- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.121
hadi bakalım allah denk getirsin canımm.. insssss hamile çıkarsın bu ay... 10-12-14-16 gunler birlikte olmak saglıklıymıs. hadi insAllah.
Evet öyle deniliyor ama kimisi geç yumurtluyor 16 günden sonrada olabilir yani aslında adet olana kadar devam etmek lazımda fırsat olursa
e yani tatlım.. regl biter mesai baslar, mesai biter regl baslar.. olay bu.. nerde bosluk orda orda şey.. .şey işte... Bide Allah rast getire dedik mi tamam...
hayırlısı napalım guzelimm.. bol bol dua edip Allah tan hayırlısını beklememiz gerekir.. bir gün olur elbet...
Bizim sık olamıyor ne yazık ki eşimin işi dolayısıyla bir ara haftada 1 oluyordu doktora da söyledim yetmez dedi sanki ben bilmiyom yok yani bebek harici de yetmiyordu yani haftada 1
Allah iyiliğini versin kız.. yetmez tabi canımmbirde su var. o kadar aradan sonra kuvvetlı bır calısma sonucunda ikiz, üçüz, dördüz olma ihtimali cooook yuksek.. esim bana bazen boyle soyler. ah dun aksam dınleseydın benı, kesın ıkızlerımız olurdu...
e hadi kızlar nerdesiniz yaaa kimsecikler yok anamm...[/QUOT
Benim bildiğim ikiz üçüz çocuk doğurmak kadının elinde çünkü yumurtalarımız bizim vücudumuzda ve iki yumurta mı üç yumurta mı üreteceğimiz yani onlar büyüyor ya erkek sadece sperm bırakıyor sonuçta ikiz üçüz kadının elinde erkek yanlış biliyor
Benim bildiğim ikiz üçüz çocuk doğurmak kadının elinde çünkü yumurtalarımız bizim vücudumuzda ve iki yumurta mı üç yumurta mı üreteceğimiz yani onlar büyüyor ya erkek sadece sperm bırakıyor sonuçta ikiz üçüz kadının elinde erkek yanlış biliyor
ah tatlım soyledıgın mantıklı. sana katılıyorum..
yalnız sunu bıl ki bu dediğim kocamın o anki esprisi..kendisini dinlemediğim için bu fırsatları kacırmıs olabilirsin diyor..
Evet öyle deniliyor ama kimisi geç yumurtluyor 16 günden sonrada olabilir yani aslında adet olana kadar devam etmek lazımda fırsat olursa
evet,ovulasyon hesabına takılmamak gerek,hiç belli olmuyor ,benimki de geç döllenmeymiş
Masumiyet canım bizim bu fırsatları kacırdıgımız cok oluyor.. inan o kadar gelen gidenim var ki tedavi gordugum zamanlarda bile evım ya doluydu yada ben cagırılmıstım buyuklerım tarafından.. o kadar gunlerımızı bos gecırdık ki.. ne yapalım hayırlısı canımm..
ben senden cooook yakında hamis haberı duyacagımıza ınanıyorum.. herkessscıkler hamıle kalır ıns..
Canım benim sende haklısın tabi vakitsizlikten olamaması çok fena bir durum ama yine de önemli değil nasılsa bebişimiz olucak yeter ki sağlık sorunumuz olmasınBenimde eşimin işi dolasıyla vakit sıkıntısı yaşıyorum yoksa gelen giden sıkıntım yok Allahtan
Rabbim bana da sana da isteyen herkese de bu mutlulugu nasip etsin inşallah canım
amin canım aminn cook saol..
Sende sağolasın
Ayy bu kızlar nerede yaaa ben gezemiyom yaa evde patlıyorum kocacımda yokmillet de geziyor kimsecikler yok kıskanıyom valla
menbeta senin yaş kaçtı kaç senelik evliydin? canım bilmiyorum hiç
ay canım benımde kocam yok. evdeyım bende.. kocam gelince dolasmaya cıkıcaz..
yas 23. 2 ay sonra 3 senelik evlı olucam kısmetse. artık bır bebek sart dımı
Maaşallah ömür boyu sürsün inşallah evliliğiniz canım
Ben karta kaçmışım herhalde yaşım epey büyükmüş onu fark ettim bi de ilk evliliğim ve daha 14 aylık evliyim ama bebiş istiyorum mutlaka 33 oluyorum 4 Eylülde
amin canım saol sizinde insAllah
ay canım olur mu oyle sey.. bazen kendi kendime acelen neydı kızım nıye evlendın boyle erken dıyorum.. bazende iyi ki evlenmisim diyorum.. nasip kısmet isi güzelim. gec olsun temız olsunproblem değil yani. ins yakında bebişinizde gelir ohhhh ne güzel cekirdek aile olursunuz.. sen basak ben terazi.. yakınız
Evet tatlım orası öyle bu işler kısmet işi kesinlikle geç olsun temiz olsun ömür boyu olsun inşallah en güzeliBebişde olursa aile olucaz tabi şimdilik sadece çiftiz
Bakalım Allah ne zaman nasip edecek her birimize
ya begenecem begenemıyom. nıye kaldırdılar begen butonunu iyi olmadı bu..
canım sen calısmıyorsun dimi?? evdesın yani.. bende calısmıyorumda o yuzden sordumm..
aksama sürtmeye cıkıcaz ins bır aksılık cıkmazsa, sacımı duzlestırcem, ölüm geliyor bana.. niye duz saclı değilim ki benbiri gelsede düzlettirsem ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?