- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.181
Götür huysuzum götür bu kadarına pes yani geçen gece duruda saat başı kalktıda delirdim valla..normaldede gece 1-2 kez kalkar oldu kalkıncada süt istemiyor bazen su verince içiyor bende süt içsin istiyorum
bende kahvaltıda ne veriyorsunuz diye soracaktım cici bebe haricinde..mesela ben kahvaltı karışımlarından veriyorum çavdarlı mısırlı...yanında yumurta,peynir,kuşburnu,ceviz,pekmez veriyorum dönüşümlü olarak..yumurtayı haftada 3 kez veriyorum...peyniride labne peyniri haftada 3 kez.. kahvaltıda verdiğim çavdarlı mısırlı kahvaltı karışımını anne sütüyle hazırlıyorum..kaaabızlığada iyi geldi..TİTANİA DUYRULUR...barsakları güldür güldür çalışıyor yiyince..yumurta ve peynirin tadını bilsin diye hepsini bulamaç yapmıyorum ayrı veriyorum sütümle ezip..
başka ne verebiliriz kahvaltıda???
mirabellecim bende arada koyuyorum buğday çorbalarına..hatta bazen haşlanmış mısırda koyuyorum..buğdayıda haşlayıp dondurucuda bulunduruyorum haşlanmasını beklememek için..ama genelde irmikli yapıyorum..ince bulgur denicem...
İDİLS sendemi bizdensin..senin bebişdemi kabız..aynı benim kızımı anlattın..ilk 13-14 günlükken başladı kaka yapmamaya..ara ara devam etti sürekli 3. ve 4. ayda 5-6 günde bir fitille yaptırdım sadece anne sütü aldığı halde böyleydi..4.aydan sonra ek gıdaya geçtik iyice arttı kabızlık...muhallebi vermeye başlamıştım en çokda o yaptı ve formül süt..ikisi bizi mahvetti..şimdi muhallebi veremiyorum vermek isterdim bazen kilo aldırıyordu..üzülüyorum kabızlık yüzünden doğru düzgün bişey yediremyoum zayıfladı kızım..
kek veriyorum demişsiniz bilmiyorum birazdaha zaman var bizim için..tam buğday ekmeği içi ufalıyorum bazen çorbalarına..bunada yeni başladım..
titania siz kahvaltıyadamı başlayamadınız..yazık yavrum ya zayıfladımı seninkide..akşam kaka yaptı azıcık bağıra bağıra bu sabahda yaptı...ne zaman düzelecekler bilmiyorum..o işleme gerek kalmamsına sevindim..
yemeklerimizin suyundan bende veriyorum bazen bayılıyo..
söylediğin mamayı ben de deneyeyim canım
maalesef daha kahvaltıya başlayamadık
iki gündür peynir veriyorum elimle ezip de
bugün labne alıcam, yumurtaya başlayacağım yarın itibariyle inşallah
zeytinin bisküvisini yapmayı düşünüyorum bugün çocuklar izin verirse
zayıflamadı ama çok az kilo alıyor, aylık kilo alımı 300 gr ı geçmiyo
biran önce düzene girseler süper olacak
abimiz muzu çok sever, onun elinde görünce deli oluyo enes, nasıl atlıyo elinden almak için
1-2 parça verdim geçen
umarım hep böyle sümez bu kabızlık olayı
herhese merhabalar haftasonu eşler evde olunca yoğunluk da azalıyor forumda. benim oğluşum emeklemeye başladı teyzeleri biraz biraz gidiyoruz artık çok hevesli hiç yılmıyor.
maşallah bebeğine, çok sevimli oluyolar emeklerken
sarı paptyam
1 kaşık mısır unu
1 kaşık irmik
tereyağda az kavurup
haşlanmış 2 kayısının suyuyla
mualebi gibi pişir kayısıları doğra ekle
1 kaşık pekmez
1 kaşık tahin koy
süper oluyo valla ben bayıldım bi günde kendime yapcam
huysuz tarifin çok güzel görünüyor
dün eren üzdü beni bütün gün birşey yediremedim emmedi de yüzünü parçalayacak huysuzluk mızmızlık.
akşam daha kötü oldu ağrı kesici verdim dişler yapıyor sanırım sürekli ağzıyla kulağıyla uğraşıyor.
ilaçtan sonra rahatladı biraz muhallebi yaptım yedi yavrum nasıl acıkmış. diş meselesi ne zaman bitecek bilmiyorum ya napalım rabbim başka dert vermesin.
evet ya şu dişler çıksa da rahatlasak artık
gerçi biri biter diğeri başlar
20 diş çıkana kadar rahat yok bize
herkese günaydıınnn
bayadır giremedim hepinizi ço özledim geçmişe günaydın dedikten sonra bakıcam
ben regl oldum dün aman allahım böle bi ağrı olmaz doğumumdan bu yana her ay saat gibi
hiç şaşmaz maşallahh yine şaşmadı ama nasıl bir ağrı ağlayacaktım iş yerinden izin aldım
gittim eve eloşu emzirdim zor güç yattım oda yatıyorum die kızıyoo ağlıyoo bi baktım kayınvalidem giyinmiş gidiyimde
evime süpürge tutuyum dedii ben hiç bişey söylemedim elayı uyuttu 1 de bide diyoki ela şimdi 3e 4ekadar uyur sende yat
neyse gitti yatmak ne mümkün kıvranmaktan ilaçda alamadım annemi aradım anne yetiş dedim kadın geldi hemen yiyecek bişeyler hazırladı yedim bide parol getirmiş içtiim eşimde şehirdışandaydı kendimi çok kötü hissettim anlatamam annem bulaşıklarımı yıkadı evimi topladı sağolsun WALLA Bİ KEZ DAHA ANLADIM İNSANIN ANNESİ kadına ısınmaya çalıştıkça böle davranıyor eloşum iyi çok şükür emeklemeye çalışıyor dizlerinin kollarının üstünde emekleme pozisyonu alıyor öne arkaya sallanıyor sıpaa çok tatlı oluyoo bide geçmişe bakıyımm
günaydın efsuncum
annelerin yerini hiçkimse tutmuyor maalesef