- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.221
BİRİ BENİ DURDURSUUNNN....
çıldırmış gibi alışveriş yapıyorum son 3-4 gündür internetten..annammmm...neler aldım neler..
göremedim ben monu hata veriyo..bende sana büyük al seneye giysin diyecektim..boşver seneye daha güzel modeller çıkar..becerebilirsem koyarım bikaç resim..tuzluk muzluk bile aldım delimiyim neyim..valla ne yalan söyliyim hiç öyle atık sistemi almak aklıma gelmez sitede gördüm falan ama ben normal çöpe atıyorum ayrı poşette
neler aldın göster bizede merak ediriz
ben o montu alamadım bedeni 3-6 6-9 kalmış ben daha büyük alcaktım yok
güle güle giyin canım. kız çocuklarına ne güzel şeyler yapıyorlar ya süslü süslü. benim de gözüm kayıyor rengarenk çok tatlılar. erkek çocukları için çok çeşit yok malesef.bizim kuzuyu kız diye bekledik biz babası da çok istedi kız olsun kısmetimizde bizim sıpa varmış.ama çok tatlı teyzesi can parçası. odanın içinde fıldır fıldır geziyo ben arkasında iyice ilerlettik emeklemeyi.
hangi siteden alışveriş ediyosun canım bi alışveriş manyağı olarak bendbakıyım
yine karnım ağrımaya başladı bu ne yaa böylee oooff
kızlar msn den annemlerle görüştük...kardeşim,babam,annem,yengem,amcam ki hepimiz bir aile gibiyizdir biz...çok özlediiimmm..gidemiyorum...görmekde yetti 10 dk cık...yaz gelsede alsam kızımı gitsem dedesinin ocağına incir ağacı diksek...
oofff
http://http://www.e-bebek.com/mont_kaban_ve_yagmurluk/baby_and_kids/baby_and_kids_kolej_mont/UFA-DB161
şu montu alsam mı oğluşuma:44:
efsun bnm unnoda ya üyeliğim yok bakamadım ne aldığına geçen gün
Eki Görüntüle 352361
canım bunu aldım kızıma ben mama sandalyesini 2 tane almam gerekiyor biliyosun kayınvalidem baktığı için iki taneyi napııım bide gittiğim yerede götürürüm die böle bişey aldım
GÜNAYDIN HANIMLAR
bikaçgündür rahatsızdım ihmal ettim sizi nasılsınız keyifler nasıl
bende 2. defa regl oldum ama bu sefer karnım çok ağrıdı
o sandalye aparatı çok kullanışlı bişey hayırlı olsun güle güle kullan efsun
huysuz geçen günkü verdiğin kahvaltı tarifini yaptım bugün irmiksiz..yedi bizimki ama nasıl çıkaracak bakalım...
erendeniz çok hoşsohbet birine benziyorsun güzel konular açıyorsun seviyorum senide..smilelerinin kendiliğinden olmasına sevindim bende alıntı özürlüyüm canım..alıntı yapamıyorum..benim yazdığım alıntının içine giriyo nasıl oluyosa??
bende 17 kilo almıştım 1.5 falan kaldı..61 kiloyum şuan...spor yapmadım ama kızım sağolsun eritti beni..
yav o değilde bu göğüsler böylemi kalcak acaba 95 takıyorum böyle kalacaksa yandım..gerçi eskidende büyüktü 85 ti ama..süt çekilince eski haline dönermi??
yaaa kızlar bebeişlerin bezini napıyosuz nerde biriktiriyosunuz ebebek sitesinde korbel atık sistemi var bebek bezi için alsammı diyorum kafam karışık
BİRİ BENİ DURDURSUUNNN....
çıldırmış gibi alışveriş yapıyorum son 3-4 gündür internetten..annammmm...neler aldım neler..
valla tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin. ben de rejim yapmıyorum ama bütün gün evde yiyorum ben yaçok seviyorum yemek yemeyi çok mutlu oluyorum
güle güle giyin canım. kız çocuklarına ne güzel şeyler yapıyorlar ya süslü süslü. benim de gözüm kayıyor rengarenk çok tatlılar. erkek çocukları için çok çeşit yok malesef.bizim kuzuyu kız diye bekledik biz babası da çok istedi kız olsun kısmetimizde bizim sıpa varmış.ama çok tatlı teyzesi can parçası. odanın içinde fıldır fıldır geziyo ben arkasında iyice ilerlettik emeklemeyi.
bu sefer gerçekten diş geliyor galiba
oğlum iki gündür günde iki kez sulu kaka yapıyor
ben dişe yoruyorum ama inşallah kabızlık illetinden kurtuluruz bu vesileyle
slm nasılsınız bebişlerinizde iyidir inş
oğluma bu ara bende bişey yediremiyorum tavuğu ve kıymayı bebeğinize nasıl yediriyosunuz kıymayı bir kere denedim ama tavuğu hiçbir türlü yediremedim oğluma bide bibeonu bi ara ağzına almıyodu sonra düzeldi 2 gündür yine aynısı gece uyutmadan önce devam sütü veriyodum biberonu ağzına kesinlikle almıyo
günaydın inciGünaydın kızlaaarrrr!!!
nasılsınızz?
oğluma kek yaptım kaşıkla yemiyo bişey elimle verince yiyo
inş bunu yer fırında şimdi onu bekliyorum bakalım nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?