2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

iyi de kuaföre para veriyor.. ben belese yapiyorum mecburen... ay neyse.. bosver onu da, poacanin tarifini yazsana tatlim... yaparim sonraki bi aksama ben de.. esim icin de iyi oluyor.. canta hazirliyorum ya poaca türleri iyi gidiyor...

amannn menfaatçi işte.. neyse. bende cıkıyorum sımdı cok az kaldı...

bu mayalı pogacalardan deıl ama guzelım.. kabartma tozlu.. bır kere dene bak harıka oluyor.. kıtır kıtır agızdda ufanıyor..

1 su bardagı yogurt
1 su bardagı sıvıyag
2 paket kabartma tozu
1 cay kasıgından bıraz fazla tuz
2 yumurta 1 tanesının sarısını üzerine surmek ıcın ayır
alabıldıgı kadar un

yumusak hafıf yaglı bır hamur olacak guzelım.. içerisine lor guzel yakısıyor. ben kasarlıda yapıyorum.. elinde sekıl vereceksın benımkıler D harfı gıbı oluyor ben 200 derecede pişiriyorum 20 dk hazır

cıktım ben..

regentoşum sılacım ve menbetacımmmmm canlarım beni konuşmuşsunuz çok saolun fıstıklarım benimmmm..

ayy bugün 1 gibi geldik yattık dinlendik 3 gibi gittik denize anammmmmmmmmmmmm su varya buz buzzzzzzz hava çok sıcak ama su buz gibi ...meğerse bura hep böyleymiş..kardaizzzzzzzzzzzz anam neden söylemedin banaaaaaa anam üşüdüm valla ama olsun yinede çok süperdi balıklarla beraber yüzüyoruz ..paletlerimizi şinorkelimizi taktık yüzüyoruz renkli çizgili balıklar var çok harika hmde kaçmıyorlar şimdi geldik wireless görünce hemen girip size yazayım dedim ...birazdan yemeğe gidicez..sonra gezcez...ayy canlarım valla öyle ihtiyacım vardıki çok ii geldi..daha 3 saat oldu ama olsun

sılacım benim bat ne zaman valla bilmiorum ama 10-13 eylül arası olabilir...bakalım gelmez inşallah kısmet :)

canlarım hepinizi çok öpüyorum kendinize ii bakın..arada yazarım yineeeeeee hoşçakalın benle kalın sevgiyle kalın aşkla kalınnnnnnnnnnnnn

ay kendimi bir an tatılde sandım ne güzel canımmmm... boyle neselı olmana cok sevındımm.. aman bırkacgunde olsa tadını cıkar bol bol...

bırazda fotograf cekılde koyarsın belkımmmmm.. bizde goruruzzzzz

kizlarrr merhaba yine bisi sormam lazim size agustosun 10 nda benim ovulasyon gunumdu be beklenen adet tarigim 26agustos ile 28 arasindaydi ama simdilik tik yok ruyamda hamile oldugumu gordum sabah kalkar kalmz test yaptim negatif tabi yinede sizce bir umut varmidir?daha adetim gecikmedi bile....gerci hic umudum yok ama ne dersiniz?

ben geldimmmmmmmmmmmmmm

ahh canım eşim kahve ıstedı yapmak ıcın cıktım sen gelmıssın..

ay ben hıc ugramaz dıyordum masallah gelıyorsun :)

sana yazdım gordun mu bol bol fotograf cekıl dedim.. gosterırsın bırkactanesını..

canım merhaba hosgeldın.. nıye okuyup okuyup gidiyon sen bakım daha oncede sordum cevap vermedin.. sende baska topiclere mi kayıyon yoksa???

konussana kız azcık :))

kızlar bende pazartesi sabahı gidiyorum sarımsaklıya denizide çok soğukmuş
ya ben kısır yapıcam da nasıl yapsam bilemedim
içine neler koyuyosunuz salatalık domates ve marul koyuyo musnuz

kızlar bende pazartesi sabahı gidiyorum sarımsaklıya denizide çok soğukmuş
ya ben kısır yapıcam da nasıl yapsam bilemedim
içine neler koyuyosunuz salatalık domates ve marul koyuyo musnuz

ohhh ne guzel giden gidene :))

tatlım ben içine kıvırcık-taze sogan-kuru sogan ve salatalık koyuyorum. domates hıc kullanmıyorum sulandırıyor cunku.hosuma gitmiyor.. bunları koyuyorum.. salcası yagı tuzu bıberı herseyden ayarınca katıyorum.birazda limon..
bana gore guzel oluyor.. bide mesela salatalık tursusu varya onunlada susleyınce veya ıcıne katınca cok hos oluyor. benımm felaket hosuma gıdıyor.. nar eksisi katanda varmıs oyle hıc denemedım ben..

bu arada iyice yemek tarıflerı vermeye basladık haaaa topicin içeriği değişiyor....

inşallah canım,güzel haberler alırsın bayramda :) burda xtugcex isimli arkadaşımızın da hamileliği testlerde falan çıkmadı,hatta yanlış hatırlamıyorsam kanda falan da çıkmamıştı,doktor adet söktürücü falan vermişti.buralardaysa anlatsın,hiç belli olmaz yani,olur mu olur :)

aynen oylee kizlar :) gecimenin 60. gununde hamile oldugumu ogrenmistmm ve 50. gunde kan testi yaptirmistim negatif cikinca dr sokturucu verdi onuda ictim cok sukur bissey olmadi

aynen oylee kizlar :) gecimenin 60. gununde hamile oldugumu ogrenmistmm ve 50. gunde kan testi yaptirmistim negatif cikinca dr sokturucu verdi onuda ictim cok sukur bissey olmadi

:) bende gecikmemin 56. günü hamile olduğumu öğrendim ve hatta şok olmuştum.. topiğimizde epey geç döllnme yaşayan oldu:)

DOĞUM GUNUN KUTLU OLSUN DERYACIM NİCE MUTLU GÜZEL SENELERE

:) bende gecikmemin 56. günü hamile olduğumu öğrendim ve hatta şok olmuştum.. topiğimizde epey geç döllnme yaşayan oldu:)

DOĞUM GUNUN KUTLU OLSUN DERYACIM NİCE MUTLU GÜZEL SENELERE

iyi pazarlar kızlar benim kocada tv izliyor bi girim slm verim dedim sürekli giremiyorum girsemde hemen çıkıyorum.benimde bu ay belirtiler var gibi inşlh hamişimdir hayırlısı bakalım

sağol canım teşşekkür ederim sabah erken çıkıcaz da yanımıza yapayım birşeyler dedim
bu arada sarımsaklının denizinde deniz anası çok varmı
acayip uyuz oluyorum deniz anası varsa giremiyorum suya

bende salı tekrar yaparım artık test şuan hala olmadım çook umudum var ya 8 gün oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…