- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.881
cok yıkanmısta guneste kalmıs sankı soluk bır renk aman parana yazık o zaman... siyahını begenmıssın onu al ozaman.. tabı senden once kapmazlarsa
amann regen sende bu cene varken alttan girer ustten cıkarsın kabul ettırırsın canımhadi bakalım..
biz hep boyleyız alırız alırız gene ısteriz.. napalım.. hamuruzda var
ayy regentoşummmmm bnde bugün tam istediğim gibi bi mayo beğendimmm ammaaa 36 bedenn
38 yoktu daha doğrusu başka hiç yoktu...bnde yinede deneyeyim dedim esnek kumaş belki olur
bi giydimmmmmm gobeğemden yukarı çıkmadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:84::84::84::84::84: ay sinir oldum..koskaca bir gün mayo aradım ve bulamadım hiç bi yerde kalmamışş...yarın bi yer kaldı onada bakıcam olmazsa mecbur pikini alcam
kıs regentoş al elbiseni içinde kalcağına üstünde kalsın canım benim...şimdiden ii günlerde kullan..eminim çok yakışır sana..ve bncede siyahı al..elbiselerde siyah daha asil duruyor
sesime ses verdi hosgeldın kuzumikna ettin mi kocanı
yok ya nerdee.. ise erken gidiyor zaten
ahhh guzelim benimmmmm... kiyamam bende istiyorummmmmm...ama iste yazgi,gurbetlik...canlarimiz sagolsunda napalim....insallah canim yavrun kucucugun arkadaslik,yarenik eder sanaaa..... aaaaa kizim olursa adini yaren koyayimmmmo zaman sende al bı arkadasını yanına gıt canım ya. hem gezmıs olursun hemde alırsın.. sen yalnız deılsın benım gıbı..
benım burda 1 tane yasıtım arkadasım yok.. yalnız dolasmayıda hıc sevmem. o yuzden oyle alısverıslere felan tek gıtmıyorum. kocamla gıdebılırsem ancak.. ben annemı ozledım yaaaaa
sılacımmm canım saolasın ...atlattım valla sofrayıda hazırlamıştım...geldiklerinde sadece salata yapılcaktı saolsun görümcem yaptı..sonra yedik içtik makinayı doldurdum kalan bayaa vardı tencere falanayy onuda saolsuun görümcem yıkadı Allah razı olsun valla daa taakatim kalmamıştı feci bir bel ağrısı tuttu..ay nysee yarından itibaren tatilde dinlenirimmmmmmmmmmmm
azracımmmm canım benim aklımdaydın sana dua ettim..inşallah ii sonuçlar alacaksınız canım içini ferah tut...
ayrıcaaaaaaaa tatlıcadımmm ve sen tek değilsinizçünküü bnimde p.tesi başlayan yumurtalıklarımın batması rahmimde batmalar ağrılar falan var...bnde yimirtladım herhal..çalışmaları da yaptık artık bakalım gerisi Allah ın hikmeti inşallahh
pollyannacımm göbüşünü yirim senin çok tatlıı...inşalalh bizde öyle oluruz da bizde koyarız resmimizi
leplepiii canım inşallah pozitifi görürsün canımmmmmm Rabbim gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhh
ay kızlar ben şimdi çıkıyorum görümcemle çarşıya gitcez saçlarımıza şekil verdirme amaçlı kestircez..kendime mayo falan alcam..birazcık alış veriş..öğleden sonra gelirim öptüm hepiniziiiiii
ıns öyledır tatlım
inşallah geç döllenmedir cnm.
tamam yavrucum aç sen topiği ben geliyom
sen ben hly gidiyoruz tatlımmm. cocan kandırmış seni demekki.
maşallah baya belli göbeği. benim 5. ayıma kadar hamile olduğum bile belli değildi.
hakkında hayırlısı olsun güzelim, düşünme takma kafana inşallah geç döllenme olmuştur.
canim insallah gec döllenme olmusturbelirtin varmi peki baska:26:
hulyacim canım allah razi olsun dualarin icinahh sende bizdensinn insallah bu ay emeklerimizin meyvelerini toplariz allahimmmm Oh alisverisler saclar baslar merak ederim ben simdi ne renk aldin gelince yaz mutlaka.
işimi bitirdim ancak gelebildim...
ins gec dollenmedir ve hamılesindir canım :))
azraaa ben sana dun bısey yazdım ama sen gormedın. hatta acaba cevap yazdıda ben mı gormedım dıye sayfaları dolastım ama yok. gormedin herhalde.. neyse cicim insAllah sonuclarda hıcbıseycık cıkmayacak demiştim. içimden bir hıs senın coooook yakında hanı cooooooktan daha yakındahamıle kalacagını soyluyor.. ins bakalım..
azracımmm inşallah eşinin sonucları ıyı cıkarrr tatlım...Yumoşlarıda çatlatmışsınnn 2 haftaya kadar bıde bakmışsın hamişim dıye bagırıyosun burdaa.... Allahımmm ınsallahhhhh :)
Lepilepicimmm inşallah geç döllenme olur tatlım guzel haberlerını beklıyoruzz :)
kızlar saolun Allahtan ümit kesilmez bu ay olmasada diğer aylar var ama bu aydan çok umudum var inşallah kısmetimde vardır. normalde hayatta böyle 5 gün 6 gün gecikmezdi hiç adet belirtim de yok herşey normal çok enteresan bi durum ya bayramdan sonra yapsam tahmini olarak ortalama 15 gün falan geçecek testte falan çıkarmı acaba hastalanmazsam , eğerki geç döllenmeyse:))) :))))))))))))):76::76::76:canım inşallah yarın senin günün olacak :) ıayy valla benim pek umudum yok ama yinede çalışmaları yaptık
ay saçımı kestirdimmmmmmmmmm kaşımı aldırdımmmmmmmmmm bi iki üst baş aldım ammaaaa mayo bulamadım :2::2:
bikini alacam mecbur hiiç istemiorum ama bakalım akşama viaporta gideriz kocamlan bide oraya bakarım olmazsa bikibi alırım artık napiim:26::26:
leplepi canım inşallah geç döllenmedir..az daha sabret canım inş ii haber verirsin bize :)
polyannacım canım seni öyle göbüşlü görünce bnde çok duygulandım...rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
kardaiz canikommmmmmmm nihancığı sormuşsun..malum kocası gidince çok canı sıkıldı onun annesine gitti ya..biraz topikten uzak kalmak istedi bebek konuşmak istemediği için...bayramdan sonraki p.tesi prof. bi doktora gidicek bakalım inşallah ii sonuç alır..sen nasılsın ?
kuppecim iyi gez canım tadını çıkar valla ohhhhhhhhh tam benlik hava soğuk süper...ben sıcaktan hiç hoşlanmamm da :) dikkat et kendinede yeğenimizede :)
Bizde meleklerimizi bekliyorum şekercim senin gibi hamileleri de görünce içimiz hoş oluyor mutlu oluyoruzSağlıklı bir gebelik dilerim canım
kızlar saolun Allahtan ümit kesilmez bu ay olmasada diğer aylar var ama bu aydan çok umudum var inşallah kısmetimde vardır. normalde hayatta böyle 5 gün 6 gün gecikmezdi hiç adet belirtim de yok herşey normal çok enteresan bi durum ya bayramdan sonra yapsam tahmini olarak ortalama 15 gün falan geçecek testte falan çıkarmı acaba hastalanmazsam , eğerki geç döllenmeyse:))) :))))))))))))):76::76::76:
regencimmm,seni sordugum postumu seni gormedenonce yazmistim... ben onu yolladim hemen kalktim pc basindan..o siradada sen varmissin zaten...ne diyoruzzz kalp kalbe karsiymisssss....
canim yaaa hangi magaza sole internet sitelerine bakalim biii....cok meraklandim.. kismetinde varsa doner dolasir bulurseni...bende pumaninbi ayakkabisini cook begenmistim koca ayaklarima (39) uygunu kalmamisti sonra kismetyabaska yerden buldum!!!sanada nasipolur insallahh
ahhh guzelim benimmmmm... kiyamam bende istiyorummmmmm...ama iste yazgi,gurbetlik...canlarimiz sagolsunda napalim....insallah canim yavrun kucucugun arkadaslik,yarenik eder sanaaa..... aaaaa kizim olursa adini yaren koyayimmmm
menbata canimbenimmm esin hala uyuyormu koltuktaa.... eger oyleyse sende ac nettediziyi kulaklik varsa onunla dinle be guzelimmm..butunlesmene gerek yok tvyleeee....teknolojide careler tukenir miii???
yok tv den baska gun tekrarini izlerim diyorsan alaaa!!!!
azracımmm inşallah eşinin sonucları ıyı cıkarrr tatlım...Yumoşlarıda çatlatmışsınnn 2 haftaya kadar bıde bakmışsın hamişim dıye bagırıyosun burdaa.... Allahımmm ınsallahhhhh :)
Lepilepicimmm inşallah geç döllenme olur tatlım guzel haberlerını beklıyoruzz :)
canım inşallah yarın senin günün olacak :) ıayy valla benim pek umudum yok ama yinede çalışmaları yaptık
ay saçımı kestirdimmmmmmmmmm kaşımı aldırdımmmmmmmmmm bi iki üst baş aldım ammaaaa mayo bulamadım :2::2:
bikini alacam mecbur hiiç istemiorum ama bakalım akşama viaporta gideriz kocamlan bide oraya bakarım olmazsa bikibi alırım artık napiim:26::26:
leplepi canım inşallah geç döllenmedir..az daha sabret canım inş ii haber verirsin bize :)
polyannacım canım seni öyle göbüşlü görünce bnde çok duygulandım...rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
kardaiz canikommmmmmmm nihancığı sormuşsun..malum kocası gidince çok canı sıkıldı onun annesine gitti ya..biraz topikten uzak kalmak istedi bebek konuşmak istemediği için...bayramdan sonraki p.tesi prof. bi doktora gidicek bakalım inşallah ii sonuç alır..sen nasılsın ?
kuppecim iyi gez canım tadını çıkar valla ohhhhhhhhh tam benlik hava soğuk süper...ben sıcaktan hiç hoşlanmamm da :) dikkat et kendinede yeğenimizede :)
regen ins alabılırsın guzelım.. ooo sende tatıle gıdenlerdensın... hadi bakalımmmm..
o zaman sende al bı arkadasını yanına gıt canım ya. hem gezmıs olursun hemde alırsın.. sen yalnız deılsın benım gıbı..
benım burda 1 tane yasıtım arkadasım yok.. yalnız dolasmayıda hıc sevmem. o yuzden oyle alısverıslere felan tek gıtmıyorum. kocamla gıdebılırsem ancak.. ben annemı ozledım yaaaaa
regencimmm,seni sordugum postumu seni gormedenonce yazmistim... ben onu yolladim hemen kalktim pc basindan..o siradada sen varmissin zaten...ne diyoruzzz kalp kalbe karsiymisssss....
canim yaaa hangi magaza sole internet sitelerine bakalim biii....cok meraklandim.. kismetinde varsa doner dolasir bulurseni...bende pumaninbi ayakkabisini cook begenmistim koca ayaklarima (39) uygunu kalmamisti sonra kismetyabaska yerden buldum!!!sanada nasipolur insallahh
ahhh guzelim benimmmmm... kiyamam bende istiyorummmmmm...ama iste yazgi,gurbetlik...canlarimiz sagolsunda napalim....insallah canim yavrun kucucugun arkadaslik,yarenik eder sanaaa..... aaaaa kizim olursa adini yaren koyayimmmm
leplepii..senden haberler nedir canim.. kirmizilar yokdemi..daha once reglin gecikirmiydi boyle...ayyy insallah gec dollenmedir bitanem ..
Merhaba arkadaşlar,
uzun zamandan beri forumu takip ediyorum. Bende bebek sahibi olmak isteyenlerdenim ancak ufak bir farkla benim eşim buna hazır olmadığı için bundan feragat ediyorum. Haziran ayında 6 haftalıkken bebeğimi kaybettim ve olaylar silsilesi ile eşimin hazır olmadığını farkettim. Ancak burada birbirinize olan desteğiniz o kadar hoşuma gittiki okumaktan kendimi alamıyorum. Allahım inşallah bu mübarek günde hepinizin dualarını kabul etsin. Bebişlerinizi en kısa zamanda kucağınıza almayı nasib etsin.
veee günaydin bütün kizlaraaaaaa
veee günaydin bütün kizlaraaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?