2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hadi bakalım allah denk getirsin canımm.. insssss hamile çıkarsın bu ay... 10-12-14-16 gunler birlikte olmak saglıklıymıs. hadi insAllah.

Evet öyle deniliyor ama kimisi geç yumurtluyor 16 günden sonrada olabilir yani aslında adet olana kadar devam etmek lazımda fırsat olursa

Evet öyle deniliyor ama kimisi geç yumurtluyor 16 günden sonrada olabilir yani aslında adet olana kadar devam etmek lazımda fırsat olursa

e yani tatlım.. regl biter mesai baslar, mesai biter regl baslar.. olay bu.. nerde bosluk orda orda şey.. .şey işte... Bide Allah rast getire dedik mi tamam...

hayırlısı napalım guzelimm.. bol bol dua edip Allah tan hayırlısını beklememiz gerekir.. bir gün olur elbet...

Bizim sık olamıyor ne yazık ki eşimin işi dolayısıyla bir ara haftada 1 oluyordu doktora da söyledim yetmez dedi sanki ben bilmiyom yok yani bebek harici de yetmiyordu yani haftada 1

Bizim sık olamıyor ne yazık ki eşimin işi dolayısıyla bir ara haftada 1 oluyordu doktora da söyledim yetmez dedi sanki ben bilmiyom yok yani bebek harici de yetmiyordu yani haftada 1

Allah iyiliğini versin kız.. yetmez tabi canımm birde su var. o kadar aradan sonra kuvvetlı bır calısma sonucunda ikiz, üçüz, dördüz olma ihtimali cooook yuksek.. esim bana bazen boyle soyler. ah dun aksam dınleseydın benı, kesın ıkızlerımız olurdu...

e hadi kızlar nerdesiniz yaaa kimsecikler yok anamm...

ah tatlım soyledıgın mantıklı. sana katılıyorum..

yalnız sunu bıl ki bu dediğim kocamın o anki esprisi..kendisini dinlemediğim için bu fırsatları kacırmıs olabilirsin diyor..

ah tatlım soyledıgın mantıklı. sana katılıyorum..

yalnız sunu bıl ki bu dediğim kocamın o anki esprisi..kendisini dinlemediğim için bu fırsatları kacırmıs olabilirsin diyor..

Biz esas fırsatları kaçırmamak için günlerimizi boş geçirmemeye bakıyoruz yaaa tutarsaa

Masumiyet canım bizim bu fırsatları kacırdıgımız cok oluyor.. inan o kadar gelen gidenim var ki tedavi gordugum zamanlarda bile evım ya doluydu yada ben cagırılmıstım buyuklerım tarafından.. o kadar gunlerımızı bos gecırdık ki.. ne yapalım hayırlısı canımm..

ben senden cooook yakında hamis haberı duyacagımıza ınanıyorum.. herkessscıkler hamıle kalır ıns..

Canım benim sende haklısın tabi vakitsizlikten olamaması çok fena bir durum ama yine de önemli değil nasılsa bebişimiz olucak yeter ki sağlık sorunumuz olmasın Benimde eşimin işi dolasıyla vakit sıkıntısı yaşıyorum yoksa gelen giden sıkıntım yok Allahtan
Rabbim bana da sana da isteyen herkese de bu mutlulugu nasip etsin inşallah canım

amin canım aminn cook saol..

Sende sağolasın
Ayy bu kızlar nerede yaaa ben gezemiyom yaa evde patlıyorum kocacımda yok millet de geziyor kimsecikler yok kıskanıyom valla

ay canım benımde kocam yok. evdeyım bende.. kocam gelince dolasmaya cıkıcaz..

menbeta senin yaş kaçtı kaç senelik evliydin? canım bilmiyorum hiç

yas 23. 2 ay sonra 3 senelik evlı olucam kısmetse. artık bır bebek sart dımı

ay canım benımde kocam yok. evdeyım bende.. kocam gelince dolasmaya cıkıcaz..

yas 23. 2 ay sonra 3 senelik evlı olucam kısmetse. artık bır bebek sart dımı

Maaşallah ömür boyu sürsün inşallah evliliğiniz canım
Ben karta kaçmışım herhalde yaşım epey büyükmüş onu fark ettim bi de ilk evliliğim ve daha 14 aylık evliyim ama bebiş istiyorum mutlaka 33 oluyorum 4 Eylülde

amin canım saol sizinde insAllah

ay canım olur mu oyle sey.. bazen kendi kendime acelen neydı kızım nıye evlendın boyle erken dıyorum.. bazende iyi ki evlenmisim diyorum.. nasip kısmet isi güzelim. gec olsun temız olsun problem değil yani. ins yakında bebişinizde gelir ohhhh ne güzel cekirdek aile olursunuz.. sen basak ben terazi.. yakınız

Evet tatlım orası öyle bu işler kısmet işi kesinlikle geç olsun temiz olsun ömür boyu olsun inşallah en güzeli Bebişde olursa aile olucaz tabi şimdilik sadece çiftiz
Bakalım Allah ne zaman nasip edecek her birimize

ya begenecem begenemıyom. nıye kaldırdılar begen butonunu iyi olmadı bu..

canım sen calısmıyorsun dimi?? evdesın yani.. bende calısmıyorumda o yuzden sordumm..

aksama sürtmeye cıkıcaz ins bır aksılık cıkmazsa, sacımı duzlestırcem, ölüm geliyor bana.. niye duz saclı değilim ki ben biri gelsede düzlettirsem ona.

Yok bende çalışmıyorum evde kocacığımı bekliyorum bebişde olsa da birlikte beklesek
Benimde saçlarım dalgalı ama bu aralar hiç uğraşamam sık sık yıkanıyoruz hem oje bile sürmüyorum çıkarması bi dert oluyor çok da everim kırmızı ojeyi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…