- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.781
hosbulduk canımm. ay bidaha olmaz ins.. bende merak ettim buraları. oh dedim sorun var kimse giremiyordur. tek ben değilimdir felan diyordumki bugun girdim ne goreyım 20 sayfacık konusmussunuz.. ne kadar kotuyum dimi
ohhh ne guzell gezin tozun iyi eglenceler
Allah iyiliğini versin kız.. regl idim yaa. tura felan cıkamazdım. ama sorun 5 gun sürünce sinirlerim bozuldu. cok sukur sımdı sorunsuz gırıyorum..
ee sen napıyorsun?? nasılsın regencimmmm ???
canim almancada ü ve ö harfleri oldugu icin rahatim beno yüzden yani
ne bayrami canim bize bayram felan yok.. o türkiyede kaldi..
Iyi gecelerkizlar nasilsiniz. Ben sanirim artik yumurtuyorum kasiklarimda acayip batmalar basladi. Ve biz perhizdeyiz uc gunduryarin sabah buyuk gun hakkimizda hayirlisi olsun rabbimden onu diliyorum sadece
Iyi gecelerkizlar nasilsiniz. Ben sanirim artik yumurtuyorum kasiklarimda acayip batmalar basladi. Ve biz perhizdeyiz uc gunduryarin sabah buyuk gun hakkimizda hayirlisi olsun rabbimden onu diliyorum sadece
aaa sincik anlasildi.... bizde yok onlardan ingilicce gibi...ve okadar ortak kelimeleri varki fransizcayla ingilizcenin sadece telafuzlari farkli en basiti table.. fransica tabl okunuyo ingilizce nasil okundudunu biliyoz zaten....gibi...
evet bayramm seyran yok buralarda cook uzgunum yaaa........ bildiginiz gibi deil....
ben de oyle dusunurduumsanirim amakendi kendimi yerdimne kaynattilar acaba sonhaberler nedir diyeee....sende kirmizilari savusturmussun islemlerebile baslamissin.bendede tik yok bu ayy okadar tursuz gectiki 5yilin en sakin ayiydi diyebilirim... kismet !!
okudunmu gemisi breskanin kirmizilari geldi dra gitti ama sukur sorun yok...leplepimizde dondu umreden...gunu gecmis 4gun.. test yapmamis..
napiiim canim.. herkesin sarimsakliya gidecegi tuttuben de aska geldim yüklendim herife.. bi haftasonu bi yerlere gidelim diye.. bakalim insallah yani ben calistigim icin fazla gidemem zaten.. izin almak icin de yerime birini bulmam lazim o da gerek yok yani.. is bu, herkese emanet edilmez
kuzum ne bileyim, gelmeyince yani konu da sen olunca insan merak ediyorneyse gecsin de bu günler verimli günlerin gelsin insallah, verimini al
Yarin esim spermiyogram vericek o yuzden perhizdeyiz canim doktor 3gun perhiz istedi ona uyuyoruz bizde. Insallah testte hersey yolunda cikar cok dua ediyorumniye perhizdesiniz ki tatlim anlamadim :44::44::44: yani bi sebebi mi var hani.. bos gecirme eger yumurtladigini düsünüyorsan.. bak ay sonunda kendine kizarsin benden söylemesi
anladim canim, mesela su var bir de fransizcada; è ama bunu yapmasi kolay burda ben bile yapiyorumalmancada da cok öyle kelimeler.. fransizca ve de özellikle ingilizce.. hatta bazilari fransizca gibi bogazdan söylenir.. mesela, restaurant.. cok seviyorum ben bunu söylemesini, daha dogrusu söylemeye calismasini
e kuzum böyle olmasini biz sectik.. buralarda ne bayram se seyran ne bir sey olmayacagini biliyorduk. iste bu yüzden kendime kiziyorum en cok
selam bayanlar:79:
geçmişi okuyordum ama baktım aşağıya kalabalık gördüm.geçmişi atlamaya karar verdimm:82:
selam bayanlar:79:
geçmişi okuyordum ama baktım aşağıya kalabalık gördüm.geçmişi atlamaya karar verdimm:82:
Silacim yumurtlama sonrasi bendede bazen oluyor bu gogus agrisi aklina baska kotu seyler getirmemeye calis tatlimbu ara da kizlar sIkIntidayim yaaaa hayra alamet olsun bunaldim heleki su dongunun 17.gununde baslayan gogus ucu agrilarim dellandirde beni keske daha rahat takilabilsem.... iste bununla ilgili okuduklarim ve kafamin yine corbaya donmesiiii...
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/332970-adetten-17-gun-sonra-gogus-agrisi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...asinda-yumurtlamadaki-agrilar-devam-eder.html
iste yine birbiriyle celisen durumlar... napam nerelere gidem.... en iisi gidip namazimi kilayim yoksa ucacam iyice....
insallah kuzucum insallah en son pazar gunu olmustu bisilerazracım en son ne zaman yaptınız çalışma? içerde varmı bişilerrr
üzülme bitanem son bekleyişlerin seninde inşallah. eşin hayırlısıyla güzel haberler alsın sonra bol bol çalışırsınız
bu ara da kizlar sIkIntidayim yaaaa hayra alamet olsun bunaldim heleki su dongunun 17.gununde baslayan gogus ucu agrilarim dellandirde beni keske daha rahat takilabilsem.... iste bununla ilgili okuduklarim ve kafamin yine corbaya donmesiiii...
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/332970-adetten-17-gun-sonra-gogus-agrisi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...asinda-yumurtlamadaki-agrilar-devam-eder.html
iste yine birbiriyle celisen durumlar... napam nerelere gidem.... en iisi gidip namazimi kilayim yoksa ucacam iyice....
Yarin esim spermiyogram vericek o yuzden perhizdeyiz canim doktor 3gun perhiz istedi ona uyuyoruz bizde. Insallah testte hersey yolunda cikar cok dua ediyorum
Hosgeldin kuzucum bende gecmisi okuyamadim direk guncele geldim
ay kizlar acayip bi hava var burda sanki benim üstüme cöktü yaa :97::97::97::97::97: ben uyumaya gider.. öptüm hepinizi, aslinda hic ismeiyorum gitmeyi ama yorgunum kusura bakmayin.. hepinize iyi geceler
hosgeldınnn nasılsın tatlıcadımm
Silacim yumurtlama sonrasi bendede bazen oluyor bu gogus agrisi aklina baska kotu seyler getirmemeye calis tatlim
insallah kuzucum insallah en son pazar gunu olmustu bisilersen ne alemdesin?
hic kusuru olurmu canim tesekkur ederim bende bole olmasi icn dua ediyorum hep. Iyi geceler canim dinlen sendegit kafani topla da gel biraz hadi...
bilmiyordum canim kusura bakma olur mu... hayirlisi olsun bakalim..insallah canim, bence bir sey cikmayacakneyse o zaman yarini degerlendirirsin sne de.. bakarisn oluverir insallllaaaahhhhhhhhhhhh
Ayyyyy senle ayni gidiyoruz bu ay desene:13: bendede sizlama var ama sol yumurtaliklarumda hissediyorum bariz bu sefer.hoşbulduk canım:95:
canım bende yumurtluyor olabilirim yada üzereyim. ağrım var benimde senin gibiama yumurtalıklarda değil genel bir ağrı var rahimde ara ara sağa sızlama giriyor:26:
yarınmı veriyorsunuz testi?
ne zaman sonuç alınacak hemen veriyorlarmı?
hi
Ayyyyy senle ayni gidiyoruz bu ay desene:13: bendede sizlama var ama sol yumurtaliklarumda hissediyorum bariz bu sefer.
Yarin vercek kuzum ama ne zaman nasil alcaz sonucu hic bilmiyoruz bayramdan sonraya kalir sioruz ama bakalim belli degil henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?