- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.141
okunup da unutuluyor hakikaten ben de çok güzel simgeler kullanıyorsunuz yazılarınızda onları nasıl kullanıyorsunuz diye sordum ama cevap gelmedi.
eşimin takıldığı forumda mesaj bölümünde birsürü simge var seçip kullanabiliyor benim niye yok ki.
cnm çok sıkılıyoo kızlarr yaaa
ZEYTİNİM BENİM CANIMDA ÇOOK SIKILIYOR HATTA DOKUNSAK AĞLAYACAK GİBİYİM...nedenini bilmiyorum..lapa lapa kar yağıyor dışarda..gecede iyi uyudum ama bilmiyorum..
canım geçen hafta götürecektik ama kakamız düzelmeye başladı şükür...hergün gibi yapıyor hemen hemen..bazen katıysa bağırıyor bazende hiç ağlamıyor bikaçkez ııhhh diyor yapabiliyor şükür..1 haftadır şurupsuz bu şekilde kendi yapıyor..yediklerine çok dikkat ediyorum hala..arada tarhana ve şehriye çorbasını korkarak veriyorum..genelde sebze çorbası,kahvaltı,yoğurt,meyve yiyoruz..
titania bünyeye göre değişiyor biliyorsun ama havuçunda fazlası kabız yapıyor..hatta ishalli bebeklerin diyetine patates ve havuç konuyor..
hala kar yağıyor tıkılıp kaldık evde kış bitmeyecek herhalde. çocukluğumun kışları gibi o zaman çok eğlenceliydi tabi ellerimiz ayaklarımız karıncalanırdı soğuktan burnumuz kıpkırmızı olurdu üşüdüğümüzü bilmezdik ama şimdi çekilmiyor çok sıkıldık artık. aklıma ne geldi çocukken sözde komiklik olsun diye herkesin yürüyeceği yeri kaya kaya buz yapardık sonra da üzerini karla örterdik. saklanırdık bir kenara ordan geçenler düşecek kaçarı yok. düşenlere yarılana kadar gülerdik. çocuk aklı işte milletin biryerleri kırılacak aklımıza gelmezdi ki çok yaramazdık ya.
okunupta unutuluyo yazdığım muhtemel neyse önemli değil ben yine okuyup yazmaya devam edeyim
benim oğlumda kanepeden düştü bugün uyuyodu bende mutfaktaydım bi anda feryat koptu koştum baktım yerde
nasıl ödüm koptu anlatamam bişey olmamış Allahtan çok ağlamadı yanına yastık da koymuştum halbuki ama önce yastığı atmış sonra kndini sıpa bundan sonra yere yatırıcam onu durmuyo yerinde kıpırdak
okunup da unutuluyor hakikaten ben de çok güzel simgeler kullanıyorsunuz yazılarınızda onları nasıl kullanıyorsunuz diye sordum ama cevap gelmedi.
eşimin takıldığı forumda mesaj bölümünde birsürü simge var seçip kullanabiliyor benim niye yok ki.
ne oldu ki zeytin canın niye sıkılıyo.
hayırdır zeytincim
bazen bana da geliyolar öle cnm ..çok sevindim duruya cnm inş alışıyordur ek gıdalaraZEYTİNİM BENİM CANIMDA ÇOOK SIKILIYOR HATTA DOKUNSAK AĞLAYACAK GİBİYİM...nedenini bilmiyorum..lapa lapa kar yağıyor dışarda..gecede iyi uyudum ama bilmiyorum..
canım geçen hafta götürecektik ama kakamız düzelmeye başladı şükür...hergün gibi yapıyor hemen hemen..bazen katıysa bağırıyor bazende hiç ağlamıyor bikaçkez ııhhh diyor yapabiliyor şükür..1 haftadır şurupsuz bu şekilde kendi yapıyor..yediklerine çok dikkat ediyorum hala..arada tarhana ve şehriye çorbasını korkarak veriyorum..genelde sebze çorbası,kahvaltı,yoğurt,meyve yiyoruz..
geçmiş olsun cnmokunupta unutuluyo yazdığım muhtemel neyse önemli değil ben yine okuyup yazmaya devam edeyim
benim oğlumda kanepeden düştü bugün uyuyodu bende mutfaktaydım bi anda feryat koptu koştum baktım yerde
nasıl ödüm koptu anlatamam bişey olmamış Allahtan çok ağlamadı yanına yastık da koymuştum halbuki ama önce yastığı atmış sonra kndini sıpa bundan sonra yere yatırıcam onu durmuyo yerinde kıpırdak
aşağıda simgeler var ordan kullanabilirsin olmuyorsa üstüne gelince noları çıkıyor klavyeyle onu yaz çıkar cnmokunup da unutuluyor hakikaten ben de çok güzel simgeler kullanıyorsunuz yazılarınızda onları nasıl kullanıyorsunuz diye sordum ama cevap gelmedi.
okunupta unutuluyo yazdığım muhtemel neyse önemli değil ben yine okuyup yazmaya devam edeyim
bazen arada kaynıyo canım yazılanlarokunupta unutuluyo yazdığım muhtemel neyse önemli değil ben yine okuyup yazmaya devam edeyim
bnde kanepede yarıda bulduktan sonra yere bırakıyorum wc ye gitceksem ama ağlıyo tek kalınca illa yanında olcam ozaman güzel duruyo oynuyogeçmiş olsun canım kızımda 6 aylıkken yataktan düşmüştü ve ben o geceyi cok zor gecirdim hemen alıp acile gittik çok korktum şimdi hiç güvenmiyorum yer yatağında oluo gunduz peteğin önüne yatak yaptık bugun ondan bile yuvarlandı ama duz tabi kormadım okadar yanında oolsan onu yapmaz ama yokken bende sasırıyorum ucuyolar sanki
gözünüz aydııııııııın inş. diğerleri ağrısız sızısız gelir darısı başımıza artıkgeçmiş olsun cnm bundan çok dikkat etmemiz lazım yavrularımıza
egemene bikaç gündür yemek yediremiyodum damakları baya beyazladı diş çıkarıcak heralde diye düşünmüştüm dün gece uyumadık diyebilirim çok ağladı sabah baktım üstten bitane ucu çok az çıkmış dişin emzirince uyuyan çocuk memeyi bile istemedi şimdi uyuyo tosunum
slm kızlar yemeklerini bebişiniizn pişirip hemenmi yediriyosunuz ben öğlen yedirdiğim corbayı akşamda veriyorum zaman kalmıyo içine ette attığımdan pişirmesi zor oluyo iki kez bide buğdayda atıyorum zaten her corbaya oda zor pişiyo
TİTANİAAAAAAAAAA
ne zamandır sorucam unutuyorum..ilaçlar sizdede işe yaramaya başlamış ya inş düzelir...bide sen anüs genişletmek için bişey yapıcaklar diyordun onu yapıyorlarmı nasıl yapıyorlar..
DURU bugün yapmadı moralim bozuk gene ama yarına umutluyum..
slm kızlar yemeklerini bebişiniizn pişirip hemenmi yediriyosunuz ben öğlen yedirdiğim corbayı akşamda veriyorum zaman kalmıyo içine ette attığımdan pişirmesi zor oluyo iki kez bide buğdayda atıyorum zaten her corbaya oda zor pişiyo
geçmiş olsun cnm bundan çok dikkat etmemiz lazım yavrularımıza
egemene bikaç gündür yemek yediremiyodum damakları baya beyazladı diş çıkarıcak heralde diye düşünmüştüm dün gece uyumadık diyebilirim çok ağladı sabah baktım üstten bitane ucu çok az çıkmış dişin emzirince uyuyan çocuk memeyi bile istemedi şimdi uyuyo tosunum
TİTANİAAAAAAAAAA
ne zamandır sorucam unutuyorum..ilaçlar sizdede işe yaramaya başlamış ya inş düzelir...bide sen anüs genişletmek için bişey yapıcaklar diyordun onu yapıyorlarmı nasıl yapıyorlar..
DURU bugün yapmadı moralim bozuk gene ama yarına umutluyum..
corbalarına asurelik buğday koymayı denedinmi canım çok etkili bişey
burası cok az ilerliyıor kızlar ya herkes cok mesgul zatende.:26:
yurutec kullanmaya başlamalımıyım bilmiyorum aldım ama doğru zaman ne zaman bilemiyorum kullanan varmı aramızda
merhaba anneler nasılsınız?bebişleriniz nasıl? inşallah iyisinizdir. benim daha misafirlerim gitmedi. bebeğimde çok iyi sadce diş çıkaracak biraz huysuzluğu var. çok susuyor. birde yemek yemeyi seviyor yani bizim yediğimiz şeyleri. örneğin brokoli püresini yemiyordu. brokoli yemeği yaptım patatesinden brokolisinden birazda suyundan aldım ekmek koydum az bir parça artık ezmeden yemek istiyor öyle çatalla verdim bayıldı. soğana bayılıyor. sataya pança pança giriyor. hele ekmek sevdalısı oldu çıktı. bir dilim ekmeği kendi kendine yiyiyor artık kızım oturuyorda hep oturarak oynamak istiyor. geçen gün gezmeye gittik. bebek yemek masasına koydum cafede. öyle sevindiki daha almamıştık ona. bayıldı sevinç çığlıkları att ben bazen bizim yemeklerimizden veriyorum acaba bir sakıncası varmıdır kızlar. püre yemek istemiyor hanım efendi artık 7 aylık ya büyümüş çatalla yiyecek neyse kızlar sizler ne yapıyorsunuz bebişleriniz neler yapabiliyorlar artık büyüdüler ben inanamıyorum. kızıyor seviniyor. hele bir küsmesi var suratına bakmıyor küstüğü zaman allaha emanet olun kızlar hep sağlıklı olsun bebişlerimiz . allah hastalık zeval vermesin.
ben daha almadım önce emeklesin istiyorumcorbalarına asurelik buğday koymayı denedinmi canım çok etkili bişey
burası cok az ilerliyıor kızlar ya herkes cok mesgul zatende.:26:
yurutec kullanmaya başlamalımıyım bilmiyorum aldım ama doğru zaman ne zaman bilemiyorum kullanan varmı aramızda
bizim yemekler salçalı olduğu için vermek iyi değil aslındamerhaba anneler nasılsınız?bebişleriniz nasıl? inşallah iyisinizdir. benim daha misafirlerim gitmedi. bebeğimde çok iyi sadce diş çıkaracak biraz huysuzluğu var. çok susuyor. birde yemek yemeyi seviyor yani bizim yediğimiz şeyleri. örneğin brokoli püresini yemiyordu. brokoli yemeği yaptım patatesinden brokolisinden birazda suyundan aldım ekmek koydum az bir parça artık ezmeden yemek istiyor öyle çatalla verdim bayıldı. soğana bayılıyor. sataya pança pança giriyor. hele ekmek sevdalısı oldu çıktı. bir dilim ekmeği kendi kendine yiyiyor artık kızım oturuyorda hep oturarak oynamak istiyor. geçen gün gezmeye gittik. bebek yemek masasına koydum cafede. öyle sevindiki daha almamıştık ona. bayıldı sevinç çığlıkları att ben bazen bizim yemeklerimizden veriyorum acaba bir sakıncası varmıdır kızlar. püre yemek istemiyor hanım efendi artık 7 aylık ya büyümüş çatalla yiyecek neyse kızlar sizler ne yapıyorsunuz bebişleriniz neler yapabiliyorlar artık büyüdüler ben inanamıyorum. kızıyor seviniyor. hele bir küsmesi var suratına bakmıyor küstüğü zaman allaha emanet olun kızlar hep sağlıklı olsun bebişlerimiz . allah hastalık zeval vermesin.
merhabaaa
oğluşum çok gazlı mercimek çorbası vermeyi denedim sabaha kadar oturduk.kabak çorbasına sogan koydum aynı şekilde gaz sancısı çekti. siz yedirebiliyomusunuz. yada bi formulü varmı bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?