2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

:) bende gecikmemin 56. günü hamile olduğumu öğrendim ve hatta şok olmuştum.. topiğimizde epey geç döllnme yaşayan oldu:)

DOĞUM GUNUN KUTLU OLSUN DERYACIM NİCE MUTLU GÜZEL SENELERE

hadi yaa sennki baya şoke edecek bişi ama:) ayyy benmkide geç döllenme olsuuunn:)))

bu gün benim doğum günüm erkenden kalktım. kociş gece sahurda kutladı. bu gün iftarda kutlama var.
derya'cım dogumgunun kutlu olsun güzelim. sevdiklerinle beraber nice senelere..

ben hıc bılmıyorum oranın denızını. bılen varsa cevaplar.. ben karadenize giriyorum genelde serin serin ohh.. buradada cok nadir oluyor.
birden yumusak yumusak seyler değince irkiliyorum. hemen kacıyorum.. ıyyy..

bende salı tekrar yaparım artık test şuan hala olmadım çook umudum var ya 8 gün oldu :))

hadi bakalım insallahh...

bende salı tekrar yaparım artık test şuan hala olmadım çook umudum var ya 8 gün oldu :))

bence direk kan tahlili yaptır,idrar testleriyle uğraşma,herhangi bir belirti var mı peki?Kasıkta ağrı batma vs ya da göğüslerde hassasiyet gibi

aynen oylee kizlar :) gecimenin 60. gununde hamile oldugumu ogrenmistmm ve 50. gunde kan testi yaptirmistim negatif cikinca dr sokturucu verdi onuda ictim cok sukur bissey olmadi

canım sende hamileliğin ilk haftalarında sanki ara ara ateşin çıkmış gibi oldu mu hiç?Bende ara ara sanki ateşim yükseliyo gibi geliyo,daha sıcak sanki vücudum.Hamilelikte olan bi şey bu galiba değil mi?

hulyacimmmmmmm, tatile gitmissin, insallah cokkkk dinlenmis olarak donersin canim... benim icinde denize gir...

silacimmmmmm, canimmm ecrin guzel isimmis, insallah kizin olurda bu ismi koyarsin... ben de arap ismi istiyorummmm, cinsiyet belli olsun, senden isim tavsiyeleri isticem... Esinin arkadaslari sayesinde sen baya isim biliyorsundur...

regen

yok kız bısey oldugu yok.. az bekleyiver gayri

hay Allah ım wallahi onemli bısey felan değildi.. :26::26::26: anaaaaww..

menbetaaaa, silaaaa, regennnnnn siz ne karistirdiniz bakimmmm ooole.. okudum ama bisi anlamadimmm, mesajlasmalar olmus...:26::26:

bu gün benim doğum günüm erkenden kalktım. kociş gece sahurda kutladı. bu gün iftarda kutlama var.

deryacimmmmm, dogun gunun kutlu olsun canimmmm....

bugun topik cokkk sakin... herkes bayram tatiline basladi bile herhalde... yarin bizim de resmi tatilimiz varr... ama 1 gun sadeceee...
bende az once bahcede sacimi kestirdimm...

Son düzenleme:

ahh regen sana demedim mi ben , topicte yazmayı bırak scream farkedicek diye. bak onu çekiştirdiğimizi anlayacak.. :18::18: itiraf ediyorum.. hersey sılanın basının altından cıktı.. sonra regen cok dedikodunu yaptı. bende yapmayın dedım az susun dedım ayıptır dedım.. neyse regenın kaynı kas aldırmaya gelınce sustu, sılada gorumcesıne yardıma gıdınce yazaamadı. bende masum masum burda takılıyorum screamcimm.. :97::97:

( iki mısıra bir kazma, Allah ım sen günah yazma...)

sen nasılsın güzelim,canım benım ????

deryacimmm.. hayirli yillarin olsun canim..insalah yeni yasinda Rabbim tum dileklerini kabul etsin...yeni yasinda anne olmak nasip olsun...yavrularinla birlikte kutlayacagin nice yaslara canimmmm

amahadi yaaaa....bukadarda ikizilik olmaz kiii........resmen bogazim aciyo,burnum akiyo........ bende bulantida varhafif ama diyarede cabasi...siddetili deil ama... zorluyo yinede... su kaybettim cok(( adinada sevindim canim..
dimi tatlim ecrin cok hos lakin fransizca telafuzu ,okulda falan ekrin diicekler ama cokta onemli olmasa gerek bu..... insallmah guzel oglunusuna buluruz guzel isim.. bilmem ama esimin arkadasinin oglunun ismi "sehit" ok etkilenmistim acikcasi..... vardaha cook
bu adarada canim yaa ben bisiler karistirmadim valla.. bi mesaj yollucam falan dedi menbata ne msj aldim ne yolladim.... bende bisicik anlamadim!!!!!:26::26::26::26::26:

Allah kuru iftiralardan saklasin aboooooo.......... ne fena bir kiz bu ayol.... hem ortaligi karistirdi... aklandi paklendi koseye cekildi sonra anacimmm....

bende hiiiic birsey anlamadimmmmmmmm asslinda...sen bana msj da yollamamisin...

buarada puacani bende deneyiiimmm...canimda cekti bak goruyormusunnn,!!! ama yaaa yemek yapmaktan sIkIldim ben...

bu aksamda davetliyozde ne gotursem yaa.. aikcasi hazir alasim var ugrasmakistemiyorummm!!!nedersiniz

ay gecmıs olsun canım sılacımmm(yıkama yaglamada sınır yok )

ask olsun gene kabahatlı ben oldum dimi :82::82::82:

pogacamı dene canımm. gercekten cok cabuk oluyor ve de lezzetlı.. kime verdiysem tarifi bayılıyor. ins sizde begenirsiniz.

tatlım alırsın hazır bisey ne almak istiyorsan gıdersin. ugrasma. zaten hastayımda diyorsun. acıkcası biz burda oyle hanı olurya tatlı pasta kurabiyeler felan alıp gitmiyoruz. inan ki..

mesela evde yaptıgım bir tatlım varsa gotururum. yoksa kolaydı pideydi alıp gotururuz. hep akraba cevresi oldugu için o kadar onem vermıyoruz :97::97:

ama tabi ilerde oyle iş kadını felan olursam iş kadınıda arkidislerim olursa onlara alıppp gotururum

:93::93: bu smileyide yeni farkettım.. aynı benım gibi cok duygulu..

sagoll guzelim...dunden yorulduk bayagiii...gelin olmaktan istifa etmek mumkun mu????

oyle yapayim yaaa aliriz bisey hoos tatlidanda sIkIldik hele burdaki hazir baklavalar olsun diger tatlilar olsun sifir..... ama hiic yapasim yook bakcaz artik vcaresinieee.

guzelim biseyi anlayamadim neden is kadini arkadasarin icin ozel muamele... is kadini omayan kadina kadinlara neden farkli muamele??? ooyyyyy ooyyy ooyyyy... emin ol calisankadinlarin %60 i isteksizce, omuzlarina aldiklari ekstra yukun agirliyla sikayetci kendi iclerindecogusu disari vurmasada....keza calisan arkadaslarimizin burda zorlandiklarini okuyoruz zaman zaman....

neyse konu coooksapti herkese istedigi yolda mutluluklar ,huzur,saglik,bebeklerrrrrrr diliyorum..... her halukarda zor is kadin olma kadin olabilmek...

canım ben onu laf olsun dıye dedım. sende haa.. yani bızım burada pek ddıkkat edılmıyor oyle seylere.. yani ben evlendıgım ılk sene normal bır caya bıle davet edılsın elı bos gıtmezdım. iftarada dediğim gibi alırdım. yapardım.
baktım bana gelen gidende bısey yok yani beklediğimden değil nezaketende olsa getırebılırlerdı yani. esime alalım yapalım dıyınce bosver dıyor onlar ne getırdıkı dıyebılıyor.. ister istemez hersey karsılıklı..

ha hiç tanımadıgım bır ortamın ıcıne gırersem o zaman ıstedıklerımı yapmaya baslarım yanı dedımya ıs kadını tabı buda mubalaga. bak mesela kesinlikle esımın arkadaslarına gıderken ve ya onlar gelırken boyle bır durum olmuyor. benım dusundugumu onlar yapıyor ve de bende yapıyorum..

benım sozum akraba cevresınde boyle pek onem verılmıyor.. umarım anlatabılmısımdır canım..

Deryacımmm nice mutlu yaşlara tatlım :)

İnşallah hamilesindir cnmmm bende merak ettım sımdı :)

Cnmm hamılelıkte ztn ateş yükseliyorr bende yok öyle ateş basması fln ama bnm ablamda hamiş onda cook oluyo korkulacak bısey degıl yanı mıgıcım

DERYAcım doğum günün kutlu olsun canım.. yeni yaşın sana hayırlısıyla bi bebiş getirsin inşallah.
Nice nice mutlu yaşların olsun.

:26::26::26::26::26: o neydi yaa... iki dakkada attin sucu üstümüze, ki ben sadece ne oldugunu anlamaya calisiyordum

ya sorma canim bi yalnis harf meselesi oldu, bir de menbetanin gece hikayesi vardi onun mesajlasmasi oldu.. menbeta iste.. tur güzeli

ben geldimmmmmmmmmmmmmm

oh oh... gez canim benim... bosver pc'yi de kalk git kocanla vakit gecir gez toz... buraya eve gelince girersin.. ordaki vaktini iyi degerlendir sen... iyi eglenceler... bol balikli yüzmeler... ay su alti kameran varsa birlikte fotograf cekinirsin baliklarla... ay ne güzel olurdu yaa

valla menbeta uyaniklik yapmisssss, silanin dedigi gibi... olay regenle silanin ustune kalmis...

hee bu arada anladigim kadariyla olayi tek bilen hala menbetacimmmmm, baska da kimse ogrenemedi sanirim...

kizlar bu arada o icine yogurt konulan pogacalar cok dayanmiyor haberiniz olsun.... yapildigi gun guzel oluyor, 1-2 gune kotu olmaya basliyor... bizde hersey surunur de ondan biliyorum...
icine maden suyu konulan, mayali pogacalar var ya, onu yapip buzluga atip, sonra yeni yapilmis gibi yiyebilirsiniz...

ben sIkIldimmmm bugun cokkkk, o topik senin, bu topik benim dolastim, o da acmadi... film filan izliyimm bariii...

evet normalmiş canım,ateş basması gibi değil Allah a şükür de hani hafif soğuk algınlığında vücudunu sıcak hissedersin ya onun gibi hissediyorum,Allahtan menopozlu teyzeler gibi cam kapı açma boyutunda değil,olmaz da inşallah

ya valla yaa... olaydan da haberim olsa icim yanmayacak yani... ben sonradan dahil oldum, sirf meraktan.. eeee bosa dememisler adamin basina ne gelirse ya meraktan ya meraktan.... ben öyle oldum... ne sehittir ne gazi, b.k yoluna gitti niyazi ben arada kaynadim yani

deryacım canım doğum günün kutlu olsun...nice mutlu sağlıklı çocuklu yıllar dilerim :)

regentoşum valla şu ana kadar resim çekilemedik çünkü yanımıza alamıyoruz telefonları falan bile bırakıyoruz her ihtimale karşı ama çekilirsem koyarım menbeta bu cvp aynı zamanda sana canım :)

serdarhly adaşım kesinlikle diyeceklerimi iyi oku

sarımsaklıda su buz gibi yani bildiğin buzzzzzzzzzzzz ayrıca çok rüzgar var geceleri üşütebiliyor...ince uzun kollu falan hırka alabilirsin...veya şal da olalbilr...biz bugün tekneyle tura çıktık süperdi...şiddetle tavsiye ediyorum..bazı koylarda sular sıcaktı...ayrıca rüzgar estiği için çooookk hmde yandığını anlamıyorsun o yüzden kesinlikle kremlenmeyi unutma...farkında olmadan feci yanabilirsin :) deniz anası falan yok..çok güzel balıklar var ama beraber yüzenlerde var kaçanlarda ama çok tatlılar renkli renkli yassı balıklar :) başka aklıma gelen bişi yok ama sormak istediğin bişi olursa sorarsın buralarda olursam yazarım canım :)

kızlar hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…