2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

scream hoşgeldin tatlım iyiymişsiniz aman nazar değmesin maşallah. annende gitmiş canım Allah kavuştursun.

hly hayatım çok yoruldun ama az kaldı. benimde gözümden uyku akıyo ama bu akşamki yemek bi bitse artık bişey kalmıyo. ramanzan ayında akşamları şirket bile yorucu oluyo yawww

breshka hayatım harika haberlerle gelmişsin, daha çok bizi bırakıp gitmezsin ona sevindim canım, eşini de artıkın kandırırsın ne güzel şeyler sölemiş doktor. keşke yanında o da olsaydı ikna olurdu belki.

menbeta hayatım özlettin kendini, bi daha olmasın...

sılacım geçmiş olsun iftarını atlatmışsın ama en acısını sona bırakmışsın. inşallah tatlı tatlı sona erer kaynana iftar yemeğin canım

bende ıftara ne yapayım dıye kara kara dusunuyorum. bak bu saat oldu halen bısey yapmadım. corbam var yetmez mı yaaaaa
az bıraz yaptıklarından bır tabak ortaya karısık yollasan olma mı ???

uff yorulmak ne kelime.. feciyim belim ağrıyorn çok..bi an önce atlatayım bian önce cuma olsun gece yola çıklaım artık gidelim tatileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayyy canım bende cok ozledımm.. kac gundur gıremeyınce ben bı daha gıremeyecekmıyım diye dusundum. konusamıcam. gene yalnızım. pofff.. cok sukur bugun gırdım. az daha format atacaktım pc me

bende ıftara ne yapayım dıye kara kara dusunuyorum. bak bu saat oldu halen bısey yapmadım. corbam var yetmez mı yaaaaa
az bıraz yaptıklarından bır tabak ortaya karısık yollasan olma mı ???

yanına bide menemen yap tamammmmmmmmmmmmmmmm :)
yada makarna

ay canım gönderiyoruım hemennnnnnn aç pencereyi

uff yorulmak ne kelime.. feciyim belim ağrıyorn çok..bi an önce atlatayım bian önce cuma olsun gece yola çıklaım artık gidelim tatileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

az kaldı be güzelim bugünü atlattın mı 2 gün bişey değil.
bende ya pazartesi öleden sonra yada bayramın birinci günü sabaha karşı çıkıcam yola, sonra ver elini ayvalık

Kıızzlaarr nasılsınız? Sizler hep aklımdasınız burayı unutmam mümkün değil zaten..

Allahın izniyle düşük tehlikem pek kalmadı.. Bende bi ticker yaparım artık inş.:)

Aramızdan geçici bir süre ayrılacak arkadaşlar berska ve regencim iiinşallah en güzel haberlerle dönersiniz...

2011 de hepimiz el ele listede olalııımm

ayyy canım bende cok ozledımm.. kac gundur gıremeyınce ben bı daha gıremeyecekmıyım diye dusundum. konusamıcam. gene yalnızım. pofff.. cok sukur bugun gırdım. az daha format atacaktım pc me

valla sorma alışkanlık, bağımlılık yapıyo resmen. bugün biraz durgundu sizler geldiniz iyi oldu

yanına bide menemen yap tamammmmmmmmmmmmmmmm :)
yada makarna

ay canım gönderiyoruım hemennnnnnn aç pencereyi

actımm verr bizde burda balkondan balkona veririz saol cicimm.

tomatooom cok az var yetmez. şimdi 7 kat asagıya inip hayatta gidip alamam. oruc oruc.. kocamda hıc bısey yapma dedı corba yetermıs mıs.. gelınce de hanı yemek der bakalım.. sac tava mı yapsam ne 1.30 saat kaldı iftara.

ben yoktum 20 sayfa konusmussunuz 5 gunde.. hıhhhhh

bak geldıgım gıbı hareket kattım ahahahahaha

hly senın gercek adında o mu

kızlar ben çıkıyorum, saçıma topuz yapıcam makyaj yapıcam hazırlanmam lazım. erken çıkıyoruz artık yarım saat.
şu iftar yemeğide bitsin sağsalim.
görüşürüzzz

kızlar ben çıkıyorum, saçıma topuz yapıcam makyaj yapıcam hazırlanmam lazım. erken çıkıyoruz artık yarım saat.
şu iftar yemeğide bitsin sağsalim.
görüşürüzzz

ayy hadi canım hayırlı ıftarlar ıyı eglenceler sana. keske kocanda yanında olsaydı. ah ahh.. hoscakal :))

hülyacım maşallah sana misafir olup gelmek lazım :)
ikidir menemen yapıyorum eşime. bende iftara bir pratik menu istiyorum hamarat hanım

ben yoktum 20 sayfa konusmussunuz 5 gunde.. hıhhhhh

bak geldıgım gıbı hareket kattım ahahahahaha

hly senın gercek adında o mu

evet canım gerçek adım hly herkeşler bana hly diye seslenir

hülyacım maşallah sana misafir olup gelmek lazım :)
ikidir menemen yapıyorum eşime. bende iftara bir pratik menu istiyorum hamarat hanım

gelin canım gelin misafir olun gelin bana börekler açayım sizeeeeeeee

snde hemen fırında makarna yap makarnaya boyut kazandırmış olursun yanina da salata çorba tamamdır

kardaiz canikooo hadi ii iftarlar sana...fazla süslenme bak kociş de yok zaten genç kız da gibisin kapmasınlar seni

ayy hlycimmm ne kadar komiksin.. sımdi guldum ama.....

aaaaaaaaaaaaa bu yapılır mı bana ya... hemde oruc oruc.. aaaa bu ne guzel kokudur. sımsıcak pide kokusu.... kım dedi git fırının dibinde otur.. buraya kadar koku cıktıı.... aaaayyyyyyyy.

şimdi güldüm derkenn cicim öncesinde gülmüo muydun bana :26::26: anlamadım

gelin canım gelin misafir olun gelin bana börekler açayım sizeeeeeeee

snde hemen fırında makarna yap makarnaya boyut kazandırmış olursun yanina da salata çorba tamamdır

ay hakkaten fırında makarna süper olur vardı kalın makarnamda

çorba yetiştiremesem de hoşaf var sıvı olarak

çook teşekkür ederim sağolasın..

Sılacım sende haberler nasıl? regl konusunda benzeşiyoruz çiçek bana dilemişti bende sana diliyorum bi geç döllnme mucizesi şu mübarek ay..

kızlar ben cıktım. mamma yapayım. hadi iyi davranın kendınıze. hly canım ben ıftarımı yapmıs cayımı ıcerken sen corba servısıne baslıyor olursun sana kolay gelsın guzelım.. gecenin ilerleyen saatlerın de gorusmek uzere hoscakalın kızlar....

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
menbeta

ayyy nasıl yanii.. hemen gittiniz mi peşimden kimsecikler yokk aaaa.. sasırdımmm....

barbunya yapıyorumm. kurdum ocakta bıle.. geldim az daha lak lak edem dedim kisme kalmamıs.. sarmamda vardı onu unutmusun. corbada var ohhhhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…