2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben yarım kilo kıymayı üç defa çektirdim tuzsuz yağsız pişirdim. birer yemek kaşığı poşetledim buzluğa koydum çorbalarına koyuyorum rahat oluyor hazır. benim oğlum haşlanmış tavuğu parça parça yemeyi seviyor. devam sütünü içmiyor benimki de biberonu hiç almıyor. benim hatam hiç kullanmadım ki ben birkaç defa denedim kapattı ağzını taş gibi.

huysuzcum çok sevindim bebişin uyumasına inşallah düzene girmiştir artık.

bu arada ben yazarken benim oğlan arkama gelmiş belim açılmış çamaşırım görünüyor. oturmuş arkama çamaşırımı çekip bırakıyo çıkan ses hoşuna gitti herhalde bıraktıkça gülüyor sıpa

şebek bunlar yaa

huysuz gözüan nazar değmesin uyumaya devam eder inş bende tek seferlik bölüp buzluğa koydum tel şehriyeli çorba yaptım patatesle pişirdim sevdiremedim

oğlum doğduğunda beri mama+anne sütüyle besleniyodu ek gıdaya başladıktan sonra sadece gece veriyodum bi ara istemedi düzelmişti 2 gündür yine aynısını yapıyo

büyüdükçe çok tatlı oluyolar maşallah nazar değmesin yavruna oğlumda geçen akşam babasıyla gülüyodu oğluun elinde küçük yastık vardı babası elinden alırken ver onu bana diyodu oğlumda sesli sesli gülüyodu

BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

bime geliyomuş yarın almak isteyen olur belki
yarın ben bi bakıcam vurdukça ses çıkarcak hoşuna gidebilir

limon nerelerde acaba merak etmeye başladım ben

limonu bende merak ediyorum umarım sağlıkla alakalı bişey yoktur

canım bu bimdeki güzelde benim kızım o çubukları direk ağzına sokar biliyrum o yüzden tereddütlüyüm

inş. bişeyleri yoktur iyilerdir

ağza sokma konusuna gelince kesinlikle sokacak
herşeyı sokuyo bu sıra ayağını kaldırıp tutuyo çorabını ısırıyo
bunun dışında herşeyı önce ağzımızla test ediyoruz

kızlar bebeklerinizi kaç öğün besliyosunuz ben bi düzene sokamadım ya devam maması kaç cc veriyosunuz benim kız 90 cc içiyor bazen 120 cc bu öğünleri nasıl düzene sokucamya

günaydın
bizim sıpa 2 gece uyudu ya kotayı doldurdu dün akşam yine saat başı kalktı yine
üstelik gündüz yıkandı 130 cc. rezene papatya içti
gözünden uyku aktı uyumamak için direndi
uyudu saat başı kalktı

başa döndük yine offffffff offfffff

inci yumurtanın beyazını da koydun mu hani 1 yaşına kadar beyazını vermeyın diyolar ya
afiyet olsun yarasın eminim güzel olmuştur

kızlar bebeklerinizi kaç öğün besliyosunuz ben bi düzene sokamadım ya devam maması kaç cc veriyosunuz benim kız 90 cc içiyor bazen 120 cc bu öğünleri nasıl düzene sokucamya

selin 2 gündür takılan yok herkes bebişlerle uğraşıyo heralde

ben devam maması vermıyorum emiyo nekadar emiyo bilmiyorum valla:)
bizim beslenmemiz şöyle
sabah kahvaltı
geç değilse sonrasında 1 elma
öğlen ben eve gidip emziriyorum
sonrasında bi sebze çorbası
sonra yine bn evdeyım emiyo
1 yoğurt yada meyve
gece yataken tahıllı mama

günaydın herkese. bu aralar bebişlerden çok fırsat olmuyor galiba büyüdükçe daha çok ilgi istiyorlar.

huysuzcum umutlanmıştım ben senin kuzunun uykusu düzene girdi diye. neyse sen yine de moralini bozma illaki düzelecek. benim oğluş da nerdeyse saat başı kalktı bu gecebir sıkıntısı var ama anlamadım mızmızlanıyor tekrar uyuyup kalıyor.

vallahi ben de çok umutlanmıştım
ne derdi var anlamadım ya
calpol bile verdim yatarken

bi arada uykuda içini nası çekiyo ağlıyo ne gördü kimbilri yavrum çok üzüldüm döndürdüm su içirdim biraz

canım ben de devam sütü vermiyorum içmiyor benim sıpa beğenmiyor. emziriyorum ben toplamda ne kadar süt alıyor bilmiyorum ama son birkaç gündür sütüm baya azaldı. kesilirse devam sütü de içmiyor ne yaparım bilmiyorum

bizim beslenmemiz huysuzunkiyle aynı. iki gün önce kuru fasulye yapmıştım biz yemek yerken ağzı sulandı sıpanın. fasulyenin kabuklarından çıkardım verdim ben de bakalım ne yapacak diye çok sevdi.zaten gözü bizim yemeklerde korktum gaz yapar diye yaptı da ama sıkıntı olmadı. sabaha kadar pıt pırt üfledi durdu
dün akşam da tavuk haşladım tuzsuz parçalayıp koydum önüne istediğin gibi ye dedim. baştan aşağı heryerini tavuk yaptı kuzu çoğu üstünde az bişey mideye gitmiş.

park yatağı var canım onda yatıyor
çok yogun düştüm mesela kalkmaktan ozaman yanıma alıyorum ya yine rahat değil
yani ne benle ne tek başına huzursuzsa huzursuz arkadaşım

bilgisayarım bozuldu kaç gündür giremedim. oğluşumun neden uyumadığını saat başı uyandığını çözdüm Sütüm kuzuyu doğurmuyor artık devam sütü aldım 11 gibi uyku arasnda 100 ml içiriyorum anca 2 kere uyanıyor o da benim için mükemmel bişey Azcık gözüm açıldı
bizim günlük beslenmemiz sabah kahvaltı 11 gibi emziriyorum öğlen sebze çorbası 3 gibi tekrar emziriyorum akşam yine çorba 9.30da emzirip uyutuyorum 11de uyurken devam sütü veriyorum anca doğuruyorum

canım ben devam sütü vermiyorum mumkün olduğuncada hazır besinleri ve mama vermemeye calışıyorum mamalar sanki çok şişmanlatıyo çocukları içinde ne olduğundan emin değilim gece tok tutanları bile var ama ben vermiyorum kendim yapınbca daha sağlıklı oluyor gibime geliy ama benim düşüncem tabi bide inek sütüyle ilgili yapılan karalamalarda inanmıyorum biz içtik şükür bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…