2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Selam tuğçe hoş geldin naılsın? Maaşallah 3 ayına girmişsin bundan sonraki zamanlar hamileliğin en güzel evreleri oluyormuş vücut bebege alışmış mide bulantıları bitmiş oluyormuş

Selam tuğçe hoş geldin naılsın? Maaşallah 3 ayına girmişsin bundan sonraki zamanlar hamileliğin en güzel evreleri oluyormuş vücut bebege alışmış mide bulantıları bitmiş oluyormuş

ıhmal etmeyın calısmaları menbetacımm hele yumurtladıgını dusundugun gun ne yap et kandır kocişini :) Heycan olmazmı yaa ruyamda dogum bıle yapıyorum artık :)))
Son 1 haftamız kaldı ogrenmeyee.. Tabı gosterırse :)

Cnmm ıyıyım sen nasılsın ? Valla zaman cabuk gecıyooo ama artık dedıgın gıbı rahatım mıde bulantılarım geçti kasık batmalarım oluyo arada ama oda gelıp gecıyo zatenn... Cevremdekıler kızı olanın kasıklarında batma olur dıyor ama ınsallah bakalım :)

ay bılmıyorum artık nasılsa olmuyor dıye salıverdım kendımı.. ne zman ısterse o zaman.. beynımı rahatlatmak ıstıyorum.. hayırlısı.

ay ne kadar guzel bır duygudur.. ins gosterir :) bazı doktorlar kordon bagından bıle anlayabılıyorlarmıs. tecrube mı artık bılemıyorum.. aman eli ayagı duzgun saglıklı olsunda kız erkek hıcc farketmez.. :))

selam guzellikler... nasilsiniz insallah????

tatlicadicim bak dun kuppeden bahsettik bugun gelip bize selam vermis...hersey yolunda anlasilan masallah...

pollyyannaciimmm valla gece gece senin gibusunu inceledik..hayatim bayadir ugramadin bizeseni ziyaret edeyim dedim....bakim oralara ugramismi iyimii diyehersey yoluinda masallah... topiclerinizde asiri hos..... bizlerde nasip olur insallah..bizlerde sizi yakalasaydik hep bir olurduk yine((

hlyyaaa hatun.. neguzel yaaa iice heycanlanmissindir canim...bol bol dagit kafani insallah tatilin donusundede muhtesem haberle birlesir sevincin:49

azracim.. menbataya tamamen katiliyorum...insallah ciddi birsey cikmayaak ve coook yakin zamanda gelecek seninde gobusunn

tugceee ozledik seni kuzuuuummm....bugunde sana yazaaktim acaba baska topiclerimi takiliyo diye neyseki benden once davrandin...burdasinnnn :3 bu arada 4.aydasin guzelim yani gobusunu gormek istiyoruzzzzz....

Bizde meleklerimizi bekliyorum şekercim senin gibi hamileleri de görünce içimiz hoş oluyor mutlu oluyoruz Sağlıklı bir gebelik dilerim canım

Aynen cnm farketmez hayırlısı olsun dedıgın gıbı

cnmm bende sızı cok ozledımm gecelerı gelıyorum ama saat cok gec oldugu ıcın kımsede olmuyo bende bısey yazmadan cıkıyorum Başka topıklerı okuyorum ama burdan başka bı yere yazmıyorum elim varmıyo valla tanımıyorum kımseyı ama burda aıle gıbı olduk valla :)Sende ne var ne yokk ?

sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım evet çok heycanlandım çok istedim ama gidemicez galibaaaaa :18::18::18::18::18::18:

kocamın dedesi rahatsızlanmış..hastanedeymiş durumu kötü olursa gitmeyiz herhalde
Allah şifa versin ii olur inşallahhh...

anladim canimm...guzel bizdenhep hep haberin var yani....
bendende ayni canim biliyorsun ovulationda pek calisma olmadi... dongunun 17.gunundede goguslerimin ucu feci agrimaya basladi..once boyle oldum,panikledim ama baktim olagan biseymis...ilk defa oldu yani.. anlican kirmizilari bekliyorumki yeniden sIkIca calisayimmmmm

ahh canim yaaaa nasil bir denk dusmedir..hayat iste yaaa biz planlar yaparken basima gelen tuhaf seylerin adi..... canim yaa insallah sifabulur dede... biliyorum saglik onde gelir ama sende cok sevinli heycanliydin tatlim...herzamanki gibi hayirlisini diliyorum canim...kismette ne varsa!!!!

cnmm Allah sıfa versınnnn

inşallah canım ne diim..valla biraz üzüldüm ama napalım Allah şifa versin..ne diim..ayy hevesim kursağımda kaldı öyle işte

hıcc bellı olmaz sılacımmmm ınsalah gelmez kırmıızlarınn

Allah tez zamanda şifasını versın guzelım.. şimdi sizin gitmenizde yakısık kalmaz dede hastayken. ins cabuk iyılesir kalkar.. üzüldüm bak simdi. ne kadar heveslenmiştin..

silacimmmmmm, canim merak etmissin... polyannadan yanlis bilmiyorsam 3 hafta filan ondeyim, ama benim bu kadar yok herhalde daha gobegim... benimkisi daha minik gidiyor... herkesten duzgun beslenmiyorsun baskilari altinda...

inşallah canım ne diim..valla biraz üzüldüm ama napalım Allah şifa versin..ne diim..ayy hevesim kursağımda kaldı öyle işte
anliyorum seni tatlim...ama hemen uzulme insallah ciddi bisey yoktur... eger gidemezsende nasipdiycez guzelim!!!
hıcc bellı olmaz sılacımmmm ınsalah gelmez kırmıızlarınn

hayatim aylardir ayni tantana... ha bu kez cok erken basladi ve uclari agriyo ama sadece sIkIntim canim acimasi....... yoksa biliyorumben bunun neye isaret oldugunu....

screamaway hosgeldincanimmm.... istesin sanirim...bende devrilcem birazdan sanirim...oturunca orucu daha cok hissediyorum sanki... senden iyilik insallah...

silacimmmmmm, canim merak etmissin... polyannadan yanlis bilmiyorsam 3 hafta filan ondeyim, ama benim bu kadar yok herhalde daha gobegim... benimkisi daha minik gidiyor... herkesten duzgun beslenmiyorsun baskilari altinda...

canim yaa yook onla cok cok alakalai oldugunu dusunmuyorumda... polyannaylada bahsettikya ic karin muhabbeti var... bendede buaylarda bukadar yktu hatta...hatta hamile pantalonlarini falan 6.aya yakin giymeye baslamistim.. sonradan normallesti... aman aman buyuk karnim yoktu ama 3.600 kg dogdu... diyecegim kucugungayet sagliklidir yerinde.. vitaminiciyor musun sen? kullansan sen ve bebek iinde iyiolur... dr bana direk yazmisti...

screamaway hosgeldincanimmm.... istesin sanirim...bende devrilcem birazdan sanirim...oturunca orucu daha cok hissediyorum sanki... senden iyilik insallah...

silacimmmm, evet isteyim hala canim...
oruc tutmak bu kadar uzun gunlerde cokk zor.. Allah yardimciniz olsun...
dinlen istiyorsan canim, iftara da daha baya var...

Tatlım sağolun ilgilenip bakmışsınız. bende hergün olmasada bakıyorum buraya ama yazmadan çıkıyorum.
İnşallah sizlere de nasip olur arkadaşlarım
göbek erken çıktı ama o birazda yakın çekim olduğundan büyük görünüyor. uzaktan çekip gösteririm yine sizlere. aslında o kadar değil:)) hem şükür kiloda almadım. dr.lar ilk 3 ay hiç kilo almayın veya en fazla 1 kilo diyolar. bayramda köye gitcez inşallah orda da almam.

Sizleri çok seviyorum.. hepiniz öpüldünüz.

Rabbim şu mübarek günlerde hepimizin dualarını kabul etsin. en hayırlı en kısa zamanda bebişleriniz gelsin inşallah.

SCREAMAWAYcım canım senin hamişlik nasıl gidiyor?? sen bakma benim göbüşe:) Kızımdan kalan göbekte vardı zaten bende.
seni görmek bana nasip olmadı ama hayalimdeki sen, ince uzun boylu fit bi bayan:)
beslenmeyle filan alakası yok göbüşün çıkmasının. iç karnın genişse geç çıkar. bebiş sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…