- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.281
:26::44::44:
albumun bos gorukuyor tatlim :44:
tamam tatlim kolay gelsin sana. İnsallah bu sefer güzel haberle gelirsin canım
evet evet hatirladim kuppeye benziyorsun muhabbeti olmustu değilmi?
aynen canim ben hepinizi taniyorum artik cok güzel oldu boyle yakamiza karanfil takmamiza gerek yok artik
milyarlik isler calisiyorum tatlim bi yanlisim 1 maasimi goturebilir
azracım sen ufak bir ara verdin mi toparlayamıyosun gülüm yaaa
Bende çok şımardım bugün sayenizde çok tşk ederim sizlere
bi dk yaaaaaaaaaa bi dakkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kabul etmiyorummm, oynamiyorum ben yaaaaaa.... neler donmus ben yokken nolmus,nebitmis... itiraz ediyorummm... fransiz kalamam...hadi bastan basliyoruzzzzzzzzz....
bi dk yaaaaaaaaaa bi dakkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kabul etmiyorummm, oynamiyorum ben yaaaaaa.... neler donmus ben yokken nolmus,nebitmis... itiraz ediyorummm... fransiz kalamam...hadi bastan basliyoruzzzzzzzzz....
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaroooooo muhabbeti koyulaştırmışsınız valla ne güzel.... benm iş o kadar younki nete zor bakıorum valla zaten devamlı oturmaktn belim melim heryerim aarıo yaaa evladım küçücük kaldı büzüldü garibim
olsun canım ne demek yaw. biz burda ne için varız. aşkolsun.
o da haklı tabi yaa napsın adam. evde eylenceli bişeyler yapın canınızın sıkıntısı gider
wifecimmmm gelmiş, naber hayatım nasılsın...
canım çok hoşgeldin özledim seni nerelerdeydin bi kaç kez mesaj attım sana özleden
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaroooooo muhabbeti koyulaştırmışsınız valla ne güzel.... benm iş o kadar younki nete zor bakıorum valla zaten devamlı oturmaktn belim melim heryerim aarıo yaaa evladım küçücük kaldı büzüldü garibim
milyarlik isler calisiyorum tatlim bi yanlisim 1 maasimi goturebilirkonsantrasyon zayifliyo tabi oyuzden.. Bi onceki msj i diyorsan tatlim hlyaya latife yaptim aslinda
bir dakikaaaaaa nihal kimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kimmm bu nihalllllllllllllllllll
nihalı kım loooooooooooo
Canım çalıştığı şirket dışında kendi mükellefleride var oyüzden evdede iş başında haaa bide dev bir akvaryumumuz var pazar günleride yok suyunu değiştir yok hamile olanları doğurt kocam balık ebesi olurda biraz
nihalı kım loooooooooooo
oy anam kıyamam sana.. uzat ayaklarını yaslan arkana az mola ver kendıne.. hamılesın sen yaa.. ortam musaıttır ınsAllah..
hemende kalkmis resimler... dememislerki biraz daha tutalim... silamiz gelir simdi o da gorsun gul cemalimizi yok.. nerdeeeeeeeeeeee...........!!!!!
lutfenkoyabilecek arkadaslarim size zahmet,bana ikram foto bekliyorum yani.....
aglamak istiyorum yaaaaaaaaaa... asagiya bakinnnn,kalabaliga bakin.... hemde wifeofdemon gelmisss
nihalı kım loooooooooooo
ayağa kalk dolan kız arada uşak rahat bi nefes alsın. ah yavrummmm. adamın totosu uyuşuyo oturmaktan bilirim.
:
tabiiiii unutulduuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?