- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.701
hanımlar benide kulubünüze alın bende bebiş istiyorum ama olmuyor((
hanımlar benide kulubünüze alın bende bebiş istiyorum ama olmuyor((
ne güzel haberlerle gelmişsin böyle. inşallah Rabbimin izniyle bebiş haberlerini de verceksin.
evet canım iyikide gittik ya inşallah sizde gidersiniz orayı az bile anlattım gelirken çok ağladım ha diyince otelden hemencik gidiyoduk oysa burdan kaç mil uzakta ya neyse duaların için çok saol canım allah senden razı olsun inşallah..selamlar kizlar nasilsiniz...hayirli haftalar diliyorum... ramazaninda son haftasina girdik Allahim kabul etsin oruclarimizi da dualarimizida....
leplepi canim yaa hosgeldin. cok sukur sagsaglim gittiniz,guzel haberlerle geldiniz... oradaki atmosferi ne guzel anlatmissin canim agzina saglik...Rabbimi ibadetlerini ve dualarini kabul etsin canim insallah... ve insallah tez zamanda bizlrede nasip etsin gitmeyi sizede yinelemeyi bu ziyareti... o bebek gibide bebek nasip etsin Allahim sana ....
canim ya aslinda tatil konusunda ulkemize haksizlik yapildigini dusunuyorum...burdaadamlar cat pat tatil yapiyorlar...heleki dini bayramlarinda 2 hafta tatil kesin... keza milli bayramlarindada oyle 2gunle 1hafta arasi tatil oluyo... diyecegim assinda tr cok tatil yapan bi ulke deil... benim bildigim somestr ve yaz tatili var uzunca olan... adamlar her 3ayda bir 2hafta tatile giriyorlar bakin mubalaga etmiyorum cidden... aslinda dini bayramlarimizda biraz daha musamma gosterilebilir...boylece o bayramin tatina daha cok varilsin....
ne güzel anlattın canım yaa içim ürperdi Allah bize de nasip eder inşallah o mübarek yerleri görmeyiAllah seninde dualarını kabul etsin inşallah.
breshka cnm üzülme ne olur. Her şey Allah'ın takdiri . yeterki O "ol" desin. Vakti zamanı gelmemiş demekki. En kısa Zamanda Rabbim sana, bana, menbeta, regen, hly7,tatlicadi, sila38, azra3434, kardaiz, arzum,leplebi ve ismini sayamadığım bebek hasretiyle yanıp tutuşan herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin.
"Gali rabbi hebli milledünke zürriyeten dayyibe inneke semiud dua." amin.
gerçi ben herifle küsüm ve ovulasyon günlerim. ama konuşmaya da niyetim yok. bakalım hayırlısı.
hoşgeldinnnnnn....hikayen nedir ?
hikayem 1,5 sene ye dayanıyor.korunmuyoruz olmuyor ama.eşimde bende muayene olduk sorun yok.ama benim rahim filmi kaldı sadece.korkudan çektiremedim daha.şuan bekliyorum kendiliğinden olsun diye:))
breshka cım kalbini serin tut canım kısmet işte vakti gelecek elbet canım allah hiçbirimizi bu konuyla sınamasın inşallah .. deryacım dualarında adımın geçmesinden dolayı günüme güzel başladım sayende çok saol...:))))))))))
kızlar ayrıca bugün itibariyle benim 4 gün gecikmiş oldu eşim test yapmamı istemiyo üzülürüm die ama kesin hamilesiin sen dio inşallah YÜCE RABBİM ordaki dualarımı kabul eder ikiz bebek istemiştim hemde bu ay kızlar şöyle dua ettim rabbim bana hayırlısı ile sağlıklı güzel ve hayırlı ikiz bebekler ver ve bize onlara bakabilme gücü sabrı ilmi ve ihtiyacımız olanaıda ver inşallah . Allahümme amin:)
kuzum nerelerdesin sen kaç gündür yoksun özledim merak ettim ayol seni aaaaaaaaaa bidaha açma arayııne var ne yok turlardan dolayı gelemedin herhaldeeeeeeeeeeeee
menbetaaa canım bnde sana bayılıyorumm en az benim kadar komiksinnnnnnyine mutevazılığım tuttu bak canım sana yakınız o yüzden dellendim sana ulaşmak için :) olur canım hopayla yakın birbirine :) aslında planımız farklıydı son anda değiştirdik yoksa taaaaaaaaaaa senin oraya gelcektik arabayla karadeniz turuna çıkcaktık ama denize girmek ağır bastı...olsun ama yinede senin oralara yakın olcam canım :)
amin canım insAllah.. bende hep oyle dua ederim.. ikiz cocuk hastasıyımm. Allah ins verir canımm..
ins hamilesindir..
ayy gercekten mı tesekkur ederimm. ben sitede arıza var sanıyordum sorun bendeymıs
turlara dun gece basladık..amann umudum yok ama.. Allah hayırlısını versın ne diyimmm..
sen napıyon nasılsın güzelimm ????
ay herhalde yani özlenmicek insanmısın sen canım :) benim tur zamanı da p.tesi başladıbakalımm kısmet tabi ama bnde de umut yok
ay bnde napiim akşama annemler ve kaynanamlar var iftara yemekl yapıom bi yandan size laf yetiştiriyorum...valla kapatıodum aslında buraya bakmaktan yemek yapamıorum diye ama seni görünce vazgeçtimm
ayy sımardımm tutun benııı..hayırlısı canım bak sizinkiler bırlesıyor cok sukur. bırde bakarsın tatıl ıyı gelır.. hadi insallah..
ayy canım aksama misafirlerin var ve sen burda laf yetıstırıyorsunn.. masallah canımm.. sen işine bak guzelımm.. yemeklerını bitirincede dinlenirsin.. aman bu sene ramazana inanın kımseyıı cagıramadım davetsız gelenler hariç.. ay kimse oruc tutmuyor. cagırıpta onlara hızmet mı edecem. gelmesinler eksık kalsınlar benım guzel yemeklerimdenohhh ne guzel hıhh..
kolay gelsın sana kuzummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?