- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.001
iyi de kuaföre para veriyor.. ben belese yapiyorum mecburen... ay neyse.. bosver onu da, poacanin tarifini yazsana tatlim... yaparim sonraki bi aksama ben de.. esim icin de iyi oluyor.. canta hazirliyorum ya poaca türleri iyi gidiyor...
regentoşum sılacım ve menbetacımmmmm canlarım beni konuşmuşsunuz çok saolun fıstıklarım benimmmm..
ayy bugün 1 gibi geldik yattık dinlendik 3 gibi gittik denize anammmmmmmmmmmmm su varya buz buzzzzzzz hava çok sıcak ama su buz gibi ...meğerse bura hep böyleymiş..kardaizzzzzzzzzzzz anam neden söylemedin banaaaaaaanam üşüdüm valla ama olsun yinede çok süperdi balıklarla beraber yüzüyoruz ..paletlerimizi şinorkelimizi taktık yüzüyoruz renkli çizgili balıklar var çok harika hmde kaçmıyorlar şimdi geldik wireless görünce hemen girip size yazayım dedim ...birazdan yemeğe gidicez..sonra gezcez...ayy canlarım valla öyle ihtiyacım vardıki çok ii geldi..daha 3 saat oldu ama olsun
sılacım benim bat ne zaman valla bilmiorumama 10-13 eylül arası olabilir...bakalım gelmez inşallah kısmet :)
canlarım hepinizi çok öpüyorum kendinize ii bakın..arada yazarım yineeeeeee hoşçakalın benle kalın sevgiyle kalın aşkla kalınnnnnnnnnnnnn
ben geldimmmmmmmmmmmmmm
kızlar bende pazartesi sabahı gidiyorum sarımsaklıya denizide çok soğukmuş
ya ben kısır yapıcam da nasıl yapsam bilemedim
içine neler koyuyosunuz salatalık domates ve marul koyuyo musnuz
ayyy migicm ya bu olay beni sevindirdi yani halaa umudum var desene bende aynen öleyim şuan testte negatif çıktı ama 7 gün geçti reglimden. eğer hamile değilsem nadiren bedenimde değişik şeyler oluyo demektir(menopozamı giriyom benya)dermişim ...:) onun için neşelendim yani çok hemde :) inşallah bebişim benimledirde bi yerlerde saklanıyodur ceee''''eee yapacak bana bayramda :))))))
inşallah canım,güzel haberler alırsın bayramda :) burda xtugcex isimli arkadaşımızın da hamileliği testlerde falan çıkmadı,hatta yanlış hatırlamıyorsam kanda falan da çıkmamıştı,doktor adet söktürücü falan vermişti.buralardaysa anlatsın,hiç belli olmaz yani,olur mu olur :)
inşallah canım,güzel haberler alırsın bayramda :) burda xtugcex isimli arkadaşımızın da hamileliği testlerde falan çıkmadı,hatta yanlış hatırlamıyorsam kanda falan da çıkmamıştı,doktor adet söktürücü falan vermişti.buralardaysa anlatsın,hiç belli olmaz yani,olur mu olur :)
aynen oylee kizlar :) gecimenin 60. gununde hamile oldugumu ogrenmistmm ve 50. gunde kan testi yaptirmistim negatif cikinca dr sokturucu verdi onuda ictim cok sukur bissey olmadi
:) bende gecikmemin 56. günü hamile olduğumu öğrendim ve hatta şok olmuştum.. topiğimizde epey geç döllnme yaşayan oldu:)
DOĞUM GUNUN KUTLU OLSUN DERYACIM NİCE MUTLU GÜZEL SENELERE
:) bende gecikmemin 56. günü hamile olduğumu öğrendim ve hatta şok olmuştum.. topiğimizde epey geç döllnme yaşayan oldu:)
DOĞUM GUNUN KUTLU OLSUN DERYACIM NİCE MUTLU GÜZEL SENELERE
ohhh ne guzel giden gidene :))
tatlım ben içine kıvırcık-taze sogan-kuru sogan ve salatalık koyuyorum. domates hıc kullanmıyorum sulandırıyor cunku.hosuma gitmiyor.. bunları koyuyorum.. salcası yagı tuzu bıberı herseyden ayarınca katıyorum.birazda limon..
bana gore guzel oluyor.. bide mesela salatalık tursusu varya onunlada susleyınce veya ıcıne katınca cok hos oluyor. benımm felaket hosuma gıdıyor.. nar eksisi katanda varmıs oyle hıc denemedım ben..
bu arada iyice yemek tarıflerı vermeye basladık haaaatopicin içeriği değişiyor....
aynen oylee kizlar :) gecimenin 60. gununde hamile oldugumu ogrenmistmm ve 50. gunde kan testi yaptirmistim negatif cikinca dr sokturucu verdi onuda ictim cok sukur bissey olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?