2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım iiyim sen nasılsın? bnde seni bekliodum sana süper bi haberim var bizzzzzzzzzzzzzzzzzz buu cumaaaaaaaaa gecesiiiiiiiiiiiii ayvalığa gidiyoruzzzzzzzzzzzz sarımsaklıyaaaaaaaaaa 4 gün kalcaz..sonra ordan döncez uçağa atlayıp erzuruma gidicez haftaya perşembe...kaynanamlar orda olcak onlarla gezip sonra kayınpederimin arabayla döncezzzzzzz

ayy bana otel motel pansiyon önerebilir misin canım?? az uygun yollu olsun ama

canım ben dün demedim di bize istanbul dar gelir biz sarımsaklıda buluşuruz diye
canım benim ne kadarlık bişey istiyosun. ev mi istiyosun, pansiyon mu?
ooooooo sen de tatilin gözünden vurmuşsun bakıyorum.
yalnız ben arefe günü veya bayramın 1. günü gidicem sen ya ordasın yada dönmüş oluyosun. cumartesi ve pazartesi işteyim malesef

aynen canım istanbul bastı vallaaaaaaaaa hele 2 senedir tatil yapmayınca bize daha çok bastı

canım yani çok uygun olsun pansiyon motel de olur yani ben internetten buldum da hani belki senin tanıdığın falan vardır bildiğin bi yer vardır diye...kalcak yer olsun yeter oda kahvaltı bile olur yemeği kendimiz yeriz biz

biz c.tesi gidicez çarşamba gece veya perşembe sabahtan gelicez yani gitmeden belki görürüm seni

regentoşummmmmmmm heryerde seni arıyorum ama yanlış yerde aramışım burdaymışsın canımmmmmmm :))

nasılsın??

ettiğin dualar için Allah razı olsun snden çok duygulandım yemin ederim :)

ayni ben.. ben de dün yeterince catladim

sagol canim, insallah bekleme moduna gectim artik, biraz bozuldum ama neyse... :97::97::97::97::97::97:

canım sen nası bi yer buldun.
benim bildiğim bi de tanıdık bi yer var. sabah kahvaltı ve akşam yemeği var denize sıfır.
bi de sen ne kadarlık arıyosun canım...
hımmm tarihiniz iyi görüşebiliriz

Son düzenleme:
regentoşummmmmmmm heryerde seni arıyorum ama yanlış yerde aramışım burdaymışsın canımmmmmmm :))

nasılsın??

ettiğin dualar için Allah razı olsun snden çok duygulandım yemin ederim :)

ay canim benim yemin ederim cok icten ettim vallahi bak, icimden geldi
insallah aynen de öyle olur, sen de gelir aynen böyle olursin insallaaaaahhhhhhhhhhhhhh

ben de napayim kuzum iste kocisi yolladim hazirlanip cikcam iste, ise gitcem..

ayni ben.. ben de dün yeterince catladim

sagol canim, insallah bekleme moduna gectim artik, biraz bozuldum ama neyse... :97::97::97::97::97::97:

bekliyoruz yavrucum hep beraber beklemedeyiz. sen benim kadar beklemede.
kapanış 2012 de benden olur inşallah. heee o zamana kadar 2 ye ayrılmazsam iyidir
Allah sabır versin...

benim bildiğim bi de tanıdık bi yer var. sabah kahvaltı ve akşam yemeği var denize sıfır.

canım ben karakaş motele baktım internet sayfası var ...orası da sabah kahvaltı akşam yemek 80tl kişi başı :)
yani maksimum işte 80-90 olsa ii olur canım..uçak biletleri çok pahalı çünkü bide erzureuma gidecez ya az tasarruflu olalım senin dediğin yerin adı ne? ha burası da denize sıfır sadece yol geçiyor...ay inşalalh görürüm seni :)

ay canim benim yemin ederim cok icten ettim vallahi bak, icimden geldi
insallah aynen de öyle olur, sen de gelir aynen böyle olursin insallaaaaahhhhhhhhhhhhhh

ben de napayim kuzum iste kocisi yolladim hazirlanip cikcam iste, ise gitcem..

canımmmmmmmmmmmm bilmemi güzel yüreğinle içtenliğinle söylediğini valla sabah açar açmaz okuyunca çok duygulandım Allah razı olsun inşallah canım benimmmmmmmmmmmmm :))

bende bugün evde iş yapcam markete gitcem yarın için eksiklerimi alcam bide kargoya gtcem

Breshka tatlim seni cok ama cok iyi anliyorum ama lutfen hemen pes etmek yok birbirimize destek olmaya devam edelim sıkıntılarımızı paylasip yukunu azaltalim.
Hulyacim ben royal hotelde kalmistim yemekleri o kadar guzeldiki. Kendine ait plaji var plaja ucret odemiyorsun.

canım evet baktım güzelmş...ne zaman kaldınız canım ?

canım evet baktım güzelmş...ne zaman kaldınız canım ?

kardaizcimle ayni donemde kalmistik ayni senin gibi 3 temmuzda ordaydik kuzucum. Odalari biraz eski ama buyuk ve her odasi deniz goruyormus. Yarim pansiyon tam sezonda gitmemize ragmen iki kisi 140 tl verdik. Yemeklerini begendim ama kusadasindaki otelde yemekleri hic sevmedim mesela yemek onemli

amanın niçin haberimiz olmadı birbirimizden aaaaaaaa
hlycım zafer pansiyon 80-90-120 tl arası canım sabah ve akşam yemeği var. akşam yemeği açık büfeymiş annemi aradım sordum
sende ara bir görüş netden de bi bak istersen eger karar verirsen tanıdık biraz orası annem senin için konuşur.

senin baktığın karakaş otelin az ilersi royal otel tanıdım her ikisinide.
ben zafer pansiyondan bahsetmiştim canım. karar senin.
hepside güzel...

:) canım 3de çok güzel zaferede baktım yarım pansiyon 2kişi 140..iiymiş..bi kocamlan konuşayım..rezervasyon yaptırmamız lazım çünkü...saol canım tşk ederim...

bnde görürüm inş..kankitomu :) orasıda güzelmiş canım..şimdi mail attım hepsine bakiim yer varmı? bide kocişime sorayım ona göre rez. yaptıralım :) çok mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hımmm bak 140 iyiymiş. benim bildiğim bizim orda kaldığımız zamanki fiyat canım.
sen eşinle bi konuş bakim zafer pansiyon bana çokkkk yakın

ben sana yazmistim o zaman ayni yerde kaliyoruz diye sen gormemissin yeni tanisiyorduk ama o zaman kuzucum hem esin vardi yaninda

hımmm bak 140 iyiymiş. benim bildiğim bizim orda kaldığımız zamanki fiyat canım.
sen eşinle bi konuş bakim zafer pansiyon bana çokkkk yakın

oh ohhhhhhhh o zaman kesin zaferri seçicem kocamlan bi konuşabilsek ii olcak daa daha konuşamadık toplantıdaymış :)

ay cnaım anneni de aramışsın çok saol canım...valla bi bakiim yer varmı varsa kocişden de izin çıkarsa hemen ayarlaiim :))

ben sana yazmistim o zaman ayni yerde kaliyoruz diye sen gormemissin yeni tanisiyorduk ama o zaman kuzucum hem esin vardi yaninda

kesin aklım başımda değilmiştir canım yaa kusura bakma. şimdiki gibi olsak doğru diyosun kesin görüşürdük.

canım sen eşinle konuş, zafer pansiyonla da konuş. burası tanıdık sorun çıkarsa annem konuşur arada misafirliğe gidiyo oraya sorun değil yani.
ne demek hayatım aşkolsun, seve seve yardımcı olurum.

canım tamam kocamla konuşayım ok derse zaferi ararım bi sorun çıkarsa sana sölerim devreye girersin

ayyy dünden beri bi heycanlıyımki sormayın..ilk defa uçağa binicem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…