- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.261
kızlarr ben kaçarr muhabbete doyum olmazz ama yemek yapıcam akşama ev bakmaya gidicez gene.. vaktim kalırsa gitmeden girerimm öptüm siziiii :)
kızlarr ben kaçarr muhabbete doyum olmazz ama yemek yapıcam akşama ev bakmaya gidicez gene.. vaktim kalırsa gitmeden girerimm öptüm siziiii :)
canım leplepimizi adet gormus ustunede boyle olunca o yuzden bız acıle gıtmesını ıstedk.. evet dedıgın gıbı aslında.. sakın davranması guzel.. hayırlısı olsun..
canım cihazın nasıl bılmıyorum ama iğneyi hergun değiştiriyormusun. vucudundan ayırmaman mı gerekıyor cıhazı.. bu ne yapıyor senın sekerını duzene mı sokuyor.. sınırların kac ?? benım annemde seker hastası ama haplarla ıdare edıyor.. senın durumun cok farklı.. cook dıkkat et kendıne.. cok cıcı bır bayansın. Allah yardımcın olsun canımm..
atasözünü de kendine uyarladı kız yaaa... aferim canım böle devam et :81::81:
hele o güldüğün resimde yaşın okadar küçük duruyorki maşallah canım kardaiz doğru söylüyor şeker gibisin :)
Yok canım muhasebe yetiyor bana fazlasıyla yeterince kafa şişirici :95:
eveeet artık herkes birbirini gördüğüne göre buluştuğumuzda tanıma sıkıntımız olmaz
azracımmmm ne demek istedi şimdi bu çitozzzz bi dakka
albumun bos gorukuyor tatlim :44:gene kapım caldı gec kaldım yaaa...
albume koydum bıseyler birkeresevdım
tamam tatlim kolay gelsin sana. İnsallah bu sefer güzel haberle gelirsin canımkızlarr ben kaçarr muhabbete doyum olmazz ama yemek yapıcam akşama ev bakmaya gidicez gene.. vaktim kalırsa gitmeden girerimm öptüm siziiii :)
evet evet hatirladim kuppeye benziyorsun muhabbeti olmustu değilmi?cok tesekkur ederım canım benım.. ay kuppede benı bır akrabasına benzetmıstı.. tanıdık simam var yani
eveeet artık herkes birbirini gördüğüne göre buluştuğumuzda tanıma sıkıntımız olmaz
:26::44::44:
albumun bos gorukuyor tatlim :44:
tamam tatlim kolay gelsin sana. İnsallah bu sefer güzel haberle gelirsin canım
evet evet hatirladim kuppeye benziyorsun muhabbeti olmustu değilmi?
aynen canim ben hepinizi taniyorum artik cok güzel oldu boyle yakamiza karanfil takmamiza gerek yok artik
menbeta,
teşekkür ederim canım ,iğneyi bi kaç günde bir değiştiriyorum bi aksilik olmazsa. evet sürekli üzerimde, duş,deniz ve ilişki hariç :) kısa süreliğine çıkarabiliyorum. şekerimi düzenliyor canım, 8 yıldır diyabetim ben ve iğne kullanıyorum. anneninki falan yaşlılık şekeridir onlar hapla idare ediyor da gençlerde genelde insülin sağlıklı oluyor, o yüzden.annene de geçmiş olsun, o diyet yapsa ve haplarını kullansa sıkıntı olmaz inş.tekrar sağol tatlım
hakısın güzelim bakma takılıyorum ben.
bende aynı işten muzdaribim, beden yorgun değil ama kafa patlıyo resmen. bizimde bugün patron yok o yüzden koyverdim valla.
:26::44::44:
albumun bos gorukuyor tatlim :44:
tamam tatlim kolay gelsin sana. İnsallah bu sefer güzel haberle gelirsin canım
evet evet hatirladim kuppeye benziyorsun muhabbeti olmustu değilmi?
aynen canim ben hepinizi taniyorum artik cok güzel oldu boyle yakamiza karanfil takmamiza gerek yok artik
Tatlım valla maşşalah sana kız sen kendini kilolumu görüyonBildiğin ideal vüct daha zayıf olcan napcan bak sonra kilo almak için çok çalışmak zorunda kalıon.
benimde patronum yok tatlım o yüzden rahatım :) eşimde bu meslekten inan akşamları ölü gibi oluyor bazen kızıyorum gezmek istemediğinde ne oldu yükmü taşıdın diye başım ağrıyor diyor gözleride bozuldu bu sene gözlük takmaya başladı canım zor valla Allah yardımcın olsun ben burda kalıcı değilim pek kafama göre bir yer değil zaten çok iyi bir işim vardı ama eşim evlenirken istmedi çok yoğun çalışıyodum ama işimi çok seviyordum şimdi kızıyorum niye çıkmışım diye seninde kafanı şişrdim canım benim napim dertleşmeye çok ihtiyacım var
ayy sımardım wallah.. cok tesekkur ederım canlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?