2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayy canım bende yenı evlendıgımız zamanlarda 2 gunde bır sac duzlestırırdım. bazende hergun... saclarımın ıcıne ettım anlayacagın.. 1 sene hıc boyatmadım.. bıraz toparlansın felan dedım...neyse işte şimdi sarıya boyattım. duzlestırmeyınce pek hos durmuyor... sadece dısarı cıkacagım zamanlarda duzlestırıyorum.. o da her zaman değil yani..

bende oje hastasıydımm. dım yani. cok severdım. her gun farklı renk surerdım. evlenmeme az bir süre kala hepsini dagıttım. sadece parlatıcımı sakladım. onu da 3 senedır 2 kere surmemısımdır..

hem yemek yapıyorum hemde dedıgın gıbı sık banyo.. degmez surdugume..

Evet yemek yapan temizlik yapan birinin çok uzun tırnakları da olmamalı zaten ben pek uzatmıyorum eşimde sevmiyor ama arada ojemi sürerim çok hoşuma gidiyor hele yazın açık ayakkabı sandaletlerle ojesiz ayak güzel durmuyor. Yalnız topuklarımdan memnun değilim çok sertleşti ponza taşı da iyi değil aslında daha da sertleştiriyor bende elimi ayağımı evde kendim yaparım manikür setim var kuaförde yaptırmayı hijyenik bulmuyorum. Birazdan ayaklarımı suya koyucam en son vazelin sürüp çorap giyicem mecbur vazelini iyice emsin topuklar başka ne yapmalı ki?

benım esımde hıc sevmez ojeyı. uzun tırnakta bekarkan tamam hadı bırakırdım evde ne yemek ne temızlık bısey yapmadıgım ıcın..

evlendıkten sonra ne tırnagımı uzatırım ne oje surerım.. temızlık konusunda bıraz manyaklıgım var.

bu huyumu artık sevmemeye basladım ama elımden bısey gelmıyor. esımle bıle tartısmaya gırıyoruz. her gun kac sefer dıye. elımde hızlı hemen halledıverıyorum.. hergun ılk ısım temızlık sonra kk arada gider cam sile perde indirir yıkarım. gider halı yıkarım felan. dolabımla ugrasırım. napim anacım cocuk yok bısey yok. kendımı işe verdim..

ben hıc anlamam canım ayak bakımından. kuaforede bu sebeple hıc gıtmedım.. benım topuklarımdaki sertlesme sadece kıs ayında oluyor 2-3 ay kadar suruyor. sonra gene yumusacık..gerek duymadım bu yuzden..

annemın sorunu olurdu. o ılık - sıcaga donuk suda ponza tası ıle ıyıce ovalardı. gecıcı tabı.. ona alıskanlık olmustu her banyoya gırısınde 5 dakikasını topuklarını ovmakla gecirirdi..

vazelini duydum birkac yerde.. ama ne kadar iyi olur bılemmem.... aaaa bak kaynanam surerdı dogruya. ama pek faydası olmamıstı ona...

temizlik çok güzel bişey mutlaka da önem verilmeli hem çevrende hem de kendi vücudunda ama tadını kaçırmadan yoksa kafayı yersin maazallah
çocuk olunca bir çok şeye vaktimiz kalmayacak ben bir çocugun sorumlulugunu düşünürken millet bir sürü çocuga nasıl bakıyor hayret ediyorum valla hele ikiz çocuk tam bir felaket

evet haklısın canımm.

cocuk olunca bu rahatlıgı ozleyecegımızı soyleyenler var.. bende yeter kı olsun bır tane bosver ozleyelım dıyorumm. Allah arattırmasın..

bende ıkız cocuk hastasıyım bılıyor musun??? cok ıstıyorum.. nasıl basedebılırım bılmıyorum ama ıstıyorumm..

kizlllllllllllaaaaaaaaaaaarr naberrr...bitirdinizmi bayrami...bizim burrda coktaaaaaannnn bitti.... hosbaslayamiyor bile ama....

neyse kizlar benim heycan buyuk.... oglum okula basladibugun.. yaa okul diorum cunku kres deil yani bimiyorum simdi tede nasil ama resmen okul yani...

sabah goturduk yavrumu,girdi iceri amaannn aglayancagrisan cocuklar...benimki biraz gerildi...babasinin yanindan ayrilmiyorrr.... bendeoyunlara falan alistirmaya calisiyordum ogretmen artik cikindiger cocuklarda agliyor sizi gorunce dedi... vedalasin oglunuzla gidin dedi.... Allahimmmmm biz by by der demez aglamaya basadi yavrummm ama nasil aglama... yardimcilarkucaklamaya caisiyorlar onlari yitiyor faan ben cikmiyorum sonra cikardilar.. direk aglamaya basladimmm.... arkamdan bagiriyorduuu..(agliyorum simdi..)
sonra ne yapti,nasilsakinlesti bimiyorumnekadar daha agladi hiic bimiyorum...nekadar zordur onun icin yaaa.....dusunsenize biz bile yabanci bi ortala girdigimizde irkiliyoruz....

okuldan ciktiktan sonrabi saat agladimnerdeyse esim yanimdaydi,dolastirdi biraz... ben agladikcagideyim geri alayim diyordu..ama oglum alismaliydi...hayatla tanismaliydiii.... birakmaliydim.... insallah anlar yavrum beni... zaten 12 de geri alacaktim 3.30 a kadar normalde ama ilk gun die aldimm...

ayyy almaya gittigimde okula zora uyutmaya calisiyorardi yavrumuuu..... gozunde boncuk boncuk yasla geldi yavrum.... sel sumuk karismis..... neyseki kavustuk bugunluk... alisacagiz bu duruma napalimmm!!!!!

eveeeeeetttt artikbuyudu pasam ve evim bosaldi guduzleri..kardesini bekliyoruzzzzz ... soranlara hep oglum okula baslayinca ikinci demistim okuladabasladiii artik zamaniii!!!!

Benim arkadaşımın vardı bir kız bir erkek çok tatlılardı ama kız kafayı yemişti bir ara bi de evde çalışmıyordu aşılama sonucu olmuşlar kız bi de kadın tutmuştu da anca öyle öyle biraz rahatladı ben yakın şahidim olaylara

canım hosgeldın.. bizde bitirdik bayramı..

ay masallah mı dıyeyım gozunaydın mı dıyeyım bu kadar buyududemı okula verdınız pasanı dıyeyım bılemedım canımm.. daha kucucuk deıl mı senın yavrun ?? erken deıl mı anacım?

okurken benım ıcım urperdı wallahi. yerınde olmayı hıc ıstemezdım.. bır ana nasıl dayanır yavrucugunun aglamasına ne zor olmustur senın ıcın kuzummm.. ıns hemencecık ıkınızde alısırsınız bu duruma.. kıyamam yaaa..

kres deıl dedın. ne yaptırıyorlar kız orda. oynatıyorlar felan mı.. saatıde uzun geldı.. ayy sılaaa erken deıl mı yaaa. daha o ufacık kucucuk ayyyy Allah ım nasıl kıydın yaaaaaaa..

dogrudur guzelım yaa. burdada ya anneler ya da kaynanalar bakıyor. cevremden goruyorum..

napalım hayırlısı dimi

neyse ben kacayım.. salatamı hazırlayayım. yemegım var.. sonra sacımı halledeyım. kocam gelır bırazdannn.. kendinize ıyı bakın kızlar..

sıla bır ara pasanın fotografını koysana cooook merak edıyoruumm..

Bizim ailede öyle ikiz falan yok eşimde de yok normal şartlarda olmaz yani aşılama tüp bebek olursa belki ozaman aman onlara da gerek kalmadan gelsin bebişler

benım eşimm ikizzzzz olur mu bılmem tabı..

bu arada ben gıttım geldım hıc yazısmamıssınız..

ne oldu topice yaa. baska tarafa mı kaydılar, nedir bilemedim

benım eşimm ikizzzzz olur mu bılmem tabı..

bu arada ben gıttım geldım hıc yazısmamıssınız..

ne oldu topice yaa. baska tarafa mı kaydılar, nedir bilemedim
*
Aaaa eşin ikiz mi? Ozaman sizinde olabilme ihtimali var
Sen gezdin tozdun geldin demek bende işlerimi yaptım ara ara da buralara baktım ama pek hareket yoktu canım daha gelemeyenler çok maalesef ki

*
Aaaa eşin ikiz mi? Ozaman sizinde olabilme ihtimali var
Sen gezdin tozdun geldin demek bende işlerimi yaptım ara ara da buralara baktım ama pek hareket yoktu canım daha gelemeyenler çok maalesef ki

evet canım oyle.. o yuzden umudum var benımm.

yarından sonra toparlar sanırsam.. herkes bayram telasındaydı gelendı gıdendı gezmeydı tozmaydı. bıttı artıkın..

hly
merak ettım :) dede nın durumu nasıl acaba

regen senın neden gelmedıgını anlamıs değilim.. ıkı elın kanda olsa gelırdın .

kardaiz tatilde.

breshka nerde ???

scream nasıl??? o da yokk..

tugce cok gezen ınsan akrabaları dolasıyordur annesıyle..

sıla desen pasası okula basladı.. yogundur o sımdı. daha bır cok ılgılenıyordur oglusuyla.

tatlıcadı da memleketıne gıtmıstır belkım..

Yoksa aralarında msn den konuşupta bizi ihmal etmiyorlardır dimi kız????

Yoksa aralarında msn den konuşupta bizi ihmal etmiyorlardır dimi kız????

olabilir canım.. aralarında msnde arkadas olan var. face de olan var (bundan emin değilim ama kesin vardır kacaklar) telefonda konusanlar var.. atlatıyor olabilirler bizi :97::97::97:

olabilir canım.. aralarında msnde arkadas olan var. face de olan var (bundan emin değilim ama kesin vardır kacaklar) telefonda konusanlar var.. atlatıyor olabilirler bizi :97::97::97:

Bakalım belki gelirler birazdan gece vakti daha çok konuşan oluyor zaten. Bende yarın ovulasyon testi yapıcam bakalım ne çıkacak :)

Bakalım belki gelirler birazdan gece vakti daha çok konuşan oluyor zaten. Bende yarın ovulasyon testi yapıcam bakalım ne çıkacak :)

ah canım gene kimseler gelmemiş. topic ikizime kaldı nerede bunlar yaaa.. unuttular mı bızı acaba sen ne yaptın ?? ovulasyon testın nasıl cıktı??? mesai var mı bu gece

anaaaaaaa kızzz kaynanam değil ama ben karadenizliyim daaaaaaaaa:76::76::76::95::95: benim kaynanam otoriterdir evin reisi edası var onda hep kayınpeder biraz pasif kalır yanında ama evvela eşim daha baskındır höd dedimi iş biter ehehe

menbetacimm bana yazdigini gorunce cok guldum ya :) aynen dedigin gibi bayram boyunca gezdimm simdide dra geldim sira bekliyorum:) bakalim insallah cinsiyetini goruruz teyzeleriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…