2011 yılında tüp bebekle dünyaya gözlerini açan bebek annelerinin paylaşım alanı

oldu bizdede .. vücüdundada oldu geçti... ılık su ile yıka ..yada sil ğamuk suyla ...
ıslak mendil kullanma cildine

sağol canım bitek yüzünde oluyozaren sabah bi kalkıyo kıp kırmızı yıkıyom yüzünü akşama kadar biraz hafifliyo gece sabaha kadar gene oluyo uyuyunca terliyo heralde :)))))))))))))) kızlar tatile gittinizmi hiç denize soktunuzmu kızlrı

geçer cnm ..sıcaklardandır .. gün gün değişiyor yüzülerinde birgün sivilve var bir gün yok ...
bizim yeni düzene girdi cildi .. ilk 2 ay olurmuş hep..
ben tatile cesaret edemedim ..seneye inş.

geçer cnm ..sıcaklardandır .. gün gün değişiyor yüzülerinde birgün sivilve var bir gün yok ...
bizim yeni düzene girdi cildi .. ilk 2 ay olurmuş hep..
ben tatile cesaret edemedim ..seneye inş.

biz cumartesi çıkıyoruz yola Allaha şükür yl kısa ama kızım orda dururmu bilmiyorum geliboluya gidicez memlekete

kızlar hastane çantası için illa olmazsa olmaz dediğiniz bişi varmı?
özellikle yanında bulunsun dediğiniz bişi yada
artık banada vakit geldi çantamı hazırlayacam yavaş yavaş

kızlar hastane çantası için illa olmazsa olmaz dediğiniz bişi varmı?
özellikle yanında bulunsun dediğiniz bişi yada
artık banada vakit geldi çantamı hazırlayacam yavaş yavaş

canım takımların şapkası küçük oluyor bebekleri rahatsız ediyor bol bir şapka götür yanında veeeeeeeee yanında fazladan kundak olsun benim kız kusanbir bebekti biz hastanedeyken evden tekrar kundak getirtmiştik sürekli kusuyordu

şapka konusa katılıyorum .. bizim hastane çıkışı şapkamız dar geldi bebeğe ..
nurcan ne kundağı gülümyaaa .. kundak mı yaptınız ..

bu arada iyi yolculuklar ... sağlıkla gidin gelin

kızlar selam
nasılsınız? herzaman seninle az kalmış, heyecanlandım şimdiden sağlıkla bebişine kavuşmanı diliyorum, ne zaman doğum?
hastane çantasında kendin için de birkaç gecelik şart oluyor, terliyorsun, kirleniyor falan..
buarada denize sokacakmısınız bebişkoları? biz ağustosta gideceğiz, o zamana 4 aylık olacak inşallah, ama deniz konusunu doktora soracağım.. kendim denize girmeyi çok istiyorum ama sütün üşür falan diyorlar, bu konudaki fikirleriniz neler? emirenler rahat rahat denize girebilir mi sizce?
nasıl bebişler , azıcık topikimiz canlansın yav

cnm doğum kısmetse normal giderse herşey ve normal olursa 25 ağustos gibi gözüküyo ama kısmet
pijama 2 tane aldım onları koyacam 1 tanede gecelik evde yedekte 1 tane daha var pijamam onlar yeter
bu arada biz geçen sene bodruma tatile gitmiştik
2aylık doğum yapan arkadaşta geldi bizlerle kadın kendi girdi havuza denize falan emziriyoduda ama sonrasında bişi oldumu bilmiyorum
ama bebişi sokmadılar

buarada ben de kundaklamadım bebişi, zaten çok sıcak isilikkare olur valla bebişler.. bizimki tişort, şort geziyor kucakta, bol bol çıkıyoruz dışarı artık
bebekler için olan mustelanın güneş korumasını aldım, doktor deniz kenarında gerekir demişti, daha sürmedik ama sanırım süreriz.
yazlık çok cici kıyafetler var bebişlere, ama favorim şort ve tişortlar, birkaç da elbisesi var ama elbise giydirmesi zor oluyor , çünkü elbiselerin eteklerini ağzına sokmaya çalışıyor bizimki zaten hep kustuğu için sürekli defile halinde..çok da tükürük akıtıyor, sizde de var mı bu problem?
bir de 2. aşıları yaptırdınız mı? bizim haftaya..bakın yaz konuları da çokmuş, yazdıkça aklıma geliyor
emzirirken denize girilir mi konusundaki fikirleriniz bekliyorum.. internette bu konuyla ilgili fazla bişey bulamadım..

Son düzenleme:
şapka konusa katılıyorum .. bizim hastane çıkışı şapkamız dar geldi bebeğe ..
nurcan ne kundağı gülümyaaa .. kundak mı yaptınız ..

bu arada iyi yolculuklar ... sağlıkla gidin gelin

canım sarmıoruz doktor çarşaf kundak kullandırıyor bebek bizim vücut sıcaklığımızdan dahada sıcaklanırmış biz 2 yiğenimde yazın doğdu ikisindede kullandırttı doktoro çarşaf kundakla tutn diyor çocuk bunalmasın diye zaten öbürtürlü kundaa sarmak iyi değil çocuğun hareketini kısıtlar bağırsakları çalışmaz gaz yapar biz 1 haftadan sonra eldiverini giysileri hep çıkardık ama hala kundak koyuyorum altına serin n tutsun diye ama yün değil çarşaf kumaşından ditirdik özellikle

canım ben gidiyorum cumartesi denizede sokucam senin bebiş büyük bile sok tabi bişi olmaz her şeye ALIŞŞSIN
ben kendim zaten denizi sevmem girsemde az girerim ama bişi olcanı sanmam teyze kızları geçen sene bebişlerini emzirirken geldiler memlekete girdiler denize

kız kundaklamayacan zaten kucağına felan aldığında yada yatarken altına serecen sıcaklamasın diye

kız bende şaşırdım hastanede senin kızı gördüm ya kundaklı değildi nasıl kundak diye aklıma takıldı bak
sonra dedim heralde hastaneden çıkınca sardılar
hımm anladım şimdi senaltına yaymak için diyosun serin tutsun diye

ya benimki tişört giydirincede isilik oluyo sokağa bile çıtçıtlı badilerin askılıları var onlarla çıkıyoruz ama direk güneşe kucağımda çıkarmıyorum arabasına koyuyorun o zaten alıyo alacağı güneşi hergün en az 1 saat çıkarıyorum doğduğundan beri
vala elbisesi bir sürü ama ilk 5 dakikadan sonra ağlıyo elbise giyince çıplak gezmeyi seviyor üzerine asla bişi örttürmüyor uyyurken bile uyanıyor tükürüğe gelince benim kız daha ufak ama sütü ağızında biriktiriyo emerken emmesi bitmesine yaakın ağızında biriktiriyo memeyi bırakıyo püskürtüyo ağızındakini bide çok sesli emiyor bi ortama girdiğimde herkez bizi dinliyor millet dalga geçiyo kızımla benimle doğum yapan arkadaşlar var hepimiz bi arada emziriyoz bazen onlarda ses yok benim kız tak tak diye damağını şaklatıyo emerken bide sinirleniyo :)))) yetişemeyince üstü başıda hep süt oluyo otobüste nasıl emziricem tatile giderken bilmiyom bütün otobüs bizi dinler ay bide kızlar benim kız çok sesli pırtlatıyo otobüste yapmaz inşallah :)))

nurcan bacım senin kız sesi seviyo demek
ayy cnm otobüsle gideceksiniz otobüsler klimalı üsütme sakın bebişimizi

evet canım biz hastanede bile camı açmıştık çok sıcaktı ki şimdi havalar daha sıcak çocuklar bunalıyo bide biz kucağımıza felan direkt alınca yada yatağa direk koyunca kumaşlar dahada sıcaklatıyo bebekleri eve çıkarınca dahada fena oluyolar koltuğa yatırıyon yada salıncağa sırtı ateş gibi oluyor ama çarşaf kundak koyunca aradada yönünü değiştirince azcık ferahlıyo zatn kundak asla iyi değil eskidenmiş o sakın eli soğuk ayağı soğuk sar bebeği derlersede konu komşu yaşlılar felan dinleme boşver bizimki çırıl çıplak geziyo gene bile isilik oldu

nurcan bacım senin kız sesi seviyo demek
ayy cnm otobüsle gideceksiniz otobüsler klimalı üsütme sakın bebişimizi

canım kendi oturduğumuz koltuğun klimasını kapatıcaz yanımada giysi alıcam çantaya her ihtimale karşı zaten bacağına koluna dokununca anlıyo insan üşüyüp üşümediğini elive ayağı ilk zaman hep soğuk oluyor kansızlıktsn dolayı ama kol ve bacaklar dan anlaşılıyo vücut ısısı
kız hemde nasıl seviyo :))))))))))) hastanede emzirme odasına giriyorum bikaç kadın oluyo diyelim bizimki bi başlıyo herkezin kafa bize dönüyo :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…