2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bi dk yaaaaaaaaaa bi dakkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kabul etmiyorummm, oynamiyorum ben yaaaaaa.... neler donmus ben yokken nolmus,nebitmis... itiraz ediyorummm... fransiz kalamam...hadi bastan basliyoruzzzzzzzzz....

ay sılacımmmm nası olcek ooo. ama sen kızma olur mu hayatım. hem sen nerdeydin bu gün...

hly gidemedin mi kısssss. bende gidemedim

bi dk yaaaaaaaaaa bi dakkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kabul etmiyorummm, oynamiyorum ben yaaaaaa.... neler donmus ben yokken nolmus,nebitmis... itiraz ediyorummm... fransiz kalamam...hadi bastan basliyoruzzzzzzzzz....

ahh sılacım nerelerdeydın. dile getirdim seni ama neyse artık

oy anam kıyamam sana.. uzat ayaklarını yaslan arkana az mola ver kendıne.. hamılesın sen yaa.. ortam musaıttır ınsAllah..

Canım çalıştığı şirket dışında kendi mükellefleride var oyüzden evdede iş başında haaa bide dev bir akvaryumumuz var pazar günleride yok suyunu değiştir yok hamile olanları doğurt kocam balık ebesi olurda biraz

ayağa kalk dolan kız arada uşak rahat bi nefes alsın. ah yavrummmm. adamın totosu uyuşuyo oturmaktan bilirim.

milyarlik isler calisiyorum tatlim bi yanlisim 1 maasimi goturebilir konsantrasyon zayifliyo tabi oyuzden.. Bi onceki msj i diyorsan tatlim hlyaya latife yaptim aslinda

hımmmmm aman sen işine konsantre ol hayatım. biz seni idare ederiz. sen yazda kimin altına yazarsan yaz toparlarız biz seni
az değil yaw bi maaş :26:

Merhaba tatlım, nasılsın? sonunda beni biri gördü hatırladı :2::2::2: ağlayacağım neredeyse...
özele bişey gelmedi daha bir daha bakayım bakiiiim
upuzuuuuun bir tatil sonrası döndüm ama yarın da memlekete gidiyorum, o yüzden yazılarınızı okuyorum ama sohpete pek katılmak istemedim, sonra içim gidecek yazışamayacağım sizinle diye.

senden naber pazartesi doktora gidecektin, noldu?beta HCG negatif çıkmış, idrar testi pozitif bu nasıl olur yaa??? testin markasını söyleyiver tatlım, o testten bidaha almayalım.

hemende kalkmis resimler... dememislerki biraz daha tutalim... silamiz gelir simdi o da gorsun gul cemalimizi yok.. nerdeeeeeeeeeeee...........!!!!!

lutfenkoyabilecek arkadaslarim size zahmet,bana ikram foto bekliyorum yani.....

aglamak istiyorum yaaaaaaaaaa... asagiya bakinnnn,kalabaliga bakin.... hemde wifeofdemon gelmisss

hemende kalkmis resimler... dememislerki biraz daha tutalim... silamiz gelir simdi o da gorsun gul cemalimizi yok.. nerdeeeeeeeeeeee...........!!!!!

lutfenkoyabilecek arkadaslarim size zahmet,bana ikram foto bekliyorum yani.....

aglamak istiyorum yaaaaaaaaaa... asagiya bakinnnn,kalabaliga bakin.... hemde wifeofdemon gelmisss

adam tecrübe ediyo işte fenamı
balıkda zor oluyo yaaaa biz de denedik ama olmadı yapamadık.

bir dakikaaaaaa nihal kimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kimmm bu nihalllllllllllllllllll

nihalı kım loooooooooooo

bende merak ettim kim bu nihal ???:26:

oy anam kıyamam sana.. uzat ayaklarını yaslan arkana az mola ver kendıne.. hamılesın sen yaa.. ortam musaıttır ınsAllah..

:d yaa yaslandıım zamanda rahat rahat blgisayara erişemiorum :) zaten stresli gergin bi ortam çocuumda asabi olucak buralarda biran önce bi müzik setiyle klask müzik almam lazım bnm

sılacım merhaba, sen de beni unutmamışsın, sağol bitanem

ayağa kalk dolan kız arada uşak rahat bi nefes alsın. ah yavrummmm. adamın totosu uyuşuyo oturmaktan bilirim.

:

kız dolancam da valla dolanmaya bile vaktim olmuo... bi tuvalete kalkıorum işte anca... bide hep acıkıorum ben kızlar nolcak bnm bu halim yaa hep açım hiç doymuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…