2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bizde bir kişi hariç herkez dil altından ölçüm yapıyor,yapıyordu...
dil altı al marka önemli değil canım. ben gidip bi eczaneden 7 tlyemi ne almıştım. 5-4 tl ye alanlarda vardı

bizde bir kişi hariç herkez dil altından ölçüm yapıyor,yapıyordu...
dil altı al marka önemli değil canım. ben gidip bi eczaneden 7 tlyemi ne almıştım. 5-4 tl ye alanlarda vardı

Bende eczaneden bulamadım internetten sipariş verdim 8,5 liraya o da dil altından ölçüm yapılıyormuş bi alayım da ölçüm yapan arkadaşlarımdan rica edicem bana da öğretsinler diye

tatlıcadım naberrr canım ?

selam canım. oyun oynuyordum görmedim hemen

Bende eczaneden bulamadım internetten sipariş verdim 8,5 liraya o da dil altından ölçüm yapılıyormuş bi alayım da ölçüm yapan arkadaşlarımdan rica edicem bana da öğretsinler diye

tamam canım ölç ben yardımcı olurum sana. beni bulamazsan azraya yorumlatabilirsin...

bnde facebook u sadece oyunlarıma alet ediyorumm nihahah

bnde sims oynuyorum bazen fashion desingner ve gardens of time oynuyorum..

bn daha çok arama bulma çözme falan oyunlarını seviorum işte bazen değişiklik olsun diye bunlarada takılıorum

simsi dün keşfettim ama çok sevmedim
gardens oynadım bi ara ama oyun bende hata veriyordu görevleri göremiyordum o yüzden onuda bıraktım
fashion desingner i çıkaramadım bakim hemen neymiş

mystery manor var onuda seversin sen o zaman. bilmiyorsan buyur oyna

bnde simsi pek sevmedim o atıştırmalık oyunlardan

gardens süper benim tarzım..mystery manor u da oynadım canım ama bi yerde tınadı görevler ilerlemiyor sıkıldım bıraktım bnde :)

sirf dizi secdigimden ugramadan uyumaya gitmiyorum
ama görüyorum ki siz o kadar sevmiyorsunuz

ne kadar güzel yazmisim yaa... dizi secditigimden

yani sizi sevdigimden demeye calisiyorum yaa.... anlayin iste.. gören de diyecek, ayip dizi secmese gelmeyecek diye yalniz, yalnis ama bi o kadar da düzgün olmus yani töbe töbe.. neyse ben gidem de dizi secem bari

valla napalim canim desteklicez birbirimizi artik, biz bekleyenler kulübü hakkaten ya biz grup kuralim adi da böyle olsun...

regencim beğendim ben bu grup adını napsak acaba

günaydın hatunlarrrrr
çokkkk uykum var ve bu akşam da bizim şirketin iftar yemeği var. herkes eşiyle çocuğuyla gelicek, ben yalnızım

sizlerde ne var ne yok....

Son düzenleme:
nasılsınızzzz....ne var ne yok??

kardaiz canım üzülme tatlım bu günler geçicek snde takarsın kocanı koluna salına salına gezersinnn caınmmm :)

nasılsınızzzz....ne var ne yok??

kardaiz canım üzülme tatlım bu günler geçicek snde takarsın kocanı koluna salına salına gezersinnn caınmmm :)

is var güc var ama gezecek vakit hülyacim yaawww....

valla olsun öyle, ilk üyeleri de senle ben olalim...

oo canim öyle düsünürsen disarida da cok öyle durumlar.. üzülme hic.. c.tesi de benim esim gidiyo ama beni götürmüyo.. esler gitmiyormus gitcek o kadar hatunun arasinda yaaa öfff :95::95::95::95::95::95: sen de yalniz olmanin tadini cikar, herkes sana imrensin durumu lehine cevir ayni

ciddimisin kızzz gerçekten diyorum ben açsak mı diye... hamile kalmak için bekleyenler klubü mü olsa ismi acaba ???
hımmmm eşsizliğin daha güzel olduğunu mu kanıtlıyım orda ben şimdi. öle bi tavra büriniyim dur. okito canım daha iyiyim şimdi, havamı atayım.
amannnn boşver oh yalnız evde uzat ayaklarını istediğini yeee. kızım resmen aynı kaderi paylaşıyoruz yaaa. neydik biz dördüz mü??

Nasılsınız kızlar ? Hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için çok sağolun Rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah.
Bu sabah hastaneye gittim bu kez kadın doğum bölümü değil de infertilite bölümüydü bi tuhaf hissettim kendimi orda da birkaç bayanla tanışıp konuştum sıramı beklerken. Onları dinlerken kendi yaşadıklarım geldi aklıma gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun.

Doktora başımdan geçen herşeyi anlattım yaptırdığım tahliller,hsg,eşimin tahlillerini vs hepsini gösterdim. Benim bütün testlerime bakıp gayet normal zaten en son 1,5 ay önce hormon testlerini yapmışsın tekrar yapmana gerek yok dedi hsg içinde bir tüpünde tıkanıklık değilde yapışma olmuş oda ilaçla açılmış zaten bi operasyon mu geçirdin diye sordu bende açık kist ameliyatı olmuştum dedim.Açık ameliyatlarda bazen bu sıkıntı olabiliyor baskıladan dolayı yapışma görülebilir can sıkıcı bir durum değildir dedi ve başka tahliller istedi sonra muayeneye geçtik yumurtalar ve rahim gayet iyi durumda dedi bu sırada reglimin ilk günü dahil birkaç gün sol kasığımdan ağrı çektiğimi anlattım tekrar baktı ultrasonla yumurta atmışsın onun ağrısı dedi çatlamış 3 yumurta izi görünüyor dedi çok şükür dedim kendime çünkü yumurta çatlamıyorsa diye çok korkuyordum. Geç mi yumurtlamışım yani diye sordum çünkü normal zamanda yaptığım ovulasyon testinde pozitifi gördüm dedim buna istinaden doktorda geç de yumurtlamış olabilirsin ikinci yumurtlamanda olabilir dedi ayyy nasıl sevindimmmmmmmmm . 12 eylüle tekrar gün verdiler yumurtalar tekrar kontrol edilecek ve o gün smear testi de yapacağız dediler eğer zamanında yumurtlama yoksa klomen yada iğne vereceğiz yazen yumurtalar iyi durumda işimizi çok zorlamayacağını düşünüyorum dedi. Sonra eşimden tekrar sperm analizi istediler oranlar çok düşük değil ama sınırda sayılır yaptırdığı 3 test arasında farklılıklar var onun için son halini tekrar görmemiz lazım buna göre bi tedavi yolu bulacağız çünkü şuanda sende görünen bi sıkıntı yok gibi dediler. Odadan bi sevinçle çıktım ama eşimle konuşmamla moralimin sıfır olması bir oldu bizim fazla vaktimiz yok 1 ay içinde olacakmı bunlar ondan sonraki ay tüp bebek yaptırıcaz falan diye konuşmaya başladı bende artık cevap vermek istemedim ... Bakalım bi sonuçlarımız çıksında inşallah herşey yolunda gider gerek kalmaz olmazsa senin dediğini yapıcaz dedim. Sanki ben istemiyorum biran önce olmasını ama artık bu konuyu konuşmaktan bile yorulduğum için daha fazla uzatmak istemedim .

Öyle işte kızlar başımdan geçenleri bi haber vereyim dedim. Umarım herşey yolunda gider. Allah yardımcımız olsun.

breshka canım çok sevindim senin adına..iii haberler almışsın ne güzel..hakkınızda hayırlıısı olsun canım..sana bişi diimi canım benim 2 doktorumda bana hsg den sonra 6 ay vaktin var o zamanda olmazsa tüp bebek dedi..benim 4 ayım gitti 2 aydaha beklicem olmazsa tüpe geçicem..yani senin daha erken tatlım..en azından 3ay daha normal deneyin olmazsa tüpe başvurursunuz canım...hemen hemen aynı durumlardayız canım benim tek farkım pko olması..ama diğer yaşadığın eşinle çevrenle ilgili durumların hepsi bnde de var canım..bende çok sıkılıyorum artık bu durumdan ama napalımm az daha sabredecez..olmazsa eğer 2ay sonra bnde tüpe giderim napiim...hakkımızda hayırlısı olsun canım benim...inşallah Rabbim tez zamanda bizede nasip eder :)

Çok sağol canım Allah razı olsun inşallah iyi sonuçlar elde ederiz biran önce bende aslında bekleme taraftarıyım ama eşim o kadar inat ki benle bu konuda kavga ediyor hatta kalp kırdığının bile farkında olmuyor hemde ... Onu nasıl ikna edeceğim beklemesi için bilemiyorum inşallah herşey yolunda gider hayatım tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…