- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.841
Selam tuğçe hoş geldin naılsın? Maaşallah 3 ayına girmişsin bundan sonraki zamanlar hamileliğin en güzel evreleri oluyormuş vücut bebege alışmış mide bulantıları bitmiş oluyormuşazracımmm inşallah eşinin sonucları ıyı cıkarrr tatlım...Yumoşlarıda çatlatmışsınnn 2 haftaya kadar bıde bakmışsın hamişim dıye bagırıyosun burdaa.... Allahımmm ınsallahhhhh :)
Lepilepicimmm inşallah geç döllenme olur tatlım guzel haberlerını beklıyoruzz :)
Selam tuğçe hoş geldin naılsın? Maaşallah 3 ayına girmişsin bundan sonraki zamanlar hamileliğin en güzel evreleri oluyormuş vücut bebege alışmış mide bulantıları bitmiş oluyormuşazracımmm inşallah eşinin sonucları ıyı cıkarrr tatlım...Yumoşlarıda çatlatmışsınnn 2 haftaya kadar bıde bakmışsın hamişim dıye bagırıyosun burdaa.... Allahımmm ınsallahhhhh :)
Lepilepicimmm inşallah geç döllenme olur tatlım guzel haberlerını beklıyoruzz :)
bendede hersey aynı değisen bırsey yoktemızlık yapıyorum işte. yavas yavas. oruclu oruclu pek cekılmıyor.. calısmalar bu ara aksıyor. kocam cok uykusuz bu aralar. işleri yogunlastı felan. aksamları ancak goruyorum kendısıni..
sen napıyorsun az kaldı cınsıyetı ogrenmeye.. heyecan var mı heyecan :26::26:
Selam tuğçe hoş geldin naılsın? Maaşallah 3 ayına girmişsin bundan sonraki zamanlar hamileliğin en güzel evreleri oluyormuş vücut bebege alışmış mide bulantıları bitmiş oluyormuş
ıhmal etmeyın calısmaları menbetacımm hele yumurtladıgını dusundugun gun ne yap et kandır kocişini :) Heycan olmazmı yaa ruyamda dogum bıle yapıyorum artık :)))
Son 1 haftamız kaldı ogrenmeyee.. Tabı gosterırse :)
ıhmal etmeyın calısmaları menbetacımm hele yumurtladıgını dusundugun gun ne yap et kandır kocişini :) Heycan olmazmı yaa ruyamda dogum bıle yapıyorum artık :)))
Son 1 haftamız kaldı ogrenmeyee.. Tabı gosterırse :)
Cnmm ıyıyım sen nasılsın ? Valla zaman cabuk gecıyooo ama artık dedıgın gıbı rahatım mıde bulantılarım geçti kasık batmalarım oluyo arada ama oda gelıp gecıyo zatenn... Cevremdekıler kızı olanın kasıklarında batma olur dıyor ama ınsallah bakalım :)
ay bılmıyorum artık nasılsa olmuyor dıye salıverdım kendımı.. ne zman ısterse o zaman.. beynımı rahatlatmak ıstıyorum.. hayırlısı.
ay ne kadar guzel bır duygudur.. ins gosterir :) bazı doktorlar kordon bagından bıle anlayabılıyorlarmıs. tecrube mı artık bılemıyorum.. aman eli ayagı duzgun saglıklı olsunda kız erkek hıcc farketmez.. :))
selam guzellikler... nasilsiniz insallah????
[tugceee ozledik seni kuzuuuummm....bugunde sana yazaaktim acaba baska topiclerimi takiliyo diye neyseki benden once davrandin...burdasinnnn:3 bu arada 4.aydasin guzelim yani gobusunu gormek istiyoruzzzzz....
anladim canimm...guzel bizdenhep hep haberin var yani....Aynen cnm farketmez hayırlısı olsun dedıgın gıbı
cnmm bende sızı cok ozledımm gecelerı gelıyorum ama saat cok gec oldugu ıcın kımsede olmuyo bende bısey yazmadan cıkıyorumBaşka topıklerı okuyorum ama burdan başka bı yere yazmıyorum elim varmıyo valla tanımıyorum kımseyı ama burda aıle gıbı olduk valla :)Sende ne var ne yokk ?
sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım evet çok heycanlandım çok istedim ama gidemicez galibaaaaa:18::18::18::18::18::18:
kocamın dedesi rahatsızlanmış..hastanedeymiş durumu kötü olursa gitmeyiz herhalde
Allah şifa versin ii olur inşallahhh...
sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım evet çok heycanlandım çok istedim ama gidemicez galibaaaaa:18::18::18::18::18::18:
kocamın dedesi rahatsızlanmış..hastanedeymiş durumu kötü olursa gitmeyiz herhalde
ahh canim yaaaa nasil bir denk dusmedir..hayat iste yaaa biz planlar yaparken basima gelen tuhaf seylerin adi..... canim yaa insallah sifabulur dede... biliyorum saglik onde gelir ama sende cok sevinli heycanliydin tatlim...herzamanki gibi hayirlisini diliyorum canim...kismette ne varsa!!!!
cnmm Allah sıfa versınnnn
anladim canimm...guzel bizdenhep hep haberin var yani....
bendende ayni canim biliyorsun ovulationda pek calisma olmadi... dongunun 17.gunundede goguslerimin ucu feci agrimaya basladi..once boyleoldum,panikledim ama baktim olagan biseymis...ilk defa oldu yani.. anlican kirmizilari bekliyorumki yeniden sIkIca calisayimmmmm
sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım evet çok heycanlandım çok istedim ama gidemicez galibaaaaa:18::18::18::18::18::18:
vallacanim yapiylada alakali sahsen benimbuaylarda yoktu bukadar... ama masallah bu kizimizinki buyumus bayagi... kuppeyle aralarindabir hafta tam kuppenin bebisi 1hafta kuuk bundan onunkidebukadar oldumu acep... screamda bahsetmedi gobusunden hiic uzuluruz diyemi acaba ama acikcasi ben daha cook heycanlaniyorum...
screamaway,tugce,cicekten de bekliyoruzzz....renawalinkikucuk henuz... kuppede tatilde olmali!!!!
anliyorum seni tatlim...ama hemen uzulme insallah ciddi bisey yoktur... eger gidemezsende nasipdiycez guzelim!!!inşallah canım ne diim..valla biraz üzüldüm ama napalım Allah şifa versin..ne diim..ayy hevesim kursağımda kaldı öyle işte
hıcc bellı olmaz sılacımmmm ınsalah gelmez kırmıızlarınn
silacimmmmmm, canim merak etmissin... polyannadan yanlis bilmiyorsam 3 hafta filan ondeyim, ama benim bu kadar yok herhalde daha gobegim... benimkisi daha minik gidiyor... herkesten duzgun beslenmiyorsun baskilari altinda...
screamaway hosgeldincanimmm.... istesin sanirim...bende devrilcem birazdan sanirim...oturunca orucu daha cok hissediyorum sanki... senden iyilik insallah...
Tatlım sağolun ilgilenip bakmışsınız.selam guzellikler... nasilsiniz insallah????
pollyyannaciimmm valla gece gece senin gibusunu inceledik..hayatim bayadir ugramadin bizeseni ziyaret edeyim dedim....bakim oralara ugramismi iyimii diyehersey yoluinda masallah... topiclerinizde asiri hos..... bizlerde nasip olur insallah..bizlerde sizi yakalasaydik hep bir olurduk yine((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?