- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
- Konu Sahibi efsun_zeren
-
- #1.801
bugün annem geliyor....geçenki sitemimi hissetti heralde...
bugün benim doğum günüm bana süpriz yapacakmış normalde ama öğrendim tabi...
aaa öylemi DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ozaman tatlım ooo partide yaparsınız siz şimdi:79:. nice mutlu senelere ne güzel ailenle geçireceksin doğum gününü. gerçi bizimkiler pek anlamazla doğum gününden. genelde o sabah başlarım ben bu gün günlerden ne ne olmuş acaba diye
benimkide artık çok az içiyor 210 du normalde hatta fazla bile içiyordu. şimdi bazen 100 bazen 120 içiyor. dişler tüm düzenimizi değiştirdi. yemeğide bir kaç kaşık yiyiyor ben bazen kandırıp veriyorum. sütümde çok fazla azaldı bazen emmek istemiyor. yada iki cok cok yapıyor bitiyor. aradığıda yok memeyi. bende azaltmaya başladım meme vermeyi toplandıkça veriyorum. yoksa kavga edip duruyoruz sonrada küsüyor cadı suratıma bakmıyoreskiden çok yiyiyordu. kilo verdi sanırım yavrum kociş gelsinde doktora gideceğiz haftaya cuma. o perşembe gelecek. off kocada olmayınca insanın canı hiç bişi yapmak istemiyor. 4 gündür pek bişi yapmıyordum. bu gün mutfağı 2 saatte toparladım ben bile şaştım tembelliğime
aynen tatlım sürekli bakıyorum orasına burasına... hımm şurda şu varmış burda bu varmış diyeama eşim benden daha beter soyuyor çocuğu. öyle bakıyor burası sana benziyor burası bana benziyor. yoksa kısamı olacak falan çokta elhamlıdır. biz kilomuzu daha bilmiyoruz inşallah haftaya öğreneceğiz bakalım...
birde kızlar belinay doğduğunda kafasında hiç bişi yoktu 3. ayda konak başladı hala var ne yapacağım bilmiyorum konak sorunu olan varmı sanki çoğalıyorlar gibi geliyor bana. anneme her sorduğumda geçer diyor ama 5 ay oldu.
günaydın canım
teşekkür ederim herkes kızımı erkek sanıyor benziyoda hanii
herkes bununarkası erkek olur kesiin diyolar
mutlu yıllar sana tüm sevdiklerinle...gözün aydın birde. keşke benim annemde gelse
müge anlıya bende bayılıyorum. ama şu çatalca davasındaki kadın çıkınca izlemiyorum onun sesi kulaklarımı tırmalıyor. tövbe estafurullah allah günah yazmasın rahmetli ölmeseydi kesin bu kadın yüzünden giderdi.
canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşının sana huzur mutluluk özgürlük be beraberinde sağlık getirmesini diliyorum allah seni sevdiklerinden ayırmasın
HERKESE iyi hafta sonları diliyorum ben aylar sonra ilk kez kızımla bi arkadaşıma gidicem
pazar günüde gezeceğiz tokalar alacağım kızımın iki tel saçına napıyım heves ettim
selam kızlar... bende temmuz annesıyım ve aylar sonra nete gırebiliyorumm.. dünyalar tatlısı bi oğluşum var... en zor dönemimizdeyiz.. gün boyu yemekleriyle uğraşıyorumm.. ek gıda bayağı zormuşş. her seferınde taze olsun die.. süreklı mutfaktayız. hiç vaktim kalmıyor tabii..şimdi annemdeyım oğlum anneannesıyle parka gitti bende nete gırdımm. bu bile rahatlatıyor ınsanı. zor bı bebektı ahmet. halada oyle. sureklı hareket halınde.ılgı ıstıyor.. anne sutude alıyor 12 kılo.. sızın bebişlerınızde ıyımı? ek gıda olarak neler verıyorsunuz.???
selam kızlar... bende temmuz annesıyım ve aylar sonra nete gırebiliyorumm.. dünyalar tatlısı bi oğluşum var... en zor dönemimizdeyiz.. gün boyu yemekleriyle uğraşıyorumm.. ek gıda bayağı zormuşş. her seferınde taze olsun die.. süreklı mutfaktayız. hiç vaktim kalmıyor tabii..şimdi annemdeyım oğlum anneannesıyle parka gitti bende nete gırdımm. bu bile rahatlatıyor ınsanı. zor bı bebektı ahmet. halada oyle. sureklı hareket halınde.ılgı ıstıyor.. anne sutude alıyor 12 kılo.. sızın bebişlerınızde ıyımı? ek gıda olarak neler verıyorsunuz.???
aaa öylemi DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ozaman tatlım ooo partide yaparsınız siz şimdi:79:. nice mutlu senelere ne güzel ailenle geçireceksin doğum gününü. gerçi bizimkiler pek anlamazla doğum gününden. genelde o sabah başlarım ben bu gün günlerden ne ne olmuş acaba diye
benimkide artık çok az içiyor 210 du normalde hatta fazla bile içiyordu. şimdi bazen 100 bazen 120 içiyor. dişler tüm düzenimizi değiştirdi. yemeğide bir kaç kaşık yiyiyor ben bazen kandırıp veriyorum. sütümde çok fazla azaldı bazen emmek istemiyor. yada iki cok cok yapıyor bitiyor. aradığıda yok memeyi. bende azaltmaya başladım meme vermeyi toplandıkça veriyorum. yoksa kavga edip duruyoruz sonrada küsüyor cadı suratıma bakmıyoreskiden çok yiyiyordu. kilo verdi sanırım yavrum kociş gelsinde doktora gideceğiz haftaya cuma. o perşembe gelecek. off kocada olmayınca insanın canı hiç bişi yapmak istemiyor. 4 gündür pek bişi yapmıyordum. bu gün mutfağı 2 saatte toparladım ben bile şaştım tembelliğime
aynen tatlım sürekli bakıyorum orasına burasına... hımm şurda şu varmış burda bu varmış diyeama eşim benden daha beter soyuyor çocuğu. öyle bakıyor burası sana benziyor burası bana benziyor. yoksa kısamı olacak falan çokta elhamlıdır. biz kilomuzu daha bilmiyoruz inşallah haftaya öğreneceğiz bakalım...
birde kızlar belinay doğduğunda kafasında hiç bişi yoktu 3. ayda konak başladı hala var ne yapacağım bilmiyorum konak sorunu olan varmı sanki çoğalıyorlar gibi geliyor bana. anneme her sorduğumda geçer diyor ama 5 ay oldu.
canım hoşgeldin
sen milleti boşver takma boy genetik bi durum bebeğinin boyu kısa değil ntede inanma allaha çok şükür eli ayağı sağlam aklı başında boyu kısa olsa nolur uzun olsa nolur önemli olan ergenlikte uzayan boy oooo millete bakarsan benim kızımın boyu uzun kilolu yarmagül diyolar ben napıyım diyetemi sokuyum tıka kulaklarını öle yapıyorum benn
merhaba arkadaşlar..benim ilk mesajım.oğlum 12 temmuz doğumlu..boy konusu kafama çok takıldı benimde..sizin bebişlerinizin boyları ne kadar..benimkinin boyu kısa sanki yaaa.birde etrafımdakiler kıyaslama yapıyor iyice sinir oluyorum...69 cm şuanda..doktor normal olduğunu söylüyor ama netten bakınca alt sınırda yazıyor..sizce nasıl..uzun olması için de ne yapabilirim ki!çeke çeke uzatamam ya...
canım çok geçmiş olsun iyice hareketlendiler çok dikkat etmek gerekiyor benim kuzu da ayağa kalkayım derken yuvarlanıp gidiyor.selam kızlar nete giremedim pek yazamadım o yüzden. doktora gideceğimizi söylemiştim ama gidemedik. çünkü giydirmek için üzerini çıkardığımda hiç bişi kalmadığını gördüm. iyileşmiş hemen bu arada jeli vermiyorum. ondan mı bilmiyorum. büyük ihtimalle yüksek ateş yüzünden oldu.
bende bu arada kızımın alanını genişlettim. salonun artık 3 te 2 si ona aitbol bol yuvarlansın. zavallı sıkılıyor canı. tabi hemen televizyon dolabına gitmiş. kutuları ellemiş bunu bildiğim için önlemimi almıştım.
yanlız bu gün yataktan düştü kızımmamasını yapmaya mutfağa gitmiştim. etrafınada yaztıklar yordanlarla kapattım düşmesin diye. ama küçücük bir ara bulmuş düştü ordan. yüzünde çizikler falan var. ayy çok kötü ağlamıştı hiç unutmayacağım o ses. aklıma gelmişti işte normalde bırakmam orda beşiğine koyarım ama olacağı varmış demekki
ay şu atvdeki yeniden başlayalım programı ne kadar basit olmuş atvden böyle bişey beklemezdim
bu gün dışarı çıkacaktık dün hava açmıştı güzeldi. sabah bir baktım yine tipi var. hayallerimiz suya düştü kızımla boynu bükük baktık camdanbi açsa çıkacağız dışarıya -1 sıcaklığı çok iyi ama şu tipi yok mu... herkes geziyor türkiyede özendim valla. bende kapıda piknik yapıcam
bugün annem geliyor....geçenki sitemimi hissetti heralde...
bugün benim doğum günüm bana süpriz yapacakmış normalde ama öğrendim tabi...
öğlende sağlık ocağına gittik sıpa hala 8 kilo 1aydır kilo almamaış yemediğide yok
çırpı mı bacaklı oğlum
bu annelik yok boyu kısamı yok kilosu azmıı offffffffffff
bugün kimsecikler gelmemiş buraya nerelerdesiniz hanımlar?:44::44:
benim kuzunun kızarıkları geçmeye başladı teyzeleri. şampuanı değiştirdik. mustelanın şampuanı ile kremini kullanmaya başlayınca epey fark etti kaşıntısı da bitti. çok şükür rahat ettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?