2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hosbulduk canımm. ay bidaha olmaz ins.. bende merak ettim buraları. oh dedim sorun var kimse giremiyordur. tek ben değilimdir felan diyordumki bugun girdim ne goreyım 20 sayfacık konusmussunuz.. ne kadar kotuyum dimi

ben de oyle dusunurduumsanirim amakendi kendimi yerdimne kaynattilar acaba sonhaberler nedir diyeee....sende kirmizilari savusturmussun islemlerebile baslamissin.bendede tik yok bu ayy okadar tursuz gectiki 5yilin en sakin ayiydi diyebilirim... kismet !!

okudunmu gemisi breskanin kirmizilari geldi dra gitti ama sukur sorun yok...leplepimizde dondu umreden...gunu gecmis 4gun.. test yapmamis..

napiiim canim.. herkesin sarimsakliya gidecegi tuttu ben de aska geldim yüklendim herife.. bi haftasonu bi yerlere gidelim diye.. bakalim insallah yani ben calistigim icin fazla gidemem zaten.. izin almak icin de yerime birini bulmam lazim o da gerek yok yani.. is bu, herkese emanet edilmez

kuzum ne bileyim, gelmeyince yani konu da sen olunca insan merak ediyor neyse gecsin de bu günler verimli günlerin gelsin insallah, verimini al

Iyi gecelerkizlar nasilsiniz. Ben sanirim artik yumurtuyorum kasiklarimda acayip batmalar basladi. Ve biz perhizdeyiz uc gundur yarin sabah buyuk gun hakkimizda hayirlisi olsun rabbimden onu diliyorum sadece

canim almancada ü ve ö harfleri oldugu icin rahatim ben o yüzden yani
ne bayrami canim bize bayram felan yok.. o türkiyede kaldi..

aaa sincik anlasildi.... bizde yok onlardan ingilicce gibi...ve okadar ortak kelimeleri varki fransizcayla ingilizcenin sadece telafuzlari farkli en basiti table.. fransica tabl okunuyo ingilizce nasil okundudunu biliyoz zaten....gibi...

evet bayramm seyran yok buralarda cook uzgunum yaaa........ bildiginiz gibi deil....

Iyi gecelerkizlar nasilsiniz. Ben sanirim artik yumurtuyorum kasiklarimda acayip batmalar basladi. Ve biz perhizdeyiz uc gundur yarin sabah buyuk gun hakkimizda hayirlisi olsun rabbimden onu diliyorum sadece

hayirlisi olsuncanim benim... insallah bu perhizinsonunda hersey gupguzel olur..bilirsin perhiz daha iyi olabilmek icin yapilir insallah hersey dahaiyi olacak....

niye perhizdesiniz ki tatlim anlamadim :44::44::44: yani bi sebebi mi var hani.. bos gecirme eger yumurtladigini düsünüyorsan.. bak ay sonunda kendine kizarsin benden söylemesi

anladim canim, mesela su var bir de fransizcada; è ama bunu yapmasi kolay burda ben bile yapiyorum almancada da cok öyle kelimeler.. fransizca ve de özellikle ingilizce.. hatta bazilari fransizca gibi bogazdan söylenir.. mesela, restaurant.. cok seviyorum ben bunu söylemesini, daha dogrusu söylemeye calismasini

e kuzum böyle olmasini biz sectik.. buralarda ne bayram se seyran ne bir sey olmayacagini biliyorduk. iste bu yüzden kendime kiziyorum en cok

gecmısı okudum canım.. :))) haberım var herkescıkten.. Allah hepimizin hakkkında hayırlısını nnasip etsın..

bizdede b u aralar durgunluk olacak gıbı. işsel sebeplerden dolayı.. ne yapalım herseyın hayırlısı.. hsg de cekılıcem bu ay kısmetse.. yaa ıste boyle.

ay sımardımmmmm bennn cooook sımardımmm ayy sevılmısım demekki

ins gidersiniz canımm.. herkesın ıhtıyacı var degısıklıge. ıyı gelır :))

ah canım azracım hosgeldın.. yarın esının testı var dımı?? Allah hayırlısını nasip etsın. bır sorun cıkacagını sanmıyorum. hayırlısıyla atlatırsınız ıns..

benım esım cok stres yapmıstı.. 2 kere yaptırdı ama halını gormek lazımdı.. Allah yardımcınız olsun canım :))

bu ara da kizlar sIkIntidayim yaaaa hayra alamet olsun bunaldim heleki su dongunun 17.gununde baslayan gogus ucu agrilarim dellandirde beni keske daha rahat takilabilsem.... iste bununla ilgili okuduklarim ve kafamin yine corbaya donmesiiii...

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/332970-adetten-17-gun-sonra-gogus-agrisi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...asinda-yumurtlamadaki-agrilar-devam-eder.html

iste yine birbiriyle celisen durumlar... napam nerelere gidem.... en iisi gidip namazimi kilayim yoksa ucacam iyice....

Yarin esim spermiyogram vericek o yuzden perhizdeyiz canim doktor 3gun perhiz istedi ona uyuyoruz bizde. Insallah testte hersey yolunda cikar cok dua ediyorum
selam bayanlar:79:
geçmişi okuyordum ama baktım aşağıya kalabalık gördüm.geçmişi atlamaya karar verdimm:82:

Hosgeldin kuzucum bende gecmisi okuyamadim direk guncele geldim

azracım en son ne zaman yaptınız çalışma? içerde varmı bişilerrr
üzülme bitanem son bekleyişlerin seninde inşallah. eşin hayırlısıyla güzel haberler alsın sonra bol bol çalışırsınız

ay kizlar acayip bi hava var burda sanki benim üstüme cöktü yaa :97::97::97::97::97: ben uyumaya gider.. öptüm hepinizi, aslinda hic ismeiyorum gitmeyi ama yorgunum kusura bakmayin.. hepinize iyi geceler

Silacim yumurtlama sonrasi bendede bazen oluyor bu gogus agrisi aklina baska kotu seyler getirmemeye calis tatlim
insallah kuzucum insallah en son pazar gunu olmustu bisiler sen ne alemdesin?

git kafani topla da gel biraz hadi...

Yarin esim spermiyogram vericek o yuzden perhizdeyiz canim doktor 3gun perhiz istedi ona uyuyoruz bizde. Insallah testte hersey yolunda cikar cok dua ediyorum

Hosgeldin kuzucum bende gecmisi okuyamadim direk guncele geldim

bilmiyordum canim kusura bakma olur mu... hayirlisi olsun bakalim..insallah canim, bence bir sey cikmayacak neyse o zaman yarini degerlendirirsin sne de.. bakarisn oluverir insallllaaaahhhhhhhhhhhh

ay kizlar acayip bi hava var burda sanki benim üstüme cöktü yaa :97::97::97::97::97: ben uyumaya gider.. öptüm hepinizi, aslinda hic ismeiyorum gitmeyi ama yorgunum kusura bakmayin.. hepinize iyi geceler

gıt gıt uyu.. ee sen calısan kadınsın. bızım gıbı evde yatmıyorsun gıt dınlen canım.. iyi geceler tatlı ruyalar.

hosgeldınnn nasılsın tatlıcadımm

hoşbulduk canım

Silacim yumurtlama sonrasi bendede bazen oluyor bu gogus agrisi aklina baska kotu seyler getirmemeye calis tatlim
insallah kuzucum insallah en son pazar gunu olmustu bisiler sen ne alemdesin?

canım bende yumurtluyor olabilirim yada üzereyim. ağrım var benimde senin gibiama yumurtalıklarda değil genel bir ağrı var rahimde ara ara sağa sızlama giriyor:26:

yarınmı veriyorsunuz testi?
ne zaman sonuç alınacak hemen veriyorlarmı?

bunların hepsi ıyıye habermıs demekkı.. sen regenın dedıgı gıbı toparlan bıraz. ıns hıc ummadıgın anda gelıverır bebısın.. benım goguslerım cok nadır nerdeyse hıc agırmaz. o yuzden pek bısey dıyemıyorum..

git kafani topla da gel biraz hadi...

bilmiyordum canim kusura bakma olur mu... hayirlisi olsun bakalim..insallah canim, bence bir sey cikmayacak neyse o zaman yarini degerlendirirsin sne de.. bakarisn oluverir insallllaaaahhhhhhhhhhhh
hic kusuru olurmu canim tesekkur ederim bende bole olmasi icn dua ediyorum hep. Iyi geceler canim dinlen sende

Ayyyyy senle ayni gidiyoruz bu ay desene:13: bendede sizlama var ama sol yumurtaliklarumda hissediyorum bariz bu sefer.
Yarin vercek kuzum ama ne zaman nasil alcaz sonucu hic bilmiyoruz bayramdan sonraya kalir sioruz ama bakalim belli degil henuz

canım valla bilmiyorum aynı gidiyor gibiyiz. yarın ateşim artacakmı bakalım. belkide bana öyle geliyordur emin değilim..
inşallah hayırlı haberler alacaksın kuzum. stres yapmıyoruz hiç tamammıı...
bide yarın akşam yapın siz yine hazır hissediyorsun değerlendirin. eşin oruç tutmayacak nasıl olsa finduk fıstuk yesin akşamı boşa geçirmezsiniz böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…