- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.681
Kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum
Yine bilgilerinize ihtiyacım var gittigidiyordan ovulasyon testiyle dijital ateş ölçer sipariş edicem ovu testim tamam Laboquick marka olanı alıcam da dijital ölçere karar veremedim ya kulaktan ölçeni var ya da alından dil altına konupta ölçülen mi gerekiyor illa sizler hangi marka kullanıyorsunuz bi yardımcı olsanız bana
bizde bir kişi hariç herkez dil altından ölçüm yapıyor,yapıyordu...
dil altı al marka önemli değil canım. ben gidip bi eczaneden 7 tlyemi ne almıştım. 5-4 tl ye alanlarda vardı
tatlıcadım naberrr canım ?
Bende eczaneden bulamadım internetten sipariş verdim 8,5 liraya o da dil altından ölçüm yapılıyormuş bi alayım da ölçüm yapan arkadaşlarımdan rica edicem bana da öğretsinler diye
selam canım. oyun oynuyordum görmedim hemen
tamam canım ölç ben yardımcı olurum sana. beni bulamazsan azraya yorumlatabilirsin...
:) bnde
ne oynuyorsun canım ..bide nerde oynuyorsun ?
facebooktta
benim oyun alanım başka bi işe yaramıyor benim için
şuan empire&allies i bitirdim. öle ufak oyunlarda gezinecem biraz... tarlama 2 günlük ektim o yüzden ona yarın gündüz hayvanlara bakmaya girecem.
bnde facebook u sadece oyunlarıma alet ediyorumm nihahah
bnde sims oynuyorum bazen fashion desingner ve gardens of time oynuyorum..
bn daha çok arama bulma çözme falan oyunlarını seviorum işte bazen değişiklik olsun diye bunlarada takılıorum
simsi dün keşfettim ama çok sevmedim
gardens oynadım bi ara ama oyun bende hata veriyordu görevleri göremiyordum o yüzden onuda bıraktım
fashion desingner i çıkaramadım bakim hemen neymiş
mystery manor var onuda seversin sen o zaman. bilmiyorsan buyur oyna
canlarım nasılsınız bu gün.
sirf dizi secdigimden ugramadan uyumaya gitmiyorum
ama görüyorum ki siz o kadar sevmiyorsunuz
valla napalim canim desteklicez birbirimizi artik, biz bekleyenler kulübühakkaten ya biz grup kuralim adi da böyle olsun...
nasılsınızzzz....ne var ne yok??
kardaiz canım üzülme tatlım bu günler geçicek snde takarsın kocanı koluna salına salına gezersinnn caınmmm :)
regencim beğendim ben bu grup adını napsak acaba
günaydın hatunlarrrrr
çokkkk uykum var ve bu akşam da bizim şirketin iftar yemeği var. herkes eşiyle çocuğuyla gelicek, ben yalnızım
sizlerde ne var ne yok....
is var güc var ama gezecek vakit hülyacim yaawww....
valla olsun öyle, ilk üyeleri de senle ben olalim...
oo canim öyle düsünürsen disarida da cok öyle durumlar.. üzülme hic.. c.tesi de benim esim gidiyo ama beni götürmüyo.. esler gitmiyormusgitcek o kadar hatunun arasinda yaaa öfff :95::95::95::95::95::95: sen de yalniz olmanin tadini cikar, herkes sana imrensin durumu lehine cevir ayni
breshka canım çok sevindim senin adına..iii haberler almışsın ne güzel..hakkınızda hayırlıısı olsun canım..sana bişi diimi canım benim 2 doktorumda bana hsg den sonra 6 ay vaktin var o zamanda olmazsa tüp bebek dedi..benim 4 ayım gitti 2 aydaha beklicem olmazsa tüpe geçicem..yani senin daha erken tatlım..en azından 3ay daha normal deneyin olmazsa tüpe başvurursunuz canım...hemen hemen aynı durumlardayız canım benim tek farkım pko olması..ama diğer yaşadığın eşinle çevrenle ilgili durumların hepsi bnde de var canım..bende çok sıkılıyorum artık bu durumdan ama napalımm az daha sabredecez..olmazsa eğer 2ay sonra bnde tüpe giderim napiim...hakkımızda hayırlısı olsun canım benim...inşallah Rabbim tez zamanda bizede nasip eder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?