- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.761
ay hakkaten fırında makarna süper olur vardı kalın makarnamda
çorba yetiştiremesem de hoşaf var sıvı olarak
çook teşekkür ederim sağolasın..
Sılacım sende haberler nasıl? regl konusunda benzeşiyoruz çiçek bana dilemişti bende sana diliyorum bi geç döllnme mucizesi şu mübarek ay..
ben yoktum 20 sayfa konusmussunuz 5 gunde.. hıhhhhh
bak geldıgım gıbı hareket kattımahahahahaha
hly senın gercek adında o mu
Kıızzlaarr nasılsınız? Sizler hep aklımdasınız burayı unutmam mümkün değil zaten..
Allahın izniyle düşük tehlikem pek kalmadı.. Bende bi ticker yaparım artık inş.:)
Aramızdan geçici bir süre ayrılacak arkadaşlar berska ve regencim iiinşallah en güzel haberlerle dönersiniz...
2011 de hepimiz el ele listede olalııımm
regencimmm, buralardayim aslinda... haftasonu okumustum sizi... ama bisi yazmadim... hani senle, 'sIkIldik, yazacak bisi yok' modundaydik ya, sanirim ben daha uzun devam ettim...ve ise basladimmmmm, malesef.... aslinda belkide daha iyi oluyor, evde oturup dusunup dusunup kurmuyorum.. ama cok stresli geciyor is, dun gece uzun kalmak zorunda kaldim...
nasil yaaa breshkacimmmm, canimmm, hemen moralini bozma.. renewalda gondermisti, stres hamilelige engel diye... kendini bu kadar sIkIntiya sokma breshkacimmmmm, gelmiyormusun artik aramiza..Allah insallah cok bekletmez canim... Kisa surede bebek nasip eder insallah sanada canim... tamam ben seni listeden sileyimmm, regen de istemisti onu da siliyorum... istemeyerek... ya kizlar aramizdan ayrilmayinnnnn...
hulyacimmm, sen pratiksin, 30 kisi agirlamis kisisin... bununda altindan kolaylikla kalkarsin...
uf bu arada ben esime senin annen de kalip biraz kalir deme gafletinde bulundum, 1-2 gune kalmaz bana israr etmeye baslar.. bakalim napcaz..
evet yaa... sen nerdesin kac gündür bakiimm??? bayram önüya ugrayan olmuyor... tatil felan.. insallah bayramdan sonra toplanir herkes.. :97::97::97:
ciddimisin kızzz gerçekten diyorum ben açsak mı diye... hamile kalmak için bekleyenler klubü mü olsa ismi acaba ???
hımmmm eşsizliğin daha güzel olduğunu mu kanıtlıyım orda ben şimdi. öle bi tavra büriniyim dur. okito canım daha iyiyim şimdi, havamı atayım.
amannnn boşver oh yalnız evde uzat ayaklarını istediğini yeee. kızım resmen aynı kaderi paylaşıyoruz yaaa. neydik biz dördüz mü??
ikizim naber nasilsin.... bende yemek telasi istee...aiktim yaa yorgunum,bugun etkilendim baya hlyadaetkilenmis orutan,ucuzlugumuz onaylandi yane....
poff kuzu yaaa simdi15 gun bu gogusleriminacisinami dayanacam...ama cook sinir bozucuuuu((((
screamaway..aman da aman kimler gelmisss.... neguzel yaptin geldin canim ustunedeiyi oldugunu ogrendik ooohhh.... ise baslamissin insalah ok yorulmuyosundur....
hosgeldın canım.. ay hıc calısman olmaz mı ev kadını olsan bizim gibi..( bende calısmak için can atıyorum ama kocam ıstemıyor pehhh)
anneni gondermişsiniz Allah kavustursun guzelım.. bayagıda kaldı yanında ne guzel. sımdı sen evde olsaydın heran evın bır odasından annen cıkacakmıs yada yanında oturuyormus gıbı hıssedecektın.. ne kadar kotu bılırım. benım annem gıdınce banada boyle olmustu.. Allah onların eksıklıgını yasatmasın bızlere..
canım valla pratiiklik varda bugün orucun vermiş olduğu ve shurdada bişi yememiş olmamdan dolayı biraz zor geçti..
olsun gelsin fenamı bide evde uğraşmazsınköle ısaura gibi çalışsıın sana (tamamen espri yanlış anlaşılmasın )
yok canim ben gitmem galiba bi yere... tatil felan yapmazsak.. o da imkansiz görünüyor su an
yaaa ortadan kaybolan olunca bozuluyorum ben üzülüyorum ve kiziyorum da...
hayir yani kendimi terkedilmis kedi yavrusu gibi hissediyorum
üzülme canım hersyın hayırlısı bılıyorum cok zor ama ımtıhan şte gec olsunda guc olmasın rabbım elı ayagı duzgun saglıklı sıhhatlı nasıp etsın ınş.unutma gece zifiri karanlık olmadan gun aydınlanmazmış elbet dualarımız kabul oluyo ama vaktı zamanı var Rabbım en hayırlısını bızden cok daha ıyı bılıyo sakın ısyan etme ıns bu beklemenın mukafatıda cok tatlı olucak ve bunların hepsını unutturucak kul cok sıkışmayınca hızır yetişmezmiş o gun gelıcek ınan kı cenabı allah dayanabılırmı kulunu üzmeye onun gözyası dokmesıne heleki cennet anaların ayagı altında buyurmuşken sen o goz yasını annelık ıcın dokuyosun sabır dua dua....
evet yaa... sen nerdesin kac gündür bakiimm??? bayram önüya ugrayan olmuyor... tatil felan.. insallah bayramdan sonra toplanir herkes.. :97::97::97:
canım ben genel bır sorun var zannedıyordum megerse tek ben kk ya gıremıyormusum. gecıcı bır sorun zannettım bekledım. ardından bırkac sıteye daha gıremeyınce sorunun benden kaynaklandıgını anladım. bılemıyorum ondan mıdır ki dns ayarlarını degıstırdım yenıden yapılandırdım vs en son da modemı kapatıp actım. tak burdayımm.. :))) cok ozledım ben sızlerı yaa...
scream canım, madem işi bırakmak ıstemıyorsun, kendını cok yormadan yıpratmadan devam etmeye calıs.. hayırlısı olsun guzelım..
kızlarrrr bende sarımsaklıya gidiyorum yer ayırttık
zor bulduk ama dün geceden beri arıoruz bugün anca bulduk bi boş yer
2 kişi 250 lira palm court suit otelde bulduk boş yer
kimler gidiyodu başkaaaa
kimler gidiyodu başkaaaa
5-6 gün önce bana da oldu... gecmisi temizledim felan gecti gitti... haklisin oluyo bazen.. ben de dedim bu kiz bu sefer dünya turuna cikmasin
kimler gidiyodu başkaaaa
kimler gidiyodu başkaaaa
ohhhhhhhhhhh süperrr ben sen ve kardaizcim gidiyoruz şimdilik...ay görürüz belki birbirimizi sarımsaklıda
canım biz karakaş otelde yer bulduk..denize sıfır burasıda 2kişi 160 sen biraz fazla vermişsin galiba
menbetaaaaaaaaa nassın gülüm
yaaa regencim iste oyleee.... tatlim senin klavyede ü nasil var anlayamadim af buyur!!!
calisbakalim canim calis... bu arada bayramdada calisacanmi malum haftaicine denk geliyo.... bak millet bayram tatilini firsata ceviriyo tatillere gidiyor... biz bayrami bile hissetmiyoruz anacim....
menbata hosgeldin canim boyle sorunlara mahal verme bidaha ozluyoruz,meraklaniyoruz aaa...........
hlyacimm misafirleri postaladin atlatin sanirim burda olduguna gore.. cumaya biseycik kalmadi canim guzel guzel gidin donun insallah...moteline baktim netten sahane gorunuyo aklina geleyim emiordabenim icin bi foto cekin...... resmeen anim cektiiiiiiiii:84::84::84::84::84:
yaaa regencim iste oyleee.... tatlim senin klavyede ü nasil var anlayamadim af buyur!!!
calisbakalim canim calis... bu arada bayramdada calisacanmi malum haftaicine denk geliyo.... bak millet bayram tatilini firsata ceviriyo tatillere gidiyor... biz bayrami bile hissetmiyoruz anacim....
menbata hosgeldin canim boyle sorunlara mahal verme bidaha ozluyoruz,meraklaniyoruz aaa...........
hlyacimm misafirleri postaladin atlatin sanirim burda olduguna gore.. cumaya biseycik kalmadi canim guzel guzel gidin donun insallah...moteline baktim netten sahane gorunuyo aklina geleyim emiordabenim icin bi foto cekin...... resmeen anim cektiiiiiiiii:84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?