- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.161
corbalarına asurelik buğday koymayı denedinmi canım çok etkili bişey
burası cok az ilerliyıor kızlar ya herkes cok mesgul zatende.:26:
yurutec kullanmaya başlamalımıyım bilmiyorum aldım ama doğru zaman ne zaman bilemiyorum kullanan varmı aramızda
merhaba anneler nasılsınız?bebişleriniz nasıl? inşallah iyisinizdir. benim daha misafirlerim gitmedi. bebeğimde çok iyi sadce diş çıkaracak biraz huysuzluğu var. çok susuyor. birde yemek yemeyi seviyor yani bizim yediğimiz şeyleri. örneğin brokoli püresini yemiyordu. brokoli yemeği yaptım patatesinden brokolisinden birazda suyundan aldım ekmek koydum az bir parça artık ezmeden yemek istiyor öyle çatalla verdim bayıldı. soğana bayılıyor. sataya pança pança giriyor. hele ekmek sevdalısı oldu çıktı. bir dilim ekmeği kendi kendine yiyiyor artık kızım oturuyorda hep oturarak oynamak istiyor. geçen gün gezmeye gittik. bebek yemek masasına koydum cafede. öyle sevindiki daha almamıştık ona. bayıldı sevinç çığlıkları att ben bazen bizim yemeklerimizden veriyorum acaba bir sakıncası varmıdır kızlar. püre yemek istemiyor hanım efendi artık 7 aylık ya büyümüş çatalla yiyecek neyse kızlar sizler ne yapıyorsunuz bebişleriniz neler yapabiliyorlar artık büyüdüler ben inanamıyorum. kızıyor seviniyor. hele bir küsmesi var suratına bakmıyor küstüğü zaman allaha emanet olun kızlar hep sağlıklı olsun bebişlerimiz . allah hastalık zeval vermesin.
günaydılar herkese
herkesler iyidir umarım
limon görünmüyor uzun zamandır forumda, oğlu da kendi de iyidir inşallah
abimizin hastalığı enes'e geçti maalesef
öksürük, burun akıntısı yordu biraz bizi
iştahı da gitti bu arada
3 gündür süt dışında bişey geçmiyor boğazından
ben de çorba yapmamaya karar verdim iyileşene kadar
kahvaltıya başlama olayı da doğal olarak ertelenmiş oldu
sarı paptyam
1 kaşık mısır unu
1 kaşık irmik
tereyağda az kavurup
haşlanmış 2 kayısının suyuyla
mualebi gibi pişir kayısıları doğra ekle
1 kaşık pekmez
1 kaşık tahin koy
süper oluyo valla ben bayıldım bi günde kendime yapcam
kek veriyorum demişsiniz bilmiyorum birazdaha zaman var bizim için..tam buğday ekmeği içi ufalıyorum bazen çorbalarına..bunada yeni başladım..
.
arkadaşlar balığı nasıl veriyorsunuz ben bugün denedim kusuyordu az daha midesi bulandi yemedi. çorba gibi yaptım somonu şehriye de koydum içine. ben de sevmem balığı bol limonla zorla yedim hamileyken bana mı banzeyecek acaba.
canım ben internette araştırdım biraz yürüteç kullanmayın diyorlar bilmiyorum ben de ne yapacağız. eşim ne gerek var biz yürüteç mi kullandık diyor. iyice kıpırdanmaya başladı benim kuzu yürüteçle kontrolü daha mı kolay olur bilmiyorum ki.
bn uskumru verdım çok güzel yediarkadaşlar balığı nasıl veriyorsunuz ben bugün denedim kusuyordu az daha midesi bulandi yemedi. çorba gibi yaptım somonu şehriye de koydum içine. ben de sevmem balığı bol limonla zorla yedim hamileyken bana mı banzeyecek acaba.
meraba kızlar bende yazamıyorum kaç gündür benim kız çok mızmız gece uyumuyor yemek yemiyor sadece mama yiyor heralde diş gelicek yeri belli olmuş sıkıntılıyız yani galiba herkezde aynı sorun ondan girmiyor kimse neyse allah herkeze sabır versin ama burayada uğramayı ihmal etmeyelim iyi geceler
evet yaaa nerdesiniz kızlar :2:
kızımda bugun miyavlayınca ben onu eğlendirmek için nasıl ağladı bi görsenzi gülsemmi bilemedim ve sonra yine yaptık annemle yine ağlamaklı oldu ne var anlamadım gecende sarı balondan ağlamıştıda kendileri kırmızıyla oynuyo
sanırım herkeste aynı sorun bu dişler benimkide çok huysuz gerci kızım hep huysuzdu karesi olduneyse Allah yokluğunu göstermesin aylık olarak dr a götürüyomusunuz kızlar bebişleri onu sorcaktım
bizimki gündüz çok iyi gece oldun mu çocuk uyumuyo benımde sinirlerim gerilmiş vaziyette
bende meraktayım çıksada bı rahatlasak dişleri
canım sabrett bu günlerde geçecek bende ilk 3 ay senin gibiydiim şimdi yaşanmamış gibi allah canlarını sağ etrsin
efsuuuuuuuuuuuuuuuuuun neden yazmıyosun nasılsınız
k.validene canını sıkan konuyu sorabildin mi
canım benim biz bile diş ağrısına dayanamıyoruz onlar napsın konuşamıyolarki anlatsınlar güçleri ağlamaya yetiyo sadecedün eren üzdü beni bütün gün birşey yediremedim emmedi de yüzünü parçalayacak huysuzluk mızmızlık.
akşam daha kötü oldu ağrı kesici verdim dişler yapıyor sanırım sürekli ağzıyla kulağıyla uğraşıyor.
ilaçtan sonra rahatladı biraz muhallebi yaptım yedi yavrum nasıl acıkmış. diş meselesi ne zaman bitecek bilmiyorum ya napalım rabbim başka dert vermesin.
günaydın hanımlar
günaydıın canımmmm
bn uskumru verdım çok güzel yedi
elimle mıncıkladım yedirdim
hatta az da patates verim yanında dedim onu istemedi
balık çorbası yemedik hiç hep böyle kendımize yaptığım şekilde yedi
balığın tadını kırcak bişe koymak lazım senın bebiş sevmediyse
bende pek guvenemiyorum ama ben binmişim hatta kardeşimde bişi yok gecte yurumemişiz gerci nher bebek farklı ama emeklemicek galiba ama benim bebiş yuvarlanmayı öğrendiğinden beri, eemeklemeye bıraktığımda dönüyo hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?