2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bizdeyarın kızımn ilk dişleri için hedik partisi yapcaz inş annemde burdayken yapayım dedim arkadaşlarıam söyledim tek komsulara da söylersem cok kalabalık olcak bakalım inş güzel gecer buğdayımız daha gelmedi ama inş getircek sütcümüz yoksa asurelikten yapcam mecburen diğer haqzırlıklarda tamamn börek şimdi pişiyo sağolsun annecim yaptı diğerleinide ben başka seylerde yapcam inş bakalım dişleri berektlensin yavruşumun inş:)

SELİNCİM sen havalar ısınsın asıl o zaman gör kimse kalmıyor burda yazın..
duru 2-3 gündür çok fena oldu bana hiçbirşey yaptırtmıyor,iyice akıllandı herşeydende anlıyor kandıramıyorumda..ayağa kalkmak istiyor sürekli..kenarlarda dayanmak istiyor..eskidende oturmak için ağlardı yatıramazdım..yürüteçte fıldır fıldır heryeri karıştırıyo..mutfak halıma yağ döküldü yıkamaya gönderdim mutfak bomboş..
gündüz uykuları kısalacak gece uzayacak diyorlardı hakkaten öyle oldu galiba...oofff yoruluyorum resmen..

uyanıkken sürekli onunla ilgilenmemi istiyor arkamı bile dönemiyorum eeehhhh aaannnnn deyip duruyor...bana çok düştü bu ara...eskiden işlerimi uyurken yapardım ama artık uyanıkken beraber nasıl yaparım bi yöntem bulmam lazım...siz nasıl yapıyorsunuz?

aynı benimkide öyle canım mama sandalyesinde bile oturmak istemiyor.yürümek istiyor babasıyla pestilimizi çıkarıyo ama o yorulmuyo.işlerde kalıyo tabi yemeğimi zor yapıyorm sabahları geç kalkıyo benimki bende erken kakıp hallediyrm işlerimi

yok yok kesin kızlar başka yerde takılıyolar neyse burda kimse kalmadı artık belli oldu
canım bebişler büyüyünce fırsat vermiyorlar işte başladı mızlamaya sürekli ilgi istiyor.

canım mutfak işlerini yaparken mama sandalyesi çok işe yarıyor önüne oyuncaklarını koyuyorum uzun bir zaman oyalanıyor.temizlik işlerini babamız gelince yapıyorum mecburen yaptırmıyor.

hyırlı olsun canım nasıl geçti partiniz ne güzel kalabalık ortam çok özledim kimsem yok burda.
benim oğluşumun dişi çıktı birşey yapamadık tabi...ha bu arada erenin tek dişi var o da yamuk normal mi acaba.

arkadaşlar erenin vücudunda kızarıklıklar oluyo alerji belli ama neye olduğunu anlamadım:44:. ceviz ve yumurtadan şüphelendim dünden beri vermiyorum ama bugün değişiklik olmadı. hafif kabarıklık da var. en ufak birşey olunca çok canım sıkılıyor kendimde olsa umrumda olmaz aman nasıl olsa geçer der giderim. geçici birşey biliyorum ama içim içimi kemiriyor.

canım aynı benim kızdean bahsediyosun sen ya bizde öyleyiz ben hiçbişi yapamıyorum neredeyse bazen önüne oyuncak koyuyorum ama onlarıda yere atıyo hepsi atılana kadar ne yapabilirsem tabi kendi kendien oyanayan bebek olsun isitiyodum ama nerdeeeehanfendinin kölesiyiz resmen küçüçük bir dunyaya gönüllü hapsolduk anlayacağın olsun alan razı satan razı

tesekkürler canım benimde pek akraba yokta iş yerinden arkadaşlar ama malesef cok kalabalık olmadı gec haber verince millete herkesin planı varmış tabi 6 kişi falan gelebildi ama samimi oldu napalım gelenlerde hediyeler almış kzııma ama buyüdüğünü unutmuşlar küçük almışlar onları değişircez bakalım hyarın inş.

canım ne kadar aylık bebeişin göremiyorum ticker dan ama cevizden olması kuvvetle muhtemel yumurta çok sık yedirmezsen yani gun aşırı veririsen sorun pek olmaz ama cevizin alerji yapmaz riski yuksekmiş bende 9 aydan sonra vercem inş evet bize gelsin de bebişlerimize gelmesin

anladım yani bizim sıpalar rahat bırakmıyolar bakalım yürüdüklerinde ne yapcaz antalyada sanki yaz geldi hava çok güzeldi gezdik elay la

herkese günaydın iyi pazarlarrr

pc yoktu ne zamandır giremiyordum özledim sizi bebişler sizler iyisinizdir umarım...bizde iyiyiz çok şkr..zülal biraz öksürüyor ama canım ona sıkılıyor..dişleri çkanlar varmış ne güzel bizde daha yok beklemiyorum ben zaten mehmetinde 11 aylık çıkmıştı daha vaktimiz var bugün bizim ay dönümümüz 8 i doldurduknice yaşlara hayırlısıyla inş

ben biraz geçmiş okuyimm

efsun sandalye aparatına bayıldım bizde var mama sandalyesi ama gittiğin yerler için çok kullanışlıymış..

öğünleri konuşmuşsunuz bizde daha kahvaltıya başlayamayanlardanız çünkü gece uyumadığı için o saatte uyuyor oluyo. ben çorb yoğurt ve yatmadan öncede kaşık maması veriyorum tabii emziriyorum aralarda.şu kahvaltı gevreklerinden alıyım bende bakalım sever mi..kek denicektim ama vaktim olmadı bu hafta misafirlerim vardı özellikle cuma günü baya bi kalabalıktık en kısa zamanda denicem...

papatyamın alışverişi gelmiş aynı şey bende de var ama ben geze geze alıyorum ayakkkabı alasım var benimde.

yemek konusunda bende severim yemeyi hatta 2 gündür tozuttum biraz ama bugün toparlamam lazım yarın 3 günlük bi şok diyet yapıcam zatenbakalım kaça düşücem

huysuzum gene uykusuz geceler geçiriyormuşsun düzelcekler ben umutluyum ama gündüz uykularını kısmak bize bi nebze çözüm oldu

yasemin uğramamış ne zamandır umarım herşey yolundadır...

aklımda kalanlar bunlar

SLM hanımlaaarrr
zeytinim valla alışveriş gibisi yok dimi akşam yine bişeyler aldım:18:
bugün kızıma babası bakıyor bende kollarım ağrıyana kadar sabhtan beri temizlik yaptım oohhhh....biz sabah 7 ile 8 arası kalkıp kahvaltı yapıyoruz kızlar iyice alıştı benimki kahvaltıya..nerdeyse yumurta sarısınıda tam yemek üzere artık..bizde 2-3 gün sonra 8 aylık oluyoruz..7 aylıkken geçmiştik kahvaltıya..2-3 saat sonra armut suyu,öğlen sebze çorbası 2-3 saat sonra yoğurt akşamda tarhana ya da şehriye çorbası..aralarda süt yok bizde..emmiyor zaten biberonda gece alıyor sadece 150 cc süt içiyor gece o kadar..kalksada sütümü istemiyor su veriyorum suyu içiyor suluğa süt dolduruyorum biliyor tükürüyor sütümü..
erendeniz ben o egzemadan ne çektim bi bilsen..okadar moralim bozuluyorduki anlatamam..bende inek sütlü mamalardan ve yumurtadan şüpheleniyordum bi süre sonra kendiliğinden geçti..neden şüpheleniyorsan kes ve bir sür sonra azar azar artırarak tekrar deneki bünye alışsın..ayrıca içim rahat etsin diyorsan hastanede karma mix alerji testleri yapılıyor 5 li...yumurta,inek sütü,gluten,fıstık,balık gibi mesela..bunlara bakılıyor..
böyle üzeri pullu pullu değilmi?yıkadığın şampuandanda olabiliyor değiştirdiysen..bide kese vs. kullanmayın bu ara banyoda..özel bi şampuan almıştık bizde hala onu kullanıyoruz..birde çamaşırlarını yıkadığın deterjan dalin kullanıyordum ben hala onu kullanıyorum ama 2 kez duruluyorum...merak etme geçiyor sabır..bide ben okutmuştum bi ocağı var bulup okutursan geçiyor diyorlar..

aynen cnm bugün dışarı çıkardım çocukları biraz 2 ayakkabı aldım yeni sezon 2sini 93.5a çok beğendim fiyatıda iyi geldi aldım valla zaten benim bu ayakkabı sevdam ne olcak bilmem

canım büyük ihtimal ceviz yapıyor.bir programda da cilt rahatsızlığı olanlar cevizden uzak dursun demişti. kesince söndü çocuğumun kızarıklıkları ben yine de kontrolde test yaptırayım diyorum.

herkese günaydıınnnnnnnnnn
öncelikle kızımda bende iyiyiz sizlerde iyisiniz inşallah
totseat sandalye aparatım geldi çok güzel çok rahat ettşm ohh be dediim
çokda güzel kumaşı felan kızımda sevdi

papatyamm ohhhhhhhh evin misler gibi olmuştur ellerine sağlık canım

zeytinim güle güle giy ayakkabılarını bende istiyorum ama dışarı çıkamıyorum

erendeniz o egzema tarzı kızarıklıklardan çeken biride benim canım çok şükür geçti ama yüzünü felan ıslak mendille silsem hemen sertleşiyor altınada ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum pişik yapıyor atopik dermatit teşhisi kondu kızıma ben dalinin yumuşatıcısını dalan roxsi ve omo baby karıştırıp kullanıyorum dalan roxs bitkisel ama leke çıkarmadığından omo baby le karıştırdım şampuan ve bebe yağıda seba med dedi doktorumuz ama en iyisi angel baby ama bulamadım ben mecburen seba med kullandık kıyafetlerini 60 derecede yıkıyorum ek durulama yapıyorum biz kurtulduk darısı senin başına inşallah

herkese günaydın umarım sizler ve bebişleriniz iyisinizdir.
biz iyiyiz çok şükür. güzel bir haftasonu geçirdik her güzel şey gibi çabuk bitti.
benim kuzu emekleme işini iyice geliştirdi teyzeleri heryeri gezip kurcalamaya başladı. sıpa halının olmadığı yerleri çok seviyor üşüyecek diye korkuyorum ben delaf da dinlemiyor ki.

aynen cnm bugün dışarı çıkardım çocukları biraz 2 ayakkabı aldım yeni sezon 2sini 93.5a çok beğendim fiyatıda iyi geldi aldım valla zaten benim bu ayakkabı sevdam ne olcak bilmem
iyi günlerde kullan canım ayakkabilarını. az kilo vereyim saçacam ben de paraları

efsuncum erenin yüzünde sorun yok sadece sırtında ve karnında kızarıklıklar var onlar da baya geçti çok şükür. inşallah tamamen geçer canım çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…