2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ah canım sende hosgeldın

sen napıyorsun hic konusmuyosun bızım gıbı.. cenen nıye dusmuyor regen gıbı.. az dedikodu yapak yaaa..

evet canim gül kurusu zaten canli bi renk degildir bir de soluk olunca ayniiiii tarif ettigin gibi canim, ama gercekten güzeldi eger alabilirsem fotosunu koyarim bakarsiniz...

benimkine dedim de yok orasi uzak yok tren cok tutar diye bi sürü uydur ya bakalim gidebilcem mi.. amaannn yaaa... dertlendim simdi..

ya iste hep öyle oluyo yaa... aradigini bulamiyorsun sorma, ben bi gömlek gösterdim arkadasa sonradan da benim hosuma gitmez mi... bir de ucuzlamiski sorma.. ay neyse bakiyorum yok baska da... ora senin bura benim derken kadin kolayi gömlegin üstüne dökmez mii kiz demekki gözüm kaldi

ya ben de istiyorum mayo.. benim de bikinim var ama ne bileyim istemiyorum giymekk... ha bu arada belki önümüzdeki haftasonu kacicaz biyerlere insallaahhhh benimki izinli ama ben calistigim icin az gidicez yaa olsun.. gittigimiz yerin havuzu olursa insallah lazim olur.. artik bu havada denize girilmez... sen de yarin artik hazirlaman lazim her seyi.. yarim büyük güüünnnn yarin gidiyorsun degil mi?

evet siyah o tarz elbiselerde coook daha sik duruyor, böyle havasi oluyor vallahii ama sanirim alamicam.. neyse...

regen ins alabılırsın guzelım.. ooo sende tatıle gıdenlerdensın... hadi bakalımmmm..

yok ya nerdee.. ise erken gidiyor zaten

o zaman sende al bı arkadasını yanına gıt canım ya. hem gezmıs olursun hemde alırsın.. sen yalnız deılsın benım gıbı..

benım burda 1 tane yasıtım arkadasım yok.. yalnız dolasmayıda hıc sevmem. o yuzden oyle alısverıslere felan tek gıtmıyorum. kocamla gıdebılırsem ancak.. ben annemı ozledım yaaaaa

regencimmm,seni sordugum postumu seni gormedenonce yazmistim... ben onu yolladim hemen kalktim pc basindan..o siradada sen varmissin zaten...ne diyoruzzz kalp kalbe karsiymisssss....
canim yaaa hangi magaza sole internet sitelerine bakalim biii....cok meraklandim.. kismetinde varsa doner dolasir bulurseni...bende pumaninbi ayakkabisini cook begenmistim koca ayaklarima (39) uygunu kalmamisti sonra kismetyabaska yerden buldum!!!sanada nasipolur insallahh

ahhh guzelim benimmmmm... kiyamam bende istiyorummmmmm...ama iste yazgi,gurbetlik...canlarimiz sagolsunda napalim....insallah canim yavrun kucucugun arkadaslik,yarenik eder sanaaa..... aaaaa kizim olursa adini yaren koyayimmmm

leplepii..senden haberler nedir canim.. kirmizilar yokdemi..daha once reglin gecikirmiydi boyle...ayyy insallah gec dollenmedir bitanem ..

ıns öyledır tatlım

inşallah geç döllenmedir cnm.

kızlar saolun Allahtan ümit kesilmez bu ay olmasada diğer aylar var ama bu aydan çok umudum var inşallah kısmetimde vardır. normalde hayatta böyle 5 gün 6 gün gecikmezdi hiç adet belirtim de yok herşey normal çok enteresan bi durum ya bayramdan sonra yapsam tahmini olarak ortalama 15 gün falan geçecek testte falan çıkarmı acaba hastalanmazsam , eğerki geç döllenmeyse:))) :))))))))))))):76::76::76:

Son düzenleme:
menbata canimbenimmm esin hala uyuyormu koltuktaa.... eger oyleyse sende ac nettediziyi kulaklik varsa onunla dinle be guzelimmm..butunlesmene gerek yok tvyleeee....teknolojide careler tukenir miii???

yok tv den baska gun tekrarini izlerim diyorsan alaaa!!!!

Bizde meleklerimizi bekliyorum şekercim senin gibi hamileleri de görünce içimiz hoş oluyor mutlu oluyoruz Sağlıklı bir gebelik dilerim canım

cnmm cok saoll inşallah sızınde meleklerınız göbüşünüze konucakkk yakındaa dualarım sızınle :) topıgımızz bebişlee dolup taşsın ıstıyorummmmmm

cnmm bnm gec dollenme oldu ve tam gecıkmemın 60.gununde ogrenmıstımmm bakarsın bellı olmayabılırde :) Ama ınsallah bnm kadar beklemek zorunda kalmadan hemencık bebişinin haberını alırsınnnn :)

ah canım ins gelır yavrucukta dediğin gıbı arkadas olur bana.. saol canımm.. yaren guzel ısım bu arada..

kız sen 39 numara ayakkabı mı gıyıyonn.. hıc oyle koca ayaklı durmuyordun saka yapıyom ha alınma :)) yerim seni ben.. bende 35-36 giyoooooooommm

canım tam olarak saat 20:15 te uyuya kaldı. 01:40 ta kaldırdım yanı dusun o saate kadar uyudu...

bıde ne oldu senın bu yazdıgın postu okurken yanımda o da benlen okudu mu bı kahkaha kopardı kı.. Allah ım Allah ım

topic ahalisi hala uyuyor. ben erkenciyim bugün. açılışı ben yapayım dedim. Umarım güzel bir gün olur.
Canım arkadaşlarım bu güzel cuma gününde eriştiğimiz mübarek kadir gecesinin hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ettiğiniz dualarda yer almak dileğiyle...
ben unutmamak için isimleri not alıyorum. bol bol dua edelim. Rabbim bizleri rahmetiyle taçlandırsın. kucaklarımız boş kalmasın inşallah.

günaydın can dostlarım....

Gün vardir, bin yildan uzun gelir bize, bir yil vardir bir günden kisa gelir bize. Bire bin yazilan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e. Hayirli kandiller..

Rabbim bu mübarek gecede tüm dualarımızı kabul eylesin inşallah...dualarda buluşmak dileğiyle..

kizlar buraya kadarmis test sonuclarini aldik değerlerimiz cok dusuk..... kan testi rontgen vermis doktor. Labratuardaki cocuk hic ugrasmayin bu degerlerle hemen tup bebek sirasi alin demis

Merhaba arkadaşlar,
uzun zamandan beri forumu takip ediyorum. Bende bebek sahibi olmak isteyenlerdenim ancak ufak bir farkla benim eşim buna hazır olmadığı için bundan feragat ediyorum. Haziran ayında 6 haftalıkken bebeğimi kaybettim ve olaylar silsilesi ile eşimin hazır olmadığını farkettim. Ancak burada birbirinize olan desteğiniz o kadar hoşuma gittiki okumaktan kendimi alamıyorum. Allahım inşallah bu mübarek günde hepinizin dualarını kabul etsin. Bebişlerinizi en kısa zamanda kucağınıza almayı nasib etsin.

regen ins alabılırsın guzelım.. ooo sende tatıle gıdenlerdensın... hadi bakalımmmm..

yok kuzum belli degil, zaten sadece haftasonbu olur, olursa o daa.... yani yine de cok tutuyor bi okadar daha para koysam üstüne tr'de tatil yapar gelirim ben yani... gerci biz konuda da anlasamiyoruz.. bi yer buldu pasa, otelli felan oyun parkiymis..yani bize uygun degil gitmis ona bakiyor, bi taraftan da bahaneler buluyor söyle böyle.. ama bakmaktan da vazgecmiyor, ben de en son kizdim yaa... o ne öyle dalga gecer gibi.. ise yarar yerlere bak sen, sonra istedigini yap

yok kuzu bi birlikte calistigim arkadas benim kafadan biraz onun da kocaman cocuklari var bana öyle ayak uyduramiyor, hem bir de oruc zamani malum, burdaki hava da normalde deli ediyor insani... yoksa öyle benim tarzimda ne bileyim zevklerimi anlayan bi arkadasim yok.. bi arkadas yeni dogum yapti,ki kapali zaten, elbise felan giymez pardesü tarzinda giyinir.. yani ben de yanimdaki beni anlasin gerektiginde dogruyu söylesin istiyorum.. zevklerimiz de yakin olsun istiyorum.. yani onu da nerden bulcam.. yalniz gezmek de güzel olmuyor iste maalesef...

yaaa silacim online shopping'e baktim ama orda da kalmamis bedeni... dur linki göndereyim de gör sen de.. burda sanki o kadar güzel durmuyor yaa... benim üstümde daha mi güseldi neee tabi icini doldurmak lazim yani bak sagdaki siyah elbise.. mausu gezdir üstünde büyütüyor..

ORSAY

cnm geçmiş olsun. Rabbim tekrar yaşatmasın. İnşallah en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…