2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

menbeta,
teşekkür ederim canım ,iğneyi bi kaç günde bir değiştiriyorum bi aksilik olmazsa. evet sürekli üzerimde, duş,deniz ve ilişki hariç :) kısa süreliğine çıkarabiliyorum. şekerimi düzenliyor canım, 8 yıldır diyabetim ben ve iğne kullanıyorum. anneninki falan yaşlılık şekeridir onlar hapla idare ediyor da gençlerde genelde insülin sağlıklı oluyor, o yüzden.annene de geçmiş olsun, o diyet yapsa ve haplarını kullansa sıkıntı olmaz inş.tekrar sağol tatlım

azracımmmm ne demek istedi şimdi bu çitozzzz bi dakka
:26::44::44:

gene kapım caldı gec kaldım yaaa...

albume koydum bıseyler birkeresevdım
albumun bos gorukuyor tatlim :44:

kızlarr ben kaçarr muhabbete doyum olmazz ama yemek yapıcam akşama ev bakmaya gidicez gene.. vaktim kalırsa gitmeden girerimm öptüm siziiii :)
tamam tatlim kolay gelsin sana. İnsallah bu sefer güzel haberle gelirsin canım

cok tesekkur ederım canım benım.. ay kuppede benı bır akrabasına benzetmıstı.. tanıdık simam var yani
evet evet hatirladim kuppeye benziyorsun muhabbeti olmustu değilmi?

eveeet artık herkes birbirini gördüğüne göre buluştuğumuzda tanıma sıkıntımız olmaz

aynen canim ben hepinizi taniyorum artik cok güzel oldu boyle yakamiza karanfil takmamiza gerek yok artik

Tatlım valla maşşalah sana kız sen kendini kilolumu görüyon Bildiğin ideal vüct daha zayıf olcan napcan bak sonra kilo almak için çok çalışmak zorunda kalıon.

azracım sen ufak bir ara verdin mi toparlayamıyosun gülüm yaaa

annemde canım 40 yasında seker hastası oldu. genetikte vardı.. evet idare ediyor. diyetıne cok sadık yanlıs bısey yapmıyor. yalnız boyle stres felan yapınca birseye kafası takılınca sekerı cok yukselıyor..

tabi seninki cook daha farklıymıs.. ins en yakın zamanda asarsın canım.. senin nasıl oldu ?? yani genetikte var mıydı?? 19 yasından buayana diyabetsin sanırım.. 27 yasında oldugunu hatırlıyorum.. allah yardımcın olsun canım benım..

hakısın güzelim bakma takılıyorum ben.
bende aynı işten muzdaribim, beden yorgun değil ama kafa patlıyo resmen. bizimde bugün patron yok o yüzden koyverdim valla.

benimde patronum yok tatlım o yüzden rahatım :) eşimde bu meslekten inan akşamları ölü gibi oluyor bazen kızıyorum gezmek istemediğinde ne oldu yükmü taşıdın diye başım ağrıyor diyor gözleride bozuldu bu sene gözlük takmaya başladı canım zor valla Allah yardımcın olsun ben burda kalıcı değilim pek kafama göre bir yer değil zaten çok iyi bir işim vardı ama eşim evlenirken istmedi çok yoğun çalışıyodum ama işimi çok seviyordum şimdi kızıyorum niye çıkmışım diye seninde kafanı şişrdim canım benim napim dertleşmeye çok ihtiyacım var

canım evet kaldırdım.. baktınız sandımm... evet kuppe ile gozlerımızı benzer kullanıyorduk. ve o da benı bır akrabasına benzetmstı.. istersey koyarım birkactane.. nasıl hatırlamıyon sen benı yaaa D:

Son düzenleme:
Tatlım valla maşşalah sana kız sen kendini kilolumu görüyon Bildiğin ideal vüct daha zayıf olcan napcan bak sonra kilo almak için çok çalışmak zorunda kalıon.

ay tesekkur ederım canım ne bileyim yaa.. resmen 5 kilo fazlam var.. kendimi cok rahatsız hissediyorum.. bide bizde herkes kiloludur bliyor musun ?? bekarken bende 61 kiloydum sonra inat ettim 48 e düstüm.. sonra kocamı buldum evlendimm. ve simdi 53 kiloyum.. cook dikkat ediyorum ama bu haplardan sonra vucudumda cok sıslık var..

olsun canım ne demek yaw. biz burda ne için varız. aşkolsun.
o da haklı tabi yaa napsın adam. evde eylenceli bişeyler yapın canınızın sıkıntısı gider

wifecimmmm gelmiş, naber hayatım nasılsın...

bi dk yaaaaaaaaaa bi dakkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kabul etmiyorummm, oynamiyorum ben yaaaaaa.... neler donmus ben yokken nolmus,nebitmis... itiraz ediyorummm... fransiz kalamam...hadi bastan basliyoruzzzzzzzzz....

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar oooooo muhabbeti koyulaştırmışsınız valla ne güzel.... benm iş o kadar younki nete zor bakıorum valla zaten devamlı oturmaktn belim melim heryerim aarıo yaaa evladım küçücük kaldı büzüldü garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…