2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnnnnn

haftasonu da geçti
geçen hafta gelmediniz bu hafta uğrayın kimse olmuyo canım sıkılıyo burda tek başıma

gecelerimiz aynı gazman benim oğlum ama nası gaz oluyo anlamıyorum deli olcam
hiç yatma saati gelsin istemiyorum çok yorgunum
işe zor geliyorum dün banyo bile yapamadım öylece geldim işe

huysuz gaz ise sap simplex canım başka bişeyin faydası olmuyo bende çok geç almıştım ve pişman oldum niye daha önce almadım diye..
bide canım seninki herşeyi yiyor maşşallah gaz olması normal ama..eçen domatsli yeşil fasulye yapcaz dedin ya ben dumur oldum valla nasıl veriyor diye..taze fasulye çok gaz yapar çünkü..kuru gibi nerdeyse..mercimek de yapıyor kuzum..bi süre bunları hiç verme bence..2 hafta falan anca düzelir gazı..
yanlış anlama kuzum senin için düşünüyom..

günaydın kızlar...nasılsınız...bebekler büyüdükçe değişik değişik ihtiyaçları çıkıyor.....rabbim hepsine sağlık versin...

kızlar pazar günü ÖMERİM beni çok korkkuttu...eşimle kahvaltı yapıyorduk..oğlumuda yürütece koymuştum...yanımızdaydı...yürüteç birden aşağıya çöktü..içindeki raylar karşıya fırladı..anlatamam..yavrumun bacaklarına bir zarar geldi diye nasıl korktum..çöktü kaldı yere....

artık yürütece koymam...saten doktorumuz koymamı istemiyordu...buda bana ders oldu....

bu arada teyzeleri dişimiz çıktı...minicik...

kızlar şu takip cetvelinden bende istiyorum ama beceremiyorum....

SARIPAPATYA canım seninki emmiyormuş...çok üzülüyorum...göğsümün tarafına bile bakmıyor...bi ara uyurken emziriyordum..artık emmediğinden sütüm çekildi...isterdim birazcık daha emsin....

huysuzcum ben de sab simplexi önereceğim. çok hızlı etki ediyor. 5 dk. sonra pırtlamaya başlıyor. bence bir dene inşallah faydası olur. mercimek verdiğim zaman da çok rahatsız oldu eren ara verdim ben de vermiyorum. yapı meselesi bir de bazı bebeklerde böyle oluyor. canım inşallah en kısa zamanda düzelirsiniz.

hakkaten geçen hafta çok sakindi burası. herkesin bebişleri fırsat vermiyor herhalde.

sarı papatya arkadasımızında dedıgı gıbı sap cok ıyı bır gaz ılacı banada dokrtoum onu onerdı gazı olursa kullanırsın dıye ama benım oglum sagolsun gazlı bır bebek degıldı bız kullanmadık o yuzden ama kullanan arkadaslarım cok ıyı geldıgını soyledıler ıstersen al bır dene arkadasım.
ya kızlar sızınde bebeklerınız sureklı sızı ıstıyormu hep oyna benımle yanımda dur dıyor benımkısı cokta hareketlı bır cocuk yoruldum valla artık

canım çok geçmiş olsun ben de kullanmıyorum yürüteç ne bileyim gerek yok gibi geliyor doktorlar da kullanmayın diyor.

hayırlı olsun dişiniz inşallah sıkıntınız yoktur.

emzirme işi kısmet canım bazı bebişler almıyor. benim de kardeşimin bebişi 15 gün emdi yazık yavrumun annesinin göğüs ucu iltihaplanmış emziremedi kısmet işte.

hemde nasıl sürekli beni istiyor...yoruluyorum valla...tek başına büyütmek çok zor..kimsem yok..

bulutcum ben hiç emziremedimki:2: doğduğundan beri sağarak veriyorum sütümü hala öyle..biberon istemiyor bu ara..gece çok acıkıyorda 1 kere içiyor mecbur sonra yok o kadar..

evet canım benimkide öyle..istiyor annem otursun yanıma beraber oynayalım...yanından kalkınca basıyor çığlığı...belki yanında kardeş olsa böyle olmaz...kollarını uzatıyor..beni al diyor...

çok geçmiş olsun Allah korumuş..bende yürüteçe 1 aydır falan koyuyorum o da en fazla 20 dk günde..bazen koymuyorum bile..süt sağarken mutfakta koyuyorum genelde 10 dk..korktum şimdi..bizde bimden aldık çok iyi bişey değil.

eren emeklemeye başlamadan önce daha çok bağlıydı bana şimdi pek aramıyor ama aynı odada kalmak şartıyla yanlız kalmak istemiyor. heryeri keşfetmeye sehpaya dayanıp kalkmaya çalışıyor daha dikkat ediyor insan ister istemez birşey olur diye. sonuçta her durumda hep yanındayım.

ben geldim koştur koştur eve git koştur koştur gel
montu bi çıkardım bi rahatlık hissettim şimdi işe gelince
meğer emzirme sütyeninin kapakları kapamamışım
iyice gitti benım kafa
allahtan üstümde mont vardı da dışardan belli olmadı

papatyam
perşembe tavuklu şehriye yedi sanırım
cuma tarhana yedi
cmtesi gezmeye gittik çorba içmedi kaşık maması yedi
pazarda market şu bu derken çorba yapmadım pirinç unu yedirdim

yani şu 3-4 gün gazlı bişe yemedi
mercimek falan verdiğimde zaten rezene veriyorum içiyo ama bi faydasını görmedim

sabsimplexs denemedim
bi kez aguline dine bi şurup
1 kezde nurse hurvey bitirdik
banamısın demedi

bende çok gazlıymışım annem düzelir diyip duruyo ama ben bittim çok yorgunum

dediğim gibi rezene kimyon anason
nurse hurvey özellikle çok met ettiler dr. da biitkisel bu rahatlatır uyur demişti ama işe yaramadı
yaramaması olasılığı yüzünden almıyorum bişe şurup adına artık

çok düşkün oldu gece uyandığında bile babası gezdirince yine de beni istiyo
birde bi sarılışı var allahım yarappim kurban olurum

o kadar koşturmaca yani seneye bende öyle olcam..geçen sabah süt sağcaktım önce bi wc ye gidim dedim klozete oturmak için baktım sütyeni açmışım uyku sersemi eşim hala gülüyo bana
evet çok gazlı bişey yememiş o zaman rüzgardan etkileniyor bence duruda bi dışarı çıkalım o gece pırt pırt durmuyo
nurse havey hiçbir işe yaramıyor metsil bile daha iyi yani...sen sab simplex al bi dene canım benim uyuturda

bulut ya bende bugun yürüteç alcaktım korkuttun beni şimdi:44:
çok geçmiş olsun iyiki bişey olmamış yavruya

dişinizde hayırlı olsun

zeytin güle güle giy ayakkabılarını benimde ayakkabıya ayrı bi düşkünlüğüm var..yanlız doğumdan sonra 1 numara büyüdü ayaklarım eskilerin çoğu olmuyor..

ay çok sıkıldım ben hiç alışık değilim yanlızlığa. ben istedim oğlum en azından yaşını doldursun yürüsün ondan sonra başlarım okula diye ama evde durmak çok sıkıcı. havalar da kötü hiçbir yere çıkamıyoruz bazen moralim çok bozluyor. kimsem de yok ki burda
eylülde başlayacağım okula öğrencilerimi özledim ders anlatmayı özledim.

Insan calismaya alisinca gercekten evde olmak cok sikici bende dogumdan once calisiyodum simdi calismiyorum oglumu kendim buyutmek istedim ama gercekten evde durmak cok sikici allahtan annem yakin komsularim varda yine vakit geciyor

iyi günlerde kullan canım ayakkabilarını. az kilo vereyim saçacam ben de paraları
bende diyet yapıyorum cnm o yüzden paraları ayakkabı çanta ve eşarba saçıyorum kıyafet olayına hiç girmiyorum az daha kilo vereyim sonra
huysux senin ki zülalden de fena ya ne yapıcaz bu çocukları dün gece bende rahatsızdım biraz ciyak ciyak bağırıyor benim ki 2 den sonra uyudu ama senin daha da beter allah yardımcın olsun bence de yediklerine dikkat et bari gazlı şeylerden uzak dursun bi müddet
çok geçmiş olsun cnm allah korumuş..
zeytin güle güle giy ayakkabılarını benimde ayakkabıya ayrı bi düşkünlüğüm var..yanlız doğumdan sonra 1 numara büyüdü ayaklarım eskilerin çoğu olmuyor..
saol cnm neden öle oldu acaba bende aynı numara

çalışan insana cidden zor iş evde durmak bence koşturacağınız günleri düşünerek bu günlerin keyfini çıkarınn

gerçekten evde oturmak çok sıkıcı bende okulu özledim..ama artık aklım hep evde kalacak nasıl gidecem bilmiyorum..kızımı nasıl emanet edebilirim başkasına hiçkimse benim gibi bakamaz..çok zor çok..annem akrabamda yok mecbur bakıcı bulcaz..düşündüğüm biri var ama fazla tanımıyorum..

bizde duru hanım uyudu film seyredelim bu alşam dedeik film açtık çekirdek mısır aldık eşim uyudu kaldı bende sinir oldum kapattım..uyuyor şimdi yoksa alamazdım elinden bilgisayarı..adamın eline yapışmış resmen bağımlı benimki...

ya benimde öyle sorma hiçbiri olmuyo bide bende çift ayakatada tırnak batması oldu daha yeni yeni geciyo pamuk tıkmasam yine başlıcak o yuzden de bol bol giyiyorum bi sürü aykkabım vardı hiçbirini giyemiyorum gerci işe gitmediğim için sorun olmuyor ama başlayın ca daha cok içim yancak galiba bide benim sanki boyum uzadı doğumdan sonra ölçüğlmedim tam ama bana ve eşime öyole geliyo :)

benim kızda emeklemek istiyo ama yağpamıyo henuz sen yardım ettinmni emeklemesine başlangıcta bide karnının üsütündemi emekliyo dizlerinin üstünemi

ticker yuapmak siteyenler ilk temmuz anne adayları bölümğünün başında vardı anlatılıyordu nasıl yapıldığı ordan bakabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…