- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.261
SELİNCİM sen havalar ısınsın asıl o zaman gör kimse kalmıyor burda yazın..
duru 2-3 gündür çok fena oldu bana hiçbirşey yaptırtmıyor,iyice akıllandı herşeydende anlıyor kandıramıyorumda..ayağa kalkmak istiyor sürekli..kenarlarda dayanmak istiyor..eskidende oturmak için ağlardı yatıramazdım..yürüteçte fıldır fıldır heryeri karıştırıyo..mutfak halıma yağ döküldü yıkamaya gönderdim mutfak bomboş..
gündüz uykuları kısalacak gece uzayacak diyorlardı hakkaten öyle oldu galiba...oofff yoruluyorum resmen..
canım bebişler büyüyünce fırsat vermiyorlar işte başladı mızlamaya sürekli ilgi istiyor.yok yok kesin kızlar başka yerde takılıyolar neyse burda kimse kalmadı artık belli oldu
uyanıkken sürekli onunla ilgilenmemi istiyor arkamı bile dönemiyorum eeehhhh aaannnnn deyip duruyor...bana çok düştü bu ara...eskiden işlerimi uyurken yapardım ama artık uyanıkken beraber nasıl yaparım bi yöntem bulmam lazım...siz nasıl yapıyorsunuz?
bizdeyarın kızımn ilk dişleri için hedik partisi yapcaz inşannemde burdayken yapayım dedim arkadaşlarıam söyledim tek komsulara da söylersem cok kalabalık olcak bakalım inş güzel gecer buğdayımız daha gelmedi ama inş getircek sütcümüz yoksa asurelikten yapcam mecburen diğer haqzırlıklarda tamamn börek şimdi pişiyo sağolsun annecim yaptı diğerleinide ben başka seylerde yapcam inş bakalım dişleri berektlensin yavruşumun inş:)
SELİNCİM sen havalar ısınsın asıl o zaman gör kimse kalmıyor burda yazın..
duru 2-3 gündür çok fena oldu bana hiçbirşey yaptırtmıyor,iyice akıllandı herşeydende anlıyor kandıramıyorumda..ayağa kalkmak istiyor sürekli..kenarlarda dayanmak istiyor..eskidende oturmak için ağlardı yatıramazdım..yürüteçte fıldır fıldır heryeri karıştırıyo..mutfak halıma yağ döküldü yıkamaya gönderdim mutfak bomboş..
gündüz uykuları kısalacak gece uzayacak diyorlardı hakkaten öyle oldu galiba...oofff yoruluyorum resmen..
uyanıkken sürekli onunla ilgilenmemi istiyor arkamı bile dönemiyorum eeehhhh aaannnnn deyip duruyor...bana çok düştü bu ara...eskiden işlerimi uyurken yapardım ama artık uyanıkken beraber nasıl yaparım bi yöntem bulmam lazım...siz nasıl yapıyorsunuz?
hyırlı olsun canım nasıl geçti partiniz ne güzel kalabalık ortam çok özledim kimsem yok burda.
benim oğluşumun dişi çıktı birşey yapamadık tabi...ha bu arada erenin tek dişi var o da yamuk normal mi acaba.
arkadaşlar erenin vücudunda kızarıklıklar oluyo alerji belli ama neye olduğunu anlamadım:44:. ceviz ve yumurtadan şüphelendim dünden beri vermiyorum ama bugün değişiklik olmadı. hafif kabarıklık da var. en ufak birşey olunca çok canım sıkılıyor kendimde olsa umrumda olmaz aman nasıl olsa geçer der giderim. geçici birşey biliyorum ama içim içimi kemiriyor.
aynen cnm bugün dışarı çıkardım çocukları biraz 2 ayakkabı aldım yeni sezon 2sini 93.5a çok beğendim fiyatıda iyi geldi aldım valla zaten benim bu ayakkabı sevdam ne olcak bilmemSLM hanımlaaarrr
zeytinim valla alışveriş gibisi yok dimi akşam yine bişeyler aldım:18:
bugün kızıma babası bakıyor bende kollarım ağrıyana kadar sabhtan beri temizlik yaptım oohhhh....biz sabah 7 ile 8 arası kalkıp kahvaltı yapıyoruz kızlar iyice alıştı benimki kahvaltıya..nerdeyse yumurta sarısınıda tam yemek üzere artık..bizde 2-3 gün sonra 8 aylık oluyoruz..7 aylıkken geçmiştik kahvaltıya..2-3 saat sonra armut suyu,öğlen sebze çorbası 2-3 saat sonra yoğurt akşamda tarhana ya da şehriye çorbası..aralarda süt yok bizde..emmiyor zaten biberonda gece alıyor sadece 150 cc süt içiyor gece o kadar..kalksada sütümü istemiyor su veriyorum suyu içiyor suluğa süt dolduruyorum biliyor tükürüyor sütümü..
erendeniz ben o egzemadan ne çektim bi bilsen..okadar moralim bozuluyorduki anlatamam..bende inek sütlü mamalardan ve yumurtadan şüpheleniyordum bi süre sonra kendiliğinden geçti..neden şüpheleniyorsan kes ve bir sür sonra azar azar artırarak tekrar deneki bünye alışsın..ayrıca içim rahat etsin diyorsan hastanede karma mix alerji testleri yapılıyor 5 li...yumurta,inek sütü,gluten,fıstık,balık gibi mesela..bunlara bakılıyor..
böyle üzeri pullu pullu değilmi?yıkadığın şampuandanda olabiliyor değiştirdiysen..bide kese vs. kullanmayın bu ara banyoda..özel bi şampuan almıştık bizde hala onu kullanıyoruz..birde çamaşırlarını yıkadığın deterjan dalin kullanıyordum ben hala onu kullanıyorum ama 2 kez duruluyorum...merak etme geçiyor sabır..bide ben okutmuştum bi ocağı var bulup okutursan geçiyor diyorlar..
SLM hanımlaaarrr
zeytinim valla alışveriş gibisi yok dimi akşam yine bişeyler aldım:18:
bugün kızıma babası bakıyor bende kollarım ağrıyana kadar sabhtan beri temizlik yaptım oohhhh....biz sabah 7 ile 8 arası kalkıp kahvaltı yapıyoruz kızlar iyice alıştı benimki kahvaltıya..nerdeyse yumurta sarısınıda tam yemek üzere artık..bizde 2-3 gün sonra 8 aylık oluyoruz..7 aylıkken geçmiştik kahvaltıya..2-3 saat sonra armut suyu,öğlen sebze çorbası 2-3 saat sonra yoğurt akşamda tarhana ya da şehriye çorbası..aralarda süt yok bizde..emmiyor zaten biberonda gece alıyor sadece 150 cc süt içiyor gece o kadar..kalksada sütümü istemiyor su veriyorum suyu içiyor suluğa süt dolduruyorum biliyor tükürüyor sütümü..
erendeniz ben o egzemadan ne çektim bi bilsen..okadar moralim bozuluyorduki anlatamam..bende inek sütlü mamalardan ve yumurtadan şüpheleniyordum bi süre sonra kendiliğinden geçti..neden şüpheleniyorsan kes ve bir sür sonra azar azar artırarak tekrar deneki bünye alışsın..ayrıca içim rahat etsin diyorsan hastanede karma mix alerji testleri yapılıyor 5 li...yumurta,inek sütü,gluten,fıstık,balık gibi mesela..bunlara bakılıyor..
böyle üzeri pullu pullu değilmi?yıkadığın şampuandanda olabiliyor değiştirdiysen..bide kese vs. kullanmayın bu ara banyoda..özel bi şampuan almıştık bizde hala onu kullanıyoruz..birde çamaşırlarını yıkadığın deterjan dalin kullanıyordum ben hala onu kullanıyorum ama 2 kez duruluyorum...merak etme geçiyor sabır..bide ben okutmuştum bi ocağı var bulup okutursan geçiyor diyorlar..
iyi günlerde kullan canım ayakkabilarını. az kilo vereyim saçacam ben de paralarıaynen cnm bugün dışarı çıkardım çocukları biraz 2 ayakkabı aldım yeni sezon 2sini 93.5a çok beğendim fiyatıda iyi geldi aldım valla zaten benim bu ayakkabı sevdam ne olcak bilmem
herkese günaydıınnnnnnnnnn
öncelikle kızımda bende iyiyiz sizlerde iyisiniz inşallah
totseat sandalye aparatım geldi çok güzel çok rahat ettşm ohh be dediim
çokda güzel kumaşı felan kızımda sevdi
papatyamm ohhhhhhhh evin misler gibi olmuştur ellerine sağlık canım
zeytinim güle güle giy ayakkabılarını bende istiyorum ama dışarı çıkamıyorum
erendeniz o egzema tarzı kızarıklıklardan çeken biride benim canım çok şükür geçti ama yüzünü felan ıslak mendille silsem hemen sertleşiyor altınada ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum pişik yapıyor atopik dermatit teşhisi kondu kızıma ben dalinin yumuşatıcısını dalan roxsi ve omo baby karıştırıp kullanıyorum dalan roxs bitkisel ama leke çıkarmadığından omo baby le karıştırdım şampuan ve bebe yağıda seba med dedi doktorumuz ama en iyisi angel baby ama bulamadım ben mecburen seba med kullandık kıyafetlerini 60 derecede yıkıyorum ek durulama yapıyorum biz kurtulduk darısı senin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?