- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.161
menbetacimm bana yazdigini gorunce cok guldum ya :) aynen dedigin gibi bayram boyunca gezdimm simdide dra geldim sira bekliyorum:) bakalim insallah cinsiyetini goruruz teyzeleriiii
anaaaaaaa kızzz kaynanam değil ama ben karadenizliyim daaaaaaaaa:76::76::76: :95::95: benim kaynanam otoriterdir evin reisi edası var onda hep kayınpeder biraz pasif kalır yanında ama evvela eşim daha baskındır höd dedimi iş biter ehehe
menbetacimm bana yazdigini gorunce cok guldum ya :) aynen dedigin gibi bayram boyunca gezdimm simdide dra geldim sira bekliyorum:) bakalim insallah cinsiyetini goruruz teyzeleriiii
Selam nasılsınız kızlar. Burası bayağı sessiz kalmış gibi.
aaa bende karadenizliyim.. Senın "bu konida hassasum" demenden belliydi karadenizli olusun..
Eşinin baskın olması cok cook guzel.. Benımkide işte arada baskınlıgı tutuyor. Yoksa ı ıhhhh...
Tugceee ilk bana soyle cinsiyetını tamam mıBak onlar gelmediler. Ogrenmek istemiyorlar. : Ama ben burdayım. Hemen soyle tamam mı
Hadi bakalım hayırlısı canımmm.. Ay ne kadar sevındım..
Bu arada evet sende regen gibi gezintisin.. Cocugu yollarda dogurmandan korkuyorum
Slm canım. Hosgeldın.. Coooook sessız buralar. 9 gun bayram tatılıne gırdık. Gelen gıden yok.. Bizde nobetcı beklıyoruz işte
aslında bayramın başından beri bende gelip gidiyorumda geldiğim saatlerde buralarda yoktunuz hiç bende bişe yazmadım okudum sadece.
hic farketmedım senı canım :)) ben 1. Ve 2. Gun cok yogundum. Sadece geceleri laptop aldım yanıma ozaman bakabıldım..
:)))) okudum laptopu aldım kaçtım falan yazmıştın bende öle gündüz kısa süreli bektım hep gerisi yollarda geçti zaten istanbul tekirdağ arası kaç kere kat ettim bilmiyorum.
nasıl yanı kac kere gıttın geldın kızBenı felaket yol tutuyor. O yuzden yol denınce korkuyorum...
tekirdağa bi kere gittim geldimde bi turda gidip gelmiş kadar akraba gezdim benim aileler birbirine biraz uzak biri istanbulun bi ucunda diğeri öbür ucunda oturuyo bide tekirdağda kayınvaldemle eşimin t.dağ köylerinde akrabaları var hep ayrı ayrı yerlere git gel içim çıktı. Ben yolculugu severim aslında ama büyük araba çok sallıyo :)) kango tipi
Bu arada tuğçe öğrendimi cinsiyeti bilgin var mı?
arkadaşlar çok acil cevaplamanızı istiyrum merak ediyorum. 2 yıllık evliyim.adetim dün olması gerekıyordu.ama dun ve bugun ara ara kahverengı akıntı gelıyor böyle bulaş bulaş belim ağrıyo bu neyın habercısı.adetim normalde kahverengı akıntının arkasına kan gelırdı ama şimdi hala gelmedi.neden sizce
valla canım pek bişe diyemem ama 1 gün pek bi gecikme sayılmayabilir belki anca söküyosundur soğuk almışındır falan. Ama bi şüphe varsa içinde bi test yap dilersen.
valla canım pek bişe diyemem ama 1 gün pek bi gecikme sayılmayabilir belki anca söküyosundur soğuk almışındır falan. Ama bi şüphe varsa içinde bi test yap dilersen.
nasilsiniz kizlaaarrr????
Menbetacimm ilk sana soyluyorumm İMREAL cimm 2. cide sana soyluyorum :) %99 erkekmis :) bnm oglan baya sakladi ama zor gordu dr arkasini donmustuu biraz ittik kalktik bebisi oynadida oyle gorduk:) teyzelerii saniyirum topigin ilk erkegi geliyoo
nasilsiniz kizlaaarrr????
1 sene yeni bitti cnm ama eşimin ailesini 6 yıldır tanıyorum ve geziyorum. Aslında çok kişi gezmiyoruz temel yapı taşları ama birbirlerine uzak olunca insan tükeniyo. Zaten bayramın son günü çalıştım 2 günüm vardı ondanda bişe anlamadım:95::95:
Menbetacimm ilk sana soyluyorumm İMREAL cimm 2. cide sana soyluyorum :) %99 erkekmis :) bnm oglan baya sakladi ama zor gordu dr arkasini donmustuu biraz ittik kalktik bebisi oynadida oyle gorduk:) teyzelerii saniyirum topigin ilk erkegi geliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?