2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aa canim benimm...cansin tesekkurler tatlim... ama bendeki durumlar simdili ciddi bi degisiklik yok... sadece dongumun 17.18.gunude gogus uclarim agrimaya baslaadi hatta beide siniretmekte....benim buna yorumum adet yolda zarardayim cunku gogus agrim cok erkenbasladi ve 15gun dayanmak zorudayim...

hayir yani bizim topic hamilelerindede gogustenbelirti veren olmadik ya da ben hatirlamiyorum.. yani canim 4-6 eylul beklicem...

ben yoktum 20 sayfa konusmussunuz 5 gunde.. hıhhhhh

bak geldıgım gıbı hareket kattım ahahahahaha

hly senın gercek adında o mu

evet yaa... sen nerdesin kac gündür bakiimm??? bayram önüya ugrayan olmuyor... tatil felan.. insallah bayramdan sonra toplanir herkes.. :97::97::97:

tesekkür ederim hayatim.. ben de insallah bu sürec bitimine hamile kalirim artik... simdi bu asidan dolayi icim rahatlatiyorum, kendimi teselli ediyorum.. eger ondan sonra da olmazsa artik oturup oturup aglarim... gecmis olsun sana canim..yap artik bi ticker da takip edelim biz de... iyi oluyo bu tickerler yahu

yok canim ben gitmem galiba bi yere... tatil felan yapmazsak.. o da imkansiz görünüyor su an

yaaa ortadan kaybolan olunca bozuluyorum ben üzülüyorum ve kiziyorum da...

hayir yani kendimi terkedilmis kedi yavrusu gibi hissediyorum

evet yaa... sen nerdesin kac gündür bakiimm??? bayram önüya ugrayan olmuyor... tatil felan.. insallah bayramdan sonra toplanir herkes.. :97::97::97:

ikizim naber nasilsin.... bende yemek telasi istee...aiktim yaa yorgunum,bugun etkilendim baya hlyadaetkilenmis orutan,ucuzlugumuz onaylandi yane....

poff kuzu yaaa simdi15 gun bu gogusleriminacisinami dayanacam...ama cook sinir bozucuuuu((((

olabilir canim.. sila, hülya, sen, ben...

yapalim yaa... parayla degilyaa.. herhangi bi sebepten bekleyenler kulübü ya da onun gibi bir sey.. neyse sen gel iftardan konusuruz

ikizim naber nasilsin.... bende yemek telasi istee...aiktim yaa yorgunum,bugun etkilendim baya hlyadaetkilenmis orutan,ucuzlugumuz onaylandi yane....

poff kuzu yaaa simdi15 gun bu gogusleriminacisinami dayanacam...ama cook sinir bozucuuuu((((

napiyim canim.. isten geldim, banyoyu temizledim.. simdi de yemek derdine düstüm.. kuru yapcam ya bugün.. benimki sever..

ben de ucuzluk ne diyorum yaa sen de ü yok di mi??? ücüzlük yani.. herkes bi ayri etkilenmis iste.. benim dislerim cok kötü durumdalar... durduk yerde kaniyorlar.. gidiyorum banyoya.. agzimin ici kan dolmus.. iyyy :120::120::120::120::120::120:

ya belki 15gün degil de daha fazla cekersin yani ne bileyim ilk iki ay bitene kadar felan.. sen daha iyi bilirsin

ya kizlar anca goruyorummmm yazdiklarinizi... yogunum cok bakamadim topige.. offf... bir suru is yuklediler ben donerdonmez...

ve hala isyerindeyim, calisiyorummm...

screamaway..aman da aman kimler gelmisss.... neguzel yaptin geldin canim ustunedeiyi oldugunu ogrendik ooohhh.... ise baslamissin insalah ok yorulmuyosundur....

silacimmmm, iyiyim canim cok sukur... eskisine bakis... is biraz zorluyor ama belkide daha iyi oluyor.. eve gidince halim hic kalmiyor zaten uyuyakaliyorum...

menbetacimmmm aminnn canim Allah onlarin yoklugunu yasatmasin... Bana cok yarari oldu annemin... Artik doguma gelirim diyor ama...
Calisma konusuna gelince.. Isi birakamam.. Cunku dogumdan sonra ise donmek istiyorum... Simdi isi birakip, ara verirsem, bir daha cokk zor is bulurum... Onun icin izin alana kadar devam etcem...:26:

hulyacimmmm, kayinvalidem gelince annem gibi olmayacak malesef... annemde ben masayi bile kaldirmiyordum, kayinvalideme boyle yapamam.. O kadar rahat edemem yani... Kismet, benimkisi baski yapmadan ben ses cikarmicam...

regencimmmm, gitme zaten. sensiz olmaz bu topik... kimse ayrilmasin, devam edecektik hani hamile kalsakta...:26:

Ne kadar guzel bir soz bu... Bayildim... 'Gece zifiri karanlik olmadan, gun aydinlanmazmis...'

canım ben genel bır sorun var zannedıyordum megerse tek ben kk ya gıremıyormusum. gecıcı bır sorun zannettım bekledım. ardından bırkac sıteye daha gıremeyınce sorunun benden kaynaklandıgını anladım. bılemıyorum ondan mıdır ki dns ayarlarını degıstırdım yenıden yapılandırdım vs en son da modemı kapatıp actım. tak burdayımm.. :))) cok ozledım ben sızlerı yaa...

scream canım, madem işi bırakmak ıstemıyorsun, kendını cok yormadan yıpratmadan devam etmeye calıs.. hayırlısı olsun guzelım..

kızlarrrr bende sarımsaklıya gidiyorum yer ayırttık
zor bulduk ama dün geceden beri arıoruz bugün anca bulduk bi boş yer
2 kişi 250 lira palm court suit otelde bulduk boş yer
kimler gidiyodu başkaaaa

Son düzenleme:

5-6 gün önce bana da oldu... gecmisi temizledim felan gecti gitti... haklisin oluyo bazen.. ben de dedim bu kiz bu sefer dünya turuna cikmasin

kimler gidiyodu başkaaaa

ohhh gez bakalim kocasinin bali

ikna edebilirsem ben de gitcem önümüzdeki ay... tabiki burda bi yere

kimler gidiyodu başkaaaa

ohhh ne guzell gezin tozun iyi eglenceler

5-6 gün önce bana da oldu... gecmisi temizledim felan gecti gitti... haklisin oluyo bazen.. ben de dedim bu kiz bu sefer dünya turuna cikmasin

Allah iyiliğini versin kız.. regl idim yaa. tura felan cıkamazdım. ama sorun 5 gun sürünce sinirlerim bozuldu. cok sukur sımdı sorunsuz gırıyorum..

ee sen napıyorsun?? nasılsın regencimmmm ???

kimler gidiyodu başkaaaa

ohhhhhhhhhhh süperrr ben sen ve kardaizcim gidiyoruz şimdilik...ay görürüz belki birbirimizi sarımsaklıda

canım biz karakaş otelde yer bulduk..denize sıfır burasıda 2kişi 160 sen biraz fazla vermişsin galiba

menbetaaaaaaaaa nassın gülüm

kimler gidiyodu başkaaaa

ohhhhhhhhhhh süperrr ben sen ve kardaizcim gidiyoruz şimdilik...ay görürüz belki birbirimizi sarımsaklıda

canım biz karakaş otelde yer bulduk..denize sıfır burasıda 2kişi 160 sen biraz fazla vermişsin galiba

menbetaaaaaaaaa nassın gülüm

sizler ne güzel gıdıyorsunuz tatıle ohh ne guzel.. bızede kısmet olur ıns.

ne yapayım canım oylesıne takılıyorum nette.. sen ne yaptın ?? nasıl gectı gecen ??

inanki saat 19.55 te elimde cay bardagıyla hly simdi misafirleriyle beraber masada beklıyordur diye dusundum..

yaaa regencim iste oyleee.... tatlim senin klavyede ü nasil var anlayamadim af buyur!!!

calisbakalim canim calis... bu arada bayramdada calisacanmi malum haftaicine denk geliyo.... bak millet bayram tatilini firsata ceviriyo tatillere gidiyor... biz bayrami bile hissetmiyoruz anacim....

menbata hosgeldin canim boyle sorunlara mahal verme bidaha ozluyoruz,meraklaniyoruz aaa...........

hlyacimm
misafirleri postaladin atlatin sanirim burda olduguna gore.. cumaya biseycik kalmadi canim guzel guzel gidin donun insallah...moteline baktim netten sahane gorunuyo aklina geleyim emiordabenim icin bi foto cekin...... resmeen anim cektiiiiiiiii:84::84::84::84::84:

hosbulduk canımm. ay bidaha olmaz ins.. bende merak ettim buraları. oh dedim sorun var kimse giremiyordur. tek ben değilimdir felan diyordumki bugun girdim ne goreyım 20 sayfacık konusmussunuz.. ne kadar kotuyum dimi

canim almancada ü ve ö harfleri oldugu icin rahatim ben o yüzden yani
ne bayrami canim bize bayram felan yok.. o türkiyede kaldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…