- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.861
??????????
can sıkıntısı..
noluyoo bayanlarrr.... iftari yaptiniz mi...Allahim gunahyazmasin midem sirtima yapismis bekliyorum bende bir saat var dahaaaaa..............
noluyoo bayanlarrr.... iftari yaptiniz mi...Allahim gunahyazmasin midem sirtima yapismis bekliyorum bende bir saat var dahaaaaa..............
ay sılaaaaa tv de Kalbim Seni Seçti var. seyredemiyorum. daha dogrusu goruntu varda ses yok. kocam uyuyor kızmasın dıye tv nın sesini acamıyorum. suan dudaklarını okumaya calısıyorum ama ne mumkun
tatlıcadım sen napıyon ?? kocan evde mi ??
canım geziniyorum forumda.
kocacımda age of empire oynuyor.
biz ailecek bilgisayar oyunlarına düşkünüzde birazcık
ay uyuklamasından ıyıdır.. benıde uyuttu nerdeyse. her an dusebılırım
ayy canım yat uzan biraz. kıyamam sana.. zayıfsında zaten gunlerde uzun zor gecıyordur. uzan bebeeem bıraz. :)) bız yaptık ıftarımızı coktan. kocamda 45 dakikadır uyukluyor..
kizlar dusundugunuz icin sagolun valla kosusturdum daha birekler kizaraak...onuyapana kadarda gelir vakit.... uzanmak istiyorum ama "anne kalk" diyo bi ses....yaptık canım. seninde bişey kalmamış az daha dayan. zaten şurda 3-5 gün kaldı ramazanıda yedik...
bugün bende çok acıktım ama ona ragmen az yedim. anlamadım bişe...
senin oğlan rahat veriyorsa iftara 15 dk kalana kadar uyu çabuk geçer.
ay sılaaaaa tv de Kalbim Seni Seçti var. seyredemiyorum. daha dogrusu goruntu varda ses yok. kocam uyuyor kızmasın dıye tv nın sesini acamıyorum. suan dudaklarını okumaya calısıyorum ama ne mumkun
tatlıcadım sen napıyon ?? kocan evde mi ??
bizimkide savaşmasa uyurdu kesin.. bu erkekler neden böleki acaba.. ben hayatta uyuyamam ışıklı ortamda mesela ama benim kocacım ışık ses.. hiç farketmiyor hertürlü uyuyor.
herkes ne kadar yol almis, ki göbüs muhabbeti almis basini gitmis masallah.. Allah nazarlardan saklasin
ben de napayim, sabah kaynanamin sipari oldugu icin erken ciktim, bu sebepten gelemdim.. aksam da is cikisi gaezdik yanimdaki arkadasla birlikte biraz..yarin is yok ya nasilsa.. sonra da geldim yemegi koydum, cöktüm pc basina... benim günüm de böyle gecti valla... siz sormasaniz da anlattim ben hemencik.....
ay bu arada bi elbise buldum bayildim ayildim yan yattim camura battim ama yok bedenini bulamadim... 36 ve 42 vardi.. 42 cuval gibi oldu 36 zaten bana olmaz biliyorum denemedim bile... ama baska renkte 38 ve 40ini denedim veee 38 böyle daracicik accayiiiiiip seksiiiiiiiiiiii olduiste eski kiloma dönseydim bi o kadar oturmazdi üstüme o sebepten 40ini giydim o daha hanim hanimcik oldu yani mide bölümü felan biraz bol oldu ... elbiseye böyle asik oldum :98::98::98: yarin olursa magazanin baska subesine gitcem, gerci uzak ama olsun bi bakayim benimkini de ayartmam lazim....
kizlar dusundugunuz icin sagolun valla kosusturdum daha birekler kizaraak...onuyapana kadarda gelir vakit.... uzanmak istiyorum ama "anne kalk" diyo bi ses....
ayyy canim yaaa.. ne hossun agzini okumak hic de kolay olmasak gerek!!!! iisanslar..bende netten bakicam iftardan sonra.... anlatma sakin burda diziyi haaa....
bu arada ikizim (regen)bugun hiic selam vermediiiiii!!!:26::26::26::26::26::26:.....
kizlar dusundugunuz icin sagolun valla kosusturdum daha birekler kizaraak...onuyapana kadarda gelir vakit.... uzanmak istiyorum ama "anne kalk" diyo bi ses....
ayyy canim yaaa.. ne hossun agzini okumak hic de kolay olmasak gerek!!!! iisanslar..bende netten bakicam iftardan sonra.... anlatma sakin burda diziyi haaa....
bu arada ikizim (regen)bugun hiic selam vermediiiiii!!!:26::26::26::26::26::26:.....
ay regen guldurdun benı.. bende kullanırım bu tabırı38 dar oldu hımmm.. bana yollasaydın aman bosver 38 al boyle daracık otursun ustune. kocan kıskansın bıraz.. manken gibide hatunsun zaten.. ohh ne guzel olurdu..
alırsan gule gule gıy canım..
nasıl birseydi anlat bakim.
ah kuzum bende tekrarını seyredince anlarım anca sana istesende anlatamam
anne kalk diyen agıznı yesinler.. kuzum benımm..
ney, kuzum yok ya gelir gelmez gecmise baktim bi hemen günümü anlattim ama ben halen albisede kaldim aaayyyyyyyyy :97::97::97::97::97: asik oldum ben asik...
kiz yemin ederim dar oldu bak ya hatun inanmiyor bana....e kolay mi tam bir beden genislemisim beennnn aaaaaa ne ayippp
ya böyle yakasi düz kesimdi tam bogazin altindan düz gidiyor öyle V ya da yuvarlak yaka felan degildi... cepliydi ve cepler cooook hos bi hava katmisti elbiseye.. iste gögüs altinda kendinden kemerliydi, yani istersen üstüne de tak ama gerek yok, oranin dikimi kemer varmis gibi duruyor zaten... etek kisimi ise hafiften daraliyor, can etek felan degildi.. sonra etegi dizimin üstündeyiyani hani Bihter bazen böyle hanim hanimcik giyinirdi ya iste o tarzdandi... ben siyahini begendim gül kurusu böyle ne bileyim beni bi acayip gösterdi zaten karayim yani böyleydi elbise.. sert - yari esnek kumastandi, o yüzden oturdu böyle üstüme 38 bedeni ama varya materyali cok kaliteliydi.. bakalim yaa kismetse alirim yoksa napayim di mi??? ama ben istiyorrrrruummmmmmmmm onuuuuuuuuuuuuuuuuu............ benim olmali ooooooooooooo
evet canım senın aklın albisedeaman coook dar olduysa git o zaman 40 ı al sende haaaa tarif etmenden anladıgım kadarıyla asık oluncak kadar var.. yarın tatilmişya al kocanıda yanına git güzelim uzak dediğin magazaya varsa al.
ha bide zaten karayım diyorsun sen kara değilsinki esmer guzelisingul kurusu yakısır sana canımm.. ama içine sinmeside onemli..
sen simdi gece ruyandada elbiseyi gorursun
ama canim öyle canli bi gül kurusu degildi iste cok soluk bi renkti.. siyah ondan daha asil durdubakalim bulursam insallah... gerci ben bugün iki lbise daha aldimm kocise 3.sünden bahsedersem varyaa ya bana ne indirime girmis seyler aliyorum ben heeppp ama...
ay valla görürüm ben rüyamda.. insallah sonra da benim oluurrr... aha geldi kocis dua edin de kabul etsin götürsün beni
herkes ne kadar yol almis, ki göbüs muhabbeti almis basini gitmis masallah.. Allah nazarlardan saklasin
ben de napayim, sabah kaynanamin sipari oldugu icin erken ciktim, bu sebepten gelemdim.. aksam da is cikisi gaezdik yanimdaki arkadasla birlikte biraz..yarin is yok ya nasilsa.. sonra da geldim yemegi koydum, cöktüm pc basina... benim günüm de böyle gecti valla... siz sormasaniz da anlattim ben hemencik.....
ay bu arada bi elbise buldum bayildim ayildim yan yattim camura battim ama yok bedenini bulamadim... 36 ve 42 vardi.. 42 cuval gibi oldu 36 zaten bana olmaz biliyorum denemedim bile... ama baska renkte 38 ve 40ini denedim veee 38 böyle daracicik accayiiiiiip seksiiiiiiiiiiii olduiste eski kiloma dönseydim bi o kadar oturmazdi üstüme o sebepten 40ini giydim o daha hanim hanimcik oldu yani mide bölümü felan biraz bol oldu ... elbiseye böyle asik oldum :98::98::98: yarin olursa magazanin baska subesine gitcem, gerci uzak ama olsun bi bakayim benimkini de ayartmam lazim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?