına varır dedi..çarpıntı içinde yediklerine dikakt et tatlım bende de çok oluyordu bol boll su iç tek çaresi bu hayatım
hoşgeldin canım,,İnşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini..
hoşgeldin canım aramıza
öğretmen çok bizim topikte bi tanesi de benim
kızının dönmesini dert etme benimde 10 gün önce döndü daa
Valla, gerçekten hepiniz çok sıcaksınız, teşekkür ediyorum sıcacık karşılamanız içinİnsan başta kurulmuş düzenin içine dahil olmakta zorlanır, çekinir başta ama sayenizde aylardır yazıyormuş gibi hissettim valla
Aminnn, hepimize de kolay doğumlar nasip olur inşallah. Hoşbulduk, teşekkürler
Gerçekten hoşbuldum, çok teşekkürler kızlar
Meslektaşlarımın olmasına da çok sevindim, en azından benzer sorunlarda daha kolay yardımcı oluruz birbirimize ama sanırım biraz geç kaldım :26:
Ben hala okula gitmeye devam ediyorum, ağustosta boşa gidecek iznim diye aktarmak istedim. Sen ayrıldın mı izne? Artık çok yoruldum ve bıktım ama aktarabilmek için mecbur devam ediyorum
hoşgeldin canım..bende meslektaşınım..ama ben geçen cuma bıraktım..33+4 te bıraktım..sen 1-2 hafta daha idare edebilirsin zaten kapanıyor..
Hoşbulduk sarıpapatya, ne güzel herkes buradaymış, benim haberim yokmuş demekki
Okulum 50km uzaklıkta, gidiş geliş yapıyorum, havalar da ısındığı için daha çekilmez oldu valla ama bakalım, azcık daha sıkacağım dişimi, baktım çok zor oluyor, ben de bırakırım senin gibi
Benim göğüslerim de dönem dönem farklılaşıyor. Mesela bugünlerde yine halkalar belirginleşti ve hassaslaştı ama benden de henüz süt gelmedi. Bir de ben fazla oynamıyorum, okuduğum kadarıyla meme ucundaki sinirler harekete geçtiğinde doğumu tetikleyen hormonlar salgılanabiliyormuş. Ben de o korkuyla hiç dokunmuyorum
bugün c.tesi bizim topik boş olur...
benim akşamdan belim belim ağrıyor hatta bacaklarıma vuruyor ağrısı..
bide bişey sormak istiyorum...benim göğüslerimden hiç süt gelmiyor diye üzülüyordum..hiç ucuda yoktu göğsümün ebeler oyna biraz ucunu çıkart dediler..yanlara ve aşağı yukarı parmaklarımla bikaç hareket gösterdiler işe yarıyor galiba uçlar çıktı biraz..bide hani şu göğüs ucumuzdaki çatlaklı kısımlar arasında minicik toplu iğne başı kadar kurumuş beyaz şeyler süt mü???
Valla, gerçekten hepiniz çok sıcaksınız, teşekkür ediyorum sıcacık karşılamanız içinİnsan başta kurulmuş düzenin içine dahil olmakta zorlanır, çekinir başta ama sayenizde aylardır yazıyormuş gibi hissettim valla
Aminnn, hepimize de kolay doğumlar nasip olur inşallah. Hoşbulduk, teşekkürler
Gerçekten hoşbuldum, çok teşekkürler kızlar
Meslektaşlarımın olmasına da çok sevindim, en azından benzer sorunlarda daha kolay yardımcı oluruz birbirimize ama sanırım biraz geç kaldım :26:
Hımm, sevindim dönmesine, senin de gözün aydın o zaman. Çok komik, eşim bebeğimiz dönsün diye karnımı oval masajlar yapıyor arada garibim, yazdıklarınızı okutayım da o da rahatlasın, yazık
Ben hala okula gitmeye devam ediyorum, ağustosta boşa gidecek iznim diye aktarmak istedim. Sen ayrıldın mı izne? Artık çok yoruldum ve bıktım ama aktarabilmek için mecbur devam ediyorum
bide bişey sormak istiyorum...benim göğüslerimden hiç süt gelmiyor diye üzülüyordum..hiç ucuda yoktu göğsümün ebeler oyna biraz ucunu çıkart dediler..yanlara ve aşağı yukarı parmaklarımla bikaç hareket gösterdiler işe yarıyor galiba uçlar çıktı biraz..bide hani şu göğüs ucumuzdaki çatlaklı kısımlar arasında minicik toplu iğne başı kadar kurumuş beyaz şeyler süt mü???
Hoşbulduk sarıpapatya, ne güzel herkes buradaymış, benim haberim yokmuş demekki
Okulum 50km uzaklıkta, gidiş geliş yapıyorum, havalar da ısındığı için daha çekilmez oldu valla ama bakalım, azcık daha sıkacağım dişimi, baktım çok zor oluyor, ben de bırakırım senin gibi
Benim göğüslerim de dönem dönem farklılaşıyor. Mesela bugünlerde yine halkalar belirginleşti ve hassaslaştı ama benden de henüz süt gelmedi. Bir de ben fazla oynamıyorum, okuduğum kadarıyla meme ucundaki sinirler harekete geçtiğinde doğumu tetikleyen hormonlar salgılanabiliyormuş. Ben de o korkuyla hiç dokunmuyorum
merhaba kızlar
herkese günaydın:2:
evet yatınca başlıyor ağrılar yatamıyorum artık rahatça..inş. doğum sonrası gelir sütler..humana still tea aldım haftaya onuda içmeye başlıcam haftada 1-2 defa fena takılmış durumdayım süt olayına..geçmiş olsun canım,bel ve bacak ağrısı rutinleşti bende özellikle gece yatar yatmaz ağrı sızı başlıyor.
hiç süt oluşumu falan yok bende acaba herkeste oluyomu, belli bi zamanı varmı hiç bilmiyorum.
canım ben izne çıkalı çok oldu
23 nisanda son kez gittim okula bidaa da gitmedim
dr.um doğmu 10 gün önce gösterdi bende 2 hafta rapor aldımm
bayadır evdeyim yanii
darısı başına inş.
canımm evet o kurumş şeyler süt
bende genç kızkende olurdu
şimdi biras daa fasla ama benmde sütüm gelmedi
zaten gelmeside gerekmio
herkese iyi haftasonları canlarım
nasılsınız? ben komşuma kahvaltıya çıkmıştım şimdi başka bi komşum kahve içmeye çağırdı duş alıp çıkcmevde oturamıycam bugün galiba... neyse evde durmasam daha iyi kendime iş çıkarıp ağrıtıyorum her yerimi
sanada iyi haftasonları canım..evde oturma zaten boşver iyi hissediyosan değişiklik oluyo.. aynen ben bugün evdeyim, işler bana bakıyo ben onlara bakıyorum..şükür, yemeğimi yaptım.o dertten kurtuldum.
selam kızzlaarr!
az önce otele 15 günlük bebiş geldii...o kadar minnoş kii anlatamam ama 3.900 kilo olmasına rağmen çook ufaktı gözünü bile açamıyoduu uzaktan baktım tabiki de...bizim minnoşlar da o kadar ufak mı olceekkk bebiş sezeryanla dünyaya gelmiş..emmemiş annesini ilk başta..hemşireler de hazır mama vermişler hemen bebişe..ama biberonla verdikleri için şimdi de biberondan başka bişey emmiyomuş..anneyi ememediği için annenin de sütü yokmuş malsef...eğer bebişe mama vericeklerse kesinlikle minik kaşıkla vermek gerekiyomuş biberona alışmasın bebek sora anne sütü hiç almazmış..öylee ufak bi sorunları var işte...o yüzden süt hemen gelmezsek, sezeryanda biraz geç geliyomuş..bebişde de emme isteği yoksa sadece kaşıkla mama vermek gerekiomuş..ama biberon vermeselerdi hemen hastanede benim sütümü yavaş yavaş alıcaktı diyo annesi de..o yüzden çok pişmann ben de sizinle paylaşmak istedimm aklınızda bulunsun
günaydın hepinize bizde erkenciyiz yine.
Birazdan kahvaltımızı yapıp 10:30 daki dr. randevumuza gideceğiz. Acaba kızım 3 kilo falan olmuşmudur? çok merak ediyorum. Benim için zaman azaldı artık beklenen doğum tarihimiz 1 Temmuz ama kızım önden gidiyor biraz diye 25-29 Haziranda doğar diyor dr.umuz hatta heran gelmek isteyebilirmiş artık gelişimi tamam diyor ama bakalım bugün ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?