2011 yılında tüp bebekle dünyaya gözlerini açan bebek annelerinin paylaşım alanı

kızlar merhaba
d vitaminini nasıl veriyorsunuz? ben suya damlatıp veriyordum, mamaya karıştırdım birara, birara kaşığa damlatıp verdim..her seferinde kusuyor, doktora sorduk, ağzına direk damlat dedi, ama o da zor oluyor, siz nasıl veriyorsunuz? yağlımsı gibi ya, kaşıkla da zor..
bir de su veriyormusunuz bebişlere?

d vitaminini ben kaşığa damlatıyorum ..öyle veriyorum kaşıkta 1 damlası kalıyor onuda yalattırıyorum :)))))))))))

anne sütü alan bebeğe su önermiyorlar ..ama bazen bakıyorum kızın ağzı yapış yapış uykudan kalkınca ..kaynamış soğumuş içme suyundan 1 bazende 2 kaşık veriyorum . herzaman değil 2-3 günde bir 1-2 kaşık . haftada en fazla 5-6 çay kaşığı ..yeterki ağzının içi rahatlasın yaz ayı ;yazık bebeklere yanıyorlar ... ne zararı olacak ...
biz bebekken annelerimiz bize devamlı hergün su içirmiş..hiç birimizde bir tuhaflık yok .. .

canım ben azına damlatıyorum benim kızın maaşallah ağızı hep açık dili dışarda :)))))))))))) kapalı olduğundada mememi uztıyorum açıyo ağızını hemen damlatıp peşiden memi veriorum :)))))) aken damlatmak kolay oluyo ağızları hep açıkya ama genzine doğru damlatma diline doğru damlat o yalıyo zaten :))))))))

ay nevraaaaaaaaa 1 ay olmuş kız senin :))))))))))))))) maaşallah

oldu valla.. bugün doktora gittik kalça ultrasonu ve genel muayene vardı . ultrasonda uyudu ama ... . ortalığı ayağa kaldırdı doktorun yanında

canım bana doğduktan 3 ay sonra olur dedi doktor daha kemikleri tam olmamış bebeğe kaşça röntgeni olmaz dedi (((((((( ağustosun 10 una randevu verdi ((((((((

kızlaaar selam ben vakit bulamıyorum hiçbirşeye nasılsınız, nasıl bebişler? doğdu doğacak derken bizimki 3 aylık oldu bugün

topiğimize bir durgunluk mu gelmiş yazla beraber.. herkes nerede, yoksa bebişlerden mi vakit yok, ben ancak uyuttum da 2 satır yazıyorum
nasılsınız? bebişleri çıkartmaya başladınız mı dışarı? ben her gün 1 saat güneşe çıkarıyorum akşamüstü, doktor sabahtan da çıkarın dedi 1 saat ama vakit olmuyor, akşamları, ama güneş kremi şimdi sürmeyin dedi, sürmek mi doğru sürmemek mi bilemedim

ooo biz hep çıktık dışarı .. sokağı arabayı çok seviyor zilli ..

Evet topiğiniz durağanlaşmış...

Onca sonra bulduğunuz bebeklerinize doyamıyosunuz bilyos ama tecrübelerinize ihtiyaç var....

Ya .... Ben şeyi soracaktım aranızda hauck marka bebek arabası kullanan ve kumaşı hakkında fikri olan varsa bilgilendirir mi beni lütfen ?

Saolun...

Umarım vardır

merhaba hanımlar bende 2011 kasım ayı annesi olucam inşallah

hazır siz yeni doğum yapmışken neler almak lazım bebişle günler nasıl geçiyor azcık paylaşırsanız sevinirim
ben doğumdan sonrasını yalnız geçiricem malesef gözüm korkuyo birazcık

kızlar ; bebişlerin gaz sancısı geçti mi??
bizimki tam gaz :)) devam ediyor..
ne zaman bitecek .. bugün 50 günlük olduk ..sanırım en şiddetli dönemlerdeyiz

selam kızlar
nasılsınız? evet topiğimiz çook durağanlaşmış hakikaten..
nevra gaz sancısı için daha önceden de sanırım paylaşmıştım ama acı elma yağı çok iyi geldi benim bebişime.. aktardan aldık, ayaklarına ve karnına bununla masaj yapıp kalın yün çorap giydirdik, kekik gibi kokuyor ama iyi geiyor, bir de bol rezene iç, ben artık içmiyorum ama bu da iyi geliyor,gazı var ama çıkarıyor bebişko..
bella inşallah sen de sağlıkla meleğine kavuşursun, çok fazla giyecek alma, çünkü çok çabuk küçülüyor, bana bunlar yepyeni kalır demişlerdi inanmamıştım,ama öyle de oldu, 3 takım hastane çıkışı, birkaç tulum idare ediyor baştan.. mothercare'in gece tulumları çok işime yaradı, 3lü satılıyor hala da giyiyor, kalıpları da çok güzel, bu indirimlerde bence onlardan al, bodyler de senin kışa denk geleceği için uzun kollu tercih etmen daha iyi olur, süslü çoraplar yerine yünler benim daha çok işime yaradı ilk doğduğu zaman , çünkü minik ayaklar hemen buz oluyoralt açma canbebeninkileri kullanıyorum, o süslü alt açmalar benim işime yaramadı, çünkü sürekli kirleniyor, canbebeninki hemen hemen tüm marketlerde var, en çok işime yarayan e bebekten aldığım avent kaşıklar oldu, onlarla anne sütünü veriyoruz -ben yokken-..daha da aklıma geldikçe yazarım..
buarada benim güneş kremi soruma varmı cevap kızlar?
bebişlere öpücükler..

Son düzenleme:
canım ilk senebebişlere krem önermiorlar hepsinde mutlaka kimyasal oluyor
ben dşarı hergün çıkardım valla hiç evde durmadık
hiç bi bilgim yok ben kraft aldım çok memnunum
canım derviş yazmış zaten bencede çok az şey al bikaç parça yeter hemen büyüylar
kızlar ; bebişlerin gaz sancısı geçti mi??
bizimki tam gaz :)) devam ediyor..
ne zaman bitecek .. bugün 50 günlük olduk ..sanırım en şiddetli dönemlerdeyiz
ah ah aynen devam ama aslında benim kız alttan üstten habire zart zart ama nedense hala hep ıkınır durumda acaba ltehapmıı var diye şüphe ediyorum
gözünü sormuşşun hala az az çapak oluyo canım

bana doktor hiç bişi kullanma dedi (((((((

ben chicco multiway aldım, kullanışlı sayılır, taşıması biraz zor ama alışacağız

saolasın ... acı elma yağı sürüp patik giydiriyoruz zaten ..
bu aralar zinco damla ver,yorum günde 3 kere düzelme var Allah şükür ....
senim kuzu büyümğştğr serpilmiştir artık bu yaz... öp benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…