- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.041
kiiiissss hlyacaannnn git tatil yap naapiyorsun nette????tamam seni özledik o ayri...
canikom ya denizden geldik duş aldık dinleniyoruz 8 de yemeğe gidicez o arada yazıorum :) sıkıntı yok kocamda nette çünkü :) ama şimdi çıkıyorum öptümmmmmmmmmmm
valla menbeta uyaniklik yapmisssss, silanin dedigi gibi... olay regenle silanin ustune kalmis...
hee bu arada anladigim kadariyla olayi tek bilen hala menbetacimmmmm, baska da kimse ogrenemedi sanirim...
kizlar bu arada o icine yogurt konulan pogacalar cok dayanmiyor haberiniz olsun.... yapildigi gun guzel oluyor, 1-2 gune kotu olmaya basliyor... bizde hersey surunur de ondan biliyorum...
icine maden suyu konulan, mayali pogacalar var ya, onu yapip buzluga atip, sonra yeni yapilmis gibi yiyebilirsiniz...
ben sIkIldimmmm bugun cokkkk, o topik senin, bu topik benim dolastim, o da acmadi...film filan izliyimm bariii...
tugce ne haber canım nasılsın???
az kaldı bayramdan sonraya ve cınsıyet ogrenmeye. bende dort gozle beklıyorum.. hayırlı sonuclar ıns..
iyiyimm menbetacimm sen nasilsin??? :) valla sorma cuma gunu dra gidicemm gittikce heycan basiyo :) herseyin hayirlisi diyorum sadecee :) pogaca tariflerini okuum vlla doguma dogru lazim olucakk cnku kauinvalidemin tarafi cok bebek gormeye geliyoo ve pogca borek yemedende gitmiyolarr... onun icin onceden yapip dolaba aticamm
herkescikler ogrendi bi sen bılmıyonnn :87::87::87: :87: saka saka
simdik sen benim pogcamı laf mı dedinsen benim pogacamı begenmedin mi ask olsun sana.. bu da bır saka...
tatlım bu verdiğim olcude toplasan 20-25 adet pogaca çıkıyor. biz 2 kişi oldugumuz için yarım olcu yapıyorum. ve sıcakken tadı daha guzel oldugu ıcın yiyoruz. geri kalanı tekrar ısıtınce ilk piştiği gibi değil de gene guzel oluyor ve bıtıyor.
cogu kez de komsulara verdiğim için birer tabak bende kalmıyor. o yuzden sıkıntı yok.. :97::97:
mayalı pogacalarda yaparım ben esım onu daha cok sever ama bu da benım acıl durum pogacamdır. ve cayın yanında coook guzel gıdıyor.. dediğin gibi ama o daha dayanıklı :)))))))
iftarımı yapmıs cayımı ıcmıs durumdayım. biraz daha pogaca dersem böööğğğğğğ :86::86::86:
deryacım canım doğum günün kutlu olsun...nice mutlu sağlıklı çocuklu yıllar dilerim :)
regentoşum valla şu ana kadar resim çekilemedikçünkü yanımıza alamıyoruz telefonları falan bile bırakıyoruz her ihtimale karşı ama çekilirsem koyarım menbeta bu cvp aynı zamanda sana canım :)
serdarhly adaşım kesinlikle diyeceklerimi iyi oku
sarımsaklıda su buz gibi yani bildiğin buzzzzzzzzzzzzayrıca çok rüzgar var geceleri üşütebiliyor...ince uzun kollu falan hırka alabilirsin...veya şal da olalbilr...biz bugün tekneyle tura çıktık süperdi...şiddetle tavsiye ediyorum..bazı koylarda sular sıcaktı...ayrıca rüzgar estiği için çooookk hmde yandığını anlamıyorsun o yüzden kesinlikle kremlenmeyi unutma...farkında olmadan feci yanabilirsin :) deniz anası falan yok..çok güzel balıklar var ama beraber yüzenlerde var kaçanlarda ama çok tatlılar renkli renkli yassı balıklar :) başka aklıma gelen bişi yok ama sormak istediğin bişi olursa sorarsın buralarda olursam yazarım canım :)
kızlar hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
bence direk kan tahlili yaptır,idrar testleriyle uğraşma,herhangi bir belirti var mı peki?Kasıkta ağrı batma vs ya da göğüslerde hassasiyet gibi
Deryacımmm nice mutlu yaşlara tatlım :)
İnşallah hamilesindir cnmmm bende merak ettım sımdı :)
Cnmm hamılelıkte ztn ateş yükseliyorr bende yok öyle ateş basması fln ama bnm ablamda hamiş onda cook oluyo korkulacak bısey degıl yanı mıgıcım
gecikmemin 56. günü diye bi cümle kurmuşum okuyunca banada değişik geldi:)), ben geciktim ve son adet tarihime 1.gün dersek 56. günde hamile olduğumu öğrendim..
((((((( malesef kızlar hamile değilmişim kırmızılar geldi ve yine moral 0 çok kötüyüm kaynanama sinir oldum onun yüzünden şuan çok sinirliyim testin sonucu negatif çıkınca boşuna uğraşmışınız hahaha demesi yokmu hey Allahım ya açtıracak bayramlık ağzımı şimdi o gülüşü aklımdan çıkmıyo .. bütün heveslerim kaçmak üzere 8 gün geçmiş olması beni çok heyecanlandırmıştı ama kısmet işte neyse arada uğrarım sıkıntımdan hiç uyuyamadım ( 22:
cnm üzülme inşallah en hayırlı zamanda haberlerini alıcaz.
((((((( malesef kızlar hamile değilmişim kırmızılar geldi ve yine moral 0 çok kötüyüm kaynanama sinir oldum onun yüzünden şuan çok sinirliyim testin sonucu negatif çıkınca boşuna uğraşmışınız hahaha demesi yokmu hey Allahım ya açtıracak bayramlık ağzımı şimdi o gülüşü aklımdan çıkmıyo .. bütün heveslerim kaçmak üzere 8 gün geçmiş olması beni çok heyecanlandırmıştı ama kısmet işte neyse arada uğrarım sıkıntımdan hiç uyuyamadım ( 22: [/QUOTE
üzme kendini cnm hayırlısı olsun inşallah. çevrende konuşanlarıda kafana takma kendini sıkmış olursun sadece. ben düşük yaptıktan sonra başıma gelenleri anlatsam neye uğradığınızı şaşırırsınız . zaten o sebeple çocuktan vazgeçtim. bu kendimemi karşımdakilere mi ceza bilemiyorum ama. artık kimse için kendimi üzmek sıkmak istemediğimi biliyorum.
sende öyle yap boşver herşeyi gitsin kısmetin gelip seni bulucak inşallah . demekki daha zamanı var.
((((((( malesef kızlar hamile değilmişim kırmızılar geldi ve yine moral 0 çok kötüyüm kaynanama sinir oldum onun yüzünden şuan çok sinirliyim testin sonucu negatif çıkınca boşuna uğraşmışınız hahaha demesi yokmu hey Allahım ya açtıracak bayramlık ağzımı şimdi o gülüşü aklımdan çıkmıyo .. bütün heveslerim kaçmak üzere 8 gün geçmiş olması beni çok heyecanlandırmıştı ama kısmet işte neyse arada uğrarım sıkıntımdan hiç uyuyamadım ( 22: [/QUOTE
üzme kendini cnm hayırlısı olsun inşallah. çevrende konuşanlarıda kafana takma kendini sıkmış olursun sadece. ben düşük yaptıktan sonra başıma gelenleri anlatsam neye uğradığınızı şaşırırsınız . zaten o sebeple çocuktan vazgeçtim. bu kendimemi karşımdakilere mi ceza bilemiyorum ama. artık kimse için kendimi üzmek sıkmak istemediğimi biliyorum.
sende öyle yap boşver herşeyi gitsin kısmetin gelip seni bulucak inşallah . demekki daha zamanı var.[/QUOT
neyse artık öyle olsun bakalım canım bnim diyen desin ne dicekse su akar yolunu bulur zamanı gelince olur herşey. ben genede umutluyum birgün benimde bebeklerim olacak inşallah hiçkimseye koyamadığım bu duygu işte ozaman sahibii bulacak .. hayırlısıyla..
leplebi canim kirmizilar gelmis... üzülme biliyorsun birgün olacak ama demekki zamani var halen.. bak kardaize, nihancaya, bana bizim beklememiz gereken bi dönem var.. mecburen... sen biliyorsun ki önümüzdeki ay tekrar deneyeceksin.. hatta gün saymaya bile basladimbugün gecsin daha iyi hissedersin.. bedenen de rahatlayinca daha iyi olur senin icin.. sonra calismalar baslayacak.. sen kendini bunlara odakla, yoksa zaman da gecmez kendini de iyi hissetmezsin, valla bak bak simdi bana kendimi teeeee 3ay sonrasina adapte ettim.. gün bile hesapladim muhtemelen tutmaz ya neyse...
canm ya çok acaibim harbidende bu işler kolay değilmiş şuan kendimi hissetmiyorum bayram var ama tadım kaçtı ama kendimi elbette ii hissetmeye çalışacağım yoksa kimseden fayda yok eşimden başka kimse şöyle samimice derdime ortak deil şükür olsun bizim yinede şansımız var düşünsene biz en azından o konuda şanslıyız ya hiç bir şekilde gebe kalamasaydık bu arada bugün bu kadar gergin olmamın bi sebebide mynette bi haber gördüm kürtajla ilgili iki saat sövdüm durdum valla içim cız etti yazıklar olsuun onlara bebekleri aldırıp gömmüşler adiilerr (çok sinirliyim:88::88::88::113::113::113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?