- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.641
breshka; hayatım ne desen haklısın. bi yerde insan tükeniyo. eminim ki hastalığın bittiği zaman kendini toparlıcaksın. canım çok seviyoruz, öle komple bırakıp gitmek yok. sadece biraz uzaklaşıp kafanı dağıta bilirsin. Allahın izniyle sende bebeğine kavuşucaksın canım kısmet ne zamansa o zaman oluyo kimse bunun için bişey yapamıyo malesef. Bi yerden sonra dua etmekten başka yapacak bişey yok. Dualarımız seninle tatlım...
regencim geçmiş olsun aşını olmuşsun. hadi hayırlısı hayatım. üzülme tatlım, benimde iş yerinde arkadaşım var o da uğraşıyo bebek için bende önce hamile kalır herhalde kesin. ben de çatlamazsam iyidir.
hly naber tatlım, nasılsın ??
canım iiyim sen nasılsın? bnde seni bekliodum sana süper bi haberim varbizzzzzzzzzzzzzzzzzz buu cumaaaaaaaaa gecesiiiiiiiiiiiii ayvalığa gidiyoruzzzzzzzzzzzz sarımsaklıyaaaaaaaaaa 4 gün kalcaz..sonra ordan döncez uçağa atlayıp erzuruma gidicez haftaya perşembe...kaynanamlar orda olcak onlarla gezip sonra kayınpederimin arabayla döncezzzzzzz
ayy bana otel motel pansiyon önerebilir misin canım?? az uygun yollu olsun ama
canım ben dün demedim di bize istanbul dar gelir biz sarımsaklıda buluşuruz diye
canım benim ne kadarlık bişey istiyosun. ev mi istiyosun, pansiyon mu?
ooooooo sen de tatilin gözünden vurmuşsun bakıyorum.
yalnız ben arefe günü veya bayramın 1. günü gidicem sen ya ordasın yada dönmüş oluyosun. cumartesi ve pazartesi işteyim malesef
breshka; hayatım ne desen haklısın. bi yerde insan tükeniyo. eminim ki hastalığın bittiği zaman kendini toparlıcaksın. canım çok seviyoruz, öle komple bırakıp gitmek yok. sadece biraz uzaklaşıp kafanı dağıta bilirsin. Allahın izniyle sende bebeğine kavuşucaksın canım kısmet ne zamansa o zaman oluyo kimse bunun için bişey yapamıyo malesef. Bi yerden sonra dua etmekten başka yapacak bişey yok. Dualarımız seninle tatlım...
regencim geçmiş olsun aşını olmuşsun. hadi hayırlısı hayatım. üzülme tatlım, benimde iş yerinde arkadaşım var o da uğraşıyo bebek için bende önce hamile kalır herhalde kesin. ben de çatlamazsam iyidir.
hly naber tatlım, nasılsın ??
aynen canım istanbul bastı vallaaaaaaaaa hele 2 senedir tatil yapmayınca bize daha çok bastı
canım yani çok uygun olsun pansiyon motel de olur yani ben internetten buldum da hani belki senin tanıdığın falan vardır bildiğin bi yer vardır diye...kalcak yer olsun yeter oda kahvaltı bile olur yemeği kendimiz yeriz biz
biz c.tesi gidicez çarşamba gece veya perşembe sabahtan gelicez yani gitmeden belki görürüm seni
regentoşummmmmmmm heryerde seni arıyorum ama yanlış yerde aramışımburdaymışsın canımmmmmmm :))
nasılsın??
ettiğin dualar için Allah razı olsun snden çok duygulandım yemin ederim :)
ayni ben.. ben de dün yeterince catladim
sagol canim, insallah bekleme moduna gectim artik, biraz bozuldum ama neyse... :97::97::97::97::97::97:
canım sen nası bi yer buldun.
benim bildiğim bi de tanıdık bi yer var. sabah kahvaltı ve akşam yemeği var denize sıfır.
bi de sen ne kadarlık arıyosun canım...
hımmm tarihiniz iyi görüşebiliriz
ay canim benim yemin ederim cok icten ettim vallahi bak, icimden geldi
insallah aynen de öyle olur, sen de gelir aynen böyle olursin insallaaaaahhhhhhhhhhhhhh
ben de napayim kuzum iste kocisi yolladim hazirlanip cikcam iste, ise gitcem..
Breshka tatlim seni cok ama cok iyi anliyorum ama lutfen hemen pes etmek yok birbirimize destek olmaya devam edelim sıkıntılarımızı paylasip yukunu azaltalim.Bu akşam itibariyle kırmızılarım geldiscreamawaycım beni listeden silmeni istiyorum. Kızlar hepiniz hakkınızı helal edin derdimi dinlediniz bi derman olmaya çalıştınız güzel dualar ettiniz hepinizden Allah razı olsun.
Demekki nasip değilmiş bende artık pes ettim bundan sonra uğraşmak istemiyorum son kez eşimi dinleyeceğim 1-2 aya kadar o isterse tüp bebek için gideceğim bu arada kafamı dinlemek istiyorum Nasibimde varsa olur yoksa da yapacak bişeyim yok elimden bişey gelmiyor dilimde hep dua gözümde hep yaş var Allah kimseyi evlat eksikliği ile sınamasın çok zormuş yaşayınca anladım
Rabbim bu mübarek ay hürmetine bana nasip etmedi ama bekleyen herkese mucizesinden göndersin kucaklarını boş bırakmasın inşallah hamile arkadaşlar içinde kolay doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah .
Burda güzel bi arkadaşlık kurduk yine ara ara gelmeye çalışıcam bi selamınızı esirgemezseniz sevinirim .Tekrar hepiniz hakkınızı helal edin Allaha emanet olun inşallah.
Hulyacim ben royal hotelde kalmistim yemekleri o kadar guzeldiki. Kendine ait plaji var plaja ucret odemiyorsun.canım sen nası bi yer buldun.
benim bildiğim bi de tanıdık bi yer var. sabah kahvaltı ve akşam yemeği var denize sıfır.
bi de sen ne kadarlık arıyosun canım...
hımmm tarihiniz iyi görüşebiliriz
Breshka tatlim seni cok ama cok iyi anliyorum ama lutfen hemen pes etmek yok birbirimize destek olmaya devam edelim sıkıntılarımızı paylasip yukunu azaltalim.
Hulyacim ben royal hotelde kalmistim yemekleri o kadar guzeldiki. Kendine ait plaji var plaja ucret odemiyorsun.
canım evet baktım güzelmş...ne zaman kaldınız canım ?
canım evet baktım güzelmş...ne zaman kaldınız canım ?
kardaizcimle ayni donemde kalmistik ayni senin gibi3 temmuzda ordaydik kuzucum. Odalari biraz eski ama buyuk ve her odasi deniz goruyormus. Yarim pansiyon tam sezonda gitmemize ragmen iki kisi 140 tl verdik. Yemeklerini begendim ama kusadasindaki otelde yemekleri hic sevmedim mesela yemek onemli
senin baktığın karakaş otelin az ilersi royal otel tanıdım her ikisinide.
ben zafer pansiyondan bahsetmiştim canım. karar senin.
hepside güzel...
kardaizcimle ayni donemde kalmistik ayni senin gibi3 temmuzda ordaydik kuzucum. Odalari biraz eski ama buyuk ve her odasi deniz goruyormus. Yarim pansiyon tam sezonda gitmemize ragmen iki kisi 140 tl verdik. Yemeklerini begendim ama kusadasindaki otelde yemekleri hic sevmedim mesela yemek onemli
:) canım 3de çok güzel zaferede baktım yarım pansiyon 2kişi 140..iiymiş..bi kocamlan konuşayım..rezervasyon yaptırmamız lazım çünkü...saol canım tşk ederim...
bnde görürüm inş..kankitomu :) orasıda güzelmiş canım..şimdi mail attım hepsine bakiim yer varmı? bide kocişime sorayım ona göre rez. yaptıralım :) çok mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben sana yazmistim o zaman ayni yerde kaliyoruz diye sen gormemissinamanın niçin haberimiz olmadı birbirimizden aaaaaaaa
hlycım zafer pansiyon 80-90-120 tl arası canım sabah ve akşam yemeği var. akşam yemeği açık büfeymiş annemi aradım sordum
sende ara bir görüş netden de bi bak istersen eger karar verirsen tanıdık biraz orası annem senin için konuşur.
hımmm bak 140 iyiymiş. benim bildiğim bizim orda kaldığımız zamanki fiyat canım.
sen eşinle bi konuş bakim zafer pansiyon bana çokkkk yakın
ben sana yazmistim o zaman ayni yerde kaliyoruz diye sen gormemissinyeni tanisiyorduk ama o zaman kuzucum hem esin vardi yaninda
oh ohhhhhhhh o zaman kesin zaferri seçicemkocamlan bi konuşabilsek ii olcak daa daha konuşamadık toplantıdaymış :)
ay cnaım anneni de aramışsın çok saol canım...valla bi bakiim yer varmı varsa kocişden de izin çıkarsa hemen ayarlaiim :))
kesin aklım başımda değilmiştir canım yaa kusura bakma. şimdiki gibi olsak doğru diyosun kesin görüşürdük.
canım sen eşinle konuş, zafer pansiyonla da konuş. burası tanıdık sorun çıkarsa annem konuşur arada misafirliğe gidiyo oraya sorun değil yani.
ne demek hayatım aşkolsun, seve seve yardımcı olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?