2011 yılında tüp bebekle dünyaya gözlerini açan bebek annelerinin paylaşım alanı

kızz delirdin mi ben sana kızacaktım kundakladın bebişimizi diye
ben hiç kundaklatırmıymışım
eskidenmiş o
zaten bebişler içerde sıkış tıkışlar dünyaya gelince bi rahat hareket etsinler dimi ama
ayy bende bugün çantamı hazırlamak istiyorum ama sanki hazır olunca doğuma gidecekmişim gibi geliyo 3 gündür ertele ertele nereye kadar bilmiom

hazırla gülüm olsun sen sağlma al bişi olmaz ama korkma o zamanında gelir annesi sen yorulma yeterki :)))))))))))))

kızlar bebişlerinizin göz rengi kaçıncı ayda değişti
ay hiç istemiyorum değişmesini maviş maviş bakıo negüzel

maviş maviş
cnm 40na kadar derler bilmiyom ama genede
sizde kim mavi senmi eşinmi
benimde gözler renkli kociş kahverengi bakalım bizimki ne renk olacak
bizim oğuz bey bebeğin saçı varmı yokmu anlayabiliyomuş ultrasonda bizim kız için enselerde yarım cm var dedi
utancıma göz renginide bilebiliyomusunuz diyemedim

benimkinin gözü hep kahve, sanırım da öyle kalır, tabii renkli olsa sevinirim ama kahve de güzel
denize gir, bebişi de sok diyorsunuz yani, bakalım ağlar mı bilmem deneyeceğiz, ben de umzrım rahatça girerim

benimkinin gözü hep kahve, sanırım da öyle kalır, tabii renkli olsa sevinirim ama kahve de güzel
denize gir, bebişi de sok diyorsunuz yani, bakalım ağlar mı bilmem deneyeceğiz, ben de umzrım rahatça girerim

valla benim arkadaş var eşi izmirli ilk oğlunu daha 40 lı idi sokmuştu şimdi 1 aylık bir oğlu var ayın 1 inde memlekete gidecek onuda sokacakmış denize ama ben yinede onungibi çok sokmam başına güneş geçer günde bir defa sokup çıkaram yeter o ona sürekli tutma sende dha küçük nede olsa bide güneşe dikkat et güneş yağını kullanmamaya özen göster onu kullancağına güneşte tutma yavrunu arabası felan varsa onda yada şemsiye altında tut canım
ya benim kızın gözler,i koyu mavimsi arada grimsi gibi bişi oluyo doğduğundan beri böle değişir dediler ama 1 ay 20 günlük daha değişmedi değişsin istem,yorum açıkçası çokgüzel bide çekik gözleri dayısı gibi :)))))))
eşim nebiçim lacivert bunun gözü diyo değişir böle göz görmedim ben hiç diyo

canımm benim bütün sülaleyi tarasan birtek anne annem mavi gözlü eşimin sülaledede anne annesi yine mavi gözlü eşim ela gözlü kaynanamda elqa gözlü ben kahverengi gözlüyüm ama kızımınki maviden öte lacivert gibi benim eniştwmin gözleri masmavi bütün yiğenleri sarışın mavi gözlü kendi 2 kzı var 2 side kahve rengi gözlü oldu benimki bizde renkli yokken nasıl böle renkli oldu anlamadım değişmezse kızımın gözleri çok tatlı olucak teyzesi 40 çıkalı çok oldu valla dediğin gibi ise kalır rböle negüzzel

bizim adama oğuz beye gittiğimizde diyo bidaha nezaman doğurabilir diyo oğuz beyde dedi zaten enaz 1.5 yıl beklicek sezeryandan sonra siz neden tüp bebek yaptınız bi ileşme varsa hamile kalır oksa iyne tüp bebek dedi adam iyi demedi diyom eşime sanki çocuğun oluyoda hemen yenisini düşünüyon diye :))))

Son düzenleme:
kızlar
nasılsınız? bir sorum var; adet oldunuz mu doğumdan sonra? benim 4 ay oldu neredeyse kızım , daha adet olmadım, panik olmaya başlamama az kaldı ayrıca adet olamamak sıkıntı yapıyot, bazen de şu yaz geçse de öyle mi olsam iyi diyorum..40 gün doğumdan sonraki adetimsi durum sürdü benim, daha olmadım

merhaba kızlar ben kızımdan fırsat bulamıyorum artık büyüdükçe ona daha çok zaman ayırıyorsunuz dolayısıyla da nete felan girmek hayal oluyor evde bir sürü iş beni bekliyo babası kzımı dışarı çıkardı gezmeye fırsattan istifADE hızlıca bakım dedim
göz renklerinden bahsetmişssinşiz 6. aya kadar değişebiliyor ama 6. ayda değişmemişse renkli kalırmış yalnız 4 yaşına kadar mavi sonra yeşile dönen çocuk da duymedım değil bnm kızımda maviş ama bakalım 6. ayın içindeyiz değişmez haeralde renkli kalacak en kötü ihtimal ela olur sanırım baba yeşil anne ela kahveye dönmez heralde mavi olan göz:))) bakalım bir de adeti sormuşssunuz ben kırıkımın sonu hemen oldum şu anda da düzenli gidiyor çok şükür kızım gelmeden işleri halletsem çok iyi olacak umarım hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir tek tek soramıyorum kendinize ve kuzucuklara iyi bakın hanımlar

ben bu sene tatile gitmiyorum .. daha çok küçük geliyor bana .. 2.5 aylık olduk ..
ama bizim mayıs annelerinde bebeğini denize sokan çok oldu .. emzirenlerde denize girdi .. bir probl olmadı hiçbirinde ..
4 aylık girer denize bişeycecik olmaz .. havalarda sıcak zaten
kızlar bebişlerinizin göz rengi kaçıncı ayda değişti
ay hiç istemiyorum değişmesini maviş maviş bakıo negüzel
bizim hala mavi ..
ama yeğenim .. 6 aya kadar maviydi .. 6 ayda yeşile döndü ..
doğunca maviyse kahveye dönmez ..en fazla yeşil ya da ela olur
gri ve koyu lacivertler sonradan kahve olabiliyor

ben olmadım .. kontrole gittim .. bundan sonra olabilirsin dedi .. ama 6-8 ay olmayanlar bile var

canım ben ilk gebeliğimde hemen 40 ımla karışmıştı adetim ama bu kez daha olmadım ay oldu doktor 6 ay felan olmayanlar oluyor dedi bana ama süt koruyor demeyin korunun dedi1.5 yıl sezeryanda bekleniyormuş en az
ay canım negüzel artık babası ile tekde geziyor he :))))))))
ay ya değişmesin ya böle çoooook güzel :)))))))

canım bizimki değişir ozaman kesin bizimki lacivertimsi bazende grimsi bişi evde gri gibi güneşte lacivert gibi anlamadım gitti :))))))))) he he benim eşim ela gözlü kaynanam ela gözlü ama kaynımın gözleri kızımla aynı enkmiş bu hafta memlekete gittikya ozaman farkettim :)))))))))

canlarım ek gıdaya kimler başladı nelerle kaçıncı ayda başladınız ek gıdaya ve suya herkez kızıma bişiler yedirmeye çalıştı tatile gittiğime pişman oldum memlekete gittik hemen suya başladık zaten sıcak diye kaynanam hıçkırıyor diye limon verdi sonra reçeldi bilmemneydi zaten kızım sıcaktan hep ağladı bide kaynanam bişiler yedirmeye çalıştıkça huzursuz oldum sizler neler yapıyorsunuz neler verdiniz kaçıncı ayda nasıl başladınız benim kızbugün 2 aylık oldu daha

kızlar bir soru daha benim kız daha vücudunu tutamıyor salıyor kendini hemen kafasını felan fazla tutamıyor kaynanam kemikleri zayıf diyor emekletmeye çalıştı kıımı arkadan destek vererek emekliyor ama çabuk yorulup ağlıyor benim 3 yeğenim var ama biz hç böle erkenden onlarla uğraşmadık kendiliğinden zamanla oldu kızım için erken değilmi sizinkiler emekliyormuydu 2 aylıkken

kızlaaar selam
çok sıcak değil mi, bebişler de pişti biz de valla..
nurcan emeklemiyordu 2 aylıkken hala da emeklemiyor benimki, bence zorlamamak lazım, dediğin gibi zamanla olacaktır hepsi diye düşünüyorum..
ek gıda konusunu cuma doktora kontrole gittiğimizde konuştuk, 6. ay bitince muhallebi ve yoğurtla başlayacağız dedi, şimdi anne sütü ve mamaya devam.. ben doğduğundan beri 1-2 kaşık da olsa kaynayıp soğumuş su veriyorum, doktor da çok sıcak, zaten mama da alıyor ver dedi...önce d vitaminini veriyorum, hatta bazen 1 kaşık suya damlatıp veriyorum üstüne de 3-4 kaşık su veriyorum ılık..

ben mama vermiyorum ama suya başladım bebek suları var onlardan veriyom ama kaynatmıyom

ben mama vermiyorum ama suya başladım bebek suları var onlardan veriyom ama kaynatmıyom

aaa maşallahh yaa 2 ay oldumu ne güzel...
cnm 2 aylık bebek için emekleme çook erken
bu arada bebek suyumu varmış aaa nerede kız satılıyo merak ettim ilk duyuyorum

aaa maşallahh yaa 2 ay oldumu ne güzel...
cnm 2 aylık bebek için emekleme çook erken
bu arada bebek suyumu varmış aaa nerede kız satılıyo merak ettim ilk duyuyorum

evet canım 2 ay oldu :))))))))))) su dediğim hayat sunun bebe suyu var aslında bütün marketlerdevar gözüne çarpar mutlaka bilmeyincedikkat etmiyo insan

Son düzenleme:

slm canm maşllh 2 aylık oldunuz öylemi zaman nasıl geçiyor şimdi hiç anlayamıyoruz değilmi hamileyken geçmek bilmiyordu oysa...
ek gıda konusunda bn dr. dinlemedim canım 3 aylıkken tattırmaya başladık gıdalardan peynir felan koyuyordum ağzına yoğurt sofrada ona göre ne varsa işte 4. ayda da meyve püresine yoğurda başladım pirinç unuyla mama yaptım 5. ayda çorba kahvaltı verdim meyve suyu içiyor yine ve sofrada hangi yemek varsa suyuna ekmek batırıp azına veriyorum deneli yemeye alışssın diye ve sakın blendir kullanmayın kızlar ilk başta öğüyorlar ama sonra alışıyor ben şehriye çorbasını bile normal veriyorum başta çatalla ezdim çok uzun oluyor şehriyeler diye ama şimdi alıştı normal yutabiliyor çok şüükür blendire bir alışırsa taneli şeyleere alışmakta zorlanıyor bebek bir de 6. aya kadar hiç bişey vermezsen yine ek gıdaya geçiş zor oluyor yavaş yavaş tatlara alışşsın bence bnm dr. arkadaşım var o 40 günlükken vermeye başlamıştı benden naçizane tavsiye ek gıda için altı ayı beklemk geç oluyor diye düşünüyorum

emeklemek için çok erken biz 6 aylık olucaz nerdeyse daha 2 gündür gidiyor oda geri geri daha onları emekletmeye çalışmak yanlış zaten herşey zamanı gelince kendiliğinden geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…