- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.741
scream hoşgeldin tatlım iyiymişsiniz aman nazar değmesin maşallah. annende gitmiş canım Allah kavuştursun.
hly hayatım çok yoruldun ama az kaldı. benimde gözümden uyku akıyo ama bu akşamki yemek bi bitse artık bişey kalmıyo. ramanzan ayında akşamları şirket bile yorucu oluyo yawww
breshka hayatım harika haberlerle gelmişsin, daha çok bizi bırakıp gitmezsin ona sevindim canım, eşini de artıkın kandırırsın ne güzel şeyler sölemiş doktor. keşke yanında o da olsaydı ikna olurdu belki.
menbeta hayatım özlettin kendini, bi daha olmasın...
sılacım geçmiş olsun iftarını atlatmışsın ama en acısını sona bırakmışsın. inşallah tatlı tatlı sona erer kaynana iftar yemeğin canım
scream hoşgeldin tatlım iyiymişsiniz aman nazar değmesin maşallah. annende gitmiş canım Allah kavuştursun.
hly hayatım çok yoruldun ama az kaldı. benimde gözümden uyku akıyo ama bu akşamki yemek bi bitse artık bişey kalmıyo. ramanzan ayında akşamları şirket bile yorucu oluyo yawww
breshka hayatım harika haberlerle gelmişsin, daha çok bizi bırakıp gitmezsin ona sevindim canım, eşini de artıkın kandırırsın ne güzel şeyler sölemiş doktor. keşke yanında o da olsaydı ikna olurdu belki.
menbeta hayatım özlettin kendini, bi daha olmasın...
sılacım geçmiş olsun iftarını atlatmışsın ama en acısını sona bırakmışsın. inşallah tatlı tatlı sona erer kaynana iftar yemeğin canım
bende ıftara ne yapayım dıye kara kara dusunuyorum. bak bu saat oldu halen bısey yapmadım. corbam var yetmez mı yaaaaa
az bıraz yaptıklarından bır tabak ortaya karısık yollasan olma mı ???
uff yorulmak ne kelime.. feciyim belim ağrıyorn çok..bi an önce atlatayım bian önce cuma olsun gece yola çıklaım artık gidelim tatileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayyy canım bende cok ozledımm.. kac gundur gıremeyınce ben bı daha gıremeyecekmıyım diye dusundum. konusamıcam. gene yalnızım. pofff.. cok sukur bugun gırdım. az daha format atacaktım pc me
yanına bide menemen yap tamammmmmmmmmmmmmmmm :)
yada makarna
ay canım gönderiyoruım hemennnnnnn aç pencereyi
kızlar ben çıkıyorum, saçıma topuz yapıcam makyaj yapıcam hazırlanmam lazım. erken çıkıyoruz artık yarım saat.
şu iftar yemeğide bitsin sağsalim.
görüşürüzzz
ben yoktum 20 sayfa konusmussunuz 5 gunde.. hıhhhhh
bak geldıgım gıbı hareket kattımahahahahaha
hly senın gercek adında o mu
hülyacım maşallah sana misafir olup gelmek lazım :)
ikidir menemen yapıyorum eşime. bende iftara bir pratik menu istiyorum hamarat hanım
ayy hlycimmm ne kadar komiksin.. sımdi guldum ama.....
aaaaaaaaaaaaa bu yapılır mı bana ya... hemde oruc oruc.. aaaa bu ne guzel kokudur. sımsıcak pide kokusu.... kım dedi git fırının dibinde otur.. buraya kadar koku cıktıı.... aaaayyyyyyyy.
gelin canım gelin misafir olun gelin bana börekler açayım sizeeeeeeee
snde hemen fırında makarna yap makarnaya boyut kazandırmış olursunyanina da salata çorba tamamdır
şimdi güldüm derkenn cicim öncesinde gülmüo muydun bana :26::26: anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?