2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cevap yazarken en altta varlar canım onların üstüne tıklayınca oluyo

erendeniz,idils,sarıpapatya,mirabella geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkr ediyorm.
sorumu cevapladığınz içinde ayrıca teşekkr ederm.
bizimki bu saatte hala ayakta gözünün içine bakıyorz uyusun diye
inş uyurz birazdan
iyi geceleeerrr

iyi geceler incişahin
benim oğlum da az önce uyudu
ben de güya ders çalışmak için pc başına oturdum
ama hiç içimden gelmiyor yaaa

cnm çok sıkılıyoo kızlarr yaaa

hayırdır zeytincim

maşallah kızına bünyesi ek gıdalara alışmaya başladı demek ki
hep böyle devam eder inşallah
bizimki de her gün yapıyor bu ara ama yapana kadar ıkınmaktan canı çıkıyor yavrumun

canım site üyelik istiyor
ne aldığını göremedim maalesef

çocukça yaramazlık yapmayan yoktur heralde
bizde bir gece balkondan elma çöplerini atmıştık yoldan geçenlere
şimdi düşündükçe utanıyorum kendimden ama çocukluk işte

çook geçmiş olsun
biz de dün yaşadık aynı şeyi
insan kendini çok suçlu hissediyo

ne oldu ki zeytin canın niye sıkılıyo.
hayırdır zeytincim

evde tıkılı kalmaktan sıkıldım artık cnm ya çocuklarımı alıp alıp çıkmak istiyorum artık yaz gelsinn
bazen bana da geliyolar öle cnm ..çok sevindim duruya cnm inş alışıyordur ek gıdalara
geçmiş olsun cnm
aşağıda simgeler var ordan kullanabilirsin olmuyorsa üstüne gelince noları çıkıyor klavyeyle onu yaz çıkar cnm

geçmiş olsun cnm bundan çok dikkat etmemiz lazım yavrularımıza

egemene bikaç gündür yemek yediremiyodum damakları baya beyazladı diş çıkarıcak heralde diye düşünmüştüm dün gece uyumadık diyebilirim çok ağladı sabah baktım üstten bitane ucu çok az çıkmış dişin emzirince uyuyan çocuk memeyi bile istemedi şimdi uyuyo tosunum

günaydın tünaydın münaydın
öğleden sonra yokum muhtemel yarında fırsat bulamam pazartesi görüşmek dileğiyle sağlıklı günler efenim

bazen arada kaynıyo canım yazılanlar
geçmiş olsun birşey olmamış çok şükür
bende 2 dk. mutfaka çaydanlık almaya gittim geldim kanepenin ucuna gelmiş ayakları sallandırıyo ordan
çok çabuk hareket ediyorlar

bnde kanepede yarıda bulduktan sonra yere bırakıyorum wc ye gitceksem ama ağlıyo tek kalınca illa yanında olcam ozaman güzel duruyo oynuyo

gözünüz aydııııııııın inş. diğerleri ağrısız sızısız gelir darısı başımıza artık

herkese iyi hafta sonları

slm kızlar yemeklerini bebişiniizn pişirip hemenmi yediriyosunuz ben öğlen yedirdiğim corbayı akşamda veriyorum zaman kalmıyo içine ette attığımdan pişirmesi zor oluyo iki kez bide buğdayda atıyorum zaten her corbaya oda zor pişiyo

EVET hemen yapıp yediriyorum ama bikaç gündür bende çokça pişirip hem sabah hem akşam yedirmeyi düşünüyorum...öğlen sebze çorbası yapıyorsam akşam daha tok tutucu bişey yediriyordum ekmekli şehriye,tarhana gibi..günde 2 kez çorba pişirmek zor oluyor dediğin gibi...

TİTANİAAAAAAAAAA

ne zamandır sorucam unutuyorum..ilaçlar sizdede işe yaramaya başlamış ya inş düzelir...bide sen anüs genişletmek için bişey yapıcaklar diyordun onu yapıyorlarmı nasıl yapıyorlar..
DURU bugün yapmadı moralim bozuk gene ama yarına umutluyum..

corbalarına asurelik buğday koymayı denedinmi canım çok etkili bişey

burası cok az ilerliyıor kızlar ya herkes cok mesgul zatende.:26:
yurutec kullanmaya başlamalımıyım bilmiyorum aldım ama doğru zaman ne zaman bilemiyorum kullanan varmı aramızda

zor geliyorsa illaki oglende corba vercen diye bisi yok daha dogrusu ben cok mecbur kalmadikca vermeyi dusunmuyorum baska alternatifler olabilir.
Sabah:
- Muslu (bebekler icin olan)( devam sutu hazir mama tarzi urunleri kullanmiyorum su ile karistiriyorum ben ama devam sutude kullanabilirsiniz)
-tabakta ihlamurla islatilmis ekmek yaninda icine katmadan kahvaltiligi direk agzina veriyorum ( peynir yumurta vs vs) (bizim listede yumurta haftada 1 i gecmiycekmis)
-bebek icin evde hazirlanmis keki ihlamurla karistirip veriyorum.

Ogle:
-bebek icin evde hazirlanmis kek ihlamur ( katkisiz meyve suyuda olabilir )
-evde hazirlanmis kurabiye
-kraker
-ekmekle birseyler verilebilir
-corba

Aksam
-corba (simdilik )

Ara ogunler standart sut meyve yogurt meyvesuyu falan onlari yazmadim

hayırlı olsun dişiniz

ben günde 1 kez çorba veriyoum hala
2 öğüne geçiş yapmadım henüz
kahvaltıya bile bu hafta başlayacağım

ilaçlar işe yarayınca o işleme gerek kalmadı çok şükür
enes de bazen hergün yapıyo bazen 2-3 günde bir yapıyo
bir düzeni yok
moralini bozma sen de, yapar inşallah

ben yürüteç kullanmayı düşünmüyorum ama kullananlar bu aylarda başlıyolar

merhaba anneler nasılsınız? bebişleriniz nasıl? inşallah iyisinizdir. benim daha misafirlerim gitmedi. bebeğimde çok iyi sadce diş çıkaracak biraz huysuzluğu var. çok susuyor. birde yemek yemeyi seviyor yani bizim yediğimiz şeyleri. örneğin brokoli püresini yemiyordu. brokoli yemeği yaptım patatesinden brokolisinden birazda suyundan aldım ekmek koydum az bir parça artık ezmeden yemek istiyor öyle çatalla verdim bayıldı. soğana bayılıyor. sataya pança pança giriyor. hele ekmek sevdalısı oldu çıktı. bir dilim ekmeği kendi kendine yiyiyor artık kızım oturuyorda hep oturarak oynamak istiyor. geçen gün gezmeye gittik. bebek yemek masasına koydum cafede. öyle sevindiki daha almamıştık ona. bayıldı sevinç çığlıkları att ben bazen bizim yemeklerimizden veriyorum acaba bir sakıncası varmıdır kızlar. püre yemek istemiyor hanım efendi artık 7 aylık ya büyümüş çatalla yiyecek neyse kızlar sizler ne yapıyorsunuz bebişleriniz neler yapabiliyorlar artık büyüdüler ben inanamıyorum. kızıyor seviniyor. hele bir küsmesi var suratına bakmıyor küstüğü zaman allaha emanet olun kızlar hep sağlıklı olsun bebişlerimiz. allah hastalık zeval vermesin.

günaydılar herkese

herkesler iyidir umarım
limon görünmüyor uzun zamandır forumda, oğlu da kendi de iyidir inşallah

abimizin hastalığı enes'e geçti maalesef
öksürük, burun akıntısı yordu biraz bizi
iştahı da gitti bu arada
3 gündür süt dışında bişey geçmiyor boğazından
ben de çorba yapmamaya karar verdim iyileşene kadar
kahvaltıya başlama olayı da doğal olarak ertelenmiş oldu

merhaba canım
maşallah senin bıcırığa genç kız olmuş artık
çatalla yemek istemesi güzel bişey, yemek konusunda seni uğraştırmayacak demek ki
ara sıra bizim yemeklerden vermenin bi sakıncası olmaz diye düşünüyorum ben
ben de bazen sofrada yemeklerin suyuna minik minik ekmek banıp veriyorum
bizimki de ekmekçi, çok seviyor ekmek kemirmeyi
ama kabızlık sorunumuz olduğu için korkudan veremiyorum ben
sofrada o kapıyor ekmeği ben alıyorum elinden, sonra basıyor çığlığı

günaydın hanımlar
herzamankı gibi uykusuzum
cumartesi okadar çok uyandı ki
oofff offff eymen diye bağırdım sadece bu offf off dedim
allahım demez olaydım nası içlendi nası ağlıyo görseniz
biyerine bişe oldu sanarsınız
eşim kalktı bana kızdı tabi nıye of demişim
sonra bnmde içim sızladı çok üzüldüm
ama yarım saate bir uyanılırmı ya deli oldum artık bnde oturdum ağladım bi güzel

bu hafta iyi bi doktor bulucam araştırmaya başlıcam bugun götürcem düzelcek gibi değil çünkü

ben daha almadım önce emeklesin istiyorum
ama eminim alsam yürür çunkü çok hareketli bi çocuk tutunca bile yürüyor

bizim yemekler salçalı olduğu için vermek iyi değil aslında
bn de çorbaları blendırdan geçirmeden verıyorum pütürlü alıştı şimdi herşeyi yiyebiliyo çok şükür

titiş geçmiş olsun canımcım

merhabaaa
oğluşum çok gazlı mercimek çorbası vermeyi denedim sabaha kadar oturduk.kabak çorbasına sogan koydum aynı şekilde gaz sancısı çekti. siz yedirebiliyomusunuz. yada bi formulü varmı bunun

merhabaaa
oğluşum çok gazlı mercimek çorbası vermeyi denedim sabaha kadar oturduk.kabak çorbasına sogan koydum aynı şekilde gaz sancısı çekti. siz yedirebiliyomusunuz. yada bi formulü varmı bunun

çorbasına bir fiske toz kimyon koyabilirsin gazını alırmış kimyon

ben artık yemeklere bağlamıyorum çunkü gaz yapan bişe yemediği halde de aynı benımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…