2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDINNNNNN HERKESEEEE
ayy sabah sabah kuzunun peşinde dolanmaktan yoruldum valla
kendide yoruldu uyudu şimdi sıpa bende biraz dinleneymde işe koyulayım bari

herkesler gezmelerde sanırım.
teyzeleri boş bırakmayın buraları.
bugün yoğurtlu un çorbası yaptım kuzuya çok güzel yedi maşallah o yeyince ben mutlu oluyorum.
şimdi de enerji patlaması yaşıyoruz kıpır kıpır hiç durmuyor yerinde.

günaydın hanımlarrrrrr
kuzular iyice büyüdüler geçen gün erenin eski videolarına baktık. allahım o ne öyle saf saf bakıyor etrafa.şimdiki haliyle karşılaştırınca insan daha iyi anlıyor ne kadar değiştiğini kocaman adam olmuş sanki.
herşeyden anlıyor sıpa her hali çok tatlı ama.
eren bugün kahvaltıda çok birşey yemek istemedi emmek istedi yine diş mi çıkacak acaba aklıma ilk o geliyor.

günaydın
gün içinde geliyorum kimse olmuyo bende çıkıyorum

bizimde bugun menümüz yayla çorbası
ilk defa yoğurt tutturdum da ayıptır sölemesi

bu ara eymen kendi yemeklerine ağız burun büküyo bizim yediklerimizden verince ımmm ımmm yaparak yiyo
kendi çorbasından verince surat ifadesi değişiyo hemen çok komik oluyo

hala dişiimiz yok:)

elaya kendi yemeğinden verirken bende yiyormuşum gibi yapıyorum bakıyo bende ondan yiyorum ver ver diyo hımmm yaparak yiyor kandırıyorum

kızlar DURU NUN YİNE POPO ÇATLADI
ÇOCUK CERRAHİSİNE GİDİCEZ UYANMASINI BEKLİYORUM...
çok kötü yine 2 haftadır......bende çok çook üzgünümm...

ay çok geçmiş olsun canım duruya. bizdede oldu kabız olduğunda. doktor 2 krem verdi karıştırıp sürdüm. sonra 5 gün geçti kontrole gittim bişi kalmamış dedi. bepanten krem anestol pomat dı. çok iyi geliyor.

kızlar su çiçeği var çok dikkat edin bulunduğunuz yerler falan. ben bekliyorum açıkcası bizim okulda var kızımda geçirmedi daha onun aşısı vardı oda olmadı henüz.oğlumun daha aşısı bişi yok doktoruda aradım az önce bilgi almak için. bence kalabalık yerlerde bulunmayın derim. bizim okul yıkılıyor çiçekden olmayanların hepsi oluyor...kızımın sıra arkadaşıda bugün oldu daha.

canım çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya. niye böyle oluyor acaba ya.

allah korusun kuzuları. eşime sorayım bakalım okullarında öyle bir durum var mı. gerçi bulaşma bana diyemezsin de çok yaklaşmamanın etkisi olur belki.

eren deli oluyor bilgisayara açılış sesini duydu şimdi bir gelişi var. neymiş tuşlara vuracakmış.
şimdi de düştü. allahım bugün kaçıncı oldu bilmiyorum yukarılara ulaşmaya çalışırken dengesini kaybediyor.
gece çok deli yatmaya başladı benim kuzu huy değiştirdi ters dönüyor resmen. üzerinde hiçbir şey bırakmıyor.
yine düştü allahtan yumuşak düşüyor yuvarlanıp gidiyor.

duru HIRSCUPİNG HASTASIYMIŞ.....(yazım hatası yapmış olabilirim)
yani doğuştan bağırsaklarının bir kısmı çalışmıyormuş ameliyatla alıcaklar orayı...
kesin tanı için baryumlu kolon grafisi çekilecek...poposundan kameralı o şeyden sokacaklar...
dün batın grafisi çekildi baryumluda yarın ya da p.ztesi...çoook çookk üzgünüm...anlatamam..
bir doktorun demesiyle ameliyat ettirmem ben...sonuçta 12. saatte duru mekonyumunu yamıştı simsiyah kusmasıda hiç yok yanılıyor olabilir profösör...

GASTROENTEROLOJİYE sevk etti çocuk cerrahisi...konsulte edecekler beraber...ordada incelenecek
ileri tetkikler yapılacak...

çok kötüyüm dua edin nolur ameliyat olmasın..

çoookkk geçmiş olsun canım inşallah ameliyat olmadan iyileşir kuzucuk allahım yardım etsin çok üzüldüm

canııııııııııııııııııııııım inşallah doktor yanılmıştır da gerek kalmaz
kalsada inşallah güzel geçer sorun çıkmaz dualarımız seninle

canım benimmmm
çok çok çok geçmiş olsun inşallahhh korktuğun gibi değildir allah yardımınız olsun allah ameliyatsız kolay bir şekilde rahata ermesini nasip etsin bütün dualarım sizinle allah dermansız dert vermesin herşeyin çaresi var gülüm en azından imkanın var tedavi ettirebiliyosun hep iyi yönden bak canım duru sağlıklı bir bebek rabbim yardımcınız olsun hep dua edicem size gerçekten çok üzüldüüm

yasemini çok merak ediyodum şimdide duruya çok üzüldüm bizi merakta bırakma olurmu

selam kızlar nasılsınız bayağıdır görüşmüyoruz benim kociş geldi seyehatten. şimdi koltukta horluyor. kızımda uyudu bende takılıyorum huzurla
biz iyiyiz çok şükür. kızım artık iyice hreketlendi. tam anlamıyla emekliyor istediği zaman hiç zorlanmadan oturuyor. çok şükür
sizler nasılsınız? bebişleriniz nasıl?

çok geçmiş olsun kuzuna tatlım. kıyamam ben ona.
hemen araştırdım hastalığı genelde erkeklerde olurmuş Hirschsprung. kalın bağırsağın normalden çok büyümesiymiş. baryumlu röntgenden sonra teşhis koyabiliyorlarmış. birde biyopsi ile. daha bir şey belli değil yani üzülme. ameliyatta çok basitmiş.
sen üzülme gergin olma yoksa kuzunada yansır. kolay değil tabiki ama yinede soğuk kanlı olmaya gayret et. allah yardım eder mutlaka meleğine...

canım benim Allah yardımcın olsun. inşallah yanılmışlardır. benim ilk defa duyduğum bişi netten araştır bak bilinçli çık doktorun karşısına. dediğin gibi sadece bir doktorun demesi bu inşallah korktuğunuz ve korktuğumuz gibi bişeyi yoktur.

çok geçmiş olsun cnm inş ameliyata gerek kalmadan iyileşir ablamın kızı 3 yaşında büyük tuvaletini yaparken zorlanıyo dr bağırsak tembelliği var demiş aynı şeymi bilmiyorum ama ameliyat olursa çok çabuk iyileşir inş

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım yaaa
inş basit bişeydir hemen atlatır kuzucuk
Allah yardımcınz olsun

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. inşallah ameliyata gerek kalmaz rabbim yardımcınız olsun dualarımız seninle.
sen güçlü dur bak kızın anlar üzüldüğünü o da üzülür. ameliyat olursa da çarçabuk atlatırsınız inşallah rabbim dermansız dert vermesin. tek doktorun lafıyla ameliyat kararı verme başka doktorlar da görsün. bizi habersiz bırakma canım merak içindeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…