- Konu Sahibi firstNimbus
-
benim kızın yüzü kırmızı kırmızı hep isilik sıcaktan sizlerde oldumu
oldu bizdede .. vücüdundada oldu geçti... ılık su ile yıka ..yada sil ğamuk suyla ...
ıslak mendil kullanma cildine
sağol canım bitek yüzünde oluyozaren sabah bi kalkıyo kıp kırmızı yıkıyom yüzünü akşama kadar biraz hafifliyo gece sabaha kadar gene oluyo uyuyunca terliyo heralde :)))))))))))))) kızlar tatile gittinizmi hiç denize soktunuzmu kızlrı
geçer cnm ..sıcaklardandır .. gün gün değişiyor yüzülerinde birgün sivilve var bir gün yok ...
bizim yeni düzene girdi cildi .. ilk 2 ay olurmuş hep..
ben tatile cesaret edemedim ..seneye inş.
kızlar hastane çantası için illa olmazsa olmaz dediğiniz bişi varmı?
özellikle yanında bulunsun dediğiniz bişi yada
artık banada vakit geldi çantamı hazırlayacam yavaş yavaş
canım takımların şapkası küçük oluyor bebekleri rahatsız ediyor bol bir şapka götür yanında veeeeeeeee yanında fazladan kundak olsun benim kız kusanbir bebekti biz hastanedeyken evden tekrar kundak getirtmiştik sürekli kusuyordu
kızlar selam
nasılsınız? herzaman seninle az kalmış, heyecanlandımşimdiden sağlıkla bebişine kavuşmanı diliyorum, ne zaman doğum?
hastane çantasında kendin için de birkaç gecelik şart oluyor, terliyorsun, kirleniyor falan..
buarada denize sokacakmısınız bebişkoları? biz ağustosta gideceğiz, o zamana 4 aylık olacak inşallah, ama deniz konusunu doktora soracağım.. kendim denize girmeyi çok istiyorum ama sütün üşür falan diyorlar, bu konudaki fikirleriniz neler? emirenler rahat rahat denize girebilir mi sizce?
nasıl bebişler , azıcık topikimiz canlansın yav
şapka konusa katılıyorum .. bizim hastane çıkışı şapkamız dar geldi bebeğe ..
nurcan ne kundağı gülümyaaa .. kundak mı yaptınız ..
bu arada iyi yolculuklar ... sağlıkla gidin gelin
şapka tamamdır kızlar...
2 takım hastane çıkışı koyacam çantama
nurcan kız kundaklamıycam ben bebeği
kızlar selam
nasılsınız? herzaman seninle az kalmış, heyecanlandımşimdiden sağlıkla bebişine kavuşmanı diliyorum, ne zaman doğum?
hastane çantasında kendin için de birkaç gecelik şart oluyor, terliyorsun, kirleniyor falan..
buarada denize sokacakmısınız bebişkoları? biz ağustosta gideceğiz, o zamana 4 aylık olacak inşallah, ama deniz konusunu doktora soracağım.. kendim denize girmeyi çok istiyorum ama sütün üşür falan diyorlar, bu konudaki fikirleriniz neler? emirenler rahat rahat denize girebilir mi sizce?
nasıl bebişler , azıcık topikimiz canlansın yav
kız kundaklamayacan zaten kucağına felan aldığında yada yatarken altına serecen sıcaklamasın diye
buarada ben de kundaklamadım bebişi, zaten çok sıcak isilikkare olur valla bebişler.. bizimki tişort, şort geziyor kucakta, bol bol çıkıyoruz dışarı artık
bebekler için olan mustelanın güneş korumasını aldım, doktor deniz kenarında gerekir demişti, daha sürmedik ama sanırım süreriz.
yazlık çok cici kıyafetler var bebişlere, ama favorim şort ve tişortlar, birkaç da elbisesi var ama elbise giydirmesi zor oluyor , çünkü elbiselerin eteklerini ağzına sokmaya çalışıyorbizimki zaten hep kustuğu için sürekli defile halinde..çok da tükürük akıtıyor, sizde de var mı bu problem?
bir de 2. aşıları yaptırdınız mı? bizim haftaya..bakın yaz konuları da çokmuş, yazdıkça aklıma geliyor
emzirirken denize girilir mi konusundaki fikirleriniz bekliyorum.. internette bu konuyla ilgili fazla bişey bulamadım..
ya benimki tişört giydirincede isilik oluyo sokağa bile çıtçıtlı badilerin askılıları var onlarla çıkıyoruz ama direk güneşe kucağımda çıkarmıyorum arabasına koyuyorun o zaten alıyo alacağı güneşi hergün en az 1 saat çıkarıyorum doğduğundan beri
vala elbisesi bir sürü ama ilk 5 dakikadan sonra ağlıyo elbise giyince çıplak gezmeyi seviyor üzerine asla bişi örttürmüyor uyyurken bile uyanıyor tükürüğe gelince benim kız daha ufak ama sütü ağızında biriktiriyo emerken emmesi bitmesine yaakın ağızında biriktiriyo memeyi bırakıyo püskürtüyo ağızındakini bide çok sesli emiyor bi ortama girdiğimde herkez bizi dinliyor millet dalga geçiyo kızımla benimle doğum yapan arkadaşlar var hepimiz bi arada emziriyoz bazen onlarda ses yok benim kız tak tak diye damağını şaklatıyo emerken bide sinirleniyo :)))) yetişemeyince üstü başıda hep süt oluyo otobüste nasıl emziricem tatile giderken bilmiyom bütün otobüs bizi dinler ay bide kızlar benim kız çok sesli pırtlatıyo otobüste yapmaz inşallah :)))
kız bende şaşırdım hastanede senin kızı gördüm ya kundaklı değildi nasıl kundak diye aklıma takıldı bak
sonra dedim heralde hastaneden çıkınca sardılar
hımm anladım şimdi senaltına yaymak için diyosun serin tutsun diye
nurcan bacım senin kız sesi seviyo demek
ayy cnm otobüsle gideceksiniz otobüsler klimalı üsütme sakın bebişimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?