- 17 Mayıs 2010
- 517
- 85
- 323
- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.021
:) bende gecikmemin 56. günü hamile olduğumu öğrendim ve hatta şok olmuştum.. topiğimizde epey geç döllnme yaşayan oldu:)
DOĞUM GUNUN KUTLU OLSUN DERYACIM NİCE MUTLU GÜZEL SENELERE
derya'cım dogumgunun kutlu olsun güzelim. sevdiklerinle beraber nice senelere..bu gün benim doğum günüm erkenden kalktım. kociş gece sahurda kutladı. bu gün iftarda kutlama var.
ben hıc bılmıyorum oranın denızını. bılen varsa cevaplar.. ben karadenize giriyorum genelde serin serin ohh.. buradada cok nadir oluyor.sağol canım teşşekkür ederim sabah erken çıkıcaz da yanımıza yapayım birşeyler dedim
bu arada sarımsaklının denizinde deniz anası çok varmı
acayip uyuz oluyorum deniz anası varsa giremiyorum suya
bende salı tekrar yaparım artık test şuan hala olmadım çook umudum var ya 8 gün oldu :))
bende salı tekrar yaparım artık test şuan hala olmadım çook umudum var ya 8 gün oldu :))
aynen oylee kizlar :) gecimenin 60. gununde hamile oldugumu ogrenmistmm ve 50. gunde kan testi yaptirmistim negatif cikinca dr sokturucu verdi onuda ictim cok sukur bissey olmadi
canlarım ben geldim ama siz yoksunuz...
uzunca bir dua anından sonra geldim ama çıkıcam biraz daha işlerim var..hepimiz için dua ettim isimleri tek tek aklımdan geçirdim canlarım...Allah dualarımızı kabul eylesin inşallah...biz Allah nasip ederse 4 de yola çıkıyoruz..tekrar girebilir miyim bilmem bu gece...gireemezsem şimdiden Allah a emanet olun kızlar..laptopum yanımda olacak vakit bulursam girerim..giremezsem de şimdidennn hepinizin bayramı mübarek olsun ..daha nice bayramlar görelim hep birlikte inşallahhhh
sizleri çok seviyorum canlarım benim.....
tatile gidecek arkadaşlara iyi tatiller diliyorum....dikkat edin kendinize yollarda Allah a emanet olun sizde...hadi kendinize iyi bakın görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeeeeeee hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnn:80::80::80::80::80::80:
bu mubarek gece de ellerimizi bos cevirmesin mevlam.. hepimizini dualarini kabul etsin... herlesin gonlunun muradini versin insallah...amin..kaynanalar vardiyenice gittiler...simdi ibadetlerime baslicam insallah....
screamaway..cook mutlu oldum canim inan..hersey yolunda sukur... Allah kalan aylardada korusun yavrunu(oglunu) ve seni...
cicekcimmm... demek kiprasmaya basladi ha kizimiz.... neguzeldir bikac aydan karninin disindan da gorulur jareketleri.. isim olarak ecrin de de yogunlasiyorum ben..insallah nasip eder mevlam.. yaren ve ecrin simdilik favorilerim.....bakalim oglumada eymen dusunmustum ama araplarda cook vardiiii .. eymen de hosss
regen
yok kız bısey oldugu yok.. az bekleyiver gayri
hay Allah ım wallahi onemli bısey felan değildi.. :26::26::26: anaaaaww..
bu gün benim doğum günüm erkenden kalktım. kociş gece sahurda kutladı. bu gün iftarda kutlama var.
menbetaaaa, silaaaa, regennnnnn siz ne karistirdiniz bakimmmm ooole.. okudum ama bisi anlamadimmm, mesajlasmalar olmus...:26::26:
bugun topik cokkk sakin... herkes bayram tatiline basladi bile herhalde...yarin bizim de resmi tatilimiz varr... ama 1 gun sadeceee...
bende az once bahcede sacimi kestirdimm...
amahadi yaaaa....bukadarda ikizilik olmaz kiii........resmen bogazim aciyo,burnum akiyo........ bende bulantida varhafif ama diyarede cabasi...siddetili deil ama... zorluyo yinede... su kaybettim cokbenim menüde de milföy hamurundan yapilmis poaca vaarrrrrrrrr....... di gerci... kocis aldi birazini kaylan kaynanagile.. evde bi tane bile yok su an.. neyse ben cavdar ekmegi yiyorum zaten... ay kuzum yaa kaynim gelcek simdi kaslarini alcam.. sinirden aglicam birazdan arada bi bagiriyorum ama fayda etmiyo zaten hastayim bogazim aciyo, burnum akiyo, sesim de cikmiyo... su gerizekali mal öküz türkiyeye gidiyor bi ay yok bari.. domuz köpek hayvan iyyyyyyy :95::95::95::95::95::95: ne demeye geliyosa ben soyundum dökündüm oturuyorum isin yoksa kalk giyin... bunlarin kendi isi olsun da gerisini s... et.... karsidakinin vakti vardir yoktur isi gücü vardir ya da yoktur hiiiiiiiccccc... ay neyse ben sinirlensem de gelecek sinirlenmesem deee....
dimi tatlim ecrin cok hos lakin fransizca telafuzu ,okulda falan ekrin diicekler ama cokta onemli olmasa gerek bu..... insallmah guzel oglunusuna buluruz guzel isim.. bilmem ama esimin arkadasinin oglunun ismi "sehit" ok etkilenmistim acikcasi..... vardaha cookhulyacimmmmmmm, tatile gitmissin, insallah cokkkk dinlenmis olarak donersin canim... benim icinde denize gir...
silacimmmmmm, canimmm ecrin guzel isimmis, insallah kizin olurda bu ismi koyarsin...ben de arap ismi istiyorummmm, cinsiyet belli olsun, senden isim tavsiyeleri isticem... Esinin arkadaslari sayesinde sen baya isim biliyorsundur...
menbetaaaa, silaaaa, regennnnnn siz ne karistirdiniz bakimmmm ooole.. okudum ama bisi anlamadimmm, mesajlasmalar olmus...:26::26:
deryacimmmmm, dogun gunun kutlu olsun canimmmm....
bugun topik cokkk sakin... herkes bayram tatiline basladi bile herhalde...yarin bizim de resmi tatilimiz varr... ama 1 gun sadeceee...
ahh regen sana demedim mi ben , topicte yazmayı bırak scream farkedicek diye.bak onu çekiştirdiğimizi anlayacak.. :18::18: itiraf ediyorum.. hersey sılanın basının altından cıktı.. sonra regen cok dedikodunu yaptı. bende yapmayın dedım az susun dedım ayıptır dedım.. neyse regenın kaynı kas aldırmaya gelınce sustu, sılada gorumcesıne yardıma gıdınce yazaamadı. bende masum masum burda takılıyorum screamcimm.. :97::97:
( iki mısıra bir kazma, Allah ım sen günah yazma...)
sen nasılsın güzelim,canım benım ????
deryacimmm.. hayirli yillarin olsun canim..insalah yeni yasinda Rabbim tum dileklerini kabul etsin...yeni yasinda anne olmak nasip olsun...yavrularinla birlikte kutlayacagin nice yaslara canimmmm
amahadi yaaaa....bukadarda ikizilik olmaz kiii........resmen bogazim aciyo,burnum akiyo........ bende bulantida varhafif ama diyarede cabasi...siddetili deil ama... zorluyo yinede... su kaybettim cok(( adinada sevindim canim..
dimi tatlim ecrin cok hos lakin fransizca telafuzu ,okulda falan ekrin diicekler ama cokta onemli olmasa gerek bu..... insallmah guzel oglunusuna buluruz guzel isim.. bilmem ama esimin arkadasinin oglunun ismi "sehit" ok etkilenmistim acikcasi..... vardaha cook
bu adarada canim yaa ben bisiler karistirmadim valla.. bi mesaj yollucam falan dedi menbata ne msj aldim ne yolladim.... bende bisicik anlamadim!!!!!:26::26::26::26::26:
Allah kuru iftiralardan saklasin aboooooo.......... ne fena bir kiz bu ayol.... hem ortaligi karistirdi... aklandi paklendi koseye cekildi sonra anacimmm....
bende hiiiic birsey anlamadimmmmmmmm asslinda...sen bana msj da yollamamisin...
buarada puacani bende deneyiiimmm...canimda cekti bak goruyormusunnn,!!! ama yaaa yemek yapmaktan sIkIldim ben...
bu aksamda davetliyozde ne gotursem yaa.. aikcasi hazir alasim var ugrasmakistemiyorummm!!!nedersiniz
ay gecmıs olsun canım sılacımmm(yıkama yaglamada sınır yok)
ask olsun gene kabahatlı ben oldum dimi :82::82::82:
pogacamı dene canımm. gercekten cok cabuk oluyor ve de lezzetlı.. kime verdiysem tarifi bayılıyor. ins sizde begenirsiniz.
tatlım alırsın hazır bisey ne almak istiyorsan gıdersin. ugrasma. zaten hastayımda diyorsun. acıkcası biz burda oyle hanı olurya tatlı pasta kurabiyeler felan alıp gitmiyoruz. inan ki..
mesela evde yaptıgım bir tatlım varsa gotururum. yoksa kolaydı pideydi alıp gotururuz. hep akraba cevresi oldugu için o kadar onem vermıyoruz :97::97:
ama tabi ilerde oyle iş kadını felan olursam iş kadınıda arkidislerim olursa onlara alıppp gotururum
:93::93: bu smileyide yeni farkettım.. aynı benım gibi cok duygulu..
sagoll guzelim...dunden yorulduk bayagiii...gelin olmaktan istifa etmek mumkun mu????
oyle yapayim yaaa aliriz bisey hoos tatlidanda sIkIldik hele burdaki hazir baklavalar olsun diger tatlilar olsun sifir..... ama hiic yapasim yook bakcaz artik vcaresinieee.
guzelim biseyi anlayamadim neden is kadini arkadasarin icin ozel muamele... is kadini omayan kadina kadinlara neden farkli muamele??? ooyyyyy ooyyy ooyyyy... emin ol calisankadinlarin %60 i isteksizce, omuzlarina aldiklari ekstra yukun agirliyla sikayetci kendi iclerindecogusu disari vurmasada....keza calisan arkadaslarimizin burda zorlandiklarini okuyoruz zaman zaman....
neyse konu coooksapti herkese istedigi yolda mutluluklar ,huzur,saglik,bebeklerrrrrrr diliyorum..... her halukarda zor is kadin olma kadin olabilmek...
bu gün benim doğum günüm erkenden kalktım. kociş gece sahurda kutladı. bu gün iftarda kutlama var.
canım sende hamileliğin ilk haftalarında sanki ara ara ateşin çıkmış gibi oldu mu hiç?Bende ara ara sanki ateşim yükseliyo gibi geliyo,daha sıcak sanki vücudum.Hamilelikte olan bi şey bu galiba değil mi?
ahh regen sana demedim mi ben , topicte yazmayı bırak scream farkedicek diye.bak onu çekiştirdiğimizi anlayacak.. :18::18: itiraf ediyorum.. hersey sılanın basının altından cıktı.. sonra regen cok dedikodunu yaptı. bende yapmayın dedım az susun dedım ayıptır dedım.. neyse regenın kaynı kas aldırmaya gelınce sustu, sılada gorumcesıne yardıma gıdınce yazaamadı. bende masum masum burda takılıyorum screamcimm.. :97::97:
hulyacimmmmmmm, tatile gitmissin, insallah cokkkk dinlenmis olarak donersin canim... benim icinde denize gir...:16
silacimmmmmm, canimmm ecrin guzel isimmis, insallah kizin olurda bu ismi koyarsin...ben de arap ismi istiyorummmm, cinsiyet belli olsun, senden isim tavsiyeleri isticem... Esinin arkadaslari sayesinde sen baya isim biliyorsundur...
deryacimmmmm, dogun gunun kutlu olsun canimmmm....
ben geldimmmmmmmmmmmmmm
regentoşum sılacım ve menbetacımmmmm canlarım beni konuşmuşsunuz çok saolun fıstıklarım benimmmm..
ayy bugün 1 gibi geldik yattık dinlendik 3 gibi gittik denize anammmmmmmmmmmmm su varya buz buzzzzzzz hava çok sıcak ama su buz gibi ...meğerse bura hep böyleymiş..kardaizzzzzzzzzzzz anam neden söylemedin banaaaaaaanam üşüdüm valla ama olsun yinede çok süperdi balıklarla beraber yüzüyoruz ..paletlerimizi şinorkelimizi taktık yüzüyoruz renkli çizgili balıklar var çok harika hmde kaçmıyorlar şimdi geldik wireless görünce hemen girip size yazayım dedim ...birazdan yemeğe gidicez..sonra gezcez...ayy canlarım valla öyle ihtiyacım vardıki çok ii geldi..daha 3 saat oldu ama olsun
sılacım benim bat ne zaman valla bilmiorumama 10-13 eylül arası olabilir...bakalım gelmez inşallah kısmet :)
canlarım hepinizi çok öpüyorum kendinize ii bakın..arada yazarım yineeeeeee hoşçakalın benle kalın sevgiyle kalın aşkla kalınnnnnnnnnnnnn
hadi yaa sennki baya şoke edecek bişi ama:) ayyy benmkide geç döllenme olsuuunn:)))
Allah kuru iftiralardan saklasin aboooooo.......... ne fena bir kiz bu ayol.... hem ortaligi karistirdi... aklandi paklendi koseye cekildi sonra anacimmm....
bende hiiiic birsey anlamadimmmmmmmm asslinda...sen bana msj da yollamamisin...
buarada puacani bende deneyiiimmm...canimda cekti bak goruyormusunnn,!!! ama yaaa yemek yapmaktan sIkIldim ben...
bu aksamda davetliyozde ne gotursem yaa.. aikcasi hazir alasim var ugrasmakistemiyorummm!!!nedersiniz
Deryacımmm nice mutlu yaşlara tatlım :)
İnşallah hamilesindir cnmmm bende merak ettım sımdı :)
Cnmm hamılelıkte ztn ateş yükseliyorr bende yok öyle ateş basması fln ama bnm ablamda hamiş onda cook oluyo korkulacak bısey degıl yanı mıgıcım
valla menbeta uyaniklik yapmisssss, silanin dedigi gibi... olay regenle silanin ustune kalmis...
hee bu arada anladigim kadariyla olayi tek bilen hala menbetacimmmmm, baska da kimse ogrenemedi sanirim...
kizlar bu arada o icine yogurt konulan pogacalar cok dayanmiyor haberiniz olsun.... yapildigi gun guzel oluyor, 1-2 gune kotu olmaya basliyor... bizde hersey surunur de ondan biliyorum...
icine maden suyu konulan, mayali pogacalar var ya, onu yapip buzluga atip, sonra yeni yapilmis gibi yiyebilirsiniz...
ben sIkIldimmmm bugun cokkkk, o topik senin, bu topik benim dolastim, o da acmadi...film filan izliyimm bariii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?