2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bugün annem geliyor....geçenki sitemimi hissetti heralde...
bugün benim doğum günüm bana süpriz yapacakmış normalde ama öğrendim tabi...

canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşının sana huzur mutluluk özgürlük be beraberinde sağlık getirmesini diliyorum allah seni sevdiklerinden ayırmasın

canım bende konak olmadı gibi biraz oluyordu bebe yağı sürdüm çok az vucuduna sürdüğümüzden. hemen geçti. bi dene ve ne kadar çok sık yıkarsan daha kötüleşir. bazı çocuklarda 3 yıl sürebiliyormuş. bir çeşit deri hastalığı bu. ama tedavi olarak genelde zeytinyağını sür biraz ertesi gün yıka deniyor. masaj yaparak sür yıkandıktan sonrada yumuşak bir tarakla tara derim. onu rahatsız eder konaklar kaşıntı yaparmış.

HERKESE iyi hafta sonları diliyorum ben aylar sonra ilk kez kızımla bi arkadaşıma gidicem
pazar günüde gezeceğiz tokalar alacağım kızımın iki tel saçına napıyım heves ettim

selam kızlar... bende temmuz annesıyım ve aylar sonra nete gırebiliyorumm.. dünyalar tatlısı bi oğluşum var... en zor dönemimizdeyiz.. gün boyu yemekleriyle uğraşıyorumm.. ek gıda bayağı zormuşş. her seferınde taze olsun die.. süreklı mutfaktayız. hiç vaktim kalmıyor tabii..şimdi annemdeyım oğlum anneannesıyle parka gitti bende nete gırdımm. bu bile rahatlatıyor ınsanı. zor bı bebektı ahmet. halada oyle. sureklı hareket halınde.ılgı ıstıyor.. anne sutude alıyor 12 kılo.. sızın bebişlerınızde ıyımı? ek gıda olarak neler verıyorsunuz.???

mutlu yıllar sana tüm sevdiklerinle...gözün aydın birde. keşke benim annemde gelse

teşekkürler canım...

ne belli onun yapmadığı bak cemileye haydarı napmış...

canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşının sana huzur mutluluk özgürlük be beraberinde sağlık getirmesini diliyorum allah seni sevdiklerinden ayırmasın

çok teşekkür ederim canım...

HERKESE iyi hafta sonları diliyorum ben aylar sonra ilk kez kızımla bi arkadaşıma gidicem
pazar günüde gezeceğiz tokalar alacağım kızımın iki tel saçına napıyım heves ettim

benimkininde hiç saçı yok ama ön tarafındakiler çok uzun oraya toka takıyorum gözüne girmesin diye...
bu arada saç rengini değiştirmişsin farketmedim sanm...bu daha iyi olmuş...

ömrüm mutfakta geçiyor benimde yoğurdu,çorbası,meyvesi vs. kilonuz çok iyi sizin maşallah..biz daha 8-8.5 kg arası kilomuz galiba...

EBUSHH sanada tşk ederim canım konak için zeytinyağı iyi geliyormuş 1 saat falan beklet yıka çocuğu çok uzun süre bekletirsen kafası üşür.....

papatya sende sinir oluyorsun sanırım o kadına. cıyak cıyak ötüyor zaten bende ondan ve oğlundan şüphe ediyorum. çok didişiyorlar ya sanki aralarında bişi olmuş yapmışlarda sonra anlaşamamışlar gibi. haydarı izleyemedim ya cemilenin tutuklandığını duydum da. nasıl öldürmüş neden yapmış?
bendeki meraka bakarmısın?:126:

maşallah tosuna kilosu çok iyi biz daha tartılmadık ama en fazla 9 dur diye düşünüyorum. bende mutfaktayım mamasıdır püresidir şusudur busudur. büyük bebekte var tabi çalışıyor yemek istiyor çay istiyor
bizimkisi yanlız eskisi kadar iştahlı değil. az yiyiyor artık dişten. 4,5 aylıkken ek besinlere başladım ben. artık herşeyi yiyiyor. normal yemekleride tuzzus baharatsız piştikten sonra ayırıyorum ona sonra tuunu baharatını atıyorum. biz fazla sebzeyi sevmedik en çok armutu sevdik onu çok yedik püre olarak. normal yemeklerde yiyiyor sebzeyi. şimdi meyvayı dilimle veriyorum eline kemirip kemirip yiyiyor bende hiç buzdolabına koyup ertesi günü vermedim.
aslında benimkisi oyun oynarken beni hiç umursamıyor ihtiyaçları olduğunda birde babası olduğunda hatırlıyor beni kucak pek sevmiyor allahaşükür o yuvarlansın dursun yerde birde bilgisayarı bulursa feriştahı gelse umrunda olmaz

canım bize sağlık ocağından zeytinyağı sur 5 dk beklet ve ince bri tarakla tara ve duş aldır demişlerdi kızımınki bu yolla gecti
inş cabuk gecer ama çokta kafana takma başka sağlık sorunları olmasında bunun pek önemi yok

evet doğru söylüyorsunuz ergenlikte uzayan boy önemli..kulakları tıkamak en güzeli tabi..en iyi çözüm bu olacak:)

günaydın dicem ama siz gelip bunu okuduğunuzda saat kaç olur ki?

ben şöle bi topiğimizi havalandırayım camları pencereleri açayım akşam çıkan kapasın da hırsız falan girmesin

ppapatyam annenin kulakları çınladı demek duydumu söylediklerini ne
doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yıllar ailenle

konak bizde de oldu z.yağ sürdük pamukla yarım saat bekledik onlar kalkıyo zaten
yıkadık yıkarken taradın her yöne kalktı kabuklar
bi arkadaş sık yıkama demiş ama bn sık yıkancak diye biliyorum güzel durulanacak birde
allah başka sorun vermesin geçio çok şükür konak

efsun iyi gezmeler
burda da hava çok güzel ben eve gideyim bizde çıkcaz dışarı

Son düzenleme:
günaydın hanımlar herkese iyi hafta sonları diliyorum dün fotoğraf makiasını çamaşırlarla beraber makinaya atmışım asarkrn gördüm saç kurutma makiasıyla kuruttum ama düzelirmi bilmem sinir oldum yatağı üstündeydi çamaşırları alırken onuda almışım(( oğluşum şimdi uyuyo uyansın bizde çıkıcaz dışarı

herkese günaydıınnn
hafta sonu iki gün kızımla gezdiim
çok güzeldi babamız yoktu istanbula toplantıya gitmişti
bizde analıkızlı gezdik çok eğlendiim tabi temizlik yapmadım
bi süpürge tuttum akşam beni temizlik bekliyor ama olsun
sabaah çok zolandım uyanmakta zor alışıcam heralde saatlarin ileri alınma dırumuna

günaydın herkese saat 11 olmuş ya zor alışacağız yeni saate.
kayınvalidem burdaydı epeydir yazamıyorum. çok güzel antakya yemekleri yedik annem sağolsun harika yemek yapar.
onun sayesinde dip köşe temizlik yapabildim.
havalar da çok iyi gidiyor allah bozmasın gezdik ne güzel içimiz ısındı.
oğluşum iyi çok şükür yemesi de güzel. dün araba aldık kuzuma onunla oynuyor şimdi.kırmızı kırmızı çok güzel.
geçmişe bir bakayım neler olmuş ben yokken.

çok takılma boy meselesine her bebeğin gelişimi farklı. sağlık sorunu yoksa önemli değil ergenlikte belli oluyor boyun kısalığı uzunluğu.

canım çok geçmiş olsun iyice hareketlendiler çok dikkat etmek gerekiyor benim kuzu da ayağa kalkayım derken yuvarlanıp gidiyor.

bugün annem geliyor....geçenki sitemimi hissetti heralde...
bugün benim doğum günüm bana süpriz yapacakmış normalde ama öğrendim tabi...

canım geçmiş doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu yaşlar geçirmeni dilerim.

öğlende sağlık ocağına gittik sıpa hala 8 kilo 1aydır kilo almamaış yemediğide yok
çırpı mı bacaklı oğlum
bu annelik yok boyu kısamı yok kilosu azmıı offffffffffff

benim kuzu da geçen ay kontrolde 8.5 kilo çıktı ama bu diş meselesi yüzünden kilo verdi bir de çok hareketlendiler ya bu dönem ondan da almıyorlar kilo. takılma boşver.

anneler kurtarıcı gibi valla.
maşallah kilonuza zor oluyordur kucakta taşıması. benimki bile biraz fazla kalınca kollarım ağrıyor.

benim kuzu geceleri çok deli yatmaya başladı üstündekileri atıyor gece kaç kez örtüyorum. uykusunda yatağın içinde dönüyor resmen kıpır kıpır.

konak bizde de oldu zeytin yağı sürdüm banyodan yarım saat önce. banydan sonra kabarmaya başlıyor zaten ince bir tarakla aldın mı da hemen çıkıyor.

bugün kimsecikler gelmemiş buraya nerelerdesiniz hanımlar?:44::44:
benim kuzunun kızarıkları geçmeye başladı teyzeleri. şampuanı değiştirdik. mustelanın şampuanı ile kremini kullanmaya başlayınca epey fark etti kaşıntısı da bitti. çok şükür rahat ettik.

geçmiş olsun canım bende kızımın pişiğine o kadar krem kullandım neler neler kocaman bi sayfa olur heralde yazsam dalin iyi geldi taaa almanyadan gönderdi arkadaşım ama gittim dalin aldım geçti şampuanıda onu kullanıyorum

herkese günaydın

bebişler ve anneleri hepiniz iyisinizdir umarım
herkese mutlu günler.

efsun ve huysuz teyzesi çok teşekkür ederiz geçti çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…